Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Egy lélekgyógyász többet segítene
  2013-02-21 07:50:33, csütörtök
 
   
  A Félelem című írásomra adtak válaszokat a nem karmikus emberek életével megváltott nyomorultak, akik átléptek a Holnapba.
Egyikük azt írta, hogy ő két lábbal a földön áll és a lelki betegségek okozhatnak testieket is, forduljak lélekgyógyászhoz. Az elmeosztályok megáldozták az embereket, erről írok már évek óta, a média kezdetével már lassan kilencven esztendeje, a média elmeosztálya tombol, vissza kellett volna menniük az elmeosztályokra legkésőbb 1995-ben, azóta reformálják a többi elmebeteget, a súlyosabbakat, folyamatosan haladva végig kapott sorsuk betegségeink, emberekre vetve valamennyit, természetesen rontással.

Magyarország a karmikus elmebetegekkel kezdte az emelést születésemkor, folytatta a pulyaszeplősítőkkel, börtönnel, gyenge tanulókkal, honfoglaló bolondokkal, boszorkányokkal, majd berendezte 1983-ban az addig anyám életét tönkretevő Révész és Bertalan utcákat, kezdte előlről a simontornyi elme, az Ágnesek, a Halak szülöttek, a Katalinok,Mariannék, Tóthok, a Ferencek, az börtön Imrék,Jánosok, Jobb a Gabik, Ildikók és Erikák karmikus sorsának ismétlését a régebbi Gyarmatik, Horvátok és felsorolhatatlan Időjelek és árnyékvilágbeli szülött sorsának ismétlésével, ismételt megváltásukkal. Egész Borsod megye emberi tússzal vonult ki innen, de már Demjén Rózsi miatt a bátyámat deformálták el annak idején, a Gyulák apa túlélői lettek, ez az emberi áldozás már nagyon régi a Pszichografológiai karmikus népeknél és Időjelek testenyészeteinél. Hidegháborút vívott az elmeosztály az emberek ellen, ők voltak a kommunisták is, ezért mentek végig a könyveken és hajtották végre az összes kommunista kort, jelenleg vallásosságba csaptak át, mert az 1956-os eseményeket ismételték.

Csupán pár ember volt, aki leplezett, mint Máté Krisztina, aki miatt a fogaimat megcsonkították és nyanyának nevezett 18 éves koromban a volt férjem, Krisztina így maradt tökéletes, így vitték továbbtanulni és a médiba, megváltották. Nagy Anna helyett kaptam gyereket, azzal a tervvel, hogy a jeruzsálemi teljes begyűjtéskor, 1995 után majd ő fog engem eltartani. Minden szerepjátékost megmentettek a bábkirályokkal együtt.

Én voltam magyar kislánynak beöltöztetve, kikiáltva óvodás koromban Bródy sorozata szerint, melyet az Időjelekbe helyeztek. Én is ellenkezem a másik világban is létező csapásokkal, de mivel az apokalipszist Cseh Károly írásai alapján rajtam hajtották végre és iszonyatos fájdalmakkal vegetálok, haldokklok szinte 1998. óta, el kell ismernem az elmeosztályok mindenhatóságát és hatalmas erejét. A borsodi elmeosztályok vezetői is részt vettek az ember áldozásban, az orvosokat így tartották meg. Kihalatták a méhemet, klimaxoltattak, majd megcsúfoltak úgy, ahogyan embert még soha, mióta a Rákóczi tériek karmikus terheit ismételték rajtam.

Nemrég Erika, az asszisztensnő túlérzékenységemre azt kiabálta, hogy én lelki beteg vagyok, a saját megváltott sorsát lehelte rám, ugyanis az Erikák és Ildikók előző életükben a gyerekkoromban elmondottak szerint erkölcstelenek voltak. Nem értem miért ismételték, miért jó ez a Pszichografológia és Időjelek szülöttjeinek, miért volt ez jó a zsidóknak, hogy Keller Dezső kezdettel már három maffiával áldoztak közösen, Lendvai ildikót az Avantgard Bizottság állította be az ortodox szakállas zsidókkal. Megölték az öcsémet cigányok és zsidók, a római egyház elmebeteg fanatikus híveinek emelkedésekor, Deák Bill Feketebárányt kitüntették ugyanakkor, akit így tartottak meg feszületesként. A török nagykövetséget meghívta a média, amikor a Kelet sorozatában a törökök megváltásához értek. A lányomat forrázták le az óvodában, amikor a törököket emelte az ország Hegyi Barbara szerint, sőt maga elmondta, hogy így lett szőkeként színésznő, egy másik szőke sportoló feleség azt közölte, hogy ő nem barna és egy mázsa. Sajnálták még a gondolkozást is, lehetetlen feltérképezni tetteiket, mert az Ének az esőben filmhez érstelmiség legyőzést találtak ki fejbe támadó csapásokkal, melyet 1998-ban itt a lakásban ismételtek. Én nem akarok ehhez a gyalázatos országhoz tartozni, ahol az elmebetegek gyilkolták le az embereket, nem tudom látni a zenészeket, nem akarom olvasni a helyesírás nélküli Holnap költőinek írásait. Kelet és a cigányság megváltása történik, de dél népét sem hagyták ki a megváltásból, sem a horvátokat, akikkel egy part voltak egykor, írták a keletesek, akik eladták az Új Bekezdéssel együtt a lelküket, ismételték 1991. óta az emberi családok áldozását, itt rajtam jártak végig az egészségüggyel.

Tavaly nyáron egy sebésszé lett orvos azt mondta, hogy ha lehet, ne menjek hozzá. Akartam mondani, hogy én sem szívesen jövök magához, de ráhagytam, hogy még ők gyűlölködnek, megvetnek, akik emberek áldozásából lettek értelmiségek.
 
 
0 komment , kategória:  Egészség, betegség  
Címkék: lélekgyógyászhoz, felsorolhatatlan, boszorkányokkal, megcsonkították, árnyékvilágbeli, elmeosztályokra, mindenhatóságát, gyerekkoromban, erkölcstelenek, feszületesként, egészségüggyel, megváltásukkal, szerepjátékost, bábkirályokkal, elmebetegekkel, nagykövetséget, klimaxoltattak, elmeosztályok, asszisztensnő, születésemkor, megváltásához, apokalipszist, vallásosságba, súlyosabbakat, természetesen, továbbtanulni, feltérképezni, emelkedésekor, feketebárányt, szülöttjeinek, beöltöztetve, megmentettek, magyarország, betegségeink, fájdalmakkal, értelmiségek, lelki betegségek, elmeosztályok megáldozták, média kezdetével, média elmeosztálya, elmeosztályokra legkésőbb, többi elmebeteget, karmikus elmebetegekkel, emelést születésemkor, addig anyám, simontornyi elme, börtön Imrék, régebbi Gyarmatik, bátyámat deformálták, emberi áldozás, emberek ellen, összes kommunista, Egész Borsod, Demjén Rózsi, Máté Krisztina, Nagy Anna, Cseh Károly, Nemrég Erika, Keller Dezső, Avantgard Bizottság, Deák Bill Feketebárányt, Hegyi Barbara,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Segíts neki dicsérni Téged  Magyar költészet napja  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Szeretem ujjad karcsuságait,  Önmaga ellenére  Pitypang szökőkút  Anyámról való emlékek  Martin Buber, A haszidim meséi  Sorsunk miatt...  Magyar költészet napja  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Facebookon kaptam  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Esterházy Péterre emlékezünk  Bársony székben  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Egy gondolat  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  Az ember  Az ember  Facebookon kaptam  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Tavaszi este  Jázmin  Bornyi Veronika haiku verse  Spenót fasírttal  Azért kaptad  Facebookon kaptam Krisztinától  Robin Wight pitypang szobra  Facebookon kaptam  Mindent de mindent visszakap  Facebookon kaptam  Ismeretlen: Ikarusz monda  József Attila - Kopogtatás nél...  jó reggelt  Különleges  Esterházy Péter: Harmonia c...  Facebookon kaptam  Szép estét  Latinovits Zoltán tollából  Jan Twardowski - Siessünk  Horváth Szilvia tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 14  Vito Giaquinto gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Vidámság  Paul David Tripp Április 13  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Minden tavaszból őrizz..  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Tavaszi este  Emlékezz  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Erdei gyöngyvirág  Facebookon kaptam  Minden tavaszból őrizz..  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Tavaszi este  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  A sorsod  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Márai Sándor tollából  Minden tavaszból őrizz..  Facebookon kaptam  Sorsunk miatt...  Facebookon kaptam  Spenót fasírttal  Szívek  Minden tavaszból őrizz..  Segíts neki dicsérni Téged  Nevelőszülőkhöz adták,  Bársony székben  Facebookon kaptam  Borzasztó  Facebookon kaptam Krisztinától  Isten hűségének mértéke  Jó éjszakát  Mindent de mindent visszakap  Alvó cicák 
Bejegyzés Címkék
lelki betegségek, elmeosztályok megáldozták, média kezdetével, média elmeosztálya, elmeosztályokra legkésőbb, többi elmebeteget, karmikus elmebetegekkel, emelést születésemkor, addig anyám, simontornyi elme, börtön Imrék, régebbi Gyarmatik, bátyámat deformálták, emberi áldozás, emberek ellen, összes kommunista, 1956-os eseményeket, fogaimat megcsonkították, volt férjem, jeruzsálemi teljes, bábkirályokkal együtt, másik világban, apokalipszist Cseh, elmeosztályok mindenhatóságát, borsodi elmeosztályok, ember áldozásban, saját megváltott, gyerekkoromban elmondottak, ortodox szakállas, öcsémet cigányok, római egyház, török nagykövetséget, törökök megváltásához, lányomat forrázták, törököket emelte, ország Hegyi, másik szőke, esőben filmhez, lakásban ismételtek, gyalázatos országhoz, elmebetegek gyilkolták, helyesírás nélküli, cigányság megváltása, part voltak, emberi családok, sebésszé lett, lélekgyógyászhoz, felsorolhatatlan, boszorkányokkal, megcsonkították, árnyékvilágbeli, elmeosztályokra, mindenhatóságát, gyerekkoromban, erkölcstelenek, feszületesként, egészségüggyel, megváltásukkal, szerepjátékost, bábkirályokkal, elmebetegekkel, nagykövetséget, klimaxoltattak, elmeosztályok, asszisztensnő, születésemkor, megváltásához, apokalipszist, vallásosságba, súlyosabbakat, természetesen, továbbtanulni, feltérképezni, emelkedésekor, feketebárányt, szülöttjeinek, beöltöztetve, megmentettek, magyarország, betegségeink, fájdalmakkal, értelmiségek, megváltásból, gondolkozást, megváltották, begyűjtéskor, hidegháborút, folyamatosan, elmeosztálya, gyűlölködnek, megcsúfoltak, ismétlésével, elmebeteget, simontornyi, áldozásából, reformálják, valamennyit, megáldozták, kommunisták, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 15
  • e Hét: 1902
  • e Hónap: 4261
  • e Év: 56527
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.