Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Szögi Zsuzsanna: miért a Jobbi
  2010-04-18 18:09:12, vasárnap
 
  Szögi Zsuzsanna: miért a Jobbik?

2010-04-18 10:24 barikád.hu

Tisztelt Választó Polgártársaim!

Az első forduló után megkeseredve állok az eredmény előtt. Szégyenérzés tölt el, hogy ötven év diktatúra, ilyen húsz év és egy őszödi beszéd után a magyar Parlamentben második erőként lesz jelen egy olyan párt, amely tönkretette csonka Hazánkat.

Felháborítónak tartom azt is, hogy egy semmiből előtűnt balliberális, magát ,,öko"-pártnak nevező nemzetidegen gyülekezet, az LMP bejutott az Országgyűlésbe. Csak nézzük meg a háttér mozgatóit ennek a hirtelen felbukkanó pártnak. (Schiffer ügyvédi irodája védte évekig a szcientológiát, Kóka valószínűsíthető támogatása, tagjaik közismertsége zsidó- és antifasiszta megmozdulásokon, ismeretlen anyagi háttér, óriási médiahátszél, és még sorolhatnám). Az sem véletlen, hogy ugyanazokban a körzetekben volt erős, ahol annak idején az SZDSZ. A jelöltbeli átfedésekről ne is beszéljünk...

Szerencsére a Tiszavasvári körzetében ez a vírusfertőzés sehol sincs, de sajnos az új SZDSZ a fővárosban több helyen megelőzte a Jobbikot. A választópolgárok ismét bebizonyították: Budapest továbbra is ,,bűnös város", a nemzetellenes liberalizmus fellegvára.

Beszéljünk egy kicsit a választás nyerteséről, a Fideszről.

Orbán Viktort az egyik legjobb politikusnak tartom, aki valaha bekerült a magyar Országgyűlésbe. Legalábbis régen az volt. A tehetsége és habitusa megvan hozzá, csak sajnos egy nagyon nagy baj van vele: meg van kötve a keze, meg kell felelnie a külföldi érdekeknek.

A probléma ott folytatódik, hogy egyik szövetségese a bűnözőktől hemzsegő Lungo Drom Országos Cigány Érdekvédelmi és Polgári Szövetség, a másik pedig a legszélsőségesebb palesztingyűlölő- és gyilkoló izraeli párt, a Likud.

Nem tudom, Önök hogy vannak vele, de engem ez nem nyugtat meg, sőt inkább megfélemlít. Számomra a Fidesz egy olyan hiteltelen, álnemzeti, áljobboldali párt, amelynek vezetői lépten-nyomon besegítenek a kommunistáknak és mindenkinek, akinek érdekük kívánja. (Az MSZP-vel is összefogtak a Jobbik ellen, hisz tudják, hogy az elszámoltatás alól egyik hazaáruló sem kivétel, mindegy, hogy Fideszes vagy MSZP-s. Meg is szavazták teljes egyetértésben a titkosítások szigorításáról szóló törvényt.)

Nézzük meg közelebbről a Fideszt! Egy a zászló, egy a tábor, egy a vezér.
Ha kivennénk a Fideszből Orbán Viktort, vajon mi maradna? Deutsch Tamások, feleségverő Meggyes Tamások, listavezető Kubatov Gáborok, törtető Szíjjártók, hebegő-habogó Kósa Lajosok, bunkó Kövérek, kárómintás pulóverben fontoskodó fiatalok...

Én egy széthulló pártot látok...

Tudom, hogy sok szörnyűség látott napvilágot a Jobbikról az utóbbi pár hétben, bal- és jobboldali médiumokból egyaránt. Mindegyikük olyan nemtelen támadás, szemenszedett hazugság, amelyek csak a Jobbik lejáratására születtek. Morvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás románca... Vona Gábor házasságtörése... Király András barátom, mint drogos transzvesztita... Ezen csak nevetni tudok! Természetesen kitaláció az egész. Aki volt Tiszavasváriban a fórumon az láthatta élőben. Aki ismeri munkásságát, személyét, az tudja, hogy nem az. Szávay István fiatalkori képei... MSZP-s támogatás...

És ez csak néhány a sok közül. A Fidesz-közeli médiumok is odáig süllyedtek, hogy bulvár stílusban hazudoznak, belerondítanak magánszemélyek, családok életébe aljas módszerekkel. És mindezt csak azért, mert a Jobbik programjába, céljaiba nem tudnak belekötni, mert nincs mibe! A Jobbik a legjobb programmal rendelkezik, a Jobbik szolgálja a nemzet érdekeit, a Jobbik karolja fel a magukra hagyott vállalkozókat, szolgasorban sínylődő kiskereskedőket, az adók terhe alatt roskadozó családokat, a rettegésben élőket, a tisztességes munkából megélni vágyókat. Csak a Jobbiknak van programja a cigánybűnözés megfékezésére, csak a Jobbik törődik a vidékkel és a magyar földdel, csak a Jobbik kívánja felszámolni a korrupciót, csak a Jobbik záratná börtönbe a politikusbűnözőket!

Hát ezért közellenség a Jobbik...

Én nem vagyok politikus, nem vagyok, és nem is leszek mindent tudó. Egy vidéki lány vagyok, aki felkerült Budapestre, és látja, hogy mi történik ebben az országban. Egy húsz éves főiskolás vagyok, akinek fáj Trianon, fáj az elmúlt húsz év, és fáj, hogy emberek halnak meg, mert a magyar népnek nem nyílik ki a szeme!

Nem ígérem Önöknek, mint a Fidesz és az MSZP, hogy ha egyszer a Jobbik lesz hatalmon, kolbászból lesz a kerítés. Azt viszont tudom, hogy a Jobbikon kívül egyik párt sem nézi mindannyiunk érdekeit!

Magyarországon ma valóban gyökeres, radikális változásra van szükség!

Magyarországnak már nincs négy éve! Gondolják át, hogy hova teszik az ,,X"-et április 25-én.

Végezetül ajánlom minden kedves választópolgár figyelmébe Wass Albert gondolatait:

Háromféle magyar

Háromféle ember van ebben az országban,.. háromféle magyar. Mind a három egyezik abban, hogy elégedetlen a világgal, a kormánnyal, ami ennek a világnak a nyakán ül, a rendszerrel, mindennel. Panaszkodnak, morognak, keseregnek, átkozódnak. Aztán egy részük úgy próbálja megoldani a maga bajait, hogy kiszolgálja a hatalmon lévőket. Csatlakozik hozzájuk. Hasán csúszik, farkát csóválja, s ha odalöknek neki egy koncot, s befogadják cselédnek, akkor veszettebb lesz a veszett kutyánál, marósabb a vad farkasnál, kegyetlenebb az ellenségnél, kommunistább a kommunistánál, csakhogy bebizonyítsa a maga hűségét, és nagyobb koncot kapjon érte.

Egy másik részük az ellenkezőjét teszi: feláll a két lábára és verekszik. Védi azt, amiről úgy érzi, hogy az övé. A maga jussát az élethez. A maga jussát a szabadsághoz. A maga jussát ehhez a földhöz, melyen született, s mely a hazája. Verekszik másokért is, mindenkiért. A mások jussáért, a mások szabadságáért. A még csak meg sem születettekért is verekszik. Mindenkiért és mindenki helyett.

Aztán van a harmadik csoport, a nagy csoport, amit úgyis nevezhetünk: a nép. Akinek nincsen arca, sem rossz, sem jó. Sem szép, sem csúnya. Se nem hős, se nem áruló. Senki és semmi. Tömeg. Nyáj. Nem tesz se jót, se rosszat. Semmit se tesz. Csak meghúzódik és vár. És mint a fű a rátaposó láb alatt, meghajlik, meggörbed tűr, mindent eltűr, s amikor tovább lép a nagy láb, akkor lassan felegyenesedik megint. De sohasem egészen. Egy kissé mindég meghajolva marad, készen arra, hogy újra lelapuljon egy másik láb alatt. Érted? Eszébe sem jut, hogy tegyen valamit a rátaposó láb ellen, megvágja, megszúrja, küzdjön ellene, kockázatot vállaljon jussáért, a szabadságáért, bármiért, érted? Ez a nagy tömeg. Ez a nép.

Szögi Zsuzsanna
A XVII. kerületi Jobbik Ifjúsági Tagozatának elnöke, volt tiszavasvári lakos

barikad.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: valószínűsíthető, palesztingyűlölő, választópolgárok, bebizonyították, magyarországnak, megmozdulásokon, tiszavasváriban, kiskereskedőket, magánszemélyek, magyarországon, országgyűlésbe, felháborítónak, szcientológiát, kommunistáknak, szigorításáról, választópolgár, házasságtörése, transzvesztita, belerondítanak, felegyenesedik, születettekért, természetesen, szabadságáért, vállalkozókat, megfékezésére, cigánybűnözés, vírusfertőzés, polgártársaim, nemzetellenes, elszámoltatás, egyetértésben, közismertsége, kommunistánál, szemenszedett, lejáratására, szövetségese, első forduló, eredmény előtt, őszödi beszéd, magyar Parlamentben, olyan párt, semmiből előtűnt, háttér mozgatóit, hirtelen felbukkanó, körzetekben volt, jelöltbeli átfedésekről, vírusfertőzés sehol, fővárosban több, választópolgárok ismét, nemzetellenes liberalizmus, választás nyerteséről, egyik legjobb, Szögi Zsuzsanna, Tisztelt Választó Polgártársaim, Orbán Viktort, Lungo Drom Országos Cigány Érdekvédelmi, Polgári Szövetség, Fideszből Orbán Viktort, Deutsch Tamások, Meggyes Tamások, Kubatov Gáborok, Kósa Lajosok, Morvai Krisztina, Gaudi-Nagy Tamás, Vona Gábor, Király András, Szávay István, Wass Albert, Jobbik Ifjúsági Tagozatának,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Szabolcska Mihály – Ákác...  Reggel van  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Szívem  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Fehér virág  Fehér virág  Png nő  Gonosz démon-álarc  Minden harmadik...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Png csokor  Boldog születésnapot a ma ünne...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Adakozás  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Kerüld el az evangélium örömén...  Alázat  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Gonosz démon-álarc  Tavaszi kép  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Szép estét kedves látogatóimna...  Png cica  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Egy bizonyos határt  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Akarat  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Akarat  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Fekete-erdő desszert  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Reggel van  210 éve született a SZÓZAT meg...  Szép estét kedves látogatóimna...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Szép estét  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Jó éjszakát  Fekete István - Akác  Hiányzik  Png fotel  Próbálj meg ...  Png virág  Szép estét kedves látogatóimna...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Png csokor  Zilahy Lajos gondolata  Nevem  Adakozás  Egy lelki imádság  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Tanuld meg ezt a versemet  Ágai Ágnes – Csendélet  Fekete-erdő desszert  Sose bánj semmit  Nagyi telefonál  Mai harmónia kártyám  Nevem  Szép estét kedves látogatóimna...  Png csokor  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Hiányzik  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Hiányzik  Facebookon kaptam  Png kislány  Adakozás  Mai harmónia kártyám  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
első forduló, eredmény előtt, őszödi beszéd, magyar Parlamentben, olyan párt, semmiből előtűnt, háttér mozgatóit, hirtelen felbukkanó, körzetekben volt, jelöltbeli átfedésekről, vírusfertőzés sehol, fővárosban több, választópolgárok ismét, nemzetellenes liberalizmus, választás nyerteséről, egyik legjobb, magyar Országgyűlésbe, nagyon nagy, külföldi érdekeknek, bűnözőktől hemzsegő, másik pedig, legszélsőségesebb palesztingyűlölő-, olyan hiteltelen, elszámoltatás alól, titkosítások szigorításáról, széthulló pártot, láthatta élőben, legjobb programmal, nemzet érdekeit, magukra hagyott, adók terhe, rettegésben élőket, tisztességes munkából, cigánybűnözés megfékezésére, magyar földdel, vidéki lány, húsz éves, elmúlt húsz, magyar népnek, három egyezik, maga bajait, hatalmon lévőket, veszett kutyánál, maga hűségét, másik részük, ellenkezőjét teszi, maga jussát, mások jussáért, mások szabadságáért, harmadik csoport, nagy csoport, kissé mindég, nagy tömeg, valószínűsíthető, palesztingyűlölő, választópolgárok, bebizonyították, magyarországnak, megmozdulásokon, tiszavasváriban, kiskereskedőket, magánszemélyek, magyarországon, országgyűlésbe, felháborítónak, szcientológiát, kommunistáknak, szigorításáról, választópolgár, házasságtörése, transzvesztita, belerondítanak, felegyenesedik, születettekért, természetesen, szabadságáért, vállalkozókat, megfékezésére, cigánybűnözés, vírusfertőzés, polgártársaim, nemzetellenes, elszámoltatás, egyetértésben, közismertsége, kommunistánál, szemenszedett, lejáratására, szövetségese, politikusnak, szolgasorban, szabadsághoz, balliberális, nemzetidegen, módszerekkel, megkeseredve, érdekvédelmi, titkosítások, liberalizmus, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2313
  • e Hét: 8045
  • e Hónap: 19156
  • e Év: 172652
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.