Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Csak ülök és böngészek, meglepődöm
  2012-04-22 20:02:22, vasárnap
 
   
  Ma semmi dolgom nem volt, csak hajat mostam. Ennyit hagytak meg fiatalságomból, a sűrű régen gesztenyebarna sörényemet. Nem tudok a tükörbe pillantani, mert a hamar gyalázattal és áldozással eltelt életem jut eszembe rólam, valamint az 1991-ben Miskolcon rendelt orosz professzor természetgyógyász bioenergetikus szavai: - Azért tették tönkre, mert nagyon szép volt.

Nézegetek verseket, meglepődöm az írók sokaságán tudván, hogy az írótollal jelölt lírai karám börtön emeltje valamennyi, legalábbis régen így volt. Felfedeztem a wikipédiában egy lelkét eladó ember áldozó volt miskolci díjazottat, amelyik kiadta a sárga cédulások könyveit is. Velük kezdődött egykor a sárga elmeosztály kitermelése. Egyikőjük helyett 1991-ben kerültem kommunikációsan megbénításra a Szentpéteri kórház II-es Idegosztályán, mert azt írta, hogy aki oda belép, hagyjon fel minden reménnyel. Meg túlélő hosszabbítóknak számítanak a Braziliában, különféle országban kiállításokat rendező festőkkel együtt.

Olvasom Aranyosi Ervin versét, az Érints meg-et, elküldöm pár ismerősömnek, megmagyarázva, hogy én sajnos nem tudok ilyen szépeket írni. Engem senki sem érintett meg szeretettel, sem szerelemmel, pedig Sátoraljaújhelyen három szépség közé tartoztam állítólag. Nóri, brazil szépség autóbalesetben halt meg rendes férjével, miután elhangzott egy beszélgetés arról, hogy ő odavenne dolgozni magához ismét az üzemfenntartási osztályra, költözzek vissza. Unokanővérem levágatta hosszú szőke haját, fogai tönkrementek, úgy néz ki, mint aki médikus apokalipszist hajtott végre, s a pók népe ezért szétlyuggatta a fogait, mint az enyémet egykor egy szirmabesenyői Gabi miatt, majd a nyanyák miatt Máté Krisztina bizonyításával megcsonkították.

Észrevettem, hogy aki a Magyar Narancsban publikál verseket, kitűntetést kap, szerepel a wikipédiában, mint a sárga cédulások, börtön karmikusok. Ez már így marad fenn az utókornak. Nem csodálkozom, ha a Feketebárány az öcsém volt, s Deák Billt az Időjelek testenyészeteként életműdíjban részesítették. Egyedül Busch mondta, hogy ők embereket nem áldoztak, nekem meg bele kellett folynom a zsidó okkultista elméletekbe, hogy megértsem, mi is történt valójában. Bibliai motívumokkal egyedül a sárga cédulások és a börtön foglalkozik régóta már, valamennyi feszületes báb sajájtuk, amin mennek végig megmentve őket folyamatosan.

Feledni kellene, míg ők írhatnak szépeket, jókat, addig nekem a fájdalmaim miatt azzal kell foglalkoznom, mi történt velem és a családommal.

Révész Sándor az Időjelek Medúzájából, Ferikéből lett sztár. Amikor visszavonult remeteségbe, jött a felmentő feleségjelölt, hogy kizökkentse az álomvilágból. Ugyanúgy ember áldozással mentették meg a Mester és a tanítványai egyik Jézus feszületest beállító Mester Tamást, aki külső hatásra egy rövid ideig hipnózisos állapotba került.

Olvasom a cigány emberjogi bizottságokat a televízióban. Az elmeosztály iszonyatot hajtva végre mióta üzemeltethet emberjogi bizottságokat, különösen a sötétkapusok dögnépe? Ők nem négerek voltak, minden apokalipszis végét jelentik, s a Pszichografológiát ismétlők emelték fel őket, ember áldozással, mint ahogyan egész Keletet.

Az újhelyi Sátor-hegy az Antikrisztus egykori maradványaként maradt fenn, aki a Biblia szerint a népek felé helyezi sátorát. Itt dr. D. Mónika igazságügyi elmeszakértő képviseli 1972 óta megmentve a sátorosat. A Koporsó-hegy a Pszichografológiához tartozik, Weöres írta meg a Szörnyeteg koporsóját. A Magas-hegyre régen egy mini kilátót helyeztek, valamennyien Jézust várták egykor, vagyis többször is "eljátszották'" már ugyanezt, de még ilyen nyomorultak hatalmas néppel a börtön soha nem rukkolt elő, mint a mostani 1961-től Ébredő játszótér egyházai. Most a reformátusokat sem a kakas szimbolizálja egykori kínai horoszkóp eredet szerint, hanem a denevér, amelyiknek hatalmas filmsikerei voltak eddig, bár én a sánta Talmudban találtam meg az eredetét a börtönnel frigyet kötve, amiért az én lábamat születésem után megrántották.

Szeretnék úgy élni, mint mások, fájdalom nélkül, szabadon, ne rajtam emeljék többé az elmeosztály népeit.

Ezelőtt öt évvel két háromszög alakú lyuk éktelenkedett a két bokámon, akkor a cigányokat emelték, mint Isten gyermekeit 666-ként megírottan az ufós elmeosztályok, amelyek a városban maradtak, a többiek már kivonultak régen. A két csinos lábamat teljesen tönkretették. Amikor lefekszem, kattogást észlelek az orromból és a torkomból. Minden részemben rontás. Elpöröltek minden kor Istenétől, amelyeket Gergely meg is rajzolt nekem a cserepekre a sakk-kártyás vörös asszony helyett, melynek kilétét nem tudom, csak a zöld asszony Sophia Lorent. Mennyit mulatott a média Olaszországban is, mikor Gina Lolobrigidáákkal elkezdték a halak hónapban szülöttek sorsát rajtam végrehajtani. Antalnak, Vitraynak is tudni kellett erről.

Japán nagyhasú gésáját ábrázolták az Aranyhálón, ami a Keresztöltéssel, a Pókkal függ össze, aki fogságba ejti. Itt én lettem 1995-ben belém téve valamit a japánok kezdete, először japánokat, majd kínaiakat vonultattak, akik helyett én csókolgattam az ételt, szégyelltem mások előtt enni is.

Az Időjelek sárga magas képviselője a vörös sárkánnyal, illetve kígyóval, a fekete kígyóval, a zöld írótollal, a csíkos tigrissel, mely a görögök jele mind Időjeleket jelent, de még a cserepek közé kerültek a fehér csillagos, kék hátteres törökök is.

Nincsen senkim, a gyerekeimet B-né Ági miatt elvették, családját folyamatosan mentik meg, ismétlik életüket a Rákóczi terükkel, ugyanis a férje a Keresztöltést jelentette, aki kiszedi az asszonyok fogait.

A rock-Illés szekere, a punk-nyomorultak főnixes serege Csepregi Éva kezdettel Nagy Feróékkal, a lírai karám a szomszédból Tulpa néniék nevéből megírva az orosz tulpárokat hatalmas munkát végzett végtelen apokalipszisként túlélése érdekében, emberiség titkos felszámolása miatt.

A nyomorultak seregét termelik ki 1967 óta, valamennyien könyvekből vették a neveiket, könyvekben lettek kiadva. A régi könyveit apának halála után kidobták, pedig száz éve ugyanez történhetett, csak akkor még nem gyilkoltak nyiltan embereket, kihagyták őket a sakkból, gumidominóból, focizásból, kártyajátékokból. Még a generálists is végrehajtották. Meglepődöm, hogy itt a kommunisták vörös sárkánytól voltak, melyről Ady írt már száz esztendeje, valamennyien teremtmények. Orbán 1995-ben megjutalmazta a gyors-gépíróit a parlamentnek. Amikor én dolgozatot írtam, a szívemet szúrkálták, s hiába mentem orvoshoz, semmit sem tudtak megállapítani. Ez a hangelvevés, testi megszállottság már végleges, akkor lesz vége, amikor megengedik, hogy meghaljak teljesen eldeformálva, tönkretéve. 1998-tól cipel egy izgő-mozgó szörnyeteg, melyik a melleim alatt ölel szorosan és a hátamon, már a gerincemet is elferdítette. Iszonyat ez! A menhely embereket gyilkol! Pogány Judit pár éve ismételte az egykori Katalin Zirkuli könyvből Kupa és Balázs Fecó társaságában a Kiskatót, már akkor a cigány Katikat emelték, meg a börtönt.

A medve családnál a kisebbik gyerekem születésétől kezdtek. Medve falvédőt jöttek éppen akkor árulni,medve család volt rajta. Brimm-brummnak neveztem a gyereket. Ez már ismétlés lehetett, mert születésemkor az aztékkal kezdtek. A gyereknek volt névadója, kapott vörös nyakkendőt, majd görög templomban lett megkeresztelve. Pár éve, mikor az diszlexiásokat emelték az áldozásommal, illetve karmikus sorsukat jobbították, s nem tudtam írni egyáltalán kaptam rengeteg üzenetet brigantin jelszóra, köztük medve jeligéset is. Most ismét ismétlik a medve kort a médiával, nyereményjátékokat rendeznek. Minden baj volt, még az is, hogy énekeltem, meséltem a gyerekeknek. Csak nekik jár szerető család és élet. Amikor a talmud szülött lyukas szívű képviselőjéhez értek, szabályszerűen oda lettem szegezve az ágyhoz a szívemnél fogva 1984-ben, meg sem tudtam mozdulni, habzott a szám.

Az Annás novelláit a református Johannásoknak, a Vörös oroszlánnak kommunista korok ismétléséről is bezúzta a menhely, Müller Péter Sziámi népe, amelyik örökre beírta magát a magyar művészet történetébe a spiritiszta sátáni nevelőapjával együtt. Az utolsó Annás történet az Üres szív volt. Eltűnt a lakásból. Színhelye egy masszázsszalon. Ki az Üres szív női megfelelője, nem tudhatom, viszont Sárosi a Porcelánszív volt, illetve lett volna.

Keresek valakit, aki míg élek, megírja a történetét mindannak, ami velem történt, mert nekem nincs kitartásom hozzá,megsérültem kommunikációsan, nekem régen végem van. Már abban sem reménykedem, hogy valamikor barátom lesz, mert mindenki meghal, aki engem szeret, s a betegségeik miatt ez egyre kevesebb, engem senkinek sem lehet szeretni és tisztelni.

Két hete voltam gyónni. Elmeséltem a papnak pár dolgot azok közül, ami velem történt, bár a megszállottságot nem ismeri el, de volt, amivel egyetértett. Ilyen volt, hogy egy éjszaka 1995-ben arra ébredtem fel, hogy a kisebbik gyerek hangját hallottam:, ahogyan szólította a nagyobbiket: - ...-ém, Csabi berúgott, itt fekszem hányásban és vérben. Valóságban így történt, mondta a pap,van ilyen. Két hete közöltem vele, hogy nekem az összes vallás meg volt festve, azok közül a Szentlélek Isten egy festményen ábrázolt. Minek megyek akkor hozzá? - tette fel a kérdést. Igaza van. Jósolt-e? - tette fel a kérdést. Igen, megnéztem a jóskártyámat, de csak játék, nem hiszek benne, mert a kilencvenes években kidolgoztam a Tarot kártyák történelmi hátterét, kezdeteit, amiből ma a boszorkányok jósolnak. Szepes Mária Divináció tarot jógája alapján írtam meg mindegyik eredetét, még a jogászok Justicia igazság mérlege is abból való. Honnan tudtam volna, hogy egykori atlantiszi szentek elméletét ismételve kerültem megáldozásra a halak szülöttek helyett, s hogy hányféle halak szülött létezik, ha nem olvasom el a könyveiket? Malek Andrea sorsát születése előttől hajtják végre, ezelőtt hét évvel ismételte Miskolc városa, rendetlennek titulálva engem, de így emelték Ganxta Zolit is közösen. A Herman Ottó Múzeum képviselete itt járt írógép nézőbe, majd közölték velem, hogy ők csak hiénák, amit nem értettem, s hogy a művészek mind rendetlenek, ismételte az elmeosztály a zsidók, cigányság, keleti népek felemelését Malek helyett rajtam és családomon. Japánnak üzengetnek a médiával Cseh Károly Aranyhálójának végrehajtása miatt, ami a megszállott nagy hasat masnira kötve és a Keresztöltés pókját illeti. Ennek szülöttjei viszik el az anyák fogait, állították be a szomszéd Érik a szőlő, Bodor a levele végtelen gyalázatra okot adó szomszéddal, a Rákóczi terével, amelyik kivette anyám fogait annak idején, s Balogh fogorvos azt mondta, a gyerekek vitték el. Anyám sorsából és az anyjáéból áll az egész életem, hét éve visszamentek gyerekkoráig, hogy neki nem volt apja, ezért maradt infantilis. Bajt hoztak a Benkők a szlovákokkal, különösen a Tóthokkal ránk, valamennyien ember gyilkoosk, mint a szombathelyi Tóth pszichiáterük. Nemcsak mostani karmájukat hajtották végre egyesével, mint azt, hogy a nyanyáknak fog nélkül kellene élniük, hanem előző életüket is.

Az utánam következő Erikát, aki kiválasztott a karmikusoknál azzal fogadta Ferenc testvér, hogy legalább magával nincsen baj. Többé nem megyek hozzá. Közölte velem, hogy most elvétetik tőlem minden, mintha az Ő istene vette volna el, nem a fekete mágusok és dögök, misztikus csapások.
Egyedül az emberekkel van baj, a karmikus sorsot folytatók csodálatos életet élnek tiszteletben, a legnagyobb szeretetben.

Amikor felhívtam a telefonos lelkisegélyszolgálatot azzal, hogy engem nem szeret senki, azt felelte a durva férfihang: - Forduljon pszichológushoz, vagy paphoz.

Többé nem megyek misére.
 
 
0 komment , kategória:  Érzelmek  
Címkék: kártyajátékokból, megszállottságot, lolobrigidáákkal, apokalipszisként, kommunikációsan, keresztöltéssel, üzemfenntartási, pszichológushoz, hosszabbítóknak, megcsonkították, bizonyításával, képviselőjéhez, reformátusokat, megszállottság, bioenergetikus, masszázsszalon, maradványaként, végrehajtották, aranyhálójának, olaszországban, fiatalságomból, megkeresztelve, gesztenyebarna, szirmabesenyői, szabályszerűen, autóbalesetben, diszlexiásokat, részesítették, keresztöltést, karmikusoknál, johannásoknak, szimbolizálja, születésemkor, idegosztályán, feleségjelölt, megállapítani, sűrű régen, tükörbe pillantani, hamar gyalázattal, 1991-ben Miskolcon, írók sokaságán, írótollal jelölt, lelkét eladó, sárga cédulások, sárga elmeosztály, beszélgetés arról, üzemfenntartási osztályra, enyémet egykor, szirmabesenyői Gabi, nyanyák miatt, öcsém volt, zsidó okkultista, II-es Idegosztályán, Olvasom Aranyosi Ervin, Máté Krisztina, Magyar Narancsban, Deák Billt, Egyedül Busch, Révész Sándor, Időjelek Medúzájából, Mester Tamást, Sophia Lorent, Gina Lolobrigidáákkal, B-né Ági, Csepregi Éva, Nagy Feróékkal, Pogány Judit, Katalin Zirkuli, Balázs Fecó, Müller Péter Sziámi, Szentlélek Isten, Szepes Mária Divináció, Malek Andrea, Ganxta Zolit, Herman Ottó Múzeum, Cseh Károly Aranyhálójának,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Régi emberek, akikre máig büsz...  Fekete István - Akác  Szép estét kedves látogatóimna...  Alázat  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Leonardo da Vinci gondolata  Makszim Gorkij gondolata  Kerüld el az evangélium örömén...  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Png telefon  Németh László tollából  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Paul David Tripp Április 20  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Akarat  Rátalálsz  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Az igazi szeretetért rendszeri...  Png telefon  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Szívem  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Neked tudnod kell  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Kövesd a cowboyt!  Akarat  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png lepke  Szívem  Fehér virág  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Még csak most kezdődik a nap  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Szívem  Neked tudnod kell  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Alázat  A boldog családok mind hasonló...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Png nő  Szívem  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Ágai Ágnes – Csendélet  Akik bántanak téged  Jó éjszakát  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Varga János Veniam - Fontos sz...  képre írva  Jó éjszakát  Popper Péter szavai  Popper Péter szavai  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Sokan azt tartják  Fehér virág  Nagyi telefonál  Kövesd a cowboyt!  Akarat  Kerüld el az evangélium örömén...  Png telefon  Facebookon kaptam  képre írva  Tanuld meg ezt a versemet  Akarat  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
sűrű régen, tükörbe pillantani, hamar gyalázattal, 1991-ben Miskolcon, írók sokaságán, írótollal jelölt, lelkét eladó, sárga cédulások, sárga elmeosztály, beszélgetés arról, üzemfenntartási osztályra, enyémet egykor, szirmabesenyői Gabi, nyanyák miatt, öcsém volt, zsidó okkultista, börtön foglalkozik, fájdalmaim miatt, felmentő feleségjelölt, tanítványai egyik, rövid ideig, cigány emberjogi, elmeosztály iszonyatot, sötétkapusok dögnépe, újhelyi Sátor-hegy, népek felé, mini kilátót, börtön soha, mostani 1961-től, kakas szimbolizálja, sánta Talmudban, börtönnel frigyet, elmeosztály népeit, cigányokat emelték, ufós elmeosztályok, városban maradtak, sakk-kártyás vörös, zöld asszony, média Olaszországban, halak hónapban, japánok kezdete, vörös sárkánnyal, fekete kígyóval, zöld írótollal, csíkos tigrissel, görögök jele, cserepek közé, fehér csillagos, gyerekeimet B-né, asszonyok fogait, rock-Illés szekere, punk-nyomorultak főnixes, lírai karám, szomszédból Tulpa, orosz tulpárokat, nyomorultak seregét, régi könyveit, kommunisták vörös, szívemet szúrkálták, izgő-mozgó szörnyeteg, melleim alatt, menhely embereket, egykori Katalin, cigány Katikat, medve családnál, kisebbik gyerekem, aztékkal kezdtek, gyereknek volt, diszlexiásokat emelték, medve kort, talmud szülött, szívemnél fogva, református Johannásoknak, magyar művészet, spiritiszta sátáni, utolsó Annás, történetét mindannak, betegségeik miatt, éjszaka 1995-ben, kisebbik gyerek, összes vallás, festményen ábrázolt, kilencvenes években, boszorkányok jósolnak, jogászok Justicia, halak szülöttek, művészek mind, médiával Cseh, megszállott nagy, anyák fogait, szomszéd Érik, levele végtelen, gyerekek vitték, egész életem, szombathelyi Tóth, utánam következő, karmikusoknál azzal, fekete mágusok, karmikus sorsot, legnagyobb szeretetben, durva férfihang, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 535
  • e Hét: 2857
  • e Hónap: 9098
  • e Év: 61364
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.