Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hét ügy, ami nem érdekli az üg
  2010-09-30 20:41:45, csütörtök
 
  Hét ügy, ami nem érdekli az ügyészséget


2010.09.30. 06:11

Molnár Gyula ügye több, mint 1000 napja húzodik. Most lett nagyon sürgős az ügyészségnek, hogy a szóvivő (!) személyesen kézbesíti az idézést. 7 Fideszt érintő ügyben azonban nem akar mozdulni az ügyészség.

1. A Kubatov-ügyben meglepő gyorsasággal, mindössze 5 napon belül eldöntötte, hogy nem érdeklik a választási csalásról beszámoló hangfelvételek. Az indoklás? "A feljelentés sem tartalmaz olyan adatot, tényt, amely megjelölné, hogy kinek és milyen hátránya keletkezett". Talán pont ez lenne az ügyészség dolga, hogy kiderítse, hogy keletkezhet-e az "E" betűs "komcsikról" való listából ilyesmi. De nem, az ügyészség véletlen sem feltételezte egy magyar pártról, hogy bármi rosszra használna egy politikai ellenfeleiről való listát. Végülis, csak Orbán bizalmasa, Simicska Lajos mondott korábban olyanokat, hogy "egyenként vadászunk le titeket".

A Kubatov-felvétel hanganyaga, és legfontosabb szövegrészei.

2. Nem érdekelte az ügyészséget, hogy a (Neo FM-mel együtt) botrányos párttámogatással frekvenciát nyert Class FM hirdetései, miért voltak a kampányban a Fidesz hirdetéseivel együtt. Ennek az "együtthirdetésnek" van-e köze ahhoz, hogy Class tulajdonosa miniszter lett az Orbán-kormányban? Véletlen-e, hogy Fellegi Tamás cége, az Euroatlantic az Orbán-kormány utolsó napjaiban százmilliós informatikai megrendelésekhez jutott.


Class FM és Fidesz plakátok együtt. Ez is biztos véletlen.

3. Nem érdekelte az ügyészséget, hogy vajon Járai biztosítájának bankadó alóli felmentését önzetlenül próbálták meg a fideszesek. A törvény indoklása szerint minderre azért van szükség, mert a versenyt élénkítő új biztosítók általában 7-8 évig veszteségesek. Ehhez képest csak a 2007 óta alakult biztosítók mentesültek volna. Hogy akkor miért nem a 2003 után alakult biztosítók mentesültek volna? Az ügyészség ebben a 400 milliós ajándékban sem látott semmi gyanús logikátlanságot.

4. Látványosan abbamaradt az ügyészség érdeklődése a Magyar Villamosművek (MVM) ügyében. Tavasszal még több tízmilliárdos hűtlen kezelésről beszéltek. Azóta azonban semmi hír. Lehetséges, hogy a BKV ügyek kiborításával a Fidesznek nagy szolgálatot tevő Kocsi István (Mrs. István Kocsis), korábbi MVM vezér ügyei miatt nem annyira alkalmas a téma?

5. Nem érdekli az ügyészséget, hogy miért Pintér Sándor korábbi cége, a Civil Biztonsági Szolgálat (CBSZ) Zrt. nyeri el sorra különböző állami vállalatok (például az MVM) őrzését.

Mintha több lenne az állami megrendelő...

A Civil Biztonsági Szolgálat biztonságtechnikai referenciái. Kivastagítva a Pintér cég az állami megrendelői.

BKV ZRt. * Campona Bevásárló Központ * Dévai Irodaház * Fővárosi Közlekedési Felügyelet * Magyar Rádió * MÁV Igazgatóság * Honvédelmi Minisztérium * Környezetvédelmi Minisztérium * Magyar Államkincstár * Magyar Posta, Hírközlési Főfelügyelet * TV2 Székház * Művészetek Palotája * Magyar Villamos Művek * LURDY HÁZ * WESTEND Business Center

6. A kónyi hangfelvétel ügye sem izgatta fel az ügyészséget. Nem érdekelte, hogy egyesek politikai célból, az "eredménytől függetlenül", akartak ÁSZ-vizsgálatot riválisuk ellen. Nyilván az is csak véletlen egybeesés, hogy kis idővel előtte egy pártkatonát aktív Fidesz-politikust neveztek ki az Állami Számvevőszék élére.

7. Az ügyészség abban sem látott gyanúsat, hogy egy cég az Orbán kormány alatt 20 milliárdért megvesz 30 milliárd értékű állami ingatlant, majd ezt a céget valaki 200 millióért megveszi. A vásárló utána százmilliókat pumpál Orbán Viktor kedvenc focicsapatába, ahol VIP Páholyt biztosít a miniszterelnöknek. A focicsapat együttműködési szerződést köt Orbán fociakadémájával is. (Bővebben).


"Ott repül a húszmilliárd"

+1. A Szombathelyen, a közbeszerzésekből 10 százalékos sápot szedő fideszes frakcióvezető ügyében legalább elindult a nyomozás. De meggyanúsítani annak ellenére senkit nem gyanusított eddig az ügyészség, hogya hangfelvételen név szerint elhangzott, hogy kinek megy a 10 százalék.


http://fideszfigyelo.blog.hu/2010/09/30/het_ugy_ami_nem_erdekli_az_ugyeszseget
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: fociakadémájával, megrendelésekhez, környezetvédelmi, párttámogatással, logikátlanságot, hangfelvételen, együttműködési, biztosítájának, meggyanúsítani, hangfelvételek, villamosművek, fideszfigyelo, kiborításával, frakcióvezető, szombathelyen, tízmilliárdos, veszteségesek, hirdetéseivel, államkincstár, ellenfeleiről, focicsapatába, százmilliókat, hangfelvétel, gyorsasággal, kivastagítva, feltételezte, euroatlantic, szövegrészei, főfelügyelet, minisztérium, húszmilliárd, legfontosabb, informatikai, számvevőszék, ügyészségnek, ügyészséget, választási csalásról, ügyészség dolga, ügyészség véletlen, magyar pártról, politikai ellenfeleiről, törvény indoklása, versenyt élénkítő, 2003 után, ügyészség ebben, ügyészség érdeklődése, állami megrendelő, állami megrendelői, kónyi hangfelvétel, pártkatonát aktív, ügyészség abban, céget valaki, Molnár Gyula, Simicska Lajos, Class FM, Fellegi Tamás, Magyar Villamosművek, Kocsi István, István Kocsis, Pintér Sándor, Civil Biztonsági Szolgálat, Campona Bevásárló Központ, Dévai Irodaház, Fővárosi Közlekedési Felügyelet, Magyar Rádió, Honvédelmi Minisztérium, Környezetvédelmi Minisztérium, Magyar Államkincstár, Magyar Posta, Hírközlési Főfelügyelet, Művészetek Palotája, Magyar Villamos Művek, LURDY HÁZ, WESTEND Business Center, Állami Számvevőszék, Orbán Viktor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Ami embereknek lehetetlen, az...  Szívem tiéd  Ami embereknek lehetetlen, az...  Albert Einsteinről  Alvó cicák  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Png fotel  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Nem számIt  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Elköszönt  Tanuld meg ezt a versemet  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Fekete-erdő desszert  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Akarat  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Neked tudnod kell  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam Krisztinától  Csak a fogyatkozás látható  Hiányzik  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Alázat  Kerüld el az evangélium örömén...  Png kislány  Akarat  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Tanuld meg ezt a versemet  Akik bántanak téged  Egy lelki imádság  Tavaszi kép  Boldog születésnapot a ma ünne...  Png telefon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  A sors  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Elköszönt  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Idő  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam Krisztinától  Alvó cicák  A televizió nem a kultúrát kép...  A Megváltó szolgálatában  Neked tudnod kell  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Szívem tiéd  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Akarat  Png kislány  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Fekete-erdő desszert  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Alázat 
Bejegyzés Címkék
választási csalásról, ügyészség dolga, ügyészség véletlen, magyar pártról, politikai ellenfeleiről, törvény indoklása, versenyt élénkítő, 2003 után, ügyészség ebben, ügyészség érdeklődése, állami megrendelő, állami megrendelői, kónyi hangfelvétel, pártkatonát aktív, ügyészség abban, céget valaki, vásárló utána, focicsapat együttműködési, fociakadémájával, megrendelésekhez, környezetvédelmi, párttámogatással, logikátlanságot, hangfelvételen, együttműködési, biztosítájának, meggyanúsítani, hangfelvételek, villamosművek, fideszfigyelo, kiborításával, frakcióvezető, szombathelyen, tízmilliárdos, veszteségesek, hirdetéseivel, államkincstár, ellenfeleiről, focicsapatába, százmilliókat, hangfelvétel, gyorsasággal, kivastagítva, feltételezte, euroatlantic, szövegrészei, főfelügyelet, minisztérium, húszmilliárd, legfontosabb, informatikai, számvevőszék, ügyészségnek, ügyészséget, igazgatóság, mentesültek, százmilliós, szolgálatot, ugyeszseget, keletkezett, keletkezhet, megrendelői, referenciái, tulajdonosa, közlekedési, pártkatonát, személyesen, milliárdért, gyanusított, frekvenciát, feljelentés, látványosan, felmentését, vizsgálatot, érdeklődése, eredménytől, függetlenül, biztonsági, focicsapat, fideszesek, megrendelő, hirdetései, abbamaradt, biztosítók, elhangzott, kampányban, ajándékban, hanganyaga, lehetséges, kormányban, kezelésről, vállalatok, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3999
  • e Hét: 9731
  • e Hónap: 20842
  • e Év: 174338
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.