Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nekünk kellene tüntetni, ellenetek!
  2017-10-22 22:30:30, vasárnap
 
 







NEKÜNK KELLENE TÜNTETNI, ELLENETEK!

Jurák Kata üzenete a libsiknek: NEKÜNK KELLENE TÜNTETNI, ELLENETEK!


Nekünk már csak ilyen ellenzék jutott: még tüntetni sem képesek egységben, szétszakadt hordákban skandálják majd a szokásos "diktatúra!" "Orbántakarodj" "Szólásszabadságot" a nagy elnyomó rendszerben, ami még rendőri biztosítást is ad melléjük, nehogy bajuk essék. Nekünk, magyaroknak olyan ellenzékünk van, akik nem a hazáért vonulnak utcára, hanem öncélú kedvtelésből. Európához akarnak tartozni, ahol "nincs elnyomás", ledöntenék a határkerítést, hogy migránstömegek százezrei vonulhassanak át rajta.

A mi ellenzékünk szeret üvölteni, hallatni a hangját. "Nem maradunk csendben"- még a rendezvényüknek is ezt a címet adták. Ne is maradjatok, üvöltsetek teljes hangon, mi addig dolgozunk. Tudjuk, nagyon is jól tudjuk, hogy mennyire fáj nektek, hogy mi mégsem ültünk fel a provokációnak, a rendőrök nem vágtak vissza, amikor "öljétek a szar rendőrt" kiáltással mentetek zászlórudakkal a sorfaluknak, tűrték, hogy megdobáljátok őket palackokkal, leköpjétek őket. Őket, akikhez azonnal futtok, ha benneteket sérelem ér. Abból meg van bőven, igaz? Benneteket megütnek, bántanak, aztán valahogy mindig kiderül, hogy mégsem úgy volt, vagy meg sem történt. Szeretitek színezni a dolgokat, színes társadalomban akartok élni. Nektek nem jó a keresztény, európai értékrend, nektek szép, új, szivárványos világ kell, ahol mindenki olyan, amilyen lenni szeretne. Ha férfi és nőként akar élni, hadd tegye, igaz? Mégis olyan nehezen fogadjátok el, hogy mi, a csendes többség nem úgy akarunk élni, ahogyan Ti elképzelitek. Ettől persze rögtön hisztirohamot kaptok, mert amúgy mit is képzelünk mi, jobboldali, konzervatív beállítottságú emberek, hogy ellentmondjunk nektek? És akkor jöttök a megbélyegzéssel: náci, fasiszta, kirekesztő, diktatórikus, elnyomók vagyunk, kormánypropagandisták, így tényleg fel kell szabadítanotok bennünket, a népet. Mert ti tudjátok, hogy a nép mit akar. Szabadságot, diktatúra helyett, igaz? Olyat, amiben azonnal lámpavasra lógatnátok, kibeleznétek, börtönbe vetnétek azokat, akik nem úgy gondolkodnak, ahogyan ti. Nektek semmi és senki nem számít, csak az, hogy romboljatok, tomboljatok, hallassátok a hangotokat, eláruljátok a hazátokat. Igen, hazaárulók vagytok Niedermüller Péterrel, Jávor Benedekkel és Ujhelyi Istvánnal az élen. De mégsem vagytok börtönben, nem aláztak meg emberi méltóságotokban benneteket...ebben a fenenagy diktatúrában a csendes többség elnézi nektek, hogy más világban éltek, aminek nincs sok köze a valósághoz. Ebben a diktatúrában a csendes többség hagyja, hogy szidjátok, rászálljatok, megbélyegezzétek nem csak őt, hanem a gyerekeit is az embernek. Ebben a diktatúrában mi, a csendes többség nem vertünk ronggyá benneteket, amikor ti megtámadtátok a mieinket, a mi újságíróinkat, a mi aktivistáinkat vagy amikor azt a kormányt szidjátok és azt a miniszterelnököt, amit mi, a nép, a többség választott meg. De nektek elegetek van és polgári engedetlenséget akartok, blokádokat húzni és épületeket elfoglalni...Nektek van elegetek? Miből? Abból a diktatúrából, ami elnézi, hogy mocskolódjatok kedvetekre? A "Fasiszta", "Geci" "Orbánból?" Akit rajtatok kívül mindenki Európa megmentőjeként emleget, igazi államférfiként beszélnek róla még Amerikában is? Ahol szeretett Soros Györgyötöket Sátánnak nevezik...de persze ezt is csak mi találtuk ki, igaz? Mint a Soros-tervet, amit még leírva látva sem hisztek el, hogy létezik. Igen, ez megy nektek: a tagadás, a csúsztatás, a mismásolás. És a tüntetés, rendbontás, erőszak...

Nekünk van elegünk, kedves liberális, balliberális, LMBTQ..xyz társadalomban hívő, posztmodern ultragenderalista polgártárs, belőletek. És nagyon kérünk benneteket, hogy a nemzeti ünnepünket ne gyalázzátok meg azzal, hogy tüntetésnek meritek nevezni azt, amit ti csináltok. Ti nem vagytok hasonlóak azokhoz, akik a szabadságukért küzdöttek. Ne merjétek az 56-os hősökhöz hasonlítani magatokat, mert fogytán a béketűrésünk.

Igen, nekünk van elegünk a hazaárulók csapatából, akik minden nemzetközi fórumon mocskolják Magyarországot. És nekünk kellene tüntetni, ellenetek. Hogy takarodjatok el innen, más országba, oda, ahol "nincs elnyomás", ahol "meg lehet élni", ahol "nem lop a kormány" ...igen, menjetek el, nincs szükségünk rátok. Mi békében akarunk élni, biztonságban, a saját országunkban, a saját demokráciánkban, azzal a kormánnyal, amit mi választottunk. És mi elégedettek vagyunk a munkájukkal, köszönjük az elmúlt évek munkáját, a rezsicsökkentést, a családtámogatást, az ingyenes tankönyvet, étkezést, a nyugdíjreformot, a devizások megsegítését, az adókedvezményeket és hálásak vagyunk az önkormányzatok adósságkonszolidációjáért, azért, hogy biztonságban élünk, nincs terrorveszély. És nekünk, magyaroknak mégis folyamatosan harcot kell vívnunk, meg kell védeni az országunkat. Tőletek. És nem értjük, hogyan mertek korrupcióról beszélni, pontosan ti, kedves szocialisták. És hogyan mertek bármilyen reformot számon kérni rajtunk, kedves liberalisták? És stadionozni és egészségügyezni pont ti, a vizitdíjatokkal és szétlopott kórházakkal, tönkretettetek mindent, bármihez nyúltatok.

És ha ennyire rossz, ha ilyen nagyon...elfogadjuk, hogy ti így élitek meg, hogy nem tudtok szabadon rabolni, garázdálkodni, hazudni, korlátozni másokat...biztosan szörnyű lehet, hiszen az a ti közegetek. Megértjük, hogy fáj, nagyon fáj az igazság vagy amikor a tényekkel szembesítünk benneteket. Rögtön utcára is vonultok, szervezkedtek, fontoskodtok. Mert jogotok van hozzá.

De holnap nekünk is jogunk van a békés megemlékezéshez. Tartsátok tiszteletben.

(jurakkata.blogstar.hu)







Wass Albert: MODERN HAZAÁRULÓK




Ideje, hogy felébredjünk végre, és a társadalom egységes fellépésével kipusztítsuk magunk közül ennek a modern hazaárulásnak szellemét, mely kísérteni a múltból visszajár. (...)

Hazaárulók akadtak minden időben. Előbb, vagy utóbb ítélt fölöttük a nemzet, s ítélete ellen nem volt fellebbezés. Az elmúlt évtizedek nemzetközi, helyesebben hazátlan és nemzetbontó szellemi irányzata azonban hézagot nyitott a társadalom ítélőképességén, s abban a hézagban megjelent az új kor lovagja, a kávéházi hős, aki milliókat keres, a szélhámos, aki milliókat csap be. Megjelent elegáns öltönyében, unott arcával, cinikus vicceivel, tömött pénztárcájával, és a csodálkozó társadalomnak bemutatta a modern hazaárulás művészetét.

Mert csak úgy püffedt a jóléttől: a kávéház természetesen azonnal melléállt, majd a kabaré, a színház, s a gazdátlan utcai irodalom egy-kettőre lovagjává avatta. Vitézi tetteit hirdették széltében a márványasztalok között, ódákat zengtek hősiességéről, leleményességéről, életrevalóságáról, cinizmusáról, s arról, hogy nem ismer hazát, nemzetet, becsületet, erkölcsöt, törvényt, nem ismer semmit, csak a maga falánk érdekeit. A társadalom nézte a színjátékot, előbb csodálkozott, aztán megdöbbent, majd a kabaré olcsó tréfái megnevettették, s végül tapsolt a bűvésznek, akinek minden sikerült. Így született meg a modern hazaáruló. Kávéházi erkölcsbírák javaslatára a közvélemény lovaggá ütötte, s az eszmék zűrzavarában felserdülő fiatalság számára az élelmesség és a gyors meggazdagodás mintaképévé tették. Szellemi hatalmasságok hódoltak be előtte, s a konjunktúra hatlábú táltos paripáján vígan vágtatott új meg új kalandok után.

Istennek hála, megszűnt már az a beteges korszak mely létrehozta. (...) Valami azonban mégis itt maradt belőle, halványuló emlékén kívül. Annak a szellemnek néhány parányi széthullott darabja, mely ezt a modern hazaárulást eszménnyé tudta emelni. Ugyanennek a szellemnek a hordozói azok az apró gonosztevők is, akik itt-ott, városon és vidéken egyaránt ravaszkodnak előre-hátra, s nem akarják megérteni, hogy az ő hitvány kis bőrüknél a haza jövendője sokkalta fontosabb. Nem akarják megérteni, hogy a haza, aki védi, tartja, hizlalja őket, s annak kijátszása nem egyéb, mint szembehelyezkedés a nemzet érdekeivel. (...) Nehéz és felelősségteljes harcot vívunk jövendőnk érdekében, s aki ebből a küzdelemből kivonja magát, aki a közösség érdekei mögött is csak a maga hasznát keresi, aki ravaszkodik, alattomoskodik, megkárosítja a nemzetet: az hazaáruló. Hazaáruló, a szó közönséges értelmében, és megérdemli, hogy a nemzet megvetésén kívül az igazságtevés büntető keze is lesújtson reá.

Ideje, hogy felébredjünk végre, és a társadalom egységes fellépésével kipusztítsuk magunk közül ennek a modern hazaárulásnak szellemét, mely kísérteni a múltból visszajár. (...)

Ideje, hogy lerántsuk a leplet erről a múltból átöröklött ál-leleményességről, botcsinálta életrevalóságról. Mert ami alatta van, az hazaárulás, ocsmány és közönséges.

Hazaárulók akadnak minden időben. De ítél felettük a nemzet, és ítélete ellen nincsen fellebbezés!

Szamosvidék (Dés)
1942. április 4. 14.







Kibírja röhögés nélkül? Rossz idő miatt elmarad Gulyás Mártonék holnapi Orbán-ellenes ellenzéki forradalma

Link



1956 EMLÉKDAL A HŐSÖK TISZTELETÉRE - MIHI

Link



AZ 1956 HŐSEINEK EMLÉKÉRE! KISS KATA: Szétszört gyöngyszemekhez MIHI 2017

Link



Ligetvédők rémcirkuszoltak és emberi roncsderbiztek az Oktogonon Orbán beszéde után (PS-videó) - A tegnapi nagy "kormánybuktatás... "
/2017.10.24./


Orbán Viktor beszéde után átláthatatlan szakadárcsoportokra morzsolódott ligetvédők állandó, minden tüntetésre, jelentéktelen demonstrációra ráérő rémcirkuszi rohamcsapata provokálta tegnap az Oktogonon a központi megemlékezésről távozókat. "Nikóék" az Oktogon peremén próbáltak a tömegbe provokatív transzparensekkel, sípokkal, bekiabálásokkal (a juhászpéteri fegyverarzenállal) betörni. "Spontán" akciójuk lendületét a rendezvény biztonsági szolgálata megakasztotta, a sárgamellényesek kiszorították a zavart tüntetőket az ünneplő tömegből. A kis partizáncsapat "hősiesen", Zoja Kozmogyenszkaját is megszégyenítő bátorsággal vetette magát a jelen lévő nemzettest elé. Később az oktogoni villamossíneket einstandolta a közelgő apokalipszis utáni világot idéző társaság, ahol az önmagukból kikelt zavart félegzisztenciák őrjöngését követően néhány harapás, csípés és rúgás után begőzölt zombihordává változtatták a feltorlódott “tömeget". Rendőrök - ki tudja miért csak ebben a pillanatban - érezték úgy: ideje közbelépni. A “nulladik beteget", "Nikót" és szárnysegédjeit, (például:) az Ogre méretre felamfetaminozott óriást szakszerűen leválasztották az egyre dühödtebb tömegről. A kedélyek váratlanul csillapodni kezdtek, a forró fejek lehűltek. Az ünnepség rendben lezajlott. A nép elvonult. Ahogyan az eső is. "Hőseink", ekkor az összdemokratikus ellenzéknek (is) példát statuálva indultak a Kossuth tér, a Parlament irányába, befejezni a forradalmat, a rendszerváltást, vagy amit akartok.
Nézze meg a Nikóék balhéjáról készült PS-videót.
A videót készítette: Jurák Kata, Szerencsés D. Márton

Link








Mi közvetlenül az ünnepség után érkeztünk az Oktogonhoz, és ott találkoztunk a Pesti srácok stábjával, Katáékkal és hát persze a néhány fős őrjöngő provokativ társasággal, "bérfüttyögővel" és ,,diktátorozóval". Szégyen, hogy ezek a sípjelzések ujabban a nemzeti és állami ünnepeinken mind gyakrabban hallhatók, jelezve, hogy használója füttyöt hány a méltósággal emlékező polgárok sokaságára. Nem számít nekik se ember, se Isten, se ünnep, se haza. Megbizóik elvárásai szerint mindent megtesznek azért, hogy megzavarják azokat, akik méltóképpen szeretnének megemlékezni mindezekről.

Igaz, a nemzeti ünnepeken megjelent fütyülős provokátorok elenyészően kevesen vannak az ünneplő tömeghez képest. Szomorú azonban, hogy néhány tucat ballib huligán mégis néhány tizezer ember napját ronthatja el. Ez a maroknyi törpeség ráadásul egyre agresszivabb és tönkre teszik mások ünnepléshez való jogát, bemocskolja sokunk ünnepét. Tegyük fel a kérdést, hol a határ?

Társadalmunk tagjaiként az erkölcsi és jogi szabályok ismeretében illene tudni - mindenkinek, hogy hol a határ.

Én csak gratulálni tudok ismét ahhoz a szép és bátor munkához, amit Katáék végeznek!

M.G.



Esőverte fütyülők...

Link










 
 
0 komment , kategória:  Média  
Címkék: életrevalóságról, felelősségteljes, leleményességről, megbélyegezzétek, kozmogyenszkaját, rezsicsökkentést, miniszterelnököt, összdemokratikus, félegzisztenciák, családtámogatást, sárgamellényesek, rémcirkuszoltak, gyöngyszemekhez, demokráciánkban, ítélőképességén, méltóságotokban, szárnysegédjeit, nyugdíjreformot, villamossíneket, rendszerváltást, rendezvényüknek, megbélyegzéssel, egészségügyezni, vizitdíjatokkal, engedetlenséget, kormánybuktatás, márványasztalok, megemlékezésről, megemlékezéshez, bekiabálásokkal, önkormányzatok, zászlórudakkal, szabadítanotok, magyarországot, leválasztották, megmentőjeként, nagy elnyomó, hazáért vonulnak, címet adták, szar rendőrt”, csendes többség, fenenagy diktatúrában, kormányt szidjátok, többség választott, nemzeti ünnepünket, szabadságukért küzdöttek, 56-os hősökhöz, hazaárulók csapatából, saját országunkban, saját demokráciánkban, elmúlt évek, ingyenes tankönyvet, NEKÜNK KELLENE TÜNTETNI, Jurák Kata, Niedermüller Péterrel, Jávor Benedekkel, Ujhelyi Istvánnal, Soros Györgyötöket Sátánnak, Wass Albert, MODERN HAZAÁRULÓK, Gulyás Mártonék, EMLÉKDAL HŐSÖK TISZTELETÉRE, HŐSEINEK EMLÉKÉRE, KISS KATA, Oktogonon Orbán, Orbán Viktor, Zoja Kozmogyenszkaját, Szerencsés,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Sonka vásár  Facebookon kaptam  Galaktikus kapcsolat  Facebookon kaptam  képre írva  Az idegen országok éghajlata  Facebookon kaptam  Könyvek  képre írva  képre írva  Facebookon kaptam  Virágvasárnap: az élet és a re...  Facebookon kaptam  képre írva  A jó lelkek  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  A jó lelkek  Esti kép  Szép estét kedves látogatóimna...  A nagy természet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Apu  Kövesd a vezetőt  Egy hét kihagyás  Facebookon kaptam  Isten . . .  Sok ember olyan,  képre írva  Facebookon kaptam  Esti kép  Nagyhétfő:  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Haja van  Karinthy Frigyes: Almafa  Sonka vásár  Facebookon kaptam  Havazás  képre írva  Szép estét kedves látogatóimna...  Haja van  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem látom őket  Sok ember olyan,  Facebookon kaptam  Alvó cica  A haj állapotának javítása egy...  Kövesd a vezetőt  Ha nyitott vagy  Úgy sajog ez a vad tavasz,  Válaszok a halál után  Az angyali üdvözlet  Sárkány  J. Donald Walters  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Varázskönyv  Búzavirág  Facebookon kaptam  képre írva  Sadhguru idézet  Sonka vásár  Facebookon kaptam  Nárciszok  Facebookon kaptam  képre írva  Egy imádság Ágoston Vallomások...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  képre írva  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nárciszok  Boldogság  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Most - segíts meg Mária ,  A jó lelkek  képre írva  Jó éjszakát  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Fülpontok  Facebookon kaptam  Úgy sajog ez a vad tavasz,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Antoine de Saint-Exupéry gondo...  Boldog virágvasárnapot minden...  Esti Ima !  Szeretettel ! 
Bejegyzés Címkék
nagy elnyomó, hazáért vonulnak, címet adták, szar rendőrt&#8221, csendes többség, fenenagy diktatúrában, kormányt szidjátok, többség választott, nemzeti ünnepünket, szabadságukért küzdöttek, 56-os hősökhöz, hazaárulók csapatából, saját országunkban, saját demokráciánkban, elmúlt évek, ingyenes tankönyvet, devizások megsegítését, igazság vagy, tényekkel szembesítünk, békés megemlékezéshez, társadalom egységes, modern hazaárulásnak, múltból visszajár, elmúlt évtizedek, társadalom ítélőképességén, hézagban megjelent, csodálkozó társadalomnak, modern hazaárulás, kávéház természetesen, gazdátlan utcai, márványasztalok között, maga falánk, társadalom nézte, kabaré olcsó, modern hazaáruló, közvélemény lovaggá, eszmék zűrzavarában, gyors meggazdagodás, konjunktúra hatlábú, szellemnek néhány, modern hazaárulást, hordozói azok, apró gonosztevők, haza jövendője, nemzet érdekeivel, küzdelemből kivonja, közösség érdekei, maga hasznát, nemzet megvetésén, igazságtevés büntető, leplet erről, múltból átöröklött, tegnapi nagy, központi megemlékezésről, tömegbe provokatív, juhászpéteri fegyverarzenállal, rendezvény biztonsági, sárgamellényesek kiszorították, zavart tüntetőket, ünneplő tömegből, jelen lévő, oktogoni villamossíneket, közelgő apokalipszis, önmagukból kikelt, feltorlódott &#8220, pillanatban &#8211, egyre dühödtebb, kedélyek váratlanul, forró fejek, ünnepség rendben, összdemokratikus ellenzéknek, videót készítette, ünnepség után, sípjelzések ujabban, méltósággal emlékező, nemzeti ünnepeken, ünneplő tömeghez, életrevalóságról, felelősségteljes, leleményességről, megbélyegezzétek, kozmogyenszkaját, rezsicsökkentést, miniszterelnököt, összdemokratikus, félegzisztenciák, családtámogatást, sárgamellényesek, rémcirkuszoltak, gyöngyszemekhez, demokráciánkban, ítélőképességén, méltóságotokban, szárnysegédjeit, nyugdíjreformot, villamossíneket, rendszerváltást, rendezvényüknek, megbélyegzéssel, egészségügyezni, vizitdíjatokkal, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 21 db bejegyzés
e év: 69 db bejegyzés
Összes: 4830 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1527
  • e Hét: 7871
  • e Hónap: 34494
  • e Év: 171866
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.