Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Újra voksol az ország! De kikr
  2010-09-30 20:23:33, csütörtök
 
  Újra voksol az ország! De kikre is?


2010. 09. 30. csütörtök. - 12:40
Most vasárnap tartják a magyar köztársaság helyi önkormányzatainak választását. A demokratikus választási bohózatról ismert már álláspontunk, ezúttal azt vizsgáljuk meg, hogy kikre adhatják le szavazataikat azok a megvezetett fővárosi lakosok, akik elhiszik még, hogy a jelenlegi hatalom belőlük ered.

A szocialista Horváth Csaba és a zöld színekben tetszelgő Jávor Benedek arcára kiülő faji jelleg egyértelművé teszi "ősi" származásukat. Értelemszerű tehát, hogy keresztény magyar ember rájuk nem szavazhat. A kormánypárt üdvöskéjével, Tarlós Istvánnal sem sokkal jobb a helyzet. A minden bizonnyal befutó, jövendőbeli főpolgármester filoszemita megnyilvánulásai miatt őt is nyugodtan egy táborba sorolhatjuk az előző két jelölttel.



Első pillantásra tehát egyértelműnek tűnik, hogy az egyetlen tisztességes magyar jelöltet a jobbikos Staudt Gábor személyében kell keresnünk. A következőkben megvizsgáljuk, hogy miért érdemes (vagy nem érdemes) a Jobbik fiatal "üstökösére" szavaznunk.

Dr. Staudt Gábor jelenleg 27 éves, jogi diplomáját az ELTE-n szerezte meg 2007-ben. Saját életrajza szerint korán kezdte politikai karrierjét, 2002-ben - még gimnazistaként - bekerült a XXII. kerületi német kisebbségi önkormányzatba, melynek elnöke akkoriban nagynénje, dr. Szirtes Edit volt. A nagynéni a rendszerváltás után fideszes színekben volt a Budafok-tétényi költségvetési és gazdálkodási bizottságnak a tagja, jelenleg a XXII. kerületben a Jobbik "független" polgármesterjelöltje. Staudt egyébként - vagyonnyilatkozata szerint - nagynénje ügyvédi irodájában dolgozik gyakornokként.

Arról inkább ne beszéljünk, hogy milyen érdemi munkát tud végezni egy 19 éves érettségiző fiatal egy kisebbségi önkormányzatban, az viszont érdekesebb, hogy a "Budapest a magyarok fővárosa" szlogennel kampányoló Staudt 8 éve kisebbségi képviselő, tehát vagy németnek tartja magát vagy ő maga is haszonélvezője a pártja által oly hevesen támadott etnobiznisznek.

2006-ban Staudt a helyi Fidesz segítségével jutott be a XXII. kerület önkormányzatának képviselőtestületébe, a fideszes polgármesterjelölt támogatásáért cserébe pedig két bizottsági szakértői helyet és három felügyelőbizottsági posztot kaptak a budafoki jobbikosok. A Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar Kulturális Kht. felügyelőbizottsági tagja például az ifjú képviselő akkor érettségiző öccse, Staudt Máté lett, aki idén is - immáron egyetemistaként - jobbikos képviselőjelölt a kerületben.

Staudt - képviselői széke mellé - megkapta a kerület kulturális, sport- és turisztikai bizottságának elnöki tisztjét is, amelyet azóta is ellát. Kerületi tervei egy 2006-os jobbikos szóróanyag tanúsága szerint egy helyi sétálóutca és ,,kávézóhely" kiépítésének tervében merült ki. Az ötlet természetesen azóta is ötlet maradt, Staudt négy éves képviselői munkájának gyümölcse pedig kimerült egy baróti önkormányzati kiránduláson való részvételben, és egy fideszes kezdeményezés, a nagytétényi országzászló helyreállításának támogatásában. Nyugodtan kijelenthetjük tehát, hogy Staudt négy éven keresztül bármiféle komolyabb tevékenység nélkül vehette fel képviselői és bizottsági-elnöki honoráriumát. Az olyan ,,különös" ügyleteket, mint egy 32 hektáros Duna-parti terület eladása 1,6 milliárd forintért egy amerikai-panamai tulajdonú cégnek (amely a ciprusi Finbridge Ltd. érdekeltségébe tartozik), természetesen Staudt Gábor is megszavazta. Ezen ismeretek fényében talán érthetőbb, hogy miért nem büszkélkedik a jobbikos főpolgármester-jelölt a kerületben végzett tevékenységével.

Világos tehát, hogy Staudtot nem a helyi politikában szerzett tapasztalata miatt szemelték ki a főpolgármester-jelöltségre. Az, hogy milyen szervező, jól mutatja, hogy az irányítása alatt álló XXII. kerületi Jobbik tagszervezet milyen képviselőjelölteket állított az őszi önkormányzati választásokra. Nagynénjén kívül egyetemista öccse, aki a helyi szervezet alelnöke is, gondoskodik a kerületi Jobbik oldalán is reklámozott ,,családias hangulatról". Ezen kívül több olyan huszonéves fiatalt is indítanak a közgyűlési helyekért, akik még tanulmányaikat végzik. Kerületi programjuknak pedig olyan sarkalatos pontjai vannak, mint a helyi MSZP székház sörözővé alakítása, de rendbe tennék a Szoborpark előtti, nemrégiben díszburkolatot kapott, de szerintük szilárd útburkolattal még nem rendelkező területet is.

Az is érdekes kérdés, hogy a politikusi álláshalmozás ellen fellépő Jobbik miért egy olyan embert küld ringbe a főpolgármesterségért, aki számos tisztséget visel. Azon kívül, hogy Staudt idén tavasztól országgyűlési képviselő, ő a Jobbik Etikai és Fegyelmi Bizottságának elnöke, XXII. kerületi német kisebbségi képviselő, és bár önkormányzati képviselőségéről már lemondott, de a kulturális, sport- és turisztikai bizottságnak az elnöke maradt. Ezek mellett természetesen ügyvédjelölti állása is megmaradt nagynénje cégénél.

Amellett, hogy Staudt Gábor politikai pályafutásának vannak ,,furcsa" elemei, érdemes rápillantanunk politikai nézeteire is. Azon már meg sem lepődünk, hogy a hírszerzőnek adott interjúban elhatárolódott a Nemzetvezetőtől, arra azonban már több párttársa vagy a hatalom szigorát fizikailag is megtapasztaló nemzeti radikális is felkaphatta a fejét, hogy a 2006-os tv-ostromot egyszerűen csak egy Gyurcsány Ferenc köréhez köthető provokációnak mutatta be. Staudt egyébként mindig is kínosan kerülte a ,,konfrontációt". Bár tagja volt a Magyar Gárda Egyesület 10 alapítójának, az első avatáson nem jelent meg, úgy ahogy Vona Gábor elhurcolásakor sem állt elnöke mellett. Nem láthattuk a Parlamentbe ,,Magyar Nemzeti Gárda" feliratú pólóban bevonuló Jobbikos képviselők között, és jogi végzettsége ellenére Budaházy György ügyében sem hallhattuk tiltakozó felszólalásait.

A Budaházy-ügy különösen érdekes Staudt szempontjából. Állítólag ő akadályozta meg, hogy 2010 tavaszán az előzetesben lévő hazafi Budafokon (ahol korábban gimnáziumba járt) indulhasson, és ezzel rontsa az ő helyzetét. Ezért kellett Budaházynak egy olyan körzetben indulnia, ahol a Jobbik országosan is az egyik leggyengébb eredményt érte el. A következmények ismertek.

Ezen adatok fényében mindenki döntse el, hogy érdemes-e zsíros állásokhoz juttatni szekértolóit egy olyan pártnak, amelyik legerősebb fővárosi emberének Staudt Gábort tekinti! Staudt karrierizmusa jó példája annak, hogy ősztől nem a szebb jövőben bízók, hanem a saját megélhetésüket biztosítani akarók fognak bekerülni az önkormányzatokba. A kérdés csak az, hogy mikor oszlik el ez az Árpád-sávosra mázolt köd, és mikor veszik már észre a Jobbik szavazói, hogy hülyének nézték őket?

Reméljük, nemsokára.

Végezetül pedig leszögeznénk, hogy a hungaristák nem azért nem szavaznak, mert "nincs kire". Mert ez azt feltételezné, hogyha lenne, akkor voksolnánk. A félreértések elkerülése végett újra kijelentjük; a választáson való részvételt a rendszer legitimálásnak tekintjük (ritka kivételtől eltekintve, pl. a 2004-es kettős állampolgárságról tartott voksolás, illetve lásd lentebb). Ezért nem veszünk részt a bolhacirkuszban. Semmilyen formában.

Viszont az önkormányzati választások annyiban minősülnek másnak, mint az országygyűlési választások, hogy falvakban, kis községekben kevésbé, vagy egyáltalán nem számítanak a pártérdekek, sokkal inkább a jelölt személye és a helyi érdekek. Az ezeken való részvétel természetesen nem vehető egy kalap alá a fővárosi polgármesterválasztással, melynek tartalma semmiben nem tér el az országygyűlésitől.

Kitartás.hu szerkesztőség

http://kitartas.mozgalom.org/publikaciok/ujra-voksol-az-orszag-de-kikre
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megnyilvánulásai, önkormányzatának, önkormányzatokba, képviselőségéről, bolhacirkuszban, képviselőjelölt, tevékenységével, önkormányzatban, egyetemistaként, nemzetvezetőtől, etnobiznisznek, főpolgármester, következmények, haszonélvezője, elhurcolásakor, rápillantanunk, díszburkolatot, tanulmányaikat, önkormányzatba, felszólalásait, elhatárolódott, rendszerváltás, pályafutásának, gimnazistaként, érdekeltségébe, legitimálásnak, megélhetésüket, országygyűlési, kijelenthetjük, származásukat, egyértelműnek, következőkben, megvizsgáljuk, megtapasztaló, gyakornokként, önkormányzati, magyar köztársaság, demokratikus választási, megvezetett fővárosi, jelenlegi hatalom, szocialista Horváth, zöld színekben, kormánypárt üdvöskéjével, minden bizonnyal, táborba sorolhatjuk, egyetlen tisztességes, jobbikos Staudt, következőkben megvizsgáljuk, rendszerváltás után, kisebbségi önkormányzatban, viszont érdekesebb, magyarok fővárosa, Horváth Csaba, Jávor Benedek, Tarlós Istvánnal, Staudt Gábor, Szirtes Edit, Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar Kulturális Kht, Staudt Máté, Finbridge Ltd, Jobbik Etikai, Fegyelmi Bizottságának, Gyurcsány Ferenc, Magyar Gárda Egyesület, Vona Gábor, Magyar Nemzeti Gárda, Budaházy György, Staudt Gábort,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  József Attila – Keresek ...  Emlékezz  Mindig lesz olyan  Robin Wight pitypang szobra  Szeretem ujjad karcsuságait,  Ady Endre - Mindegy átka  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Esterházy Péterre emlékezünk  Paul David Tripp Április 13  jó reggelt  Isten hűségének mértéke  IGEN így  Szép estét  Otthon  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Különleges  Facebookon kaptam  Van néhány kérdés, amin gondol...  Müller Péter tollából  különleges  Ott van  Facebookon kaptam  Emlékezz  Esterházy Péterre emlékezünk  A Magyar Költészet napja alkal...  Facebookon kaptam Krisztinától  Jó éjszakát  Különleges  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Emlékezz  Különleges  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Anyák napjára  James Allen  Facebookon kaptam  Sorsunk miatt...  Somlyó Zoltán - Orgonával  Facebookon kaptam  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Szép estét  Facebookon kaptam  Anyák napjára  Paul David Tripp Április 14  Hogyan válunk hűségesekké?  Andrássy Réka - A bolond Böske  Nevelőszülőkhöz adták,  Baranyi Ferenc - N i n c s  képre írva  Egy párkányon  Robin Wight pitypang szobra  képre írva  Márai Sándor tollából  Magamnak  Facebookon kaptam  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Andrássy Réka - A bolond Böske  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Jó éjszakát  Esterházy Péterre emlékezünk  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  különleges  Egy párkányon  Esterházy Péter: Harmonia c...  Baranyi Ferenc - N i n c s  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jan Twardowski - Siessünk  Facebookon kaptam  Ismeretlen: Ikarusz monda  Facebookon kaptam  A felvilágosodás...  képre írva  Sík Sándor - Ha jő a perc  Az ember  Vidámság  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 12  Paul David Tripp Április 15  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
magyar köztársaság, demokratikus választási, megvezetett fővárosi, jelenlegi hatalom, szocialista Horváth, zöld színekben, kormánypárt üdvöskéjével, minden bizonnyal, táborba sorolhatjuk, egyetlen tisztességes, jobbikos Staudt, következőkben megvizsgáljuk, rendszerváltás után, kisebbségi önkormányzatban, viszont érdekesebb, magyarok fővárosa, pártja által, helyi Fidesz, budafoki jobbikosok, ifjú képviselő, kerület kulturális, 2006-os jobbikos, helyi sétálóutca, ötlet természetesen, baróti önkormányzati, fideszes kezdeményezés, nagytétényi országzászló, olyan &#8222, amerikai-panamai tulajdonú, ciprusi Finbridge, kerületben végzett, helyi politikában, irányítása alatt, őszi önkormányzati, helyi szervezet, kerületi Jobbik, közgyűlési helyekért, helyi MSZP, politikusi álláshalmozás, olyan embert, elnöke maradt, hírszerzőnek adott, hatalom szigorát, 2006-os tv-ostromot, első avatáson, előzetesben lévő, olyan körzetben, egyik leggyengébb, következmények ismertek, olyan pártnak, szebb jövőben, saját megélhetésüket, kérdés csak, félreértések elkerülése, választáson való, rendszer legitimálásnak, 2004-es kettős, önkormányzati választások, országygyűlési választások, jelölt személye, helyi érdekek, ezeken való, megnyilvánulásai, önkormányzatának, önkormányzatokba, képviselőségéről, bolhacirkuszban, képviselőjelölt, tevékenységével, önkormányzatban, egyetemistaként, nemzetvezetőtől, etnobiznisznek, főpolgármester, következmények, haszonélvezője, elhurcolásakor, rápillantanunk, díszburkolatot, tanulmányaikat, önkormányzatba, felszólalásait, elhatárolódott, rendszerváltás, pályafutásának, gimnazistaként, érdekeltségébe, legitimálásnak, megélhetésüket, országygyűlési, kijelenthetjük, származásukat, egyértelműnek, következőkben, megvizsgáljuk, megtapasztaló, gyakornokként, önkormányzati, választásokra, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 320
  • e Hét: 6072
  • e Hónap: 9817
  • e Év: 163313
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.