Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Talán semmi sincs szebb a világon...
  2017-09-27 20:21:13, szerda
 
 








TALÁN SEMMI SINCS SZEBB A VILÁGON...


"Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves az arca, elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk."


Talán semmi sincs szebb a világon...


Messze, távolban, arra, amerre a Nap előző napi fárasztó útja után kipihenve tegnapi égi barangolását felkelni szokott, reggel már készülődött valami. Valami sűrű, valami fekete, valami hideg és sötét, hogy elhozza közénk az őszt, de nem a sokszínűt, a sárgán, a pirosan, és aranylón lombozót, hanem a ködös, nyálkás, szürkén gomolygót, amely mögött lógó lábbal cammog az eső. A természet erre még talán egy utolsó nekibuzdulással a kora délután még megmutatta erejét, és ha nem is szikrázó verőfényt varázsolt körénk, de megmutatta halvány sugarait, ami azért mégis óriási öröm volt számunkra.

Az történt, aminek történnie kellett, hogy is moshatta volna el az a csúnya eső ezt a szép szabadtéri esküvői szertartást. A Zoltán és Diana Horgásztó és Pihenő Park fölött, Budapesttől 30 km-re, Fejér megyében, Etyek és Alcsútdoboz között félúton, festői dombok között, az etyeki Kordai Filmstudió közvetlen szomszédságában kisütött a nap.

Gyönyörű két tó, nyugalom, igazán mesebeli környezet. Idilli táj, paradicsom, soha jobb hely egy esküvői szertartás megtartására. És valami csodálatos dolog történt, az egész nap hulló eső elállt és kisütött a napocska. Ahogy kiléptünk a melengető, madárfüttyös napsütésre, elmúlt a korábbi kissé szomorkás hangulatunk.

Bár Andy Vajna éppen nem lógatta még a csalit a horgásztó parton, de biztos, hogy a közeli Korda Stúdió megfáradt statisztái is útra keltek, hogy itt ebben a szép parkban pihenjék majd ki az akciódús jeleneteket.


"Többé nem érzitek az esőt,
mert mindketten
menedéket nyújtotok egymásnak.
Többé nem érzitek a hideget,
mert mindketten
egymást melegítitek.

(Apacs esküvői áldás)







"Eltelt egy csodálatos nap, eltelt egy mézes hét és a gondolataink, érzéseink lassan leülepszenek.

Volt egy álmunk, hogy milyen legyen...

A gólya annak idején jó helyre hozott Mindkettőnket és tökéletesen sikerült választanunk is a Családunkat, Mindenki hozzátett a Mi csoda napunkhoz!

Drága Családunk, Csodálatos Barátaink (választott Családunk)! Nélkületek nem lett volna olyan, ahogy megálmodtuk!

Drága Surman Edina Zed, Napsi, Balázs Kupecz, KicsiBé! Ti öltöztettétek fel az álomhelyszínt, áztatok-fáztatok, hogy életre kelljen az elképzelés, ami addig csak a lelki szemeink előtt létezett!
Edi! Még a torta díszre is volt figyelmed :-).

Édes Szüleink (Anyuci! Évi néni! Gabi bácsi! László Balogh)! Drága Virág Csesznikné Boros, Virág Csesznik, Zoli, Tomi! Nélkületek bizony nem lett volna, az a csoda terülj-terülj asztalka. Meg persze Gábor, aki mindent a helyszínre fuvaroztál, sajnos nem tudtad kiélvezni, szerencsére mostanra már jól vagy, nagyon sajnáljuk, hogy nem lehettél ott!

Tündér Lászlóné Mihály, Judit Mihály és a Fiúk! A fantasztikus süteményeket nem tudjuk elégszer köszönni!!! (olyan sokat hoztatok mintha lakodalom lenne... jaaaaa az volt :D) Szokás szerint isteni volt mindegyik, még a nászúton is azt eszegettük.

Jenei Zsuzsa, Rácz József! Köszönjük, hogy eskünk örök tanújaként mellettünk álltatok.

Édes kicsi Mirkó! Köszönjük, hogy őrt álltál összetartozásunk jelképei mellett!

Vadnay Attila! Már az előzetes videókon is látszik, hogy a legjobbhoz intéztük a kérést!

Szegedi Zsuzsi, Jocó, Kicsikék! Az autó (a gyönyörű lakodalmas autónk:-D) hatalmas segítség volt! Nagyon köszönjük!

A véletlen, vagy az égiek iránymutatása volt segítségünkre, amikor kiválasztottuk a ,,szolgáltatóinkat", akiket inkább új Barátainknak neveznénk. Úgy voltatok ott és segítettetek minket, mintha ezer éve ismernénk egymást.

Köszönjük Marianna Simai! Csaba Farkas! Jézsó Zoltán! Enikő Somorjai-Barancsik! Regina!

Köszönjük, hogy velünk töltöttétek azt a kicsit hűvöske délutánt, reméljük a ti szívetek is olyan melegséggel gondol rá, ahogyan a miénk!

Nagyon köszönjük az ajándékokat! Új otthonunk biztos alapja, falai lesznek belőlük!!!

Volt még néhány tündér mellettünk, akik hozzájárultak, hogy olyan szuper legyen...

Köszönjük! Anti! Dávid Benkovics! Matyi! Bánsági Szilveszterné! Bori Bornyász! Frigyesné Lendvai! Tünde Panna Kovács!"


/Dóri & Gábor 2017.09.25./





Zoltán és Diana Horgásztó és Pihenőpark: Etyek-Alcsútdoboz: 2017. 09. 17.























































































































































































 
 
0 komment , kategória:  Minden, ami szép  
Címkék: összetartozásunk, szolgáltatóinkat, nekibuzdulással, szomszédságában, kiválasztottuk, szilveszterné, iránymutatása, öltöztettétek, segítségünkre, hozzájárultak, mindkettőnket, álomhelyszínt, választanunk, megtartására, segítettetek, barátainknak, barangolását, gondolataink, madárfüttyös, leülepszenek, süteményeket, fantasztikus, szertartást, melegítitek, hangulatunk, budapesttől, ajándékokat, készülődött, családunkat, melegséggel, szerencsére, alcsútdoboz, megálmodtuk, töltöttétek, jeleneteket, tökéletesen, természet erre, utolsó nekibuzdulással, kora délután, szép szabadtéri, etyeki Kordai, esküvői szertartás, korábbi kissé, horgásztó parton, közeli Korda, szép parkban, akciódús jeleneteket, gólya annak, lelki szemeink, torta díszre, helyszínre fuvaroztál, fantasztikus süteményeket, TALÁN SEMMI SINCS SZEBB VILÁGON, Diana Horgásztó, Pihenő Park, Kordai Filmstudió, Andy Vajna, Korda Stúdió, Drága Családunk, Csodálatos Barátaink, Drága Surman Edina Zed, Balázs Kupecz, Édes Szüleink, László Balogh, Drága Virág Csesznikné Boros, Virág Csesznik, Tündér Lászlóné Mihály, Judit Mihály, Jenei Zsuzsa, Rácz József, Vadnay Attila, Szegedi Zsuzsi, Köszönjük Marianna Simai, Csaba Farkas, Jézsó Zoltán, Enikő Somorjai-Barancsik, Dávid Benkovics, Bánsági Szilveszterné, Bori Bornyász, Frigyesné Lendvai, Tünde Panna Kovács,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Lóhere  Png rózsa csokor  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Varga János Veniam - Fontos sz...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Szép álmokat!  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Nagyi telefonál  képre írva  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Nagyi telefonál  Hogy lehet megtartani  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Albert Einsteinről  Idő  Kellemes délutánt kívánok  Szabolcska Mihály – Ákác...  Próbálj meg ...  Tavaszi kép  Akarat  Png rózsa csokor  Png telefon  Tavaszi kép  Ágai Ágnes – Csendélet  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Szívem tiéd  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Soha ne kedvezz...  A kételkedés kezelése  A Megváltó szolgálatában  Png csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Erdőn  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Png kislány  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Erdőn  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Nevem  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Garai Gábor - Takarítás  Szép estét  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Png telefon  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Próbálj meg ...  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei... 
Bejegyzés Címkék
természet erre, utolsó nekibuzdulással, kora délután, szép szabadtéri, etyeki Kordai, esküvői szertartás, korábbi kissé, horgásztó parton, közeli Korda, szép parkban, akciódús jeleneteket, gólya annak, lelki szemeink, torta díszre, helyszínre fuvaroztál, fantasztikus süteményeket, előzetes videókon, legjobbhoz intéztük, gyönyörű lakodalmas, égiek iránymutatása, kicsit hűvöske, összetartozásunk, szolgáltatóinkat, nekibuzdulással, szomszédságában, kiválasztottuk, szilveszterné, iránymutatása, öltöztettétek, segítségünkre, hozzájárultak, mindkettőnket, álomhelyszínt, választanunk, megtartására, segítettetek, barátainknak, barangolását, gondolataink, madárfüttyös, leülepszenek, süteményeket, fantasztikus, szertartást, melegítitek, hangulatunk, budapesttől, ajándékokat, készülődött, családunkat, melegséggel, szerencsére, alcsútdoboz, megálmodtuk, töltöttétek, jeleneteket, tökéletesen, elképzelés, eszegettük, szertartás, megmutatta, csodálatos, tanújaként, szabadtéri, nélkületek, lakodalmas, fuvaroztál, helyszínre, csesznikné, filmstudió, legjobbhoz, mellettünk, paradicsom, napsütésre, mindketten, letehetjük, statisztái, pihenőpark, választott, megfáradt, sajnáljuk, horgásztó, gomolygót, köszönjük, érzéseink, természet, nyugodtan, kiélvezni, egymásnak, varázsolt, verőfényt, történnie, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 13 db bejegyzés
e év: 83 db bejegyzés
Összes: 4844 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1571
  • e Hét: 10026
  • e Hónap: 49847
  • e Év: 227722
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.