Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Magyar elme a nagy testvérnek üzenget 1995. óta
  2013-11-30 19:50:21, szombat
 
   
  A magyarországi elmeosztályok, melyek a médiával, amelyik nem ment vissza, akár a kiengedett Markó és társai a börtönbe - a Vass Tibor Idegenhangú Évás Forgószeles könyvének végrehajtásával Amerikába üzenget a nagytestvérnek, annak ellenére, hogy az ottani elmeosztályokat is mozgósították. 130 évtől régebbről kezdték borsodi névberendezés szerint az amerikai történelmet, valamennyi könyvet itt egyetlen családon, rajtunk hajtották végre, akár az Egri csillagokat a gyerek leforrázásával 1980-ban Hegyi Barbara elmondása szerint.

A magyarországi elmeosztályok - köztük a nyomorultak, melyekhez Izrael népe is tartozik - a menhely bibliaolvastatásával egyidőben ismételtek Rima Jeruzsálemes teljes Ufó begyűjtést a miskolci Tatárdombon. Azóta a médiával együtt kazincbarcikai Margó beállításával reformálják az elmeosztályok egészségügyét valamennyi betegségükön, csapásukon történő végighaladással itt és az egész világon.

A Heti hetes felvállalta a canadai teremtővel rendelkező Idegenhangú Évát, mint nyomorultak népe, rájuk oltották a villanyt, mint itt ránk a háztartási boltban. Ezt a könyvet a menhely és az elmeosztályok 1998. óta hajtják végre együtt a sátán népének felemelésével, kínzásommal a Mónika Showban bemutatott lakásban tartózkodó börtönnel, sátánistákkal, cigánysággal, mellyel indultak születésemkor már. A börtönnek saját elméletei, könyvei voltak, mint az Ágnes asszonyok versből, Ildikók és Erikák karmikus szülöttként, az 1956-ben börtönben megíratott könyvekkel együtt. Ez a Hunnia egyház teljes egészét jelenti, amiért az öcsémet cigányok sorsának elhordoztatása után megölték, előtte új kenyér ünnepet tartottak. Innen irányítják a médiát és a politikát, én ellenük tenni semmit sem tudok. Megcsonkítottak, meggyaláztak többszörösen Zoltán Erika, Csepregi Éva, Jakubcsek és Csisztu Zsuzsa, valamint a Révész és Bertalan utcaiak, boszorkányok és Halak szülöttjei helyett az országnak. Valamennyi kommunista és egyházi szülött sorsát elhordoztatták, ez az emberek támadása hetven éves a nyomorultaktól, ez Orbán Viktor is Romániával. Románia egyébként az adventista sorozatban fellelhető parabrutális országa, mint ahogyan Albánia is Várkonyi könyve idején került ide, Delhusával kezdték a megmentésüket. Valamennyi ország és nép Magyarországon a börtön részéről beállításra került. A menhely már 1945. előtt a Réz sorozatok végrehajtásával is részt vett az apokalipszisben, amitől folyamatosan retteg érdekes módon. A Katalinokat az egész világból kiválasztották, hercegségekkel, királyságokkal együtt, akár Katalin-puszta népét. Mivel az ördögök Pszichografológiájába került Szepes Mária által az összes Weöres keleti elmélet, ide helyezték azt is, hogy a cigányságot a keleti népekkel egyetlen áldozással kell megváltani, ez zajlik itt hetven esztendeje, ezt ismételte 1995-ben Orbán Viktor is aláírásuk bemutatásával, a cigaretta elmeosztályra helyezésével. Mivel coca-cola üzleteket nyitottak és multikat 1995. óta, akár a bankokat is az én telefonhívásom után, a Mezőbank volt az első, amit felhívtam 1995-ben már elment, rekedtes hangon, visszafordítani ezt a folyamatot nem lehet.A jobbikosokat az elme helyezte a politikába személyiség nélküliként az öcsém arcának áthúzásával, a menhely pszichózist végrehajtásának idején. Az öcsém sorsát a szerepeket játszó Ombudsman vezetői nem vizsgálták ki, az arab termékenységi népek orvosai rendesebbek voltak, mint az elme, börtön és 666 fekete mágusi orvosai.

Miskolc városának túsz kellett, mivel itt főleg kommunista vasfüggönyösök élnek, akit maguk helyett a kórházba juttathatnak és bemutathatják az orvosok működését. Már csak én vagyok itt egyedül, akit a gyereke tartott el Nagy Anna színésznő helyett.

Innen emelték az előttem itt lakó barakkosból a barakkosokat, az amerikai szigetjeikről bevitt elnökkel együtt, akár Arnold Schwarzeneggert egy kiskunhalasi háború előtti történelemből, csak ott Schwarzenegget néven szerepelt. Innen a lakásból emelik az összes cigányt, romát az én bemutatásommal, áldozásommal már születésem óta. Nem tudhattam segíteni a családnak. Nagyapát Forgószélben még 1961-ben ölték meg a miskolciak, nagymamát a boszorkányok helyett 1971-ben, az öcsémet, nagynénémet az Északban megjelent írások miatt és az írásaimon, római egyház emelése közben. A hangomat a menhely Káli Sándor miatt vette el teljesen érthetetlenül. Tehetetlen báb vagyok, ha nem veszem be az elme xanaxát, hatalmasra dagadok. A lábfejemet teljesen összenyomtákk a 666 népével rátéve a két háromszög jelüket előtte. Innyemet a média börtöne Gór Nagy Mária inysorvadása miatt,. ami neki volt megírva elfogyasztották. A fejem hatalmasra dagadt, a börtön orvosok a megszállottságot kövérségnek csúfolják, pedig tudják már húsz esztendeje, mi történt és történik velem.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megszállottságot, visszafordítani, végrehajtásával, végrehajtásának, apokalipszisben, megcsonkítottak, végighaladással, schwarzeneggert, elmeosztályokat, elfogyasztották, vasfüggönyösök, elhordoztatása, kazincbarcikai, nagytestvérnek, leforrázásával, nyomorultaktól, telefonhívásom, hercegségekkel, királyságokkal, kiválasztották, magyarországon, schwarzenegget, elhordoztatták, bemutatásommal, mozgósították, megmentésüket, elmeosztályra, névberendezés, elmeosztályok, bemutatásával, magyarországi, születésemkor, sátánistákkal, összenyomtákk, bemutathatják, felemelésével, magyarországi elmeosztályok, kiengedett Markó, ottani elmeosztályokat, amerikai történelmet, gyerek leforrázásával, miskolci Tatárdombon, médiával együtt, elmeosztályok egészségügyét, egész világon, canadai teremtővel, háztartási boltban, elmeosztályok 1998, sátán népének, börtönnek saját, 1956-ben börtönben, öcsémet cigányok, Vass Tibor Idegenhangú Évás Forgószeles, Hegyi Barbara, Rima Jeruzsálemes, Idegenhangú Évát, Mónika Showban, Zoltán Erika, Csepregi Éva, Csisztu Zsuzsa, Orbán Viktor, Szepes Mária, Nagy Anna, Arnold Schwarzeneggert, Nagyapát Forgószélben, Káli Sándor, Nagy Mária,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Adakozás  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Minden harmadik...  Radikális szeretet  Png fotel  Radikális szeretet  Soha ne kedvezz...  Kellemes délutánt kívánok  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png fotel  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Bounty krémes  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Png kutya  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Fekete-erdő desszert  Soha ne kedvezz...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Png telefon  Nagyon különös  Leonardo da Vinci gondolata  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  A boldog családok mind hasonló...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  A televizió nem a kultúrát kép...  Szívem tiéd  A televizió nem a kultúrát kép...  Mai harmónia kártyám  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét  Erdőn  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Nagyon különös  Jó éjszakát  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Adakozás  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png rózsa csokor  Png virág  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Png virág  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Tanuld meg ezt a versemet  Tavaszi kép  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Akarat  Szép estét  Albert Einstein gondolata  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Akik bántanak téged  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Soha ne kedvezz...  Éretlen vers  Gonosz démon-álarc  Az engedelmesség miért nem vál...  Popper Péter szavai  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Adakozás  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Nem tudhatod  A boldog családok mind hasonló...  Albert Einstein gondolata  Reménység és erő Krisztustól e...  Egy bizonyos határt  Png lepke  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Akarat  Szép estét kedves látogatóimna...  Radikális szeretet 
Bejegyzés Címkék
magyarországi elmeosztályok, kiengedett Markó, ottani elmeosztályokat, amerikai történelmet, gyerek leforrázásával, miskolci Tatárdombon, médiával együtt, elmeosztályok egészségügyét, egész világon, canadai teremtővel, háztartási boltban, elmeosztályok 1998, sátán népének, börtönnek saját, 1956-ben börtönben, öcsémet cigányok, emberek támadása, adventista sorozatban, börtön részéről, egész világból, összes Weöres, keleti népekkel, cigaretta elmeosztályra, elme helyezte, politikába személyiség, öcsém arcának, menhely pszichózist, öcsém sorsát, szerepeket játszó, arab termékenységi, kórházba juttathatnak, orvosok működését, gyereke tartott, amerikai szigetjeikről, kiskunhalasi háború, lakásból emelik, összes cigányt, boszorkányok helyett, menhely Káli, elme xanaxát, lábfejemet teljesen, média börtöne, fejem hatalmasra, börtön orvosok, megszállottságot kövérségnek, megszállottságot, visszafordítani, végrehajtásával, végrehajtásának, apokalipszisben, megcsonkítottak, végighaladással, schwarzeneggert, elmeosztályokat, elfogyasztották, vasfüggönyösök, elhordoztatása, kazincbarcikai, nagytestvérnek, leforrázásával, nyomorultaktól, telefonhívásom, hercegségekkel, királyságokkal, kiválasztották, magyarországon, schwarzenegget, elhordoztatták, bemutatásommal, mozgósították, megmentésüket, elmeosztályra, névberendezés, elmeosztályok, bemutatásával, magyarországi, születésemkor, sátánistákkal, összenyomtákk, bemutathatják, felemelésével, beállításával, egészségügyét, történelemből, érthetetlenül, termékenységi, szigetjeikről, többszörösen, cigánysággal, meggyaláztak, boszorkányok, jeruzsálemes, parabrutális, jobbikosokat, betegségükön, barakkosokat, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 534
  • e Hét: 1683
  • e Hónap: 7924
  • e Év: 60190
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.