Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
121 éve született Adolf Hitler
  2010-04-20 21:35:36, kedd
 
  121 éve született Adolf Hitler

http://kuruc.info/r/6/58450/

1889. április 20-án, az osztrák Braunauban megszületik Adolf Hitler.


Adolf Hitler: ,,a fő gonosz", ,,a II. világháború kirobbantója", ,,50 millió ember gyilkosa", és ami a legszörnyűbb: ,,6 millió zsidó megölése szárad a lelkén". Az emberek nagy részének sajnos ezek jutnak eszébe, ha meghallják Adolf Hitler nevét.
Hogy kik ők? A tudatlan tömeg, akik nem ismerik a történelmet, csak annyit ,,tudnak" amennyit a kommunista és a zsidó propaganda terjeszt évtizedek óta. Hogy ennek semmi köze a valósághoz, azt még kevesen ismerték fel. Hitler tetteinek mozgatórugója az volt, hogy erős, egységes, elismert Németországot szeretett volna.
Az első világháborúban önként jelentkezett, hogy Németország győzelméhez hozzájáruljon. Tiszti küldöncként szolgált, az ezred parancsnoki harcálláspontja és az első vonalak közt hordta a parancsokat. A feladatokat egyedül kellett teljesíteni, neki akkor is menni kellett amikor bajtársai a lövészárokban kereshettek fedezéket a gránát és géppuskatűz elől. Az ellenség orvlövészei is elsősorban a futárokat vették célba. Ilyen körülmények között is kiemelkedő volt a bátorsága, és több kitüntetés mellett megkapta az első és másodosztályú vaskeresztet is, ami igen ritka volt az ő rangjában. Az, hogy Németország az I. világháborút elbukta, nem rajta és a bajtársain múlt.
A tragédia a hátországban uralkodó állapotok miatt következett be, aminek előidézői
elsősorban a kommunisták és a zsidók voltak. Mikor Hitler politizálni kezdett fő céljai közé tartozott az ország megaláztatásainak megszüntetése, a gazdaság talpra állítása, és az ország fejlődését akadályozók elleni határozott fellépés.
Hatalomra kerülése után meggyőze a németeket, hogy igenis büszkék lehetnek a hazájukra, történelmükre a vereség ellenére is. Munkát adott a rengeteg munkanélkülinek, a világon elsőként autópálya építésbe kezdett, támogatta a családalapítást, felismerte, hogy egy jól működő társadalom alapja a család. Az ifjúságot egészséges, sportos életmódra nevelték. Növelte az ipari termelést, fellendítette a mezőgazdaságot.
A bűnözőket, munkakerülőket és a rend ellenségeit pedig munka és koncentrációs táborokba zárta. Itt fontos megjegyezni amit előszeretettel hallgatnak el, hogy ezeket a táborokat nem Hitler találta ki. A történelem során az ő uralomra jutása előtt és után is voltak ilyen táborok, és azok működtetéséért nem vontak felelősségre senkit.
Az első koncentrációs táborokat az angolok hozták létre a búr háború idején, mivel katonailag nem bírtak az ellenséggel, ezért az ellenük harcolók családtagjait, nőket, gyerekeket fogdosták össze. Több tízezer ember halt meg bennük. A II. világháború idején Churcill is táborokba zárta politikai ellenfeleit, és a gyanús személyeket.
Az angolok után a sztálini Szovjetunióban alkalmazták másodjára a koncentrációs táborokat, ezek Gulag néven voltak ismertek. Általában szörnyűek voltak a munkakörülmények, és ide is rengeteg politikai fogoly, rendszerellenes került, de szállítottak ide köztörvényes bűnözőket is. Az Egyesült Államokban a japán támadás, 1941 után állították fel főleg a nyugati parton a koncentrációs táborokat.
A második világháború után a titói jugoszláv vezetés kollektívan kívánta büntetni a szerb hegemónia, illetve a jugoszláv egység ellen fellépőket. Ennek keretében tömegével végeztek ki több ezer magyart, ,,kollaboránsokat", csetnikeket, királypártiakat, usztasákat, valamint a németekkel együttműködő személyeket. A csetnikeken kívül a tisztogatás azonban teljes mértékben etnikai színezetet öltött, hiszen az egykori délvidéki németeket teljesen megsemmisítették. Ennek keretében koncentrációs táborokat állítottak fel, amelyekbe hatalmas nagyságrendben deportálták az általuk kiválasztott személyeket.
A második világháború utáni Csehszlovákiában is felállítottak többféle tábort, de itt - hasonlóan Jugoszláviához - igen erős etnikai színezetet is kapott az oda deportált emberek száma. Táborokba, majd menekülésre kényszerítettek rengeteg szudétanémetet, illetve a benesi dekrétumok alapján a felvidéki magyarok közül is sokakat Cseh-és Morvaország területére hurcoltak, ottani munkákra.
Ez csak ízelítő a táborok történetéből, de a legfontosabb következtetés: mindenkinek lehet munka és koncentrációs tábora következmények nélkül csak Adolf Hitlernek nem. A holokauszt más tészta. A holokauszttal csak az a gond, hogy egy szó sem igaz belőle. Erről a témáról szintén rengeteget lehetne írni, mindeni tájékozódjon az érvek-ellenérvek felől, és ha egy kicsit is tud logikusan gondolkozni rájön, hogy hazugság az egész. A sterilizáció és az eutanázia szintén nem Hitleri találmány, több országban is alkalmazták már a 30-as években, és alkalmazzák a mai napig is. Ezt sem lehet Hitler nyakába varrni.
Nézzük a külpolitikáját:
,,A II. világháború kirobbantója" - sulykolja belénk a propaganda. 39-ben Hitler megtámadja Lengyelországot, Anglia és Franciaország hadat üzen, kirobban a világháború.
De arról nem beszélnek, hogy pár nap múlva Sztálin is lerohanja a lengyeleket! Nekik miért nem üzen hadat Anglia és Franciaország ország? Amit nem szabad a gonosz Hitlernek, azt szabad a jóságos Sztálinnak?
Sőt, Sztálinnak még Katyint is elnézik, olyannyira, hogy a nürnbergi per során németeket ítélnek el, többeket halálra a Katyini vérengzésért, holott mindenki tudta, hogy az oroszok csinálták. Íme, e győztesek igazsága!
Hitler többször is békét ajánl Angliának, amit az visszautasít. Mégis Hitler a felelős a háború összes áldozatáért! (Az erről valószínűleg mindent tudó Rudolf Hess-t élete végéig elzárva tartották a világ elől. Emlékét a mai napig tilos ápolni. Miért?- tesszük fel a kérdést naivan... - a szerk.)
1941-ben Hitler megtámadja a Szovjetuniót, mint mondta megelőző csapásként. Akkor nem hittek neki. Ma már rengeteg dokumentum került elő, ami az ő szavait igazolja. A vörös hadsereg felvonulóban volt egy Németország elleni offenzívához. A kezdeti hatalmas német sikerek részben azért voltak, mert a szovjet hadsereg támadáshoz szükséges fegyverekkel, felszereléssel, taktikával volt ellátva, és kevésbé voltak alkalmasak védekező jellegű háborúra. Hitler ezzel a megelőző csapással megpróbálta megmenteni Németországot, és Európát a kommunista uralomtól. Sajnos nem sikerült neki, de így is elismerés illetné érte, hiszen évtizedekig a saját bőrünkön tapasztalhattuk, hogy milyen aljas rendszer ellen vállalta a harcot. És nézzük meg kik voltak a ,,jófiúk", akik szembeszálltak a ,,gonosszal":
Anglia:
Hatalmas gyarmatbirodalommal rendelkezett, ezeket a területeket kizsákmányolta, népeit erőszakkal kényszerítette engedelmességre, csak jóval a II. világháború után szabadultak fel ezek az országok. Feltalálta a koncentrációs táborokat. Sok ezer (dokumentált esetek) német hadifogoly halt meg a II. világháború után angol táborokban a rossz bánásmód miatt. Terrorbombázások a német civilek ellen (Drezda, Hamburg, stb.)
Amerika:
Az őslakos indiánok szinte teljes kiirtása, az életben maradtak rezervátumokba kényszerítése, helyükre Afrikából behurcolták a néger rabszolgákat. A feketéket még a II. világháború után is üldözték az országban, nem voltak azonos jogaik a fehérekkel. Terrorbombázások a II. világháborúban, hadifoglyok kivégzése. Azóta is sorozatos háborús bűnök Vietnamban, Irakban, Afganisztánban stb.... A CIA titkos és törvénytelen akciói világszerte.
Szovjetunió:
A gulág rendszer kiépítése, több millió éhségtől elpusztult ember, több millió kivégzett, halálra dolgoztatott ember. A II. világháborúban rengeteg háborús bűn, kegyetlenkedések, erőszak, hadifoglyok kivégzése. Figyelemreméltó hír, hogy az orosz parlament pár napja elfogadta azt a törvényjavaslatot, mely szerint a II. világháborús szovjet hadseregben szolgált, és háborús bűnöket elkövető katonákat felmentik bűneik alól! Ugyanakkor a partizánok ellen harcoló német SS katonákat a mai napig bíróság elé cibálják!
Izrael:
Az hogy országot tudtak maguknak rabolni a háború után, nagyrészt a holokauszt-mesének köszönhető. Ha valaki bírálni merészeli Izrael erőszakos, erkölcstelen politikáját, és felfedi elkövetett háborús bűneit az egyszerűen antiszemita. Íme tehát a győztesek nagyvonalakban, a teljesség igénye nélkül.
Nekik aztán semmi erkölcsi alapjuk nem volt a Hitler elleni harcra, és hogy ítélkezzenek felette, bemocskolják, rágalmazzák évtizedekkel halála után is. Németországot és Hitlert olyan tettekért akarták eltaposni, amit egyébként ők nyugodt szívvel megtehettek Hitler előtt, és megteszik Hitler után a mai napig is.
Pedig a II. világháborúnak nem Hitler volt az oka, hanem az, hogy a világ akkori urai nem akartak látni egy életerős Németországot sem Hitlerrel, sem anélkül! Egy könyvhöz is elég lenne az a sok oldal amit tele lehetne írni a Hitlert ért rágalmak és hazugságok cáfolatával, itt most nem az a cél, hogy mindet ismertessem. Bízom benne, hogy a médiából ömlő hazugságok ellenére egyre többen ismerik, és értik meg az igazi Adolf Hitlert.
Természetesen Hitler is hozott rossz döntéseket, neki is voltak rossz napjai, de senki sem tökéletes és tévedhetetlen, ne várjuk el tőle sem. Hitler művészlélek volt ugyan, de az első világháború poklában is kimagaslóan helytállt, politikusként népe és országa javát szolgálta, emberként példát mutatott, nem dohányzott, nem ivott (Churchill annál többet), mindig ápolt volt és jó megjelenésű (Sztálin viszont sokszor bűzlött a mosdatlanság miatt). Magánélete is rendezett volt, (nem volt sem pedofil, sem buzi, sem impotens) kapcsolata Éva Braunnal éveken át tartott, és a halálba is együtt mentek, mint férj és feleség.
J. M.
(Kuruc.info)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kegyetlenkedések, terrorbombázások, megsemmisítették, munkakörülmények, csehszlovákiában, tapasztalhattuk, rendszerellenes, engedelmességre, munkanélkülinek, figyelemreméltó, lengyelországot, családalapítást, kényszerítettek, harcálláspontja, királypártiakat, kollaboránsokat, következmények, szudétanémetet, szovjetunióban, afganisztánban, rezervátumokba, nagyságrendben, világháborúban, felszereléssel, kényszerítette, jugoszláviához, külpolitikáját, működtetéséért, világháborúnak, szembeszálltak, mezőgazdaságot, munkakerülőket, kizsákmányolta, előszeretettel, nagyvonalakban, kényszerítése, osztrák Braunauban, emberek nagy, tudatlan tömeg, zsidó propaganda, első világháborúban, ezred parancsnoki, első vonalak, feladatokat egyedül, lövészárokban kereshettek, ellenség orvlövészei, futárokat vették, bajtársain múlt, hátországban uralkodó, zsidók voltak, ország megaláztatásainak, gazdaság talpra, Adolf Hitler, Mikor Hitler, Egyesült Államokban, Cseh-és Morvaország, Adolf Hitlernek, Mégis Hitler, Rudolf Hess-t, Adolf Hitlert, Természetesen Hitler,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Nagyon különös  Csak a fogyatkozás látható  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Bounty krémes  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szép estét kedves látogatóimna...  Nem tudhatod  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Popper Péter szavai  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Png csokor  Reménység és erő Krisztustól e...  Tavaszi kép  Png nő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Hiányzik  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Fekete-erdő desszert  Png csokor  Lóhere  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Idő  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Irgalom és ítélet  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Png férfi  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Próbálj meg ...  Még csak most kezdődik a nap  Alázat  Png ház  Erdőn  Szép napot kívánok  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Julian Brass gondolata  Kellemes délutánt kívánok  Png rózsa csokor  Ágai Ágnes – Csendélet  A televizió nem a kultúrát kép...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Reggel van  Png virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Boldog születésnapot a ma ünne...  A sors  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Png fotel  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png telefon  Zilahy Lajos gondolata  Zilahy Lajos gondolata  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Adakozás  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Nagyi telefonál  Png ház  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m... 
Bejegyzés Címkék
osztrák Braunauban, emberek nagy, tudatlan tömeg, zsidó propaganda, első világháborúban, ezred parancsnoki, első vonalak, feladatokat egyedül, lövészárokban kereshettek, ellenség orvlövészei, futárokat vették, bajtársain múlt, hátországban uralkodó, zsidók voltak, ország megaláztatásainak, gazdaság talpra, ország fejlődését, vereség ellenére, rengeteg munkanélkülinek, világon elsőként, ifjúságot egészséges, ipari termelést, rend ellenségeit, történelem során, első koncentrációs, angolok hozták, ellenük harcolók, gyanús személyeket, angolok után, sztálini Szovjetunióban, koncentrációs táborokat, japán támadás, nyugati parton, második világháború, titói jugoszláv, szerb hegemónia, jugoszláv egység, németekkel együttműködő, csetnikeken kívül, tisztogatás azonban, egykori délvidéki, általuk kiválasztott, benesi dekrétumok, felvidéki magyarok, táborok történetéből, legfontosabb következtetés, holokauszttal csak, témáról szintén, érvek-ellenérvek felől, eutanázia szintén, 30-as években, gonosz Hitlernek, jóságos Sztálinnak, oroszok csinálták, háború összes, erről valószínűleg, világ elől, kérdést naivan&#8230, vörös hadsereg, kezdeti hatalmas, szovjet hadsereg, megelőző csapással, kommunista uralomtól, saját bőrünkön, területeket kizsákmányolta, rossz bánásmód, német civilek, őslakos indiánok, életben maradtak, néger rabszolgákat, gulág rendszer, orosz parlament, partizánok ellen, hogy országot, háború után, egyszerűen antiszemita, győztesek nagyvonalakban, teljesség igénye, világ akkori, életerős Németországot, médiából ömlő, igazi Adolf, első világháború, mosdatlanság miatt, kegyetlenkedések, terrorbombázások, megsemmisítették, munkakörülmények, csehszlovákiában, tapasztalhattuk, rendszerellenes, engedelmességre, munkanélkülinek, figyelemreméltó, lengyelországot, családalapítást, kényszerítettek, harcálláspontja, királypártiakat, kollaboránsokat, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 217
  • e Hét: 1704
  • e Hónap: 12815
  • e Év: 166311
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.