Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Polgárháborús ürügy a cigány
  2011-04-28 06:28:42, csütörtök
 
   
  Polgárháborús ürügy a cigány-magyar ellentét ERŐSZAKOS megoldási kísérlete

Azoknak állhat érdekükben a polgárháborús helyzet kiprovokálása, akik 2008. április 22-én megszavazták a T/5311. sz. törvényjavaslatot, amit az akkori MSZP-SZDSZ-es kormány megbízásából Bajnai Gordon, önkormányzati és területfejlesztési miniszter terjesztett elő.

Ennek a törvénynek a megvalósulásához mindenféle ürügyre lenne szükség, mint minden háborúság kirobbantásához. Ilyen ürügy például a magyar-cigány ellentét szítása és erőszakos módszerekkel történő "megoldási" kísérlete..

Mit kell tudnunk ahhoz, hogy megértsük: a cigányság volt a szocializmus és a rendszerváltozás egyik legnagyobb kárvallottja?

Tudnunk kell például, hogy 1945-ig milyen módon illeszkedtek bele a többségi magyarság életébe. Ezért is kivonatoltam AZ ŐSI CIGÁNY MESTERSÉGEK c. írásból és másoltam be a furaila TVN-es honlapomra.
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=70099&n=furaila&blog
_cim=Cigány kézművesipar folytatása
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=70098&n=furaila&blog
_cim=II. 4. A cigány kézművesség
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=70097&n=furaila&blog
_cim=II. A cigányok foglalkozásai
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=70095&n=furaila&blog
_cim=Ősi cigány mesterségek és ...


A velünk legnagyobb létszámú- ,,kisebbségben" élő cigányság tragikus sorsát előbb meg kell tudnunk érteni ahhoz, hogy orvosolni tudjuk pillanatnyilag az egyik legnagyobb társadalom-szociológiai problémánkat.

Arról van szó, hogy évtizedeken keresztül a cigányságot önmaga MENNYISÉGI reprodukciójára kényszerítette a mindenkori hatalom a sajátlagos segélyezési rendszerével.

Holott, amikor a többségi társadalom tagja (saját földjén gazdálkodó parasztság, a saját műhelyében dolgozó és éppen polgárosodó állapotjában lévő kézművesség és minden önálló életvitelre képes réteg) elveszítette fizetőképességét, a hagyományosan cigány szakmákat gyakorlók is elveszítették azt a megélhetőségüket, ami fenn- illetve eltartotta őket.

Mihelyt a CIGÁNYOK elveszítették a fizetőképes keresletet a munkájukra, földönfutókká váltak.

Abban a pillanatban, hogy megszűntek a mezőgazdasági kis magángazdaságok és egybeszántották ezen gazdák parcelláit, nem csak az ERŐSZAKKAL GYÁRAKBA ÉS TÉESZEKBE TERELTEK lettek az un. szocializmus kárvallottjai, hanem a CIGÁNYSZAKMÁK MESTEREMBEREI is. Ráadásul, évtizedeken keresztül a többségi társadalom rovására segélyezték őket és ezzel a többségi társadalom által un. bűnbakokká váltak, akikre minden rosszat rá lehetett fogni és a népharagot ráirányítani.

A cigányság számára kellene a felzárkózáshoz a legtöbb erkölcsi támogatást megadni. Hiszen, ők azok akik még a 8 osztályt sem végezték el a szocializmusnak hazudott társadalmi berendezkedésben!

Minek is tanultak volna tovább, ha pl. az építkezéseken ők órabérben lazább teljesítményt nyújthattak, mint betanított munkások, míg a szakmunkások teljesítménybérben halálra dolgozhatták magukat, hogy a megélhetéshez szükséges minimumot megkeressék! Mihelyt kiugróan magas teljesítményre volt képes valaki, azonnal szigorították a normát... és ezzel egy állandó éhbéren tartották a szakmunkásokat.

A cigány származásúak azonban hamar rájöttek arra, hogy nem érdemes ingázni a nagyvárosokba, ha legalább 6-8 gyermeket nemzenek asszonyaiknak, akik világra hozva ezen gyermekeket, eltarthatták a családfőt az utánuk járó állami támogatásokból. A megoldás, természetesen nem az, hogy mindenféle teljesíthetetlen feltételt szabnak ahhoz a segélyhez való hozzájutáshoz. Hanem, ISKOLÁK és MUNKALEHETŐSÉGEK sorát kell megnyitni, hogy a cigányság köreiben felszámolják az ANALFABÉTIZMUS következtében kialakuló MUNKANÉLKÜLISÉGET!

Mindenkit érdekeltté kell tenni abban, hogy akarja az önállóság felelősségével megvalósítható életvitelt! Még a cigányságot is!



Kinek állhat érdekében az erőszakos, polgárháborúhoz vezető módszerekkel való ,,cigánynvelés", amivel a félkatonai szerveződésekhez tartozók akarják ,,megoldani" ezt a problémát?

Csakis azoknak, akik ilyen rettenetes mértékben lepusztították ezt a magyarsággal évszázadokon át békésen együtt-élő népcsoportot! Hiszen, minden FELELŐSSÉGRAEVONÁST elkerülhetnek, ha a polgárháborús körülményekbe sodrott Magyarországra be kell hívni a NATO, illetve az EU ,,RENDFENNTARTÓ" erőit!!!

Ugyanakkor, lesz végre indok arra, hogy az úgynevezett Országos Területrendezési törvény-tervezet (Ad T/5311) alapján, mely tervezetet az Országgyűlés a 2008. április 22-i keddi parlamenti ülésen ,,általános vitát folytatott róla és lezárására" került sor az Országos Területrendezési Terv 2003. évi XXVI. Törvény módosításáról szóló törvényjavaslat (T/5311.sz.) keretén belüli MEGVALÓSÍTÁSÁRA.


A T/5311. sz. törvényjavaslatot a Magyar Köztársaság Kormánya megbízásából Bajnai Gordon, önkormányzati és területfejlesztési miniszter terjesztette elő.


.Mit tartalmazott egészen pontosan ez a területfejlesztési törvénybe bújtatott törvényjavaslat - amit egyébként megszavazott 2008. április 22-én a magyar parlament?

A T/5311-es számú törvényjavaslat előterjesztési anyagában az 1. § tartalmazza a fogalom meghatározások pontjait.
A 9. pont arról szól, hogy mi számít honvédelmi területnek.
A honvédelmi terület kiemelt térség és megyei területrendezési tervben megállapított övezet, amely a Magyar Honvédség alapfeladatait rendeltetésszerű ellátásához szükséges objektumok elhelyezésére, illetve tevékenységének végzésére szolgál.
A 11. pontban folytatódik a kiemelt fontosságú honvédelmi terület-meghatározás. Mely szerint, az számít kiemelt fontosságú honvédelmi terület amelyikről az ,,Országos Területrendezési Tervben megállapított, kiemelt térségi és megyei területrendezési tervekben alkalmazott övezet, amelyen a Magyar Köztársaság védelmi képességeit alapvetően meghatározó, vagy a NATO tagságból eredő, valamint a nemzetközi szerződéseiben vállalt kötelességei teljesítésére hivatott objektumok elhelyezésére szolgáló területek találhatók,..."
Milyen egy ördögi terv ez, hogy az Országos Területrendezési Tervbe bújtatva akarják megszavaztatni a képviselőkkel Magyarország egész területének NATO támaszponttá változtatásának törvényes feltételeit???
Milyen előkészítéssel készülhettek fel a képviselők az április 22-i parlamenti ülésre?
A T/5311. sz. törvényjavaslat mellékletein 1:500000-es kicsinyítésű térképeken és CD-n, vagyis sehogy sem nézhették meg. Pedig, ezek a mellékletek tartalmazzák a kiemelt fontosságú honvédelmi terület övezeteiről készített térképeket, melyeken a települések feliratai oly kicsik, hogy még nagyítóval sem lehet elolvasni.
Pedig, nem kevesebbről fognak a képviselők majd dönteni, mint pl ami a 37. § -ban olvasható: ,,Felhatalmazást kap a Kormány, hogy rendeletben állapítsa meg a kiemelt térségi és megyei övezetek területi érintettségével kapcsolatosan állásfoglalásra jogosult államigazgatási szervek körét."
A 38. § szerint az OTrT. 1/1-10 sz. melléklete, a 2- sz rajzi melléklete és a 3/1-10. sz. rajzi melléklete helyébe a jelen törvény 1/1-13. sz. melléklete, 2. sz. melléklete és 3/1-11. sz. melléklete lép. (Ezeken a mellékleteken Magyarország térképe látható 1:500000-es kicsinyítésben.)
Felhívnám a figyelmet az 1/13. sz. mellékletre, melynek témája a Térségi övezetek és azok kapcsolata.
Ezen belül két nagy csoportra osztják az övezeteket.
Egyszer az Országos Területrendezési Terven belüli felsorolás tartalmazza a Kiemelt fontosságú honvédelmi terület-eket.
Második része a táblázatnak a Kiemelt és megyei területrendezési terv, melyben szerepel a ,,Rendszeresen belvízjárta terület", és itt is a ,,Honvédelmi terület".
20. § (3/9. sz. melléklet)
Az OTrT a következő 16/C §-al és az azt megelőző alcímmel egészül ki:
,,Kiemelt fontosságú honvédelmi terület övezete
16/C. § (1) A kiemelt fontosságú honvédelmi terület övezetét a kiemelt térségi és megyei területrendezési tervekben a tényleges kiterjedésének megfelelően kell lehatárolni.
(2) Az (1) bekezdés kijelölt területeket a településszerkezeti tervben beépítésre szánt, vagy beépítésre nem szánt különleges honvédelmi terület felhasználási egységbe kell sorolni!
A/35 §-hoz:
Az OTrT a következő 27/A §-sal és az azt megelőző alcímmel egészül ki:
,,Honvédelmi terület övezete
27/A § A honvédelmi terület övezetét a településszerkezeti tervben beépítésre szánt vagy beépítésre nem szánt különleges honvédelmi terület terület-felhasználási egységbe kell sorolni."

Végül, a POLGÁRHÁBORÚS HELYZETTEL lehetőség nyílna arra, hogy a 2008. április 22-én elfogadott parlamenti törvény alapján megvalósuljonm hazánk NATO támaszponttá válása - 11 körzetre osztva Magyarország területét.

E körzetek mindegyikének 10 km-es körzetében a NATO fog rendelkezni a mi drága jó anyaföldünkkel.

Ezek a körzetek a következők:

Logisztikai központok és térségek:
I. Nyugat-dunántúli körzet Sopron (részközpont: Szombathely).
II. Észak-dunántúli körzet: Győr - Gönyű.
III. Közép-dunántúli körzet: Székesfehérvár (részközpont: Dunaújváros, Veszprém).
IV. Dél-dunántúli körzet: Baja (részközpont: Mohács).
V. Budapest körzet: Dél-Pest (Soroksár),
Dél-Buda (Nagytétény),
Csepel Nemzeti Szabadkikötő.
VI. Közép-alföldi körzet: Szolnok.
VII. Dél-alföldi körzet: Szeged (részközpont: Kisszállás).
VIII. Észak-keleti körzet: Miskolc vagy Tiszaújváros.
IX. Észak-tiszántúli körzet: Záhony (részközpont: Nyíregyháza).
X. Délnyugat-dunántúli körzet: Nagykanizsa.
XI. Közép-tiszántúli körzet: Debrecen.

Mit is jelentene az ezeken a területeken élők számára egy ,,logisztikai központ"?
Vegyük példaként Budapest, Dél-pesti részét. A csodálatos Soroksári-Dunaágat és a folyót szegélyező kis hétvégi házakat, horgásztanyákat. Mint egy felfűzött gyöngysor, olyanok ezek a munkásemberek által épített kis házak. Nos, ezt akarják logisztikai központtá alakítani!

Bóna Mária Ilona


 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Címkék: területrendezési, megvalósulásához, rendeltetésszerű, rendszerváltozás, megélhetőségüket, szerveződésekhez, berendezkedésben, teljesíthetetlen, munkalehetőségek, fizetőképességét, magángazdaságok, reprodukciójára, kirobbantásához, tevékenységének, változtatásának, törvényjavaslat, polgárháborúhoz, megvalósítására, szocializmusnak, egybeszántották, horgásztanyákat, érintettségével, állásfoglalásra, államigazgatási, megvalósuljonm, magyarországra, kiterjedésének, teljesítményre, felhatalmazást, támogatásokból, szakmunkásokat, alapfeladatait, felzárkózáshoz, meghatározások, szerződéseiben, pillanatnyilag, cigány-magyar ellentét, polgárháborús helyzet, akkori MSZP-SZDSZ-es, megvalósulásához mindenféle, magyar-cigány ellentét, cigányság volt, rendszerváltozás egyik, többségi magyarság, furaila TVN-es, cigány kézművesség, cigányok foglalkozásai, velünk legnagyobb, egyik legnagyobb, cigányságot önmaga, mindenkori hatalom, sajátlagos segélyezési, Bajnai Gordon, CIGÁNY MESTERSÉGEK, ERŐSZAKKAL GYÁRAKBA ÉS TÉESZEKBE TERELTEK, CIGÁNYSZAKMÁK MESTEREMBEREI, Országos Területrendezési, Országos Területrendezési Terv, Magyar Köztársaság Kormánya, Magyar Honvédség, Országos Területrendezési Tervben, Magyar Köztársaság, Országos Területrendezési Tervbe, Országos Területrendezési Terven, POLGÁRHÁBORÚS HELYZETTEL, Csepel Nemzeti Szabadkikötő, Bóna Mária Ilona,
Albert (#1)   2011-04-28 08:32:42
A parlamenti pártok, a fidesztől, a jobbikon át az mszp-ig és az lmp-ig EGY CSAPAT!!! Ezekkel csak egy civil szervezeten keresztül lehetne TÁRGYALNI és kikövetelni tőlük az emberibb életet még a 2014-es választások előtt. Ugyan úgy, mint a hazai német lobbiszervezetek, vallási közösségek, akik százmilliárdokat kapnak a magyar kormánytól saját tagjaik támogatására. A bajbajutott magyar szavazóknak miért nem ad segitséget a magyar kormány????? Azért mert a bajbajutott magyar szavazók nem képesek felfogni, hogy az érdekeik megvédéséért EGYETLEN CIVIL SZERVEZETBE KELLENE TÖMÖRÜLNIÜK és tárgyalásos úton kikövetelniük azt, ami normális estben állampolgári jogon járna nekik !!!

Többet ÉSZ-szel, mint erővel !!!

A Magyar Érdekképviseleti Szövetség (Magyar-ÉSZ) elnökének új facebook üzenete

http://www.facebook.com/update_security_info.php?wizard=1#!/profile.php?id=100001 976884365

Elnöki üzenet


A Magyar-ÉSZ, a magyar társadalmi problémák megoldására szakosodott szövetség.

Az 1989-es hatalomváltás történéseit a magyar társadalom a mai napig nem tudta feldolgozni. Ez az egyik oka annak, hogy a kormányok rendszeresen utat tévesztenek immár 5 választási ciklus óta. Magukra vannak ugyanis hagyva a parlamenti politikusok, képviselők és a magyar parlamentbe kerülésüket a szavazataikkal legimtimizáló magyar választópolgárok érdekei helyett, a náluk lobbizó, különféle nemzetközi szervezetek érdekeit igyekeznek képviselni.



Ezen a helytelen gyakorlaton szeretne változtani a Magyar Érdekképviseleti Szövetség (Magyar-ÉSZ). Az eddigi, helytelen politikai gyakorlat alkalmazása helyett, a tagjait KÖZVETETT MÓDON TÖRTÉNŐ SZAVAZÁSRA biztatja. Tagjai nevében eljárva, legális érdekérvényesítő és nyomásgyakorló technikák alkalmazásával, tárgyalásos úton rendezi tagjai több, mint 21 éve rendezetlen jogsérelmeit és panaszait (társadalmi kirekesztettség, bar listára kerülés, banki hitelhátralék, közüzemi díjhátralék - villany-, gáz- és vízszámla díj hátralék -, hibás deviza alapu hitel konstrukciók, egészségügyi ellátás hiánya, politikai okok miatti exisztenciális meghurcoltatás, értékvesztés, hivatali hatalommal való visszaélés, birói, törvényhozói és orvosi hanyangságból eredő jogsérelmek, önhibán kívüli elszegényedés stb.).



A Magyar-ÉSZ-hez csatlakozott választópolgároknak JOGUK VAN szavazataikkal NEM FELHATALMAZNI, nem legitimizálni a kormányt a 2014-es parlamenti választás során. Ahhoz is joguk van, hogy a következő magyar és európai parlamenti választás során szavazataikkal NEM JUTTATJÁK BE, a korrumpálódott magyar képviselőket, a magyar és az európai parlamentbe.



A Magyar-ÉSZ-hez csatlakozott választópolgároknak joguk van továbbá ahhoz is, hogy KÖZVETETT MÓDON tárgyalásokat kezdjenek az utat tévesztett kormánnyal és legális nyomásgyakorló technikák alkalmazásával pályamódositásra és a választási igéreteik betartására kényszeritsék őket.



A Magyar-ÉSZ-hez csatlakozott választópolgárok az optimális taglétszámuk elérése esetén képesek lesznek arra, hogy a mindenkori kormány az őket felhatalmazó, hatalomba helyező szavazók érdekeit tartsa szem előtt és ne a különféle nemzetközi lobbiszervezetek érdekeit.



Ennek megvalósitásával megszünne az a fajta kiszolgáltatottság, amelyet a hazánkba beszabadult nemzetközi nagytőke banki és egyéb pénzügyi intézményei okoznak, amely miatt magyar kis- és középvállalkozások tizezrei, valamint magyar családok milliói kerültek válsághelyzetbe és az exisztenciális megsemmisülés veszélyzónájába.



A Magyar-ÉSZ arra törekszik, hogy ne csak fórumot biztosítson a jogfosztott, jogsértett embereknek, hanem segitőkészen felvállalja a bajaikat és meg is oldja azokat.



Fontos tudni azt is, hogy a magyar törvények, minden szavazati joggal rendelkező magyar állampolgár részére biztositják, hogy saját érdekének érvényesitése érdekében SZABADON CSATLAKOZHASSON olyan érdekvédelmi, érdekérvényesitési és érdekképviseleti civil szervezethez, amely ingyenes jogi tanácsadással segiti tagjait, hogy a soron következő parlamenti választás előtt a lehető legjobb döntést hozva, a lehető legjobb megoldást válasszák.



Magyar-ÉSZ mottó: "A saját sorsunk és életünk alakitásához a megoldás, a mi kezünkben van, csak okosan kell élnünk ezzel az erővel."

Dr. Jakab Ernő Koppány, a Magyar Érdekképviseleti Szövetség (Magyar-ÉSZ) elnöke


Kapcsolat

Email: magyaresz01@gmail.com


Ui: Továbbitsd az elnöki üzenetet ismerőseidnek, barátaidnak !!!
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A kételkedés kezelése  210 éve született a SZÓZAT meg...  Idő  Png nő  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Esti kép  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Idő  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Garai Gábor - Takarítás  képre írva  Szívem  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Akarat  Az engedelmesség miért nem vál...  Png férfi  Neked tudnod kell  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Szívem  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam Krisztinától  Boldog születésnapot a ma ünne...  Png fotel  Boldog születésnapot a ma ünne...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Png fotel  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Adakozás  Adakozás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png kutya  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Nem számIt  Lóhere  Png cica  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Nem számIt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Alázat  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Erdőn  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Irgalom és ítélet  A Megváltó szolgálatában  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ... 
Bejegyzés Címkék
cigány-magyar ellentét, polgárháborús helyzet, akkori MSZP-SZDSZ-es, megvalósulásához mindenféle, magyar-cigány ellentét, cigányság volt, rendszerváltozás egyik, többségi magyarság, furaila TVN-es, cigány kézművesség, cigányok foglalkozásai, velünk legnagyobb, egyik legnagyobb, cigányságot önmaga, mindenkori hatalom, sajátlagos segélyezési, többségi társadalom, saját műhelyében, hagyományosan cigány, fizetőképes keresletet, népharagot ráirányítani, cigányság számára, legtöbb erkölcsi, szocializmusnak hazudott, megélhetéshez szükséges, állandó éhbéren, cigány származásúak, utánuk járó, segélyhez való, cigányság köreiben, önállóság felelősségével, félkatonai szerveződésekhez, magyarsággal évszázadokon, polgárháborús körülményekbe, úgynevezett Országos, magyar parlament, fogalom meghatározások, honvédelmi terület, kiemelt fontosságú, számít kiemelt, nemzetközi szerződéseiben, ördögi terv, képviselőkkel Magyarország, április 22-i, mellékletek tartalmazzák, települések feliratai, képviselők majd, kiemelt térségi, jelen törvény, mellékleteken Magyarország, tényleges kiterjedésének, területeken élők, folyót szegélyező, felfűzött gyöngysor, munkásemberek által, területrendezési, megvalósulásához, rendeltetésszerű, rendszerváltozás, megélhetőségüket, szerveződésekhez, berendezkedésben, teljesíthetetlen, munkalehetőségek, fizetőképességét, magángazdaságok, reprodukciójára, kirobbantásához, tevékenységének, változtatásának, törvényjavaslat, polgárháborúhoz, megvalósítására, szocializmusnak, egybeszántották, horgásztanyákat, érintettségével, állásfoglalásra, államigazgatási, megvalósuljonm, magyarországra, kiterjedésének, teljesítményre, felhatalmazást, támogatásokból, szakmunkásokat, alapfeladatait, felzárkózáshoz, meghatározások, szerződéseiben, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 205
  • e Hét: 482
  • e Hónap: 9086
  • e Év: 45027
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.