Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nem érzem a szívemet
  2013-09-01 07:45:07, vasárnap
 
   
  A szívemen tolongás van, eleven csapások, melyek nem engednek meghalni, így szenvednem kell, amíg csak élek. Az egész család szívinfarktusban halt meg, hiszen ezeket a fájdalmakat, gyalázásokat nem lehet hipnózis és szív-megtartás nélkül kibírni.

A szívemen van az, amelyik mandulatályogban részesített, kommunikációs bénítás-sorozatot hajtott végre. Rajta a második Istenség, amelyik megmentette a könyvekben kiadott szerepjátékosok életét, a karmikusok sorsát végrehajtotta rajtam, s kívülről szorosan öleli az elmeosztály eleven, mozgó képviselete, az Idegenhangú Évás Forgószeleket ismételve, cigányságot, alkoholistákat, elmebetegeket emelve, megmentve Chiccolina és liberális Rákóczi tere életét, még azon felül a nyomorultak fekete döglelkei, melyek nyomogatják szüntelenül.

Nem tudok már sírni 15 éve a rontások miatt. Ha a gyenge és túlérzékeny szívem lenne, egy pillanat alatt megszakadna, de itt én voltam Sárközi Anita porcelán-szíve, a kurvák Üres szívével együtt már a kilencvenes években. 15 éve szív nélküliként élem életem, mióta a Nyomorultakat és Sátán népeit emelik ember áldozással. Ez is a shizoprenia melléktünete, nekik nincsen szívük, így bármire képesek, meg természetesen a pszichopatáknak sem, amivel Miskolc egészségügye indult a kilencvenes évek elején.

Én dagadok, kezeimet már alig tudom használni, lábaim tönkre mentek, hatalmasra puffadtam. Ez lett volna Zoltán Erikáék sorsa.

Néha egy-egy apró fénysugár ér el, egy jó szó megsimogat, vagy a tisztelet szavai, ilyenkor tudok írni és azt hiszem, hogy végre emberséggel találkoztam. Mindig csalódnom kell. Igazság szerint szégyenlik az emberek a velem való kapcsolatot, ráadásul itt van a Medveczkys, Mici Mackós önbizalomhiányom is. Mióta így halódom, visszamentem gyermekkorba, félős és ijedt lettem, megijedek mindenkitől, minden kimondott, leírt szótól is, bár tudom, hogy az az igazság.


Nem tudok titkot tartani 1991-es kommunikációs bénításom óta, amióta a kezeimbe és lábaimba elektromos csapásokat kaptam a megyei kórházban a médiától, meg persze a szívembe is. Akkor felment a vérnyomásom, a szívem alig bírta elviselni a felgyorsítását, a betegek jéggel hűtötték.
Gondolat-felpörgetés is történt. Most felejtek, alig tudok gondolkozni, nem tudok berögzíteni semmilyen új információt, az agyan jelentős része meg van bénítva, különösen, amióta a szőke média gondolkozási képtelenségét ismételték visszamenve időben. Dr. M., a Bródy sorozat által idehelyezett jungista orvos kérdezte is tőlem, mióta nem tudok titkot tartani. Nem fogtam fel, meg amúgy is mindent elfelejtek. Figyelmetlenségem már Woody Allen sorsának végrehajtása óta fenn áll, amióta elindultam fék nélkül a biciklivel lefelé a lejtőn, egész életemben végig kísért, de nem ilyen nagymértékben. Valaki meghozta nekem Woody Allen könyvét, melynek borítóján található az összetört kerékpár, én biztos, hogy nem vettem meg, de már nem is érdekes, ezt az életet nem lehet előlről kezdeni, nincs kinek bizonyítani.

Minden médikus, politikus zsidót a Bizottság beállítása szerint megmentettek. Az együttesek nevei alapján haladtak végig az emberek megáldozásán. Így tették a politikusokat,orvosokat, óvónőket, tanárokat, jogászokat, számviteli szakembereket, énekeseket... így hozták létre a vallásokat, egyre fertelmesebbek kezébe téve azt.

Király Linda és a Királyok sorsát 1995. óta kezdték ismételni, szép életre juttatva őket, de mint írtam, Tina Turner már rock-nagymama lett. Borsod megye érintett a világ négy égtájában lakosai utcába rendezései szerint. Még Martin Luther Kinget is innen emelték annak idején, akkor még csak a Martin-telep volt berendezve pár szenessel.

A Suttogó hatalmas tűzereje ellen nem lehet tenni, sokkal erősebbek is elestek, belehaltak az ütközetbe. Ez a média, a fertelmesek emelője, meghaladta a horror szintjét is. Mi köze volt a börtönnek az emberekhez, annak a börtönnek, amelyik feszületre volt megírva az Időjelekből?
Mi köze volt a zsidóknak, az ortodoxoknak, az orosz főpapnak az emberekhez, hogy közösen megáldozták őket? Keller Dezső szavai szerint a zsidók hozták ide a maffiákat is, bemutatva nekik engem áldozatul gitárral a kezemben.

A székesfehérvári szülötteket álmoskönyvem szerint 1992-ben mentették meg a csecsemő haláltól, akkor értek el hozzájuk a bibliai ismétlésben. Mára felnőttek, különös Isten-szeretetükkel a jövőt jelentik az országban, hiszen én írtam meg az egykori 17-szeres történelmet, s a cserepeknek megfelelő egykori vallások alapján jött létre mindegyik bábként.

Kötöttem temetkezési biztosítást, meggépeltem a papírt, hogy apa mellé engedélyezzék oda fektetésemet, remélem, hogy minél hamarabb megengedik, hogy leálljon a mimóza szívem és meghaljak, mert emberi roncsként nem tudok tovább létezni állandó gyalázattal és cipeléssel.
Az öngyilkosságot fontolgatom évek óta, de ha a szívemen ilyen torlódás van, nem biztos, hogy engedik a leállását.

Szelep tompalátását a hatvanas években kaptam meg, ekkor értek sorsához az Időjelekben. Mikor 1995-ben hozzáértek ismét, még egy rontást kaptam a bal szemembe, mely oldalra megy teljesen. Így emelkedett a Coop üzlethálózat, a kávésok és a coca-colások villámgyorsan, vagyis a testenyészetek és Káli Sándor árnyékoskertje az Anna felébredése egykori Főnix történelem ismétléséből. A Sisis Pennyt és a többi multi üzletet már a menhely a cigánysággal emelte nyomorultként, akár a bankokat, ezért nem engednek hirtelen adott hatalmukból, pöffeszkedésükből, nem kegyelmeznek senkinek.

Most úgy érzem, hogy jéggé dermedtem ismét, de talán jobb is így, mert ha egy piciny emberség-lángocska ér, bemagyarázom magamnak, hogy szeret emberként valaki, összezavarodom, s utána mindig a csalódás jön, hogy többet hittem róla, mint amennyit valójában ér.

Egy író asszony leírta véleményét rólam, akivel párszor írásban beszélgettem, s kértem, hogy ne itt tegye nyilvánosan, hanem magánlevélben. Előtte áll a jövő, hiszen a kedvenc operettem óta lett ő is túlélő, mint a többi. Mennyire rossz, ha az ember tudja nagyjából, hogy kik sorsát hajtották végre rajta és beszélni kell az ember áldozásból élőkkel. Van olyan, aki tud mindent, mint az Időjelek rajzainak elkészítője, az Észak-Magyarországba engem betett, velem árnyékvilág rajzait megjelentetők tömege, akik azt írták, hogy szégyenük hála, hiába tollal írnak, hiába. Senki és semmi sem tud segíteni, hiszen kinzóm az, amelyik egykor legyőzte a vallásokat, aki falhoz szegezte az utolsó római egyházas képviseletet a múlt században is, már több, mint 130 esztendeje, a mesék képviselőjét, mert már 1848. óta ismétlik a szocializmust és a vallások korát. Kevés szereplőt hoztak létre a görög hellenizmus ismétlése miatt, meg az egyiptomi és többi korok képviseletére.
Az asszony írásán meglepődtem, letolt engem, hogy szép az élet, hiába írja nekem. Ez bezárta a szívemet végleg.
Én a világból 1986. óta a gyalázást érzékelem, a hipnózis hatalmas erejével, a gondolatom megbénításával, s most már tudom, hogy minden teremtmény hiányossága miatt 100 esztendeje már, hogy embereket támad Miskolc városa, a világ négy égtája emelésével járva örökösen körbe.

Itt van a béka kocsonyabausz hibrid-Bestia, itt vannak az árnyékoskertiek, a vasfüggönyösök,a sötétkapus dögök, a buri csaták képviselői, a királyokat innen adták a bennszülöttek hatalmas csapatával együtt. Még Obama is az egykori barakkosok nevével lett elnök. Most, hogy én nem tudok elmenni, a város szétment szerte az országban, a világban. Itt vannak a bolha-hegyi ufók, itt vannak az elmeosztályok ufóinak képviseletei, akik védelmezik szülötteiket megtámadva bárkit.

Meg akartam osztani egy Hofi videót arról, hogy egy cigány Farkas Berci nevét vette fel ebből az utcából (vagyis Pácin is ember áldozással került kitermelésre több, mint hetven éve), s hogy szült egy cigányasszony, mint Sátán halál népének képviselője, egymás után jöttek a gyerekei világra, s Hofi szerint valamennyien a világosságra gyüttek. Már nem tartanak tőle, szembe néznek a nappal is, már nem sötétségben, sziklákban élnek, mint régebben.Jelenleg az írásaim és a könyvek ismétlése, termékenységi népek beállítása után a cigányság ismét Martin Luther King koránál jár. Természetesen nem engedték a videó megosztást. Én meglepődtem a Hofi videón, nem gondoltam volna, miért van ennyi híve, hogy beálltotta a média híres embereit is a testenyészetek közül beöltözve jelmezeikbe. Még Holywood egykori színészei is teremtett világként lettek könyvben kiadva. Brigitte Bardot a Pszichografológiából már megöregedett, hihetetlen, hogy a Bardot fekete éjszakája nevével állatvédelemmel foglalkozik!

Kilenc hónapja nem tudok írni egyáltalán, nemcsak a hatalmas fájdalmaim és mozgó rontások miatt, a tüdő és szívszorításom miatt. Nincs kinek és minek, felesleges bizonyítanom életem történéseit. Itt is le kellett törölni még azt is, hogy hogyan és mióta lettem az Időjelek rajzának megfelelő Ébredő játszótér magyar hintás kislánya.

Most eltűnt a picinyke lángocska, ami megzavarta a szívemet annyi hónapon keresztül. Még a gondolataimat is sajnálták egyesek, hogy húsz évvel ezelőtt vágytam egy saját házra, a kert végében folyó kispatakkal, tóval az udvarán. Nekem Izrael teljes begyűjtése helyett Nagy Anna sorsát végrehajtva összezúzták, majd felrobbantották a vásárolt komfort nélküli családi házamat teljesen, ahol lavórban mosakodtunk, mert nem volt komfortosítva. Cserépfestésből soha nem sikerült volna, már akkor álomvilágban éltem. Csak olyan írásokat osztottam meg velük, amelyek elfogadhatóak az ésszerűség határán belül. Ez van, természetes, hogy a kiválasztottak, megmentettek dicsősége fontosabb, mint az áldozaté. Én már tetszhalott vagyok 1992. óta, amióta a nemeseket ismét emelik Nagy Karola könyve alapján, csak nem tudok poraimból feltámadni.

Öt éve búcsúzom, bízni tudok abban, hogy valahol még vannak emberek, nem árnyékok lesznek egyszer csak a földön, akik már énekelni sem fogják, hogy emberhez méltó sors az övék, mert már őket tekintik akkor embereknek.

 
 
0 komment , kategória:  Érzelmek  
Címkék: mandulatályogban, szívinfarktusban, önbizalomhiányom, cserépfestésből, árnyékoskertiek, pszichopatáknak, szerepjátékosok, székesfehérvári, felrobbantották, állatvédelemmel, alkoholistákat, szívszorításom, megbénításával, fertelmesebbek, testenyészetek, vasfüggönyösök, felgyorsítását, árnyékoskertje, összezavarodom, öngyilkosságot, magyarországba, kiválasztottak, magánlevélben, képtelenségét, elmebetegeket, nyomorultként, villámgyorsan, végrehajtotta, kommunikációs, forgószeleket, természetesen, kocsonyabausz, szocializmust, szakembereket, szeretetükkel, megjelentetők, szívemen tolongás, egész család, második Istenség, könyvekben kiadott, karmikusok sorsát, elmeosztály eleven, nyomorultak fekete, rontások miatt, pillanat alatt, kurvák Üres, kilencvenes években, shizoprenia melléktünete, kilencvenes évek, tisztelet szavai, velem való, megyei kórházban, Idegenhangú Évás Forgószeleket, Sárközi Anita, Zoltán Erikáék, Mici Mackós, Woody Allen, Király Linda, Tina Turner, Martin Luther Kinget, Keller Dezső, Káli Sándor, Sisis Pennyt, Farkas Berci, Martin Luther King, Brigitte Bardot, Nekem Izrael, Nagy Anna, Nagy Karola,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Vidámság  képre írva  Magamnak  Alvó cicák  A felvilágosodás...  Facebookon kaptam Krisztinától  Tanácsok egy pszichológustól  Facebookon kaptam  Erdei gyöngyvirág  "Ez egy csoda"  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  képre írva  Az ember  Ott van  Előnyök, amelyeket a meditáció...  40 felett  Szép estét kedves látogatóimna...  Pitypang szökőkút  Kedvenc felismerésem az imádsá...  József Attila - Kopogtatás nél...  Alvó cica  Sorsunk miatt...  különleges  Martin Buber, A haszidim meséi  Reményik Sándor: Pierrot &...  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Walter Chrysler mondta  39 ígéret  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Magamnak  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Esterházy Péter: Harmonia c...  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Ismeretlen: Ikarusz monda  Facebookon kaptam  Paul Éluard - És egy mosoly  Vannak emberek  Reményik Sándor: Pierrot &...  Tanmese  Otthon  Otthon  39 ígéret  József Attila - Kopogtatás nél...  Egy tavasz  Paul David Tripp Április 12  Mindig lesz olyan  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Ott van  Minden tavaszból őrizz..  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 13  Jó nap volt  Mindig lesz olyan  Egy párkányon  Annyira tisztelem a szabadságo...  képre írva  James Allen  Magyar költészet napja  Szívek  Paul David Tripp Április 14  A hagyma antibakteriális hatás...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Előfordul, hogy  Hogyan válunk hűségesekké?  Jánosházy György: Fogd a kezem  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  A pitypang legendája  Bornyi Veronika haiku verse  Gebhardt Nóra versei II.  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos mondta  Facebookon kaptam  Gebhardt Nóra versei II.  Alvó kislány  Jánosházy György: Fogd a kezem  Ma van a magyar költészet napj...  Spenót fasírttal  Van néhány kérdés, amin gondol...  Spenót fasírttal  Facebookon kaptam  Eduardo Sacheri gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó nap volt  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Van néhány kérdés, amin gondol...  Facebookon kaptam  Mindig lesz olyan  Facebookon kaptam  Jánosházy György: Fogd a kezem  József Attila – Keresek ...  A Magyar Költészet napja alkal... 
Bejegyzés Címkék
szívemen tolongás, egész család, második Istenség, könyvekben kiadott, karmikusok sorsát, elmeosztály eleven, nyomorultak fekete, rontások miatt, pillanat alatt, kurvák Üres, kilencvenes években, shizoprenia melléktünete, kilencvenes évek, tisztelet szavai, velem való, megyei kórházban, szívem alig, betegek jéggel, agyan jelentős, szőke média, biciklivel lefelé, összetört kerékpár, együttesek nevei, emberek megáldozásán, világ négy, fertelmesek emelője, horror szintjét, orosz főpapnak, zsidók hozták, székesfehérvári szülötteket, csecsemő haláltól, bibliai ismétlésben, jövőt jelentik, egykori 17-szeres, cserepeknek megfelelő, mimóza szívem, öngyilkosságot fontolgatom, szívemen ilyen, hatvanas években, rontást kaptam, coca-colások villámgyorsan, többi multi, cigánysággal emelte, kedvenc operettem, ember tudja, ember áldozásból, utolsó római, múlt században, mesék képviselőjét, vallások korát, görög hellenizmus, asszony írásán, szívemet végleg, világból 1986, gyalázást érzékelem, hipnózis hatalmas, gondolatom megbénításával, béka kocsonyabausz, sötétkapus dögök, buri csaták, királyokat innen, bennszülöttek hatalmas, egykori barakkosok, város szétment, bolha-hegyi ufók, elmeosztályok ufóinak, cigány Farkas, gyerekei világra, világosságra gyüttek, könyvek ismétlése, cigányság ismét, videó megosztást, média híres, testenyészetek közül, hatalmas fájdalmaim, picinyke lángocska, szívemet annyi, saját házra, kert végében, vásárolt komfort, ésszerűség határán, nemeseket ismét, mandulatályogban, szívinfarktusban, önbizalomhiányom, cserépfestésből, árnyékoskertiek, pszichopatáknak, szerepjátékosok, székesfehérvári, felrobbantották, állatvédelemmel, alkoholistákat, szívszorításom, megbénításával, fertelmesebbek, testenyészetek, vasfüggönyösök, felgyorsítását, árnyékoskertje, összezavarodom, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 49 db bejegyzés
Összes: 7245 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 348
  • e Hét: 3280
  • e Hónap: 5639
  • e Év: 57905
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.