Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A pénztárcánkkal eldönthetjük,
  2011-04-30 21:24:47, szombat
 
  A pénztárcánkkal eldönthetjük, hogy kinek van helye az országban
barikad.hu
2011, április 30 - 16:22


Z Kárpát Dániel az Attila Király Népfőiskola igazgatója, a Jobbik országgyűlési képviselője hazánk demográfiai helyzetéről és a magyar termőföld és vízkészlet megvédésről tartott előadást a Jobbik majálisán.
Cikk Front kép - 280x185:

Z Kárpát Dániel az Attila Király Népfőiskola igazgatója, a Jobbik országgyűlési képviselője hazánk demográfiai helyzetéről és a magyar termőföld és vízkészlet megvédésről tartott előadást a Jobbik majálisán.

A Jobbik politikusa elöljáróban leszögezte, az új erőnek semmi köze az elmúlt 20 évhez. Bár rengeteg feladatunk van még, az látható, hogy Magyarországon elindult az ébredés folyamata, míg 10 évvel ezelőtt egy nagy Magyarország matrica unikumnak számított, mára elértük azt, hogy minden harmadik autón látható. Tíz év munkájával sikerült felépíteni egy párhuzamos Magyarországot, úgy, hogy, sem erkölcsileg sem anyagilag nem támogatott bennünket semmilyen külső hatalom. Ráadásul folyamosan meg kellet küzdeni a Tel-Aviv és Brüsszel tengellyel. Ennek a ,,harcnak" a megkoronázása, hogy a Jobbik a tavalyi országgyűlési választáson közel 17 százalékos eredményt ért el.

A politikus kiemelte: a Jobbiknak köszönhető, hogy a hazánk demográfiai helyzete és a magyar termőföld és vízkészlet védelme bekerült a köztudatba. Hozzátette ,,akié a föld azé az ország".

Ahhoz, hogy a hazai termőföldet meg tudjuk védeni először a magyar embereket kiszipolyozó multikkal kell leszámolni. Felsorolta a hungarikumnak számító magyar márkákat. A Sió gyümölcslé, Győri keksz, Piros Pöttyös túrórudi, Boci csok, a Törley gyár már mind külföldi tulajdonban van. A multik mindenre rátették a kezüket. Gazdasági szabadságharcot kell indítani. Mára odáig jutottunk, hogy Európa élelmiszer szemétlerakója lettünk. Viszont a legnagyobb aduász még mindig a kezünkben van, ugyanis a pénztárcánkkal eldönthetjük, hogy kinek van itt helye az országban. Ha pedig ez Brüsszelnek nem fog tetszeni, akkor ki kell lépni az Európai Unióból.

Államadósággal kapcsolatban elmondta: csapdahelyzetben vagyunk. ,,Brüsszel csicskásai" lettünk. Ugyanúgy függésben élünk, mint a rendszerváltás előtt, csupán a gazda nevét cserélték le Szovjetunióról Európai Unióra. Kiemelte: 20 éve nem ültünk le az államadóságról tárgyalni. Ha pedig ez így marad, akkor 300 évig múlva is fizetni fogjuk a felvett hitelek.

Kiemelte, 2000 óta van devizahitelezés Magyarországon. Több mint 10 éve élősködnek a bankok a hazánkban. Az első Orbán kormány tette lehetővé a bankoknak, hogy egyoldalúan szerződést módosítsanak. Már pedig odáig jutottunk, hogy az egekbe szökő törlesztő részleteket százezrek nem tudják fizetni. Őket állandóan a kilakoltatások réme fenyegeti.

Először tehát gazdasági szabadságharcunkat kell megvívni. Ha sikerrel járunk, akkor fogjuk tudni megteremteni a magyar családok gyermekvállalásához szükséges anyagi biztonságot. Ha ugyanis nem születnek gyermekek, akkor a magyar termőföldet és a vizet készletet sem fogja megvédeni senki?

Az előttünk álló harchoz, a mai fiatalságnak pedig mind a testet mind a lelket edzésben kell tartanai, ugyanis csak így fogja tudni megvédeni magát, ,,különben le lesz pofozva.



barikad.hu

http://barikad.hu/p%C3%A9nzt%C3%A1rc%C3%A1nkkal_eld%C3%B6nthetj%C3%BCk_hogy_kinek _van_helye_az_orsz%C3%A1gban-20110430
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: csapdahelyzetben, devizahitelezés, szabadságharcot, kilakoltatások, magyarországon, pénztárcánkkal, magyarországot, szemétlerakója, rendszerváltás, szovjetunióról, államadósággal, államadóságról, országgyűlési, hungarikumnak, megkoronázása, eldönthetjük, magyarország, módosítsanak, kapcsolatban, kiszipolyozó, fiatalságnak, megteremteni, választáson, népfőiskola, tulajdonban, helyzetéről, demográfiai, képviselője, erkölcsileg, egyoldalúan, biztonságot, brüsszelnek, megvédésről, termőföldet, elöljáróban, részleteket, pénztárcánkkal eldönthetjük, magyar termőföld, ébredés folyamata, nagy Magyarország, párhuzamos Magyarországot, tavalyi országgyűlési, politikus kiemelte, hazánk demográfiai, hazai termőföldet, magyar embereket, hungarikumnak számító, multik mindenre, legnagyobb aduász, rendszerváltás előtt, gazda nevét, államadóságról tárgyalni, Kárpát Dániel, Attila Király Népfőiskola, Cikk Front, Piros Pöttyös, Európai Unióból, Szovjetunióról Európai Unióra,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szívem tiéd  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Szívem  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Sose bánj semmit  Szép estét kedves látogatóimna...  s immár én is felragyogva, ért...  A Megváltó szolgálatában  Az engedelmesség miért nem vál...  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Png virág  Akarat  Leonardo da Vinci gondolata  Reménység és erő Krisztustól e...  képre írva  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png cica  Png ház  George Byron - Ahogy itt jár -...  Próbálj meg ...  Fekete-erdő desszert  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Png férfi  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Paul David Tripp Április 20  Paul David Tripp Április 20  Zilahy Lajos gondolata  A jó emberek mindig szépek mar...  Png cica  Mi lenne ha  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Irgalom és ítélet  Png ház  Akik bántanak téged  Nagyon különös  Facebookon kaptam Krisztinától  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Lóhere  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Neked tudnod kell  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Jónás Tamás – Végtelen b...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Ágai Ágnes – Csendélet  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Próbálj meg ...  Popper Péter szavai  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Hiányzik  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Png csokor  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Alázat  A kételkedés kezelése  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam Krisztinától  Png cica  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Mindig jusson idő nevetni  Nagyon különös  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Png fotel  Makszim Gorkij gondolata  Egy maradéktalanul uralt világ  Tanuld meg ezt a versemet  Éretlen vers  Ágai Ágnes – Csendélet  Őrizkednünk kell...  Alázat  Nem tudhatod  Erdőn  Rátalálsz  Nagyon különös  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat 
Bejegyzés Címkék
pénztárcánkkal eldönthetjük, magyar termőföld, ébredés folyamata, nagy Magyarország, párhuzamos Magyarországot, tavalyi országgyűlési, politikus kiemelte, hazánk demográfiai, hazai termőföldet, magyar embereket, hungarikumnak számító, multik mindenre, legnagyobb aduász, rendszerváltás előtt, gazda nevét, államadóságról tárgyalni, felvett hitelek, első Orbán, egekbe szökő, kilakoltatások réme, magyar családok, magyar termőföldet, vizet készletet, előttünk álló, testet mind, lelket edzésben, csapdahelyzetben, devizahitelezés, szabadságharcot, kilakoltatások, magyarországon, pénztárcánkkal, magyarországot, szemétlerakója, rendszerváltás, szovjetunióról, államadósággal, államadóságról, országgyűlési, hungarikumnak, megkoronázása, eldönthetjük, magyarország, módosítsanak, kapcsolatban, kiszipolyozó, fiatalságnak, megteremteni, választáson, népfőiskola, tulajdonban, helyzetéről, demográfiai, képviselője, erkölcsileg, egyoldalúan, biztonságot, brüsszelnek, megvédésről, termőföldet, elöljáróban, részleteket, folyamosan, politikusa, leszögezte, tengellyel, százalékos, köszönhető, hozzátette, leszámolni, köztudatba, vízkészlet, munkájával, felsorolta, felépíteni, feladatunk, legnagyobb, élelmiszer, gyümölcslé, párhuzamos, támogatott, csicskásai, szerződést, igazgatója, élősködnek, megvédeni, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1475
  • e Hét: 4577
  • e Hónap: 15688
  • e Év: 169184
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.