|
2010-09-30 19:29:41, csütörtök
|
|
|
Töltött paprika klasszikus magyar recept
Hozzávalók:
-fél kg darált sertéshús
-10 dkg rizs
-1 tojás
-fél vöröshagyma
-2 gerezd fokhagyma
-só, bors, fűszerpaprika
-1 kg paprika
-1 üveg paradicsomszósz
Elkészítése:
A darált húst dolgozd el a főtt rizzsel, a tojással, az aprított vöröshagymával, az áttört fokhagymával és a fűszerekkel. A paprikákat szabadítsd meg a csumájától, és töltsd meg a hússal. Az így elkészült csomagokat egy fazékban öntsd nyakon a paradicsomszósszal, adj hozzá egy csipet cukrot, és lassan rotyogtatva főzd meg. |
|
|
1 komment
, kategória: receptek |
|
Címkék: paradicsomszósz, vöröshagymával, fűszerpaprika, fokhagymával, fűszerekkel, elkészítése, vöröshagyma, rotyogtatva, paprikákat, szabadítsd, klasszikus, csomagokat, hozzávalók, csumájától, fokhagyma, elkészült, sertéshús, fazékban, tojással, aprított, rizzsel, paprika, töltött, dolgozd, darált, cukrot, nyakon, csipet, magyar, lassan, hússal, gerezd, töltsd, áttört, recept, öntsd, darált húst, főtt rizzsel, aprított vöröshagymával, áttört fokhagymával, paprikákat szabadítsd, fazékban öntsd, csipet cukrot,
|
|
|
|
darált húst, főtt rizzsel, aprított vöröshagymával, áttört fokhagymával, paprikákat szabadítsd, fazékban öntsd, csipet cukrot, paradicsomszósz, vöröshagymával, fűszerpaprika, fokhagymával, fűszerekkel, elkészítése, vöröshagyma, rotyogtatva, paprikákat, szabadítsd, klasszikus, csomagokat, hozzávalók, csumájától, fokhagyma, elkészült, sertéshús, fazékban, tojással, aprított, rizzsel, paprika, töltött, dolgozd, darált, cukrot, nyakon, csipet, magyar, lassan, hússal, gerezd, töltsd, áttört, recept, öntsd, hozzá, tojás, , ,
|
|
|
|
2024. április
| | Hét | Ked | Sze | Csü | Pén | Szo | Vas | |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |
29 | 30 | |
| |
|
|
ma: |
0 db bejegyzés |
e hónap: |
0 db bejegyzés |
e év: |
0 db bejegyzés |
Összes: |
47466 db bejegyzés |
|
|
|
|
- Ma: 3646
- e Hét: 15276
- e Hónap: 48430
- e Év: 282177
|
|
|