Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Az idők szava
  2017-06-26 22:45:19, hétfő
 
 




AZ IDŐK SZAVA
2017-06-25

,,O tempora, o mores!"

Cicero


Olvasom a sajtóban, hogy Fekete-Győr András, a romkocsmák géniusza, pártalapító és minden libsik legújabb wunderwafféja, felhívást tett közzé, hogy mindenki vegyen részt az éves buzifelvonuláson, mely a keresztségben a szittya hangzású ,,Budapest Pride" nevet kapta.

Akik meghallgatják szavát nem panaszkodhatnak majd, hiszen rendkívül neves és színes társaságban találhatják magukat, tanúbizonyságot téve arról, hogy összenő, ami összetartozik. Tavaly például ott volt maga Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke a feleségével, továbbá mások mellett Mécs Imre és Fodor Gábor, Bauer Tamás, Szél Bernadett, Kunhalmi Ágnes és Lendvai Ildikó is.

Az idén, hogy teljes legyen az ellenzéki egység, akár a cuki Vona Gáborra is számíthatunk, vele kapcsolatban már semmi sem lep meg bennünket.

Ezen kívül az USA magyarországi nagykövete is táncot lejtett. E tánc önfeledtségét, illetve spontaneitását némileg beárnyékolta a félbuzinak öltözött, kopasz biztonságiak jelenléte. Ők nem táncoltak, mert féltek, hogy kiesik a géppisztoly a bőrtangából. Így mulat egy amerikai úrnő, száműzve, in partibus infidelium, egy kicsiny balkáni országba, ám a példamutatásról ott sem megfeledkezve. Persze bizonyára megérdemelte, mert ha több pénzt hajt fel az Obama-kampányra, akkor nagyobb országba küldik. Kapitalizmus van, így megy ez.

ÉS HÁT NAGYOBB ORSZÁG, NAGYOBB BUZIFELVONULÁS.

Túltéve magunkat a jeles esemény közszórakoztatási vonatkozásain megpróbálunk némi politikai konzekvenciákat levonni a felvonuláson való részvételből, illetve az arra való felhívásból.

A felhívásban elhangzik, hogy a Momentum tagok nem egyenként, hanem mint politikai közösség vesz részt, tehát tekinthetjük ezt politikai hitvallásnak is. Voltak már erre utaló megnyilvánulások korábban is, egy régebbi a Neue Zürcher Zeitungnak adott nyilatkozatában a mi Andrisunk azt találta mondani, hogy ,,Az azonos nemű párok házasságának lehetőségét teljesen természetesebbnek tartom annál, mint hogy Magyarország védi a határait". Mondjuk itt nem vette észre, hogy ahol nem védik a határokat, ott nemsokára a buzikat sem kell védeni. Ezt a nyilatkozatot azonban a libsi média eltüntette, nem esett róla szó, ami azt mutatja, hogy még az átlag libsi újságíróba is sokkal több politikai érzék szorult, mint az egész Momentumba.

AMI AZÉRT - LÁSSUK BE - NAGYON NAGY SZÓ.

Politikai szempontból ugyanis az a helyzet, hogy - szélsőségesen elfogult szervezetek felmérése szerint is - a teljes lakosság 36 százaléka támogatja, 56 százaléka viszont ellenzi az azonos ivarszervekkel rendelkezők egybekelését.

Zárójel. Nézzék el nekem a körülményes ,,azonos ivarszervekkel rendelkezők" kifejezést. De mióta felfedezték a társadalmi nem fogalmát, azóta gyakorlatilag megállapíthatatlan, hogy egyáltalán léteznek-e ,,azonos neműek". Nem is beszélve ama nehézségről, hogy az ilyen ,,nem" szabadon és bármikor megváltoztatható. Könnyen lehet, hogy eredetileg két nő kelt egybe ám holnap már egy fikusz és egy lepényhal örök boldogságát szemlélhetjük esetükben. A velünk született ivarszerveink megváltoztatása ugyan lehetséges ám roppant költséges és főleg fájdalmas eljárás, így remélhetően viszonylag kevesen merészkednek odáig. Zárójel bezárva.

Tehát ott tartottunk, hogy a magyarok többsége ellenzi a dolgot. Ez nyilván így van a választópolgárok körében is. Mármost amíg ún. demokrácia van, addig politikai hatalom megszerzéséhez a választók többségének szavazata kell. Aki pedig így elkötelezi magát ebben a kérdésben, az nem számíthat a szavazatok többségére. Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy eme bonyolult, sokrétű összefüggés messze meghaladja a Momentum egyesített IQ-ját - mely egyébként maligánfoknak is kevés - de gondoltuk valahol a háttérben csak meghúzódik valami agytröszt.

ÚGY LÁTSZIK NEM, VAGY ANNAK TAGJAIT IS MAGUK KÖZÜL VÁLASZTOTTÁK.

Nekünk, meggyőződéses fasisztáknak, persze tulajdonképpen jó hír, hogy a vidám menetben egymás fenekét simogató politikusok nem veszik észre, hogy tulajdonképpen egymás politikai konkurensei, és ugyanarra a nem túl népes választói csoportra vetik ki a hálójukat. ,,Sosem zavarjuk az ellenséget abban, hogy hibát kövessen el." - mondotta Napóleon, és mi hallgatunk rá.

Külön megragadta a figyelmemet az indoklás, melyet a fékezhetetlen agyvelejű András fűzött a bejelentéshez. Szerinte nekik ez alap. Azért, mert 2017-et írunk, ők pedig abban nőttek fel, hogy a ,,szerelemnek nincs színe, nincs nemzetisége, nincs neme" (Mondjuk ez utóbbi kijelentéséért még megfeddhetik a genderisták, de az már az ő baja) ,,Ez arról szól, érti-e valaki a 21. századot." Tehát - érvelése szerint - a kor maga, melyben élünk, jellegénél fogva buzi és egy ilyen századot, csak a buzik érthetnek meg. Új, nagyszerű kor kezdődik.

Mi pedig elkezdhetjük a hetero büszkeség menetét szervezni. Talán még nem késő.


Link



Ne engedélyezzék a "Budapest Pride" nevű LMBTQ felvonulást és semmilyen egyéb homoszexuális propagandát Magyarországon! - PETICIÓ
/Tizennégyezren írták alá már a homoszexuális propaganda elleni petícíót!. Segítsen, hogy elérjünk 20 000 aláírást!!!/

Link








Fekete-Győr elárulta a Momentum valódi filozófiáját

Most már mindenki tisztán láthat.


Érdemes elolvasni a Momentum Gyere a Pride-ra felhívásának a szövegét:

,,Mi abban nőttünk fel, hogy a szerelemnek nincs színe, nincs nemzetisége, nincs neme. Szerintünk ez nem konzervatív vagy liberális kérdés, ez nem egy jobboldali vagy baloldali téma. Ez arról szól, hogy valaki hajlandó-e felismerni, hogy a világ változik. Hogy a környezetünk változik. Ez arról szól, hogy valaki érti-e a 21. századot. És nem, ez nem egy generációs dolog, hiszen még a 80 éves Ferenc pápa is jobban érti ezt, mint egyes politikusaink. Felmerülhet a kérdés, hogy ha ez nekünk nem téma, akkor miért kell mégis elmenni erre a felvonulásra. Azért, hogy ráirányítsuk a kormány figyelmét arra, hogy az, amit ők a családról gondolnak, az idejét múlt, múlt századi és kirekesztő"

Most már mindent értünk.

Mi a polgári oldalon a Momentum értékrendje szerint:

- Nem értjük a 21. századot.
- Nem látjuk, hogy a világ változik.
- A családról alkotott képünk avitt, idejét múlt, múlt századi és természetesen kirekesztő.

Köszönjük Fekete-Győr Andrásnak, hogy felnyitotta a mi szemünk mellett a magyar választókét is.

Link












 
 
0 komment , kategória:  Média  
Címkék: megváltoztatható, megnyilvánulások, buzifelvonuláson, választópolgárok, nyilatkozatában, példamutatásról, tanúbizonyságot, panaszkodhatnak, megváltoztatása, konzekvenciákat, tizennégyezren, kijelentéséért, magyarországon, megszerzéséhez, buzifelvonulás, ivarszervekkel, spontaneitását, tulajdonképpen, bejelentéshez, magyarországi, fékezhetetlen, homoszexuális, politikusaink, vonatkozásain, természetesen, összetartozik, meggyőződéses, megfeledkezve, maligánfoknak, engedélyezzék, önfeledtségét, meghallgatják, szélsőségesen, ivarszerveink, wunderwafféja, gyakorlatilag, romkocsmák géniusza, éves buzifelvonuláson, szittya hangzású, ellenzéki egység, cuki Vona, félbuzinak öltözött, amerikai úrnő, kicsiny balkáni, jeles esemény, felvonuláson való, arra való, felhívásban elhangzik, azonos nemű, nyilatkozatot azonban, libsi média, átlag libsi, IDŐK SZAVA, Fekete-Győr András, Budapest Pride”, Gyurcsány Ferenc, Demokratikus Koalíció, Mécs Imre, Fodor Gábor, Bauer Tamás, Szél Bernadett, Kunhalmi Ágnes, Lendvai Ildikó, Vona Gáborra, NAGYOBB ORSZÁG, NAGYOBB BUZIFELVONULÁS, Neue Zürcher Zeitungnak, LÁSSUK BE, NAGYON NAGY SZÓ, LÁTSZIK NEM, VAGY ANNAK TAGJAIT IS MAGUK KÖZÜL VÁLASZTOTTÁK, Budapest Pride, Momentum Gyere, Köszönjük Fekete-Győr Andrásnak,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Png csokor  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Bounty krémes  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Akarat  Hazára minden embernek szükség...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Fehér virág  Ágai Ágnes – Csendélet  Ágai Ágnes – Csendélet  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Alázat  Jó éjszakát  A boldog családok mind hasonló...  Akarat  Boldog születésnapot a ma ünne...  Esti kép  Facebookon kaptam  Png lepke  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Egy bizonyos határt  George Byron - Ahogy itt jár -...  Png csokor  A Megváltó szolgálatában  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png csokor  Facebookon kaptam  Png csokor  Png virág  Facebookon kaptam  Png virág  Rátalálsz  Hiányzik  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Szép estét  Őrizkednünk kell...  Nem számIt  Szép estét  Őrizkednünk kell...  Png kutya  Makszim Gorkij gondolata  Soha ne kedvezz...  képre írva  Fehér virág  Png nő  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  s immár én is felragyogva, ért...  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Akarat  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Png lepke  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Az igazi szeretetért rendszeri...  Ágai Ágnes – Csendélet  A jó emberek mindig szépek mar...  A Megváltó szolgálatában  Reggel van  Németh László tollából  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png cica  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Julian Brass gondolata  Paul David Tripp Április 20  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Radikális szeretet  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Alázat 
Bejegyzés Címkék
romkocsmák géniusza, éves buzifelvonuláson, szittya hangzású, ellenzéki egység, cuki Vona, félbuzinak öltözött, amerikai úrnő, kicsiny balkáni, jeles esemény, felvonuláson való, arra való, felhívásban elhangzik, azonos nemű, nyilatkozatot azonban, libsi média, átlag libsi, egész Momentumba, teljes lakosság, azonos ivarszervekkel, körülményes &#8222, ilyen &#8222, lepényhal örök, velünk született, magyarok többsége, választópolgárok körében, választók többségének, szavazatok többségére, háttérben csak, vidám menetben, ellenséget abban, fékezhetetlen agyvelejű, ilyen századot, buzik érthetnek, hetero büszkeség, homoszexuális propaganda, szerelemnek nincs, jobboldali vagy, világ változik, környezetünk változik, generációs dolog, kormány figyelmét, családról gondolnak, idejét múlt, polgári oldalon, családról alkotott, magyar választókét, megváltoztatható, megnyilvánulások, buzifelvonuláson, választópolgárok, nyilatkozatában, példamutatásról, tanúbizonyságot, panaszkodhatnak, megváltoztatása, konzekvenciákat, tizennégyezren, kijelentéséért, magyarországon, megszerzéséhez, buzifelvonulás, ivarszervekkel, spontaneitását, tulajdonképpen, bejelentéshez, magyarországi, fékezhetetlen, homoszexuális, politikusaink, vonatkozásain, természetesen, összetartozik, meggyőződéses, megfeledkezve, maligánfoknak, engedélyezzék, önfeledtségét, meghallgatják, szélsőségesen, ivarszerveink, wunderwafféja, gyakorlatilag, nyilatkozatot, szemlélhetjük, keresztségben, részvételből, felhívásának, magyarország, kapcsolatban, fasisztáknak, merészkednek, biztonságiak, demokratikus, felvonuláson, filozófiáját, házasságának, beárnyékolta, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 84 db bejegyzés
Összes: 4845 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 235
  • e Hét: 14330
  • e Hónap: 54151
  • e Év: 232026
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.