|
2013-06-09 21:32:14, vasárnap
|
|
|
Hozzávalók:
4 szelet tőkehalfilé vagy más tengeri halfilé (kb. 15 dkg/db)
40 dkg koktélparadicsom
1 marék kimagozott olajbogyó
2 fej lilahagyma
3 gerezd fokhagyma
1 evőkanál olívaolaj
4 ág kakukkfű
2 evőkanál vaj, vagy Rama
2 evőkanál citromlé
4 evőkanál balzsamecet
Elkészítés:
A halat megmossuk, szárazra töröljük, sózzuk, borsozzuk.
A paradicsomokat az olajbogyókkal együtt félbevágjuk. A lilahagymát szeletekre, a fokhagymát apró darabokra vágjuk. A kakukkfüvet megmossuk, lecsepegtetjük.
Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, beletesszük a halszeleteket, és közepes lángon mindkét felüket 2-2 percig sütjük. Kivesszük a serpenyőből, és a visszamaradt olajban felolvasztjuk a vajat. Beletesszük a hagymákat és a kakukkfüvet, és rövid ideig pároljuk. Ezután beledobjuk a paradicsomot és az olajbogyót is. Sóval és borssal ízesítjük, 2-3 perc múlva meglocsoljuk a citromlével és a balzsamecettel.
Még 1-2 percre visszatesszük a serpenyőbe a halszeleteket, és együtt sütjük a zöldségekkel. Azonnal tálaljuk. |
|
|
0 komment
, kategória: fehérje napra |
|
Címkék: koktélparadicsom, felforrósítjuk, paradicsomokat, lecsepegtetjük, balzsamecettel, halszeleteket, olajbogyókkal, felolvasztjuk, visszatesszük, zöldségekkel, visszamaradt, meglocsoljuk, paradicsomot, serpenyőből, beletesszük, serpenyőben, balzsamecet, lilahagymát, tőkehalfilé, kakukkfüvet, félbevágjuk, citromlével, fokhagymát, szeletekre, elkészítés, hozzávalók, kimagozott, serpenyőbe, lilahagyma, olajbogyót, beledobjuk, kivesszük, hagymákat, ízesítjük, darabokra, megmossuk, halat megmossuk, olajbogyókkal együtt, lilahagymát szeletekre, fokhagymát apró, kakukkfüvet megmossuk, visszamaradt olajban,
|
|
|
|
halat megmossuk, olajbogyókkal együtt, lilahagymát szeletekre, fokhagymát apró, kakukkfüvet megmossuk, visszamaradt olajban, koktélparadicsom, felforrósítjuk, paradicsomokat, lecsepegtetjük, balzsamecettel, halszeleteket, olajbogyókkal, felolvasztjuk, visszatesszük, zöldségekkel, visszamaradt, meglocsoljuk, paradicsomot, serpenyőből, beletesszük, serpenyőben, balzsamecet, lilahagymát, tőkehalfilé, kakukkfüvet, félbevágjuk, citromlével, fokhagymát, szeletekre, elkészítés, hozzávalók, kimagozott, serpenyőbe, lilahagyma, olajbogyót, beledobjuk, kivesszük, hagymákat, ízesítjük, darabokra, megmossuk, olajbogyó, olívaolaj, fokhagyma, borsozzuk, evőkanál, kakukkfű, citromlé, tálaljuk, töröljük, pároljuk, szárazra, felüket, borssal, közepes, azonnal, tengeri, olajban, halfilé, mindkét, percre, vágjuk, sütjük, együtt, sózzuk, szelet, ezután, gerezd, lángon, olajat, percig, marék, rövid, ideig, múlva, sóval, halat, vajat, , ,
|
|
|
|
2024. április
| | Hét | Ked | Sze | Csü | Pén | Szo | Vas | |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |
29 | 30 | |
| |
|
|
ma: |
0 db bejegyzés |
e hónap: |
0 db bejegyzés |
e év: |
0 db bejegyzés |
Összes: |
7620 db bejegyzés |
|
|
|
|
- Ma: 398
- e Hét: 916
- e Hónap: 1908
- e Év: 33637
|
|
|