Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
X faktor
  2011-04-30 19:26:29, szombat
 
  X faktor

2011. április 30. 10:11:21

E hét elején ismét olyan egyenletet állítottak fel a magyarországi történések, melyben a kormány reakcióiban első ránézésre több volt az ismeretlen, mint az ismert mozgatórugó. Az imént olvastam Florian Geyer írását. Az általa javasolt megoldással teljes mértékben egyetértek. Azonban attól tartok, hogy Orbánék nem hülyék. Főleg Pintérrel karöltve nem hiszek az együgyűségükben.

Egy dolog biztos. Bármi is az ok, ez erősen a tűzzel való játék a kormány részéről. Határozatlan rendőri fellépés, gyurcsányi milliók a bűnözőknek, a kormány elítéli a polgárőröket. Szép üzenet. Ha ez a probléma ilyen szinten egyszerre 50-60 faluban jelentkezik, ki védi meg a békés állampolgárokat? Ennyi helyen még Pintérnek is komoly kihívás érvényesíteni kizárólagos kiabálási jogát. Láthattuk, az arab országokban futótűzként terjedt a zavargás. Szinte kivétel nélkül mindegyik kormány későn kapcsolt - természetesen a forradalmárok örömére. (A zavargások terjedési sebességén kívül még véletlenül sem szeretnék párhuzamot láttatni az arab forradalmárok és a falvakat rettegésben tartó cigánybandák között.)

Még kedden, a súlyosabb Gyöngyöspatai incidensek után értetlenül olvasgattam a híreket. Tisztában voltam vele, hogy ez így nem áll össze és biztosan van olyan tényező, amitől értelmet nyerne a dolog. Valami hiányzik, valami ismeretlen X faktor...

A rendőrség nem lép, miközben az ország nagy része, a helyi lakosok és ki tudja még ki, mind azt várják, hogy végre valóban rendbe tegyék a vidéket sújtó, egyre súlyosabb etnikai problémát. Egy határozott fellépéssel a Fidesz szimpatizánsokat nyerne, a rendőrség végre nem csak az autósokat zaklatná, hanem valóban azt tenné, amiért - elméletileg - létrehozták. Nem beszélve arról, hogy ezzel a Jobbik vitorlájából is kifogna némi szelet a kormánypárt. Ez ellen érv lehetne, hogy a szigorúbb fellépéssel antifa-charta-gyurcsányok alá adnák a lovat, de őket pár vak és gyógyíthatatlanul hülye hívőjükön kívül senki nem veszi komolyan. Gyurcsányékat egyébként ugyanannyira nem érdekli a cigányság sorsa, ahogyan a narancskormányt sem. A cigányok legfeljebb eszközként szerepelnek egyéb céljaik elérésében.

A ,,nem fellépéssel" pedig mit nyerhet a Fidesz? Azt, ami úgy tűnik, igazolódott is a héten. Fel tud lépni a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület ellen. Ha a rendőrség látványosat alakított volna a cigányterrorral szemben, akkor elég furán venné ki magát, hogy a szintén ugyanazon ügyben fellépni akaró polgárőrök ellen hoznának most törvényt. De nem léptek fel és úgy látszik, hogy a SzJPE elleni cikkely is megszülethet. Ha pedig ez létrejön, még jobban el lehetetlenítik a bűnözők ellen szervezetten fellépni akaró radikálisok dolgát. A Magyar Gárda megszüntetése is némileg szétzilálta a Jobbikhoz kötődő (és nem kötődő) gárdák képét, ez a lépés még tovább rontana a helyzeten. A Fidesz vezetése tisztában van azzal, hogy a nagyközönség előtt a Jobbik egyik húzóágazata a fellépni tudó, merő és akaró egyenruhás gárda, vagy a Jobbik-közeli polgárőrség. Ha most a SzJPE-t teljesen lekapcsolják, azzal erősen csökkentik a Jobbik megnyilvánulási lehetőségeit a lehetséges választók felé. A Fidesz által szabályozott médiában pedig esélye sincs a Jobbiknak, hogy pozitív és hasznos képet fessen magáról.

A most felállított vizsgálóbizottság keresi és meg is fogja találni az incidens felelősei között a Jobbik polgárőreit. Ha nincs az a fránya térfigyelő kamera, akkor még jobb lenne a helyzet, hiszen ország-világ előtt lehetne elemezni, hogy micsoda durva támadás történt ismét a cigányság ellen a radikálisok részéről. Ez nem sikerült, most csak a konkrétan meg nem nevezett ,,kialakult helyzet" ügyében vizsgálódnak. Ebben pedig valóban része van a polgárőröknek - de azért fő oknak megnevezni őket erősen túlzás lenne. Sokkal jobban része van ebben az impotens rendőrségnek, a volt és jelenlegi kormánynak, illetve - ne felejtsük el - a bűnözésből élő cigányságnak.

A Szebb Jövőért polgárőrei után pedig már csak az egyesület és a Jobbik közötti kapcsolatokat kell feltárni, és jöhet a következő törvény. Aki egyenruhás szervezetet pártként támogat, létrehozásában részt vesz... És hogy ne legyen túl feltűnő a cél, kicsit kardoskodnak az LMP-vel is.

Ha jó az időzítés, nem kapkodnak, akkor egy-másfél év múlva kimondhatják a Jobbik feloszlatását. Lenne felzúdulás, de a Magyar Gárda megszüntetését sem kísérte forradalom, csak megússzák ezt is. Onnantól pedig a választásokig már nehezen jönne létre új radikális párt. A most törvényileg ellehetetlenített, szervezett segítő szándékot felmutatni képes egyesületek nélkül pedig képtelen lesz átlépni a parlamentbe jutás küszöbét.

Ami egyre világosabban látszik: a Fidesz saját népszerűségének növelésére a sötétebb utat választja. Bármi áron, de elhallgattatja a kritikus hangokat, kiiktatja és ellehetetleníti a valódi ellenzéket. Amit írtam, az egy lehetséges megközelítése a dolgoknak, előfordulhat egészen más stratégia is. Az szinte biztos, hogy a fideszes forgatókönyvek írásánál a cselekménynek a Jobbik valamilyen formában történő kiiktatásával kell zárulnia. A ma még ismeretlenből felmerülő X-et a Fidesz szeretné rátenni a Jobbik nevére, örökre áthúzva azt.

Szabadságot Budaházynak és a politikai foglyoknak!

VJack

(Kuruc.info)

http://nemenyi.net/default.asp?SID=0&AID=0&Direkt=81823
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szimpatizánsokat, együgyűségükben, népszerűségének, cigányterrorral, narancskormányt, ellehetetleníti, megnyilvánulási, állampolgárokat, létrehozásában, elhallgattatja, forgatókönyvek, lehetetlenítik, megszüntetését, gyurcsányékat, ismeretlenből, választásokig, feloszlatását, polgárőröknek, gyöngyöspatai, természetesen, forradalmárok, megszüntetése, érvényesíteni, kiiktatásával, kapcsolatokat, cselekménynek, megközelítése, magyarországi, cigányságnak, határozatlan, kimondhatják, ugyanannyira, előfordulhat, rendőrségnek, kardoskodnak, cigánybandák, magyarországi történések, kormány reakcióiban, ismert mozgatórugó, imént olvastam, általa javasolt, dolog biztos, tűzzel való, kormány részéről, kormány elítéli, probléma ilyen, békés állampolgárokat, arab országokban, forradalmárok örömére, zavargások terjedési, arab forradalmárok, falvakat rettegésben, Florian Geyer, Főleg Pintérrel, Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület, Magyar Gárda, Szebb Jövőért, Szabadságot Budaházynak,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Csomó  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  azzal harcolj  Facebookon kaptam  Ég veled Március  Amellett, amit az emberek  Reggel van  A Balaton-felvidék tanúhegye  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Márai Sándor, eredeti nevén  A gyulladáscsökkentő étrend se...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  A tavaszi sugár…  Az ideges katicabogár  Facebookon kaptam  Osvát Erzsébet - Április...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A tavaszi sugár…  Mókás uborka tál  Csomó  Vidámság  Csend  Facebookon kaptam  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Esti kép  Folytasd tovább a befejezésig  Facebookon kaptam  A húsvéti bárány  Cserépváralja  Facebookon kaptam  A női sziv  Facebookon kaptam  Idézetek a magányról  A tavaszi sugár…  Facebookon kaptam  Idézetek a magányról  Szabó M. Gita A maradék idő  különleges  Egy valóban nagy örökség  Tavaszi este  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Paul David Tripp Április 11  "Ez egy csoda"  Áldások a terhekből  Tekintsd Őt hűnek  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  azzal harcolj  A bab gyógyhatásairól  Facebookon kaptam  Molnár Ferenc: imádom!  Különleges  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Esti kép  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  Különleges  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ma van a magyar költészet napj...  David Mamet gondolata  Facebookon kaptam  Az érelmeszesedés kockázatait ...  Különleges  Facebookon kaptam  Tavaszi este  Cserépváralja  Alvó kislány  Facebookon kaptam  A tavaszi sugár…  Paul David Tripp Április 8  Vidámság  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Mókás uborka tál  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  József Attila – Keresek ...  Facebookon kaptam  Ég veled Március  Facebookon kaptam  Csomó  Facebookon kaptam  Egyszerű  Facebookon kaptam  Erdei gyöngyvirág  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Steel - Május festmény 
Bejegyzés Címkék
magyarországi történések, kormány reakcióiban, ismert mozgatórugó, imént olvastam, általa javasolt, dolog biztos, tűzzel való, kormány részéről, kormány elítéli, probléma ilyen, békés állampolgárokat, arab országokban, forradalmárok örömére, zavargások terjedési, arab forradalmárok, falvakat rettegésben, súlyosabb Gyöngyöspatai, ország nagy, helyi lakosok, vidéket sújtó, határozott fellépéssel, rendőrség végre, autósokat zaklatná, szigorúbb fellépéssel, cigányság sorsa, cigányok legfeljebb, rendőrség látványosat, cigányterrorral szemben, szintén ugyanazon, bűnözők ellen, nagyközönség előtt, fellépni tudó, lehetséges választók, most felállított, incidens felelősei, cigányság ellen, radikálisok részéről, polgárőröknek &#8211, impotens rendőrségnek, következő törvény, most törvényileg, parlamentbe jutás, sötétebb utat, kritikus hangokat, valódi ellenzéket, szinte biztos, fideszes forgatókönyvek, politikai foglyoknak, szimpatizánsokat, együgyűségükben, népszerűségének, cigányterrorral, narancskormányt, ellehetetleníti, megnyilvánulási, állampolgárokat, létrehozásában, elhallgattatja, forgatókönyvek, lehetetlenítik, megszüntetését, gyurcsányékat, ismeretlenből, választásokig, feloszlatását, polgárőröknek, gyöngyöspatai, természetesen, forradalmárok, megszüntetése, érvényesíteni, kiiktatásával, kapcsolatokat, cselekménynek, megközelítése, magyarországi, cigányságnak, határozatlan, kimondhatják, ugyanannyira, előfordulhat, rendőrségnek, kardoskodnak, cigánybandák, lekapcsolják, nagyközönség, lehetőségeit, szervezetten, megszülethet, szabályozott, vizsgálódnak, polgárőröket, vitorlájából, világosabban, polgárőreit, fellépéssel, olvasgattam, szerepelnek, jelentkezik, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 124
  • e Hét: 463
  • e Hónap: 4208
  • e Év: 157704
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.