Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Egész Borsod kivonul - a börtön, elme, média túszai
  2012-02-15 08:13:52, szerda
 
  A karmikus négy világtájhoz itt maradt megye Árnyékoskerti szülöttjeival együtt, "Bemegyünk a városba" falvaival születésem óta vonul ki, az elmeosztály médiája mindent megtett a megmentettekért. Én nem tudok innen elmenni, 1986-os kivégzésem óta felállított börtönelme kormánya után is folytatta emelkedését, értelmiség legyőzése közben beiskolázását híveinek, azoknak, akiknek lopniuk kellett volna, lopásból megélniük. Őket nevezték a rock-zenészek karmius börtönével 1967-ben Nyomorultaknak, meg Izraelt, Jeruzsálemet, akik helyett szívességből 1995-ös Müller Péter Sziámi elmeosztályának főszervezésével teljes begyűjtést hajtottak végre Miskolc-Tatárdombon rima Jeruzsálemre, vagyis rám, én adtam a zsidók szeretőinek ajándékba a cserepeit is Jeruzsálemnek, aki így megváltotta magát kelet lírai karámjának főszervezésében.

"Darabokra hullik a biblia" Trianon, vagyis Jeruzsálem helyetti begyűjtése a megyének már ismétlés volt, ez már egyszer megtörtént.

Miskolc városának a börtön karmások és elmeosztályok fogainak sérülése miatt ember csonkításra volt szüksége, fogatlan múzsája van, de ettől függetlenül adja át a város a Múzsa és a Gyémánt díjakat is tagjainak.

Embereket mérgeznek 1972 óta, jelenleg én vagyok a város kultúrátlan alacsony színvonalon élője, míg a város lakói embermérgezéssel szoknak le káros szenvedélyeikről is.
Emberek feletti emberek lesznek, emberhez méltó életet élve a rendetlenek médiájával együtt, míg az embereket megnyomorították, nyomorba döntötték, megölték.
Miskolc kerékbetöréséhez melyhez születésem előttől kezdtek hozzá a három gyermekes családokkal, berendezte 1991-ben Szombathelyet, de lehet, hogy egész Vas megyét, ugyanis az "Ébredő játszótér" egyházai Cseh szerint valamennyien vasak, mint ahogyan írta a vas is kizöldül, sorsa ellen egyszer fellázad a fenyő is.
Így került arra sor, hogy a kezdeti börtön szüöttek karmájának ehordoztatása után Metro, Omega - köztük a pataki Benkő reformátusok kezdetével fordított Ízisz fülbevalóval -, Illés Rock-szekerével nagybátyám után idekerültem én is túsznak, amiről már sokan felvették a nevüket is, mint varróleány időszakomból a Varrót. A reformátusok Vörös Oroszlánjával indították a kommunista sorozatokat is, Annás szereplőik helyetti áldozásommal, ezt a cigányság elmeosztályával ismételte 1995 után, így jött a debreceni biblia alapján a teljes begyűjtés is. Még az álmoskönyveimben 1991 óta vezetett álmaimat is ismételte a menhely a börtön médiával. Jelenleg is minősíthetetlenálmaim vannak, mióta Oláh Ibolyát a média Katinak nevezte el, s ez alapján emelik az én fájdalmaimmal, megkötözésemmel, megalázásommal a cigányságot.

Születésemtől emelik a Rákóczi teret, mai napig tisztítják őket kormány segédlettel, börtönnel. A Rákóczi tériek miatt kiszedték anyám fogait születésünk után, majd ismételtek 1995 után, haladva ismét végig rajtuk, a könyveken, a könyvekben megírtakon, valamennyi egyházi könyvön, hunnia börtönelme filmein, valamennyi régi címeren. A Rákóczi térhez tartozott Chicciolina is Forgószél Idegenhangú Éva könyv alapján, amit végén jön a fekete levesként közvetített a média.

1995 óta olvastatta a menhely velem a bibliát, minden szereplőjét megmentette, nem véletlen, hogy a menhely elmeosztálya már az ország fölött található, hiszen sokan hálásak nekik. Az összes írásomon Orbánékkal együtt haladt végig az elmeosztály, ami 17-szeres Magyarország eredeti történelmét jelentette. Ezeket az írásokat a börtön eláztatta, mikor felhozta a Braun házba a talajvizet, a többit Müller Péter Sziámi miatt elégették az összes ezoterikus könnyvel, Tarot kártyával együtt, vagyis megsemmisítették az okkultizmust ember áldozással, egyszemélyben.
A hidegháború ideje alatt a kommunistákat emelték ugyanígy, mert a börtön már hetven esztendeje teszi sajátjait az országok élére.
1994-ben ismét Rákóczi téri kommunista forgószelet kezdtek el, majd következett a labirintusa az egyik kommunista Kiss Tábornok utcai lakosnak, Orbán helyetti kerékbetörése a médiának, ezért is kiabálja neki, hogy három gyerek, négy kerék, a Pótkereket a Tatárdomb rendezte be.

Szirmabesenyő lakossága keresztrefeszítéseket rendez a kék szemű üvegese mondatának kezdetével már ismétlésben 1995 óta azzal, hogy sok kis kereszt után egy nagy kereszttel fognak a világ fölé feszíteni engem.

1991-es kivégzése az elmeosztályoknak már krisztusi végzetre volt átjavítva, vagyis a Bródy Mákostésztás 1962-es kezdete óta Borsod megye már ismételt, itt az "Ébredő játszótér" egyházi tagjait, képviselőit emelte az ország villámgyorsan, hozta létre az egész világon az egyházakat ember áldozással.

A cigányok a kezdeti történelmet ismételték a börtönnel, a vajdák elvették a volt parasztok lagziját is, tőlem is fel akarták vásárolni a karcsai vőfély gyűjteményemet. Miután a falvakat megszüntették, tagjaikat híressé-nevessé tették, nincsen többé szükségük igaz történelemre hovatartozásukról.

Nem értem, Jakubcsek Gabriella a Gabikkal, beleértve a borsodi Csiba Gábort is, hogyan tud élni azzal a tudattal, hogy embereket zúztak össze azért, hogy maguk megmaradjanak, érvényesüljenek?
Jakubcsek mondatát Benedek doktornő 1989-ben mondta el nekem egy MGTSZ kirendeltségén azzal, hogy nekem mindig férfira van szükségem, emiatt a gyerekeim engem nem néztek semmibe, míg Jakubcseket emberi sorsra juttatta az elmeosztálya.

Cserháti megöregedett, mióta festettem magam, s énekelt helyettem Katona Klári túl komoly énekesnővel, a szerelemre született puffadó Zoltán Erikával együtt.

Ildikók, Erikák karmikus életét tették csodálatossá, minden halak deformációját, csapását én kaptam, s a börtön halakat ünnepel a tortáján, embertemető halotti tort rendez.

Hat évvel ezelőtt elénekeltem Kálinak és Koboldnak, a két árnyékszülöttnek, akik helyett engem Sátoraljaújhelyben meghurcoltak főnixes búcsúdalom, bár semmi közöm nem volt a mostani nyomorultak punkokkal indult főnixes seregéhez, sem a régihez, akiknek történelmét megírtam, azok parák voltak, Mici mackójuk báb, itt a Mici mackós elmeosztályt pedig az osztrák börtön termelte ki új Kovácsokkal együtt.

Ők, a karmikus jövő lesz Európa jövője, a zenészek és Borsod megye az egészségüggyel együtt az embereket megáldozta, az Időjelek testenyészeteit megmentették, amiből a hintás kislány is származott, akit feketék engedtek le az "ébredő játszótér" elé. A Rákóczi téri fertelmeskedők megmentve az 1956-osokkal együtt ismétlésben, akiket buzik gyaláztak meg a börtönökben.

2001-ben már a kanálisok népeit emelték fel a kutyákkal változtatók, ezeket tisztították, ugyanakkor engem tízezer forint szociális segélyen tartottak.

Müller Péter Sziámi elmeosztálya a spiritiszta sátáni nép védelme alatt a jövő Magyarországát, immár 1992 óta az operát is jelképezi az országban az apokalipszissel, amit az orvosokra kiabál Müller.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: árnyékszülöttnek, elmeosztályoknak, szenvedélyeikről, embermérgezéssel, álmoskönyveimben, kerékbetöréséhez, megsemmisítették, megnyomorították, elmeosztályával, megkötözésemmel, elmeosztályának, megmentettekért, főszervezésében, testenyészeteit, apokalipszissel, főszervezésével, érvényesüljenek, magyarországát, nyomorultaknak, megalázásommal, gyűjteményemet, kirendeltségén, egészségüggyel, fertelmeskedők, szombathelyet, megmaradjanak, kerékbetörése, ehordoztatása, egyszemélyben, beiskolázását, oroszlánjával, fájdalmaimmal, deformációját, szirmabesenyő, szülöttjeival, árnyékoskerti, karmikus négy, elmeosztály médiája, rock-zenészek karmius, zsidók szeretőinek, börtön karmások, város kultúrátlan, város lakói, rendetlenek médiájával, embereket megnyomorították, három gyermekes, kezdeti börtön, pataki Benkő, reformátusok Vörös, kommunista sorozatokat, cigányság elmeosztályával, debreceni biblia, Egész Borsod, Müller Péter Sziámi, Illés Rock-szekerével, Vörös Oroszlánjával, Oláh Ibolyát, Forgószél Idegenhangú Éva, Kiss Tábornok, Bródy Mákostésztás, Jakubcsek Gabriella, Csiba Gábort, Katona Klári, Zoltán Erikával,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A televizió nem a kultúrát kép...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Elköszönt  Kövesd a cowboyt!  Leonardo da Vinci gondolata  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Alázat  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  képre írva  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Régi emberek, akikre máig büsz...  Png kutya  Esti kép  Éretlen vers  Idő  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Alázat  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Rátalálsz  Nagyi telefonál  Akarat  Nevem  Paul David Tripp Április 21  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Alázat  Fehér virág  Facebookon kaptam Krisztinától  Png kutya  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Esti kép  Akarat  Kövesd a cowboyt!  Akarat  képre írva  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Alvó cicák  Idő  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Gonosz démon-álarc  Fehér virág  Facebookon kaptam  Png férfi  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png telefon  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Esti kép  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Radikális szeretet  Mi lenne ha  Bertolt Brecht -től idézet  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Szép estét kedves látogatóimna...  Mi lenne ha  Egy bizonyos határt  210 éve született a SZÓZAT meg...  Mindig jusson idő nevetni  A másik dolog,  Szívem  Paul David Tripp Április 20  Sokan azt tartják  Png ház  Akarat  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Hiányzik  Németh László tollából  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Esti kép 
Bejegyzés Címkék
karmikus négy, elmeosztály médiája, rock-zenészek karmius, zsidók szeretőinek, börtön karmások, város kultúrátlan, város lakói, rendetlenek médiájával, embereket megnyomorították, három gyermekes, kezdeti börtön, pataki Benkő, reformátusok Vörös, kommunista sorozatokat, cigányság elmeosztályával, debreceni biblia, teljes begyűjtés, álmoskönyveimben 1991, börtön médiával, média Katinak, könyvekben megírtakon, fekete levesként, menhely velem, menhely elmeosztálya, ország fölött, összes írásomon, börtön eláztatta, többit Müller, összes ezoterikus, okkultizmust ember, hidegháború ideje, kommunistákat emelték, országok élére, egyik kommunista, nagy kereszttel, világ fölé, ország villámgyorsan, egész világon, egyházakat ember, kezdeti történelmet, vajdák elvették, volt parasztok, karcsai vőfély, falvakat megszüntették, borsodi Csiba, gyerekeim engem, szerelemre született, börtön halakat, mostani nyomorultak, osztrák börtön, karmikus jövő, egészségüggyel együtt, embereket megáldozta, hintás kislány, 1956-osokkal együtt, kanálisok népeit, kutyákkal változtatók, spiritiszta sátáni, jövő Magyarországát, orvosokra kiabál, árnyékszülöttnek, elmeosztályoknak, szenvedélyeikről, embermérgezéssel, álmoskönyveimben, kerékbetöréséhez, megsemmisítették, megnyomorították, elmeosztályával, megkötözésemmel, elmeosztályának, megmentettekért, főszervezésében, testenyészeteit, apokalipszissel, főszervezésével, érvényesüljenek, magyarországát, nyomorultaknak, megalázásommal, gyűjteményemet, kirendeltségén, egészségüggyel, fertelmeskedők, szombathelyet, megmaradjanak, kerékbetörése, ehordoztatása, egyszemélyben, beiskolázását, oroszlánjával, fájdalmaimmal, deformációját, szirmabesenyő, szülöttjeival, árnyékoskerti, jeruzsálemnek, elmeosztályok, kommunistákat, megszüntették, villámgyorsan, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 703
  • e Hét: 1852
  • e Hónap: 8093
  • e Év: 60359
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.