Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Európa elvesztése
  2017-09-22 20:00:24, péntek
 
 










Bayer Zsolt: EURÓPA ELVESZTÉSE


Tudtuk, hogy el fogjuk veszteni. Hiszen az EU nem engedhette meg magának, hogy jogszerűen, tisztességesen, törvényesen járjon el, mert ha jogszerűen, tisztességesen és törvényesen járt volna el, akkor fel kellett volna adnia minden eddigi álláspontját a migráció ügyében.

Az EU migrációs politikája tragédia. És szinte lehetetlen eldönteni, hogy az EU (és a tagállamok) vezetőinek a többsége pusztán idióta, vagy cégéres gazember. Az EU migrációs politikája az önfeladás politikája. Az EU migrációs politikája öngyilkosság. Az EU (és a tagállamok) vezetőinek a többsége éppen most, a szemünk láttára tesz tönkre egy földrészt, egy kultúrát, egy civilizációt, most tesznek tönkre nemzetállamokat és nemzeteket, egy vallást, mindent, ami élhető élet, most dobják fel a liberalizmus rulettjén a zöld nullára a jövőnket.

Az EU hozott egy jogtalan, szabálytalan és eszement határozatot, megkerülve saját, érvényben lévő jogszabályait és intézményeit (dublini rendelet, Európai Tanács), és azóta foggal-körömmel ragaszkodik ehhez az eszement rendelethez. Nem számít az amúgy még mindig érvényben lévő dublini rendelet, amely szerint az a tagállam felel a bevándorlási kérelem elbírálásáért, amely országban a migráns belépett az EU-ba.

És nem számít az EU legfőbb politikai döntéshozó testülete, az Európai Tanács sem, hiszen ha az nem hozza meg az EU (és a tagállamok) vezetői többségének szája íze szerinti döntést, hát legfeljebb kikerülik, és egy alsóbb szintű fórumon átverik. És a becstelenségek, jogtalanságok, szabálytalanságok hosszú sorának legvégén ott áll az Európai Bíróság, amely szentesíti mindezt.

Szentesíti Európa végső tönkretételét.

Persze van ebben az egészben valami sorsszerű, valami isteni igaz­ságtétel. Hiszen Európa nyugati felének országai történelmük egy adott szakaszában hatalmas gyarmatbirodalmat hoztak létre. Ilyen volt Nagy-Britannia, Franciaország, Spanyolország, Hollandia, Belgium, s jóval kisebb mértékben még Olaszország is. Ezek az országok elfoglalták a világ egy részét (olykor hatalmas részét), az ott lévő kultúrát és civilizációt elpusztították, az ott élő népeket kiirtották vagy megtizedelték, és az ott lévő kincseket, nyersanyagokat, értékeket elszállították saját országaikba, az életben hagyott bennszülötteket meg rabszolgamunkára fogták.

Ez a Nyugat dicső története, így és ebből lettek gazdagok, így és ebből építettek nagy és erős országot maguknak, így és ebből lettek acélosak, így és ebből építettek demokráciákat. Majd ebből a pozícióból elkezdték lenézni és kioktatni az Európa keleti és középső részein élő, gyarmatbirodalommal soha nem rendelkezett népeket. (Németország kivétel, sosem volt jelentős gyarmatbirodalma, Németország a második világháború miatti lelkiismeret-furdalás és hetvenévnyi, gigantikus mértékű agymosás áldozata.)

Ez a gyarmatbirodalom pedig elindult egykori rabtartóihoz, és benyújtja a számlát. Ez a sorsszerűség, a deus ex machina. Ettől persze nekünk is fáj. Hiszen ifjúságunk nagy álma, a Nyugat mítosza válik éppen semmivé a szemünk előtt, s persze épp így válnak élhetetlenné, riasztóvá és rettenetessé álmaink városai is, Párizstól Londonig, Rómától Velencéig minden.

Ám a legelviselhetetlenebb az, hogy a Nyugat most úgy döntött, saját mocskát és bűnét szépen egyenletesen szétkeni az egész EU-ban. Törvénytelenül, becstelenül.

Ez az, amiről szó sem lehet - hozzon akármilyen döntést a bíróságuk, fenyegetőzzenek bármivel! Mert Európa ma ide szorult vissza, a mindig lenézett, megvetett, meggyalázott Kelet-Közép-Európába. És ennek így is kell maradnia. Úgyhogy itt kvóta szerinti elosztás nem lesz! Soha!
















TUDTA? HOLNAP SZOMBATON VÉGE LESZ A VILÁGNAK - mondja egy amerikai


Már az én életemben sem az első eset, amikor bizton állítják, hogy eljön a világvége. Volt ugye az Y2K, aztán meg a maják. Most meg az amerikaiak, de ez utóbbi mondjuk elég meredek.

Na most a helyzet azért kellemetlen, mert ugye a "jóslat" szerint szeptember 23-án vége lesz a világnak, ami ugye erősen szombat. Ezt hallgattam reggel a rádióban, de még az "igazmondó Blikkújság is foglalkozott az üggyel, sőt a Wahsington Post, a Fox News, de még a The Sun is hozta a világvégéről szóló hírt.

Szóval, akkor ennyi... Ha ez mind megírta, akkor biztos igaz.

A dolog hátterében David Meade keresztény (!!!) számmisztikus áll, aki úgy véli, hogy a Nibiru ütközik majd a Földnek és kész a baj. Van ám hozzá magyarázat is: a Szűz és az Oroszlány csillagjegyek vannak ebbe benne vastagon (mondom, hogy keresztény a számmisztikus). Na és akkor nézzük az okfejtést - még nem bibliailag, hanem jegyileg. A Hold szeptember 23-án a Szűz "lába" alatt lesz és ez hozza el a pusztulást.

És akkor a Biblia idemagyarázása is jön, a Blikk fordításában.

Csodálatos jelek fognak mutatkozni a Napban, a Holdban és a csillagokban, a Földön pedig a viharos tenger hullámai zúgnak. A nemzetek megrémülnek, tanácstalanságukban kétségbeesnek, és összezavarodnak. Az emberek elájulnak, sőt meghalnak rémületükben, amikor látják, hogy mi közeledik a föld lakosaira.
Lukács 21:25,26

Nézzük mindezt egy Károli Gáspár nevű uriember magyarításában:

És lesznek jelek a napban, holdban és csillagokban; és a földön pogányok szorongása a kétség miatt, mikor a tenger és a hab zúgni fog,

Mikor az emberek elhalnak a félelem miatt és azoknak várása miatt, a mik e föld kerekségére következnek: mert az egek erősségei megrendülnek.

Lukács 21:25,26

Van értelmezési párhuzam, de ezt most ne elemezzük hosszan, mert sietni kell, hiszen mindjárt vége az egész civilizált világnak.

Mert ugye jön a Nibiru bolygó. Ez az a bolygó, amiről legendák vannak ugyan, de a létezése éppen annyira bizonyított, mint a marsi életé. Mondjuk az is tény, hogy a sumérok is sztorizgattak róla hosszú téli estéken. Ugye a kiváló keresztény (!!!) számmisztikus dolgát az Irma hurrikán és az augusztus 21-i teljes napfogyatkozás is megkönnyít abban a tekintetben, hogy hülyítse a népet.

Mindenesetre nem ragaszkodnék ehhez az egész világvége ügylethez, még akkor sem, ha együtt áll a Szűz és az Oroszlán, amelyiknek a fejére 12 csillagból álló korona kerül majd. De mondjuk az egész fejlett világról hű képet ad ez a sztori. Előjön egy elmebeteg, aki különböző természeti jelenségekbe belemagyarázza a Biblia betűit és erre ráugrik a feljett Nyugat sajtójának jelentős része.

Amúgy meg nyugodjon meg mindenki. Szombaton felkel és le is megy majd a nap, sőt ez lesz a helyzet vasárnap és a további napokon is. Lehet tervezni kávézásokat, tárgyalásokat, utazásokat és még dolgozni is kell majd menni, maximum egy kis késés fér bele, de valami jobbat kell majd kitalálni a világvégénél. Persze, aki nem szeret kockáztatni az használja ki a mai napot.




 
 
0 komment , kategória:  Média  
Címkék: gyarmatbirodalom, gyarmatbirodalma, rabszolgamunkára, összezavarodnak, nemzetállamokat, bennszülötteket, fenyegetőzzenek, elszállították, tisztességesen, belemagyarázza, nyersanyagokat, elpusztították, becstelenségek, magyarításában, idemagyarázása, törvénytelenül, napfogyatkozás, tárgyalásokat, demokráciákat, számmisztikus, jogszabályait, kétségbeesnek, sztorizgattak, megtizedelték, franciaország, spanyolország, jogtalanságok, csillagjegyek, elbírálásáért, tönkretételét, ragaszkodnék, egyenletesen, civilizációt, rettenetessé, öngyilkosság, meggyalázott, migráció ügyében, többsége pusztán, önfeladás politikája, többsége éppen, szemünk láttára, liberalizmus rulettjén, zöld nullára, eszement rendelethez, bevándorlási kérelem, migráns belépett, alsóbb szintű, egészben valami, adott szakaszában, országok elfoglalták, életben hagyott, pozícióból elkezdték, Bayer Zsolt, EURÓPA ELVESZTÉSE, Európai Tanács, Európai Bíróság, Szentesíti Európa, Hiszen Európa, Párizstól Londonig, Rómától Velencéig, Mert Európa, HOLNAP SZOMBATON VÉGE LESZ VILÁGNAK, Wahsington Post, David Meade, Károli Gáspár,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Erdőn  Png csokor  Akarat  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Szép álmokat!  Kövesd a cowboyt!  Szép estét kedves látogatóimna...  Tanuld meg ezt a versemet  Png nő  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png kislány  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Png csokor  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Esti kép  Png férfi  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Adakozás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Png nő  Ami embereknek lehetetlen, az...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Alázat  Tavaszi kép  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Kaffka_Margit  A televizió nem a kultúrát kép...  Akarat  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Boldog születésnapot a ma ünne...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Tavaszi kép  A Megváltó szolgálatában  Leonardo da Vinci gondolata  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Png rózsa csokor  Irgalom és ítélet  Mindig jusson idő nevetni  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  A jó emberek mindig szépek mar...  Alvó cicák  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Albert Einstein gondolata  Fekete István - Akác  képre írva  Örülök, hogy látlak!  Alvó cicák  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
migráció ügyében, többsége pusztán, önfeladás politikája, többsége éppen, szemünk láttára, liberalizmus rulettjén, zöld nullára, eszement rendelethez, bevándorlási kérelem, migráns belépett, alsóbb szintű, egészben valami, adott szakaszában, országok elfoglalták, életben hagyott, pozícióból elkezdték, második világháború, gyarmatbirodalom pedig, szemünk előtt, egész EU-ban, mindig lenézett, első eset, helyzet azért, világvégéről szóló, dolog hátterében, okfejtést &#8211, viharos tenger, nemzetek megrémülnek, emberek elájulnak, föld lakosaira, földön pogányok, kétség miatt, emberek elhalnak, félelem miatt, egek erősségei, egész civilizált, létezése éppen, marsi életé, kiváló keresztény, augusztus 21-i, egész világvége, egész fejlett, feljett Nyugat, helyzet vasárnap, további napokon, gyarmatbirodalom, gyarmatbirodalma, rabszolgamunkára, összezavarodnak, nemzetállamokat, bennszülötteket, fenyegetőzzenek, elszállították, tisztességesen, belemagyarázza, nyersanyagokat, elpusztították, becstelenségek, magyarításában, idemagyarázása, törvénytelenül, napfogyatkozás, tárgyalásokat, demokráciákat, számmisztikus, jogszabályait, kétségbeesnek, sztorizgattak, megtizedelték, franciaország, spanyolország, jogtalanságok, csillagjegyek, elbírálásáért, tönkretételét, ragaszkodnék, egyenletesen, civilizációt, rettenetessé, öngyilkosság, meggyalázott, megrendülnek, szabálytalan, lelkiismeret, jelenségekbe, rendelkezett, bevándorlási, intézményeit, sorsszerűség, csillagokban, rabtartóihoz, mindenesetre, élhetetlenné, liberalizmus, álláspontját, fordításában, világvégéről, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 13 db bejegyzés
e év: 83 db bejegyzés
Összes: 4844 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3253
  • e Hét: 11708
  • e Hónap: 51529
  • e Év: 229404
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.