Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Találkozás a szabadköművessel 1995-ben
  2013-01-14 10:41:28, hétfő
 
   
  Kohut Katalin: Találkozás a szabadköművessel

Anna nem mondhatta el magáról, hogy könnyű élete volt, de amin keresztül ment mostanában, az meghaladta minden képzeletét. Figyelmeztette egy pszichológusnő előtte, ha furcsa jelenséget észlel, hívja ki a parakutatókat, vagy az Ufó kutatókat. De már ezek a különös jelenségek régóta követik, s lakásból a tárgyak, pénzek eltűnésével együtt. Érezte régóta, hogy nincsen egyedül. Hová forduljon, hol keressen szakembereket?
Kérte egy orvos segítségét, akivel randevút beszélt meg. Piros autóval várta őt nem messze az utcájuktól. Jóképű volt az orvos és nagyon udvarias. Anna azon lepődött meg a legjobban, hogy életében először letegezett valakit, hogy már nem a fehér köpenyt tisztelte, hanem embert látott az orvosban, akitől segítséget remélt. Pál elmesélte, hogy ő szabadköműves, s hogy ők azért vannak, hogy segítsenek ott, ahol tudnak. Anna elmondta, miket tapasztalt, hogy a családi házban szabályszerű horror felvonulás történt, s az egyik szirmabesenyői reikis felnyitotta a harmadik szemét, hogy lássa a láthatatlant, halottakat, szellemvilágot, démonokat terelgetett ki a házból elmondása szerint, akik tisztulni jöttek. Pál egy kézmozdulattal lezárta a harmadik szemét és kérte, hogy ne foglalkozzon semmivel.

Felmentek kocsival Szentlélekre, a hegy tetejére. Ott történt meg a találkozás a földönkívüliekkel. Amint kiszálltak az autóból, két űrhajó tűnt fel egymás fölött, úgy tűnt, a felső figyeli a szabadköművesek űrhajóját. Nem bírta elképzelni sem, hogyan beszélgettek Pállal, mert annyira hatalmas nagy dermedt hidegség támadt, hogy Annának be kellett ülnie az autóba, s ezt kérték a földönkívüliek is. Sötét volt, nem látott szinte semmit.

Mikor Pál megjött, közölte, hogy az az űrhajó, amelyik felül látszott, elviszi az embereket a földről és soha többé nem hozza vissza őket. Pál éppen barátnőt keresett magának, s Annát gondolta erre a célra, viszont a lány kimondottan segítséget remélt. Közölte az orvos, hogy a rózsakeresztesek mind nagyon erkölcstelenek, de ugyanolyan elméletet tanultak, mint ők.
Pál segítsége meghiúsult, Annát ezt követően körbe vette a felső űrhajó hidegsége. Megdermedt minden a családi házban, szabályszerű földönkívüli felvonulás történt. Még a háztetőkön is lyukak sorakoztak, libasorban vonultak egyesek, mások sípszóval hívták a láthatatlanban a csapatot, síppal terelték össze őket, Anna körül ugráltak az udvaron, meg a padláson is egész nap. Máskor robot hangokat hallott. Volt, amikor a tatárdombi - Bolha-hegyi - csillagok egyike szabályszerűen villámlás-félével a földhöz szegezte. Anna megszeppenve észlelte a történéseket. Tudta, hogy vannak olyanok, akik a föld megsegítése miatt vannak jelen, s vannak, akik föld ellenesek, ezek nagyon gonoszak.
Második találkozásukkor kislányos alkatára nem jött fel a farmernadrág, egy nap alatt hatalmasra dagadt a dereka. Nem tudta, mi történt vele.
Ekkorra Pál szakállt kezdett növeszteni. A lány mondta, hogy az előnyös lesz neki, mert kicsit csapott az állkapcsa, legalább eltakarja. Nagyon jól ismerte az arcokat, tisztában volt egy-egy jellemtelenség külső megjelenésével.
Hajnalban fát vágott, szenet cipelt, de akkora súly telepedett mindenre, hogy nem bírta felemelni. Még a táskájára is mázsányi súly telepedett, hatalmas elektromos erő vette körül testét. Néha egész nap pufajkában volt a házban, mert volt, amikor a lobogó tűz a kályhában egy szempillantás alatt kialudt, különösen estefelé, s megszállta a házat a halál hidegség. Ekkor eszébe jutott a Megrakják a tüzet, mégis elaluszik kezdetű népdal.
Anna egyre rosszabb állapotba került, egészsége megrendült. Pállal összetalálkozott a kórházban, már a fejét sem bírta felemelni, annyira tönkrement, Anna még jobban.
A földönkívüliekkel való találkozás következményei soha sem múlnak el, a hatalmas nagy félelemről nem is beszélve, ami befészkelte magát Anna szívébe.
Nagy hadjárat indult meg ekkor a szabadköművesekkel való találkozása miatt ellene, a találkozásuk miatti bosszúnak talán soha sem lesz vége.

2012. január 7.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Címkék: szabadköművessel, összetalálkozott, rózsakeresztesek, szabadköművesek, találkozásukkor, szirmabesenyői, pszichológusnő, figyelmeztette, szabályszerűen, kézmozdulattal, következményei, erkölcstelenek, földönkívüliek, szellemvilágot, láthatatlanban, megjelenésével, jellemtelenség, szempillantás, szakembereket, szabadköműves, parakutatókat, találkozásuk, szabályszerű, történéseket, földönkívüli, beszélgettek, megszeppenve, láthatatlant, foglalkozzon, farmernadrág, szentlélekre, megsegítése, terelgetett, eltűnésével, felnyitotta, befészkelte, meghaladta minden, pszichológusnő előtte, különös jelenségek, orvos segítségét, fehér köpenyt, családi házban, egyik szirmabesenyői, harmadik szemét, házból elmondása, kézmozdulattal lezárta, hegy tetejére, felső figyeli, szabadköművesek űrhajóját, lány kimondottan, rózsakeresztesek mind, felső űrhajó, Kohut Katalin, Mikor Pál, Ekkorra Pál,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Png virág  Alázat  Png nő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Png telefon  Hazára minden embernek szükség...  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Adakozás  Alvó cicák  Alázat  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  A sors  Esti kép  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Idő  Bounty krémes  Facebookon kaptam  A sors  Varga János Veniam - Fontos sz...  A boldog családok mind hasonló...  Éretlen vers  Akarat  Hogy lehet megtartani  Makszim Gorkij gondolata  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Egy bizonyos határt  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Leonardo da Vinci gondolata  Png nő  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Szép estét  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Egy maradéktalanul uralt világ  Szép álmokat!  Varga János Veniam - Fontos sz...  Mi lenne ha  Neked tudnod kell  Akarat  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Paul David Tripp Április 19  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Hiányzik  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Nem tudhatod  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Png fotel  Kaffka_Margit  Elköszönt  Rátalálsz  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Makszim Gorkij gondolata  Paul David Tripp Április 19  Leonardo da Vinci gondolata  Őrizkednünk kell...  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Leonardo da Vinci gondolata 
Bejegyzés Címkék
meghaladta minden, pszichológusnő előtte, különös jelenségek, orvos segítségét, fehér köpenyt, családi házban, egyik szirmabesenyői, harmadik szemét, házból elmondása, kézmozdulattal lezárta, hegy tetejére, felső figyeli, szabadköművesek űrhajóját, lány kimondottan, rózsakeresztesek mind, felső űrhajó, tatárdombi &#8211, földhöz szegezte, föld megsegítése, lány mondta, előnyös lesz, szempillantás alatt, halál hidegség, földönkívüliekkel való, hatalmas nagy, találkozásuk miatti, szabadköművessel, összetalálkozott, rózsakeresztesek, szabadköművesek, találkozásukkor, szirmabesenyői, pszichológusnő, figyelmeztette, szabályszerűen, kézmozdulattal, következményei, erkölcstelenek, földönkívüliek, szellemvilágot, láthatatlanban, megjelenésével, jellemtelenség, szempillantás, szakembereket, szabadköműves, parakutatókat, találkozásuk, szabályszerű, történéseket, földönkívüli, beszélgettek, megszeppenve, láthatatlant, foglalkozzon, farmernadrág, szentlélekre, megsegítése, terelgetett, eltűnésével, felnyitotta, befészkelte, találkozása, kimondottan, segítséget, megszállta, letegezett, telepedett, utcájuktól, felvonulás, pufajkában, tapasztalt, segítsenek, találkozás, segítségét, elektromos, halottakat, növeszteni, kiszálltak, félelemről, jelenséget, meghiúsult, tatárdombi, tönkrement, képzeletét, sorakoztak, ugyanolyan, mostanában, meghaladta, libasorban, megrendült, háztetőkön, jelenségek, megdermedt, elképzelni, hatalmasra, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 799
  • e Hét: 3121
  • e Hónap: 9362
  • e Év: 61628
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.