Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Balog Zoltán se normális: 25%-
  2011-04-30 19:43:59, szombat
 
  2011-04-30. 16:08
Balog Zoltán se normális: 25%-os cigánykvótát a munkahelyekre!

Kedves Olvasónk! Szeretné Ön, ha egy olyan ,,agysebész" operálná, ha olyan ,,tanár" tanítaná a gyerekét, egy olyan ,,karbantartó" ,,javítaná" a Paksi Atomerőművet, aki még a betűket sem ismeri, de legalábbis fényévekkel rosszabb, mint egy nem protekcióval, ,,hátszéllel", hanem kizárólag a képességei, teljesítménye, tudása alapján bejutott megfelelője?

Nos, ezt a(z anti)világot akarja megvalósítani szegény hülye Balog Zoltán, aki lehet, hogy lelkésznek kitűnő, politikusnak, ráadásul pont cigányügyi politikusnak, teljességgel alkalmatlan. A cigányságon, ahogy az az elmúlt 500-600 évben kiderült az égvilágon minden egyes országban (igen: azokban is, amelyek amúgy igen gazdagok, fejlettek és demokratikusak, így egy halom pénzt bele tudtak ölni a korcsok felzárkóztatásába - mindennemű eredmény nélkül [példa Finnország: kapcsolódó hivatkozásgyűjtemény ITT]), pozitív diszkriminációval nem lehet segíteni. Az USA-ban sem oldott meg minden problémát a pozitív diszkrimináció. Igaz, hogy ott vannak eredmények, vannak kiemelkedett, Amerikában született négerek (nem Obamára gondolunk, mert ő egyrészt nem az USA-ba behurcolt négerek leszármazottja, másrészt félvér, harmadrészt világéletében ,,fehér" nevelést, szocializációt kapott), de annak az oka teljesen más, ahogy Martin Luther King és annak mozgalmának a háttere is az. A négereket ui. tényleg elnyomták egészen az ötvenes-hatvanas évekig. Nem járhattak egyetemre, ki voltak zárva innen-onnan, apartheid volt stb. Martin Luther King többé-kevésbé jogosan lépett fel ez ellen, azon fajtatársai (sajnos, csak a kisebbség...) nevében, akik valóban tanulni szerettek volna. A négereknél (legalábbis egy meglehetősen kicsi részénél) belső késztetés volt a tanulásra vágyás, és az ebből következő emberi jogi harc. Nekik (de nem a bűnöző többségnek!) maximális elismerés.

A cigányhelyzet teljesen más. Nemhogy nem engedjük őket tanulni, hanem épp ellenkezőleg: évtizedek óta pozitívan diszkrimináljuk, és megpróbáljuk legalább a diplomáig elrugdosni őket. Az eredmény siralmas: ha valamelyik pozitívan diszkriminált cigónak sikerül is lediplomáznia, az is jórészt valamilyen cociológus, romológus, politológus, rajvédő-jogász, rajvédő-újságíró vagy hasonló képesítést szerez. Ezek, finoman szólva, nem alkotó jellegű, hasznos tevékenységek, szemben mondjuk egy orvossal, mérnökkel vagy hasznos tárgyat tanító tanárral. Ráadásul akkor még nem is beszéltünk arról, hogy az így lediplomázó cigók szaktudása milyen. Számtalan negatív példát ismerünk az ilyenekre: Balogh Artúr ,,politológus", aki egy elmekórtani eset és még egy jobb általános iskolából is repült volna, hát még felsőbb szintekről vagy mondjuk a szintén velejéig frusztrált Nótár Ilona, akit kegyetlenül bánt az, hogy nem mondhatja meg a tutit a nála ezerszer képzettebb, gádzsó orvosoknak. Ráadásul igazi tudás nincs a több (állítólagos) diplomája mögött, hiszen, bár állítólag van újságírói végzettsége, de még a magyar nyelv alapjait (pl. az -e használata) sem ismeri. Igen, ő is a pozitív diszkrimináció tipikus példája.

A fentiek alapján látható, hogy hiába szeretné (de legalábbis egyezne ki azzal) mindenki, még a legmegátalkodottabb cigánygyűlölő is, hogy minden füstös szerezzen egy normális, a társadalom, az ipar stb. számára hasznos (mérnöki, orvosi, tanári, esetleg közgazdászi) diplomát, ez - az eddigi ,,eredmények" fényében - csak vágyálom marad, mert nekik egyszerűen nincs meg erre az igényük (szemben a Luther King-félékkel). A négerekre alkalmazott amerikai kvótarendszer meg eleve halálra van ítélve egy olyan országban, ahol a négereknél (még egyszer: ott is a feketék többsége bűnöző/segílyes, de azért sokkal több köztük a normális, mint a cigók között) is lényegesen kisebb a cigók tanulási, kiemelkedési hajlandósága.

Most meg mivel jött elő a mi áldott jó Balog Zutyónk? Egy 25%-os kvótával. Normális ez? Eddig is kivétel nélkül minden másik ország közvéleménye, átlagembere röhögött azon, hogy mennyire nem vagyunk képesek a helyén kezelni a cigányságot (hadd utaljunk arra, hogy minden másik országban az a minimum, hogy szépen elszeparálják őket a fehérektől - és ez tényleg csak a kezdet! A skála az extremitásig terjed), ezek után ez a röhögés harsány hahotává fog válni. Miért akarunk pápábbak lenni a pápánál? Mindenki tudja, hogy a cigányok nagy többségét képtelenség civilizálni, és elenyésző kisebbségük az, aki ki akar és ki is tud emelkedni. Mindenki tudja, hogy a velük való együttélést csak és kizárólag rendvédelmi eszközökkel és születésszabályozással lehet a jogkövető többség számára valamennyire is elviselhetővé tenni - ahol, természetesen, a rendvédelembe beletartoznak a falak, az elkülönítő (,,rendvédelmi") táborok is. Nem csak nálunk - kivétel nélkül minden másik országban. Mégis, előhozakodunk egy ekkora képtelenséggel 2011-ben, amikor már az egész ház ég, a cigányok naponta deklarálják, hogy le akarnak számolni velük, gádzsókkal (csak egy példa a sokból: az elmúlt három nap mindegyikén(!) volt olyan Gyöngyöspatával kapcsolatos Magyar Nemzet-cikk [legutolsó, mai ITT], amelyben ez leíratott) - és mi mégis 25%-os kvótán és más baromságokon gondolkodunk. Mondjuk a tót modell bevezetése vagy a cigányfertőzött országokkal (tótok, románok, csehek stb.) való összeállás és Cigányisztán területének Indiától, Ukrajnától, valamelyik -sztántól stb. való kibérelése és az igen durva bekeményítés helyett. Ahogy egy normális vezetés csinálná.

Végezetül: ugye, megkérhetjük Balog urat, hogy a jövőben ragaszkodjon ahhoz, hogy az őt operáló orvosok 25%-a cigó legyen, a gyerekeit minimum 25%-ban cigók tanítsák? Mutasson példát nekünk, ostoba, fajgyűlölő gádzsóknak!

A mindezt tárgyaló cikk alább, plusz kommentjeinkkel:

Magyarországi romahelyzet német szemmel
Az előítéletek spirálja címmel közölt terjedelmes írást Magyarországról a Süddeutsche Zeitung.

A német liberális napilap Magyarországgal rendszeresen foglalkozó tudósítójának, Michael Franknak nyilatkozott Balog Zoltán, a közigazgatási és igazságügyi minisztérium társadalmi felzárkóztatásért felelős államtitkára is.

Az integráció - mint a cikkíró fogalmazott - "a németül kiválóan beszélő, református lelkész" Balog államtitkár számára túl nagy szó. Az államtitkár szerint inkább arról van szó, hogy biztosítsák a különböző népcsoportok békés együttélését. Balog Zoltán büszke arra, hogy Magyarországon található a világ egyetlen roma gimnáziuma, a pécsi Gandhi gimnázium. (Kuruc.info: ...kár, hogy Balog úr nem tette hozzá, milyen gyászos ,,eredményei" vannak ennek a gimnáziumnak [lásd EZT] - ahogy azt sem, milyen hihetetlen pénzeket ölünk bele...) Ezeket a zavaros napokat azonban más hangok uralják - tette hozzá Frank, utalva arra, hogy "egyenruhás nácik" vonulnak fel a roma falvakban, lőgyakorlatokat tartanak, és összeverekednek azokkal, akik nem ijednek meg tőlük. (Kuruc.info: a szokott balliberális [a Süddeutsche Zeitung ballib] csúsztatás: négy mattrészeg, fegyvertelen magyar úgymond ,,rátámadt" a cigókra... ,,kár", hogy ezt még a rendőrségi videó is cáfolja)
Balog az Európai Unió roma stratégiáján dolgozik - írta a tudósító, emlékeztetve, hogy Európában 12-13 millió roma él, ez körülbelül ugyanannyi, mint a magyarok száma. A Magyarországon élő romák száma körülbelül 700 ezer, és minél keletebbre, vagy minél délebbre élnek, annál súlyosabb életkörülmények között. A munkanélküliség, az egészségügyi ellátás, a lakásviszonyok, az oktatáshoz való hozzájutás sokhelyütt katasztrofális. Számos budapesti integrációs terv meghiúsult, néhány ugyanakkor sikeres volt. (Kuruc.info: konkrétan melyik volt ,,sikeres", melyik járt azzal, hogy cigányok nagy tömegeit volt képes a társadalom értékteremtő, adófizető, dolgozó részévé tenni? Egyik sem - maximum látszatprojektekről meg kamu-diplomákról beszélhetünk, mint pl. Balogh Artúr meg Nótár Ilona esetében) Ebből fakadóan Magyarország egy sor tapasztalattal szolgálhat a júliusig tartó európai uniós elnöksége idején (Kuruc.info: hahaha, vicc... Ha a cigányokkal való bánásmódról valakit érdemes megkérdezni, az egy tót, dán, francia, finn, olasz, cseh vagy svájci nem-rajvédő kormánytag vagy éppenséggel közember... ők a gyakorlatban igen jól működő ,,romaprogramot" valósítottak meg: falak, táborok, középkori várbörtönök, lőparancs, lakás/önvédelemi lőfegyverek viselése, esetleg ,,csak" tartása, állampolgárság elvétele, kitoloncolás, elkergetés, helikopteres ,,cigányvadászok", hogy a még durvább ,,megközelítéseket" ne is említsem. De esetleg otthon, Németországban is megérdeklődheti a különben ballib-rajvédő és hazaáruló Zöldektől és szocdemektől, hogy miért pont a cigókat deportálják Koszovóba, és miért deklarálták, hogy nem kívánnak fellépni az elkergetés ellen? Miért nem az ezer másik nép/menekültcsoporttal csinálják ugyanezt? Tán csak nem azért, mert a németek sem voltak képesek mit csinálni ezekkel a génhulladékokkal?) - hangoztatta Michael Frank.

Bírálói azzal vádolják Magyarországot - amelynek Orbán Viktor vezette, "jobboldali nemzeti" kormánya a tudósító megfogalmazása szerint "nem éppen a demokratikus haladás erődje" -, hogy az európai romastratégiával az otthoni problémákat akarja a közösségre hárítani. (Kuruc.info: persze, kivétel nélkül minden országban azért utálja kivétel nélkül mindenki a cigókat, mert ők az ideális bűnbakok. Nem más kisebbség - csak és kizárólag a cigány. Minden egyes országban messze őket utálják a legjobban. Még azokban is, amelyeknek a gazdasága egyébként szárnyal: Kanada, USA, Svájc, Dánia, Finnország stb.) A cikkíró kételyeinek adott hangot a készülő stratégiával kapcsolatban, hangoztatva: eddig még sehol nem sikerült megtalálni az integrációnak azt a koncepcióját, amely a cigányok számára lehetővé teszi életformájuk megőrzését, ugyanakkor megszünteti az azzal szembeni ellenszenvet. (Kuruc.info: persze, mert ez a tűz és víz vegyítése lenne. Fizikai képtelenség egy nomád, a munka és a tanulás értékeit el nem ismerő, magát kizárólag bűnözésből, mások által megtermelt értékek elvételéből fenntartó ,,kultúrát" egy letelepedett, dolgozó, tanuló, nem bűnöző, európai kultúrával összeegyeztetni. Ilyen durván különböző kulturák egyszerűen nem férnek meg egymás mellett, és lehetetlenség a ,,házasításuk". Nem csoda, hogy a cigányt minden egyes országban gyűlölik / üldözik / elkergetik.) Frank szerint meglehetősen homályos az unió - még nem kész - romastratégiájának az a felhívása is, hogy fel kell számolni a cigányok hátrányos helyzetét, és 2020-ig el kell érni, hogy a többi népcsoporthoz hasonló helyzetbe kerüljenek. (Kuruc.info: vicc: 500 év alatt nem sikerült. Most sem fog.)
Balog államtitkár - hangsúlyozta a tudósító - saját országában kész látványos intézkedésekre. A munkahelyek újraelosztásánál romakvótát követel, mégpedig úgy, hogy az semmilyen területen se legyen 25 százaléknál alacsonyabb. (Kuruc.info: ez hülye - ahogy már fent elmagyaráztuk) Az általános köztudatban csak így érhető el a helyzet drámaiságának felismerése, a munkaadókat és a hatóságokat csakis így lehet kényszeríteni arra, hogy foglalkoztatottként a romákat egyáltalán számba vegyék. (Kuruc.info: ez az! Ezentúl minden negyedik agysebész cigány kell legyen. Az nem érdekes, hogy még írni-olvasni sem tud. Rákosi-kor, felelős pozíciókban melósokkal, csak még rosszabb kiadásban, mert azok legalább igyekeztek valamit felszedni magukra és megfelelni a kihívásoknak [nemtisztelet a kivételnek]...) Ugyanakkor - idézte fel az államtitkárral való találkozója során elhangzottakat Frank - a roma közösséget is csak így lehet kényszeríteni arra, hogy átgondolja saját képzettségét. Ha ugyanis az említett kvótát a cigányok képzettségének hiánya miatt nem sikerül betölteni, akkor körükben is inkább kialakul annak belátása, hogy nem csupán ártatlan megkülönböztetettek, hanem őket is felelősség terheli a társadalmi beilleszkedésért.


http://kuruc.info/r/2/78370/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: génhulladékokkal, romastratégiával, újraelosztásánál, beilleszkedésért, megközelítéseket, összeegyeztetni, lőgyakorlatokat, diszkrimináljuk, gyöngyöspatával, magyarországgal, magyarországról, cigányfertőzött, megérdeklődheti, összeverekednek, munkanélküliség, életkörülmények, kommentjeinkkel, katasztrofális, diszkrimináció, magyarországon, intézkedésekre, demokratikusak, képtelenséggel, lakásviszonyok, leszármazottja, állampolgárság, magyarországot, megfogalmazása, szocializációt, tapasztalattal, németországban, cigányvadászok, képzettségének, államtitkárral, elhangzottakat, kvótarendszer, olyan „, égvilágon minden, halom pénzt, korcsok felzárkóztatásába, pozitív diszkrimináció, ötvenes-hatvanas évekig, meglehetősen kicsi, tanulásra vágyás, ebből következő, bűnöző többségnek, cigányhelyzet teljesen, diplomáig elrugdosni, eredmény siralmas, elmekórtani eset, jobb általános, szintén velejéig, Balog Zoltán, Kedves Olvasónk, Szeretné Ön, Paksi Atomerőművet, Martin Luther King, Balogh Artúr, Nótár Ilona, Luther King-félékkel, Balog Zutyónk, Magyar Nemzet-cikk, Süddeutsche Zeitung, Michael Franknak, Európai Unió, Michael Frank, Orbán Viktor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép napot kívánok  Jó éjszakát  Reménység és erő Krisztustól e...  Png virág  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Annuska bar...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Hogy lehet megtartani  Fehér virág  Fehér virág  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Irgalom és ítélet  A boldog családok mind hasonló...  Szép napot kívánok  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Radikális szeretet  Png lepke  Akik bántanak téged  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Az engedelmesség miért nem vál...  Png fotel  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  képre írva  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Garai Gábor - Takarítás  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Kaffka_Margit  Png lepke  Fehér virág  Akarat  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Hogy lehet megtartani  Akarat  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Alázat  Fehér virág  Fehér virág  A Megváltó szolgálatában  Szívem tiéd  Nagyi telefonál  Egy bizonyos határt  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Radikális szeretet  Radikális szeretet  Jó éjszakát  Kellemes délutánt kívánok  Szép estét kedves látogatóimna...  Png virág  Png férfi  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Leonardo da Vinci gondolata  Fekete-erdő desszert  Png lepke  George Byron - Ahogy itt jár -...  Erdőn  Adakozás  Egy bizonyos határt  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Png csokor  Régi emberek, akikre máig büsz...  Bertolt Brecht -től idézet  Fekete-erdő desszert  Elköszönt  Facebookon kaptam  Png cica  Leonardo da Vinci gondolata  Makszim Gorkij gondolata  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam Annuska bar...  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Szívem  Mai harmónia kártyám  Alázat  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Albert Einsteinről 
Bejegyzés Címkék
olyan &#8222, égvilágon minden, halom pénzt, korcsok felzárkóztatásába, pozitív diszkrimináció, ötvenes-hatvanas évekig, meglehetősen kicsi, tanulásra vágyás, ebből következő, bűnöző többségnek, cigányhelyzet teljesen, diplomáig elrugdosni, eredmény siralmas, elmekórtani eset, jobb általános, szintén velejéig, nála ezerszer, magyar nyelv, fentiek alapján, eddigi &#8222, négerekre alkalmazott, olyan országban, feketék többsége, cigók között, cigók tanulási, 25%-os kvótával, helyén kezelni, fehérektől &#8211, extremitásig terjed, röhögés harsány, cigányok nagy, velük való, jogkövető többség, rendvédelembe beletartoznak, ekkora képtelenséggel, cigányok naponta, elmúlt három, cigányfertőzött országokkal, igen durva, normális vezetés, jövőben ragaszkodjon, gyerekeit minimum, mindezt tárgyaló, előítéletek spirálja, német liberális, cikkíró fogalmazott, németül kiválóan, államtitkár szerint, különböző népcsoportok, világ egyetlen, pécsi Gandhi, zavaros napokat, roma falvakban, szokott balliberális, rendőrségi videó, magyarok száma, egészségügyi ellátás, oktatáshoz való, társadalom értékteremtő, júliusig tartó, cigányokkal való, gyakorlatban igen, különben ballib-rajvédő, cigókat deportálják, elkergetés ellen, ezer másik, tudósító megfogalmazása, demokratikus haladás, európai romastratégiával, otthoni problémákat, közösségre hárítani, ideális bűnbakok, gazdasága egyébként, cikkíró kételyeinek, készülő stratégiával, cigányok számára, azzal szembeni, tanulás értékeit, cigányt minden, cigányok hátrányos, többi népcsoporthoz, munkahelyek újraelosztásánál, semmilyen területen, általános köztudatban, helyzet drámaiságának, hatóságokat csakis, romákat egyáltalán, államtitkárral való, roma közösséget, említett kvótát, cigányok képzettségének, társadalmi beilleszkedésért, génhulladékokkal, romastratégiával, újraelosztásánál, beilleszkedésért, megközelítéseket, összeegyeztetni, lőgyakorlatokat, diszkrimináljuk, gyöngyöspatával, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1908
  • e Hét: 5010
  • e Hónap: 16121
  • e Év: 169617
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.