|
2012-08-23 11:54:58, csütörtök
|
|
|
Hozzávalók 4 főre
2 db érett padlizsán
1 db Knorr Tyúkhúsleves-kocka
5 dkg érett kemény sajt
200 ml vörös bor
5 dkg liszt
25 dkg Rama margarin
1 evőkanál szárított bazsalikom
só
25 ml olaj
20 dkg paradicsom
100 ml víz
Elkészítés:
A padlizsánt mossuk meg, vágjuk le a végeit és vágjuk vastag szeletekre. Sózzuk be és rakjuk szűrőre 30 percre, majd a felesleges nedvességet töröljük le papírszalvétával és szórjuk meg a szeleteket liszttel.
A sajtot a reszelő kis lyukú részén reszeljük le,.
A serpenyőben jól forrósítsuk fel az olajat és süssük meg a padlizsán szeleteket minden oldalukon, majd papírtörlővel szárítsuk le a felesleges olajat.
Oldjuk fel a Knorr kockát egy dl vízben.
A paradicsomot mossuk meg, forrázzuk le vízzel és húzzuk le a bőrét. Szeleteljük fel.
Egy tűzálló tál alját kenjük ki margarinnal. Váltakozva fektessük bele a padlizsánt és a paradicsomot. Öntsd le az egy deci alaplével és a borral.A tetejét szórjuk meg bazsalikommal és reszelt sajttal. A tálat tegyük 200 fokra előmelegített sütőbe és süssük 25 percig. |
|
|
0 komment
, kategória: fehérje napra |
|
Címkék: papírszalvétával, bazsalikommal, előmelegített, papírtörlővel, tyúkhúsleves, paradicsomot, margarinnal, forrósítsuk, serpenyőben, nedvességet, szeleteljük, elkészítés, felesleges, padlizsánt, bazsalikom, váltakozva, szeleteket, hozzávalók, paradicsom, szeletekre, reszeljük, szárítsuk, padlizsán, oldalukon, forrázzuk, alaplével, fektessük, szárított, töröljük, liszttel, evőkanál, margarin, szűrőre, szórjuk, reszelő, tetejét, padlizsánt mossuk, felesleges nedvességet, szeleteket liszttel, padlizsán szeleteket, felesleges olajat, paradicsomot mossuk, tetejét szórjuk, tálat tegyük, Knorr Tyúkhúsleves-kocka,
|
|
|
|
Rátalálsz Adakozás Kerüld el az evangélium örömén... Facebookon kaptam Krisztinától Szép napot kívánok Szép estét Miért nem menti meg Jézus a jó... Örülök, hogy látlak! Radikális szeretet Szívem A Megváltó szolgálatában 69 éve hunyt el Albert Einstei... A tömeg, a Mester, a módszer, ... Németh László tollából Jó éjszakát A jó emberek mindig szépek mar... Jónás Tamás – Végtelen b... Nem méltó hozzád Az igazi szeretetért rendszeri... Facebookon kaptam Ne kapaszkodj magasabbra, Facebookon kaptam Facebookon kaptam Egy lelki imádság s immár én is felragyogva, ért... Alázat 69 éve hunyt el Albert Einstei... Facebookon kaptam Annuska bar... Hogy lehet megtartani Akarat Facebookon kaptam Szép estét Idő Adakozás Neked tudnod kell Facebookon kaptam Mírjam barát... Miért nem menti meg Jézus a jó... Facebookon kaptam Facebookon kaptam Akarat Facebookon kaptam Mit beszél, nem értem, hogy m... Lóhere Facebookon kaptam Facebookon kaptam Facebookon kaptam Még csak most kezdődik a nap Popper Péter szavai Facebookon kaptam Facebookon kaptam Egy bizonyos határt A Megváltó szolgálatában Albert Einstein gondolata Albert Einsteinről A televizió nem a kultúrát kép... Png nő Szép napot kívánok Soha ne kedvezz... Julian Brass gondolata Alázat George Byron - Ahogy itt jár -... Png kislány Nem tudhatod Facebookon kaptam Szép estét kedves látogatóimna... Idő Jó reggelt, jó napot mindenkin... Az a nap, amelyik nevetés nélk... Paul David Tripp Április 21 Facebookon kaptam Facebookon kaptam Krisztinától Őrizkednünk kell... Facebookon kaptam Facebookon kaptam Facebookon kaptam Facebookon kaptam Facebookon kaptam Az a nap, amelyik nevetés nélk... Facebookon kaptam Png férfi Tanuld meg ezt a versemet Akarat Facebookon kaptam Egy hatékony szolga Facebookon kaptam Hogy lehet megtartani Facebookon kaptam Cs Ildikótó... Segítsük barátainkat, hogy meg... Alvó cicák Gyökössy Endre - Virágok virág... Szép álmokat! Tavaszi kép Facebookon kaptam Jó reggelt, jó napot mindenkin... Alázat Akarat Nem méltó hozzád Png telefon Facebookon kaptam Cs Ildikótó... Soha ne kedvezz...
|
|
|
|
padlizsánt mossuk, felesleges nedvességet, szeleteket liszttel, padlizsán szeleteket, felesleges olajat, paradicsomot mossuk, tetejét szórjuk, tálat tegyük, papírszalvétával, bazsalikommal, előmelegített, papírtörlővel, tyúkhúsleves, paradicsomot, margarinnal, forrósítsuk, serpenyőben, nedvességet, szeleteljük, elkészítés, felesleges, padlizsánt, bazsalikom, váltakozva, szeleteket, hozzávalók, paradicsom, szeletekre, reszeljük, szárítsuk, padlizsán, oldalukon, forrázzuk, alaplével, fektessük, szárított, töröljük, liszttel, evőkanál, margarin, szűrőre, szórjuk, reszelő, tetejét, tűzálló, sajttal, reszelt, tegyük, percig, sütőbe, részén, sajtot, süssük, borral, vízben, kenjük, mossuk, húzzuk, kockát, oldjuk, vízzel, minden, olajat, vastag, sózzuk, rakjuk, vágjuk, kemény, percre, végeit, knorr, fokra, lyukú, öntsd, bőrét, liszt, alját, érett, vörös, kocka, tálat, Knorr Tyúkhúsleves-kocka, , ,
|
|
|
|
2024. április
| | Hét | Ked | Sze | Csü | Pén | Szo | Vas | |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |
29 | 30 | |
| |
|
|
ma: |
0 db bejegyzés |
e hónap: |
0 db bejegyzés |
e év: |
0 db bejegyzés |
Összes: |
7620 db bejegyzés |
|
|
|
|
- Ma: 1587
- e Hét: 3486
- e Hónap: 7890
- e Év: 39619
|
|
|