Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Egykori bankrablók-mai kultúrbűnözők +Kunhalmi Ánes igazsága
  2017-11-29 20:29:48, szerda
 
 







EGYKORI BANKRABLÓK - MAI KULTÚRBŰNÖZŐK
2017-11-26 Varga-Bíró Tamás


Háromszor is megnéztem azt a beszélgetést, amit Vujity Tvrtko Bombera Kriszta társaságában folytatott le Szalay Bencével, A Viszkis című Antal Nimród film címszereplőjével, és Ambrus Attilával, akinek az életéről a mozifilm szól. A háromszori megtekintés oka az volt, hogy meg akartam győződni arról, vajon Tvrtko valamiféle hype miatt állt-e bele Attilába, a televíziós botrány generálta nagyobb nézettség okán, vagy pedig valóban hatalmas erkölcsi fölénye magasáról tekintett le Ambrusra. Harmadszorra egyértelműen bebizonyosodott számomra, hogy az utóbbiról van szó. Nekem pedig eszembe jutott 2012 márciusának az a napja, amikor mindkettejükkel volt szerencsém ,,találkozni".

2012, március 10, délután 2 óra - Budapest, Rózsa utca

Hogy miért tudom olyan pontosan a napot, annak is megvan az oka. Aznap égett le Krasznahorka vára, én pedig az esti koncertemre készültem, s a sajnálatos eseményről értesülve gyorsan felvettem repertoáromba a Krasznahorka büszke vára című dalt. Éppen azt gyakoroltam, amikor csörgött a telefon. Tvrtko volt az. Még abból az időből ismertük egymást, amikor narrációkat írtam a Hal a tortán című műsorba. Összesen kétszer találkoztunk. Először a Filmgyár egyik épületének aulájában sztorizgatott nekem fél órát, másodszor pedig ,,random" beesett a szerkesztőségbe, hogy a barátságunkra való tekintettel a narrációban írjam már őt szerethetőre. Ez azért is volt furcsa számomra, mert a két találkozásunk - a legelső és a második - között másfél nap telt el. Persze az első alkalommal telefonszámot cseréltünk, ahogy az már szokás, de... valljuk be, egy barátság kialakulásához jóval többre van szükség két összefutásnál és 36 óránál. Mindez 2008-ban történt. Soha nem hívott, soha nem keresett. Én se őt. Erre most, 4 évvel később hív. Elgondolni nem tudtam, mit akarhat.

- Szia, Tvrtko! Mondjad, miben segíthetek! - szóltam bele a telefonba.

- Szia! Te tényleg ennyire borzalmasan jobboldali lettél? - kérdezte ő, rögtön a közepébe vágva.

- Parancsolsz? - kérdeztem vissza értetlenül, hiszen a köztünk lévő kapcsolat egyáltalán nem indokolta ezt a nexust. Ő pedig így folytatta:

- Hát te olyan rendes gyerek voltál. Most meg nézem a Facebook-ot, a jobboldali portálokat, és mindenhol veled találkozom. Miért véded ezeket?

- Tvrtko én mindig is jobboldali voltam.

- Jó, az rendben, de... ez a magyarkodás, ez miért kell?

- Figyelj, én nem magyarkodom. Én magyar vagyok. Viszont, ha érdekel, hogy miért vagyok jobboldali, vagy mit jelent számomra a jobboldaliság, hívj el valamelyik műsorodba, és szívesen elmondom neked.

- Jó, hát az nem olyan egyszerű. - szabadkozott. - Az én ilyen típusú, beszélgetős műsoraimban olyanokat interjúvolok meg, akiket valóban érdekel az ország sorsa.

- Értem. Tehát te már az interjú előtt eldöntöd, hogy az interjúalanyodat érdekli-e az ország sorsa. Na, szia. - mondtam, aztán kinyomtam a mobilt.

2012, március 10, este 8 óra - Budapest, Bujdosó Székely Vendéglő

Mondanom sem kell, hogy Tvrtko hívása eléggé felpaprikázta idegállapotomat, de estére már lenyugodtam valamelyest. Amikor a koncert helyszínét adó Bujdosó Székely Vendéglőbe beléptem, a bejárati ajtó utáni előtérben furcsán ismerős arc fogadott. A kissé őszülő, borostás férfi egy kerámiákkal megrakott asztal mögött állt. Ahogy meglátott, elvigyorodott, és barátságosan köszönt:

- Á, jó estét művész úr!

- Szervusz! Varga-Bíró Tamás! Ismerjük egymást? - tudakoltam tőle, miközben parolára nyújtottam a kezemet. Kézfogásomat fogadva ő is bemutatkozott:

- Szia! Ambrus Attila vagyok. A plakátról ismertelek meg. Na és Andris barátom mesélt már rólad. -

Aztán picit elbeszélgettünk. Kiderült, hogy pár hónapja szabadult, egykori jégkorongos társa, a Bujdosó Székely tulajdonosa, Andris barátunk adott neki lehetőséget arra, hogy a portékáit árulja a vendéglő előterében. A beszélgetés végén adtam neki egyet újonnan megjelent lemezemből, ő pedig viszonzásképp megajándékozott egy általa készített pálinkás butykossal. Tetszett ez a hozzáállás. Érződött rajta, hogy nem megjátszott, hanem zsigerből jön. Kapott valamit, tehát úgy érzi, adnia is kell viszonzásképpen. Azt a butykost azóta is féltett kincseim közt tartom számon.

2017, november 26. - Újpest

Az első benyomás, vagy, ahogy a székelyek mondják, first impression, rendkívül fontos. Az esetek döntő többségében ezen áll, vagy bukik, hogy onnantól kezdve mit gondolunk a másikról. Ez a benyomás azonban muszáj, hogy személyes találkozás eredménye legyen. Nem cikkeken és interjúkon keresztüli, fals megismerés. Nem irányított közegben történő, indirekt tapasztalatszerzés. Hanem olyan élethelyzet, amiben az ember a valós énjét mutatja a másik felé. Itt ülök a monitorom előtt, nézem ezt a stúdióbeszélgetést, és eszembe jut az a bölcs gondolat, amit még interjúkészítés szemináriumon tanultam: ,,Aki felülkerekedik, alulmarad." A riporternek nem az ítélkezés, s pláne nem az előítéletek táplálása a célja, hanem, hogy interjúalanyát megismertesse a közzel. Aztán majd a néző véleményt alkot. Csakhogy a néző egyszerre alkot véleményt riporterről és interjúalanyról. S ha elhívunk valakit a műsorunkba, házigazdaként vendégségbe hívjuk. Muszáj tehát, hogy figyelembe vegyük mind a házigazda kötelességét a vendége felé, mind pedig a vendégjogot. Tvrtko ezúttal nem egy mélyinterjúra invitálta a film főszereplőjét, és Ambrust. Ez az interjú egy promóciós beszélgetés volt. Senkit nem érdekelt, hogy Tvrtko magánemberként mit gondol az erkölcsről. De ha már ilyen pápábbnál is pápább attitűddel viszonyult Ambrus Attilához, néhány dolgot nem árt tisztázni. Nemcsak Vujity Tvrtko, hanem a közösségi oldalak erkölcsbajnok kommentelői felé is.

Ambrus Attila egy néhai bankrabló, aki hosszú éveket töltött rács mögött. A börtönben leérettségizett, diplomát szerzett, s kitanulta a keramikus mesterséget. Szabadulása után - baráti segédlettel - azonnal dolgozni kezdett. A most 50 éves férfi pontosan tisztában van korábbi tettei súlyával. A mi napig mélységesen furcsállja például, hogy egykoron hősként tekintettek rá az emberek, hiszen ő magát mindig zsivány csirkefogónak tartotta. Attila szerint nincs olyan, hogy betyárbecsület, mert ez a két szó - betyár és becsület - egymással összeegyeztethetetlen.

Ezzel szemben Vujity Tvrtko egy jelenlegi kultúrbűnöző, aki silány riportfilmjeivel elárasztotta a honi bulvármédiát, ráadásul végig azt a látszatot keltve, mintha értéket teremtene. Riportjai olyan messze jártak a valódi oknyomozástól, mint Szanyi Tibor a málnafröccs túladagolástól. Ugye, emlékszünk még másik, parasztvakító kollégájára, Frei Tamásra, amikor a híres, közép-amerikai dzsungeles menekülését sugározta a tévé? A képkockákon tisztán láttuk, ahogy a stáb a buja növényzetű esőerdőben az életéért menekül, majd mind beszállnak pánikszerűen egy csónakba. Aztán távolodnak. Nyilván megúszták az őket kergető drogbárók hirigelését. De mi történt a parton őket filmező operatőrrel? Na, ez az! Ezek azok a picike lólábak, amik valahogyan mindig kilógnak. Hát körülbelül ennyire volt hiteles, amikor Tvrtko hősiesen ellátogatott mondjuk Csernobilba. Azt leszámítva, hogy akkorra már évek óta több helyi csoport szervezett oda kiránduló utakat a katasztrófa-turistáknak. Vagy, amikor a trianoni paktum ,,titkos záradékáról", egy hatalmas titokról ,,lebbentette fel a fátylat". Csakhogy ez a titok a történészek, s a téma iránt érdeklődő laikusok számára egyáltalán nem volt titok. Mégis, a leggyalázatosabb tette - már újságírói értelemben - az volt, amikor az utolsó magyar hadifogoly, Toma András történetét vitte dokumentumfilmre. S mindezt úgy mutatva be, mintha ő bukkant volna rá az idős férfira, s annak 2000-ben történő hazahozatala szinte csakis az ő érdeme lett volna. Az már csak hab a tortán, hogy amíg Tvrtko a TV2 Napló című műsorát vezette, riporterei, ha éppen nem találtak hírt, akkor kreáltak. Legjobban elhíresült ,,riportjukat" egy kukorica-tolvajokat leleplező mezőőrrel forgatták. Igen ám, de később kiderült: a három kukorica-tolvaj a helybeli vízmű alkalmazottja volt. S fejenként ezer forintért játszották el a tolvaj szerepét, a stáb kérésére.

Kétségtelen, hogy szponzorainak hála, Tvrtko rengeteg olyan helyre eljutott, ahová csak igen kevesen. De... valahogy mindig a veszély után. Valahogy mindig az igazi hír, az igazi történés után. Amikor már csak azt tudta megmutatni, mi történt ott. Nincs ezzel gond, kellenek az ilyen riportok is. De ezekből tizenkettő egy tucat. S az oknyomozó újságírás nem itt kezdődik. A pokoli történetek pláne nem. Ezek a sztorik ugyanis a kénköves alvilági bugyrokhoz képest csupán testhőmérsékletű szellentés-jakuzzik.

***

Nézem ezt a beszélgetést. Mindkettejükkel volt szerencsém találkozni. Az egyikük meglakolt a bűneiért, és tanult a hibáiból. A másikuk még mindig bűnöz, és közben minket akar kioktatni az erkölcsről.

() VBT ()


Egykori bankrablók - mai kultúrbűnözők

Link








SZENZÁCIÓ! KUNHALMI ÁGNES IGAZAT MONDOTT!
2017-11-28 Varga-Bíró Tamás


Kunhalmi Ágnes már megint Kálmán Olgánál ül. És már megint sír. És egyetlen esélye lenne arra, hogy megbocsássam neki a mostani viselkedését: ha kiderülne, hogy elmebeteg. Hogy mentálisan sérült, hogy valami fizikai trauma befolyásolja az agyi működését, hogy más szervi okokból, mondjuk a hormonháztartás zavara miatt sérült a mentális állapota. De nem. Ez a nő teljesen normális. Már, amennyire egy liberális politikust lehet illetni ezzel az erős kifejezéssel.


Kunhalmi Ágnes dadog, hebeg, habog, sír. Feje, végtagjai remegnek, modora teátrális, retorikája a 19. századi vásári komédiák szóhasználatát idézi. Méghozzá nem valamiféle dramatikus ívet követve, hanem rögtön, az interjú legelejétől. És már nem kifejezetten az a kínos, amit mond. Azt úgy fél deci szódával, tisztán lenyeli az ember. Hanem amit mond, és ahogyan mondja. Fasizálódunk? Oké. Nyolc általánost el nem végzett gyerekeket teszünk ki? Rendben. Fel van dúlva az ország? Na, bumm! Úristen, inkább vissza se kérdezzünk, hogy mit tetszik fasizálódás alatt érteni... hogy honnan tesszük ki, és hová ezeket a szegény tanulatlan gyerekeket... hogy mi módon van feldúlva ez az ország... Kálmán Olga se teszi. Ő se kérdez vissza. Sőt! Kálmán Olga olyat tesz, amit én még nem is láttam tőle. Hallgat. Döbbenten nézi interjúalanyát, és közben nagyokat hallgat. Mivel (egyelőre) nem a hallgatásáért fizetik, muszáj persze random belekérdeznie A Kunhalmi Monológokba. Ám nagyon is látszik szegénykén, hogy inkább lenne valami sokkal komfortosabb helyen, mondjuk, Trvtkóval egy kenyai lepratelepen, vagy Rogán Antallal egy Kovács Ákos koncert backstage-ében. Mert Kunhalmi Ágival a politikai vitakultúra velociraptora tette be a lábát a stúdióba.

Engedtessék meg nekem, hogy erről a penge-vékony ajkú, pergamenbőrű, máskülönben fiatal, és normális körülmények között akár még szépnek is mondható hölgyről a bennem lakozó gonosz férfinak csak egy dolog jusson az eszébe. Hogy ennek basszus vagy nincs pasija, vagy csak egy puha bébirépa-tulajdonos. És tényleg senki ne valamiféle hímsoviniszta kiszólásnak vegye ezeket a sorokat. Mert valóban segítő szándéktól vezérelve írom. A férfiak és nők közti intim interakció igenis gyógyít. Helyre teszi a vérnyomást, cardio-szintű edzéshez juttatja a vázizmokat, normalizálja a hormonháztartást, nyugtat, stimulál. Tehát minden olyan bajt elhárít, amiben Ágika szemmel láthatóan szenved. De annyira szenved, hogy hirtelen muszáj megnéznem a rezüméjében az életkorát.

Hogy micsoda? Hogy 35 éves? De hisz' 55-nek néz ki! Ami nem lenne baj, ha 55 éves lenne. Mert a hölgyek a változó korba érve már méltósággal viselik éveiket, s ez a méltóság teszi őket bár akárhány évesen is gyönyörűvé. Egy harmincas nő viszont ne nézzen ki ötvenesnek! Kikérem magamnak! Pláne, ha az illető MSZP-s. Hát nem tudja, hogy pártjának tagjai között milyen maradandó pusztításokat végzett az irigység, a harag, a hisztéria és a gyűlölet? Hát nem látta még közelről Lendvai Ildikó arcát? A párt egész története rá van vésve! Olyan az az arc, mint egy Rosette-i kő. A kádári nómenklatúrától az elhazudott rendszerváltáson át, az elkúrt éveken keresztül, egészen a hatalom elvesztéséig olvasható rajta minden, de minden. És akkor még Heller Ágnes Kosztolányi Dezsőt idéző vonásairól nem is szóltunk. Csakhogy könyörgöm, Kunhalmi 35 éves! És 35 évesen még klimaxos hullámzásai sem lehetnek! Emlékezzünk vissza, amikor 2016, december 30-án ő maga jelentette ki az elröhögött sajtótájékoztatója után, hogy "Nem vagyok a helyzet magaslatán." De az egy éve volt. A változó korban ennél azért jóval sűrűbben jönnek a kedélyhullámzások. Hát akkor mi a csuda történt? Esetleg az interjú előtt leült beszélgetni egy őszintét a depis Puzsérral, aki Simicska pénzén a fülébe súgta neki, hogy ,,Ágika, sajna a Jobbikkal is össze kell fognotok!"? Komolyan, már magam sem tudok mit kitalálni. Őrültebbnél őrültebb ötletek kavarognak a fejemben, hogy ennek a roppant és eget verően kínos Kunhalmi Ágnes makogásnak a létét megindokoljam. Az arca, amivel Kálmán Olgát nézi, és közben belebámul a nagy, kozmikus semmibe, hogy onnan magába szívjon egy kis Orbán-utálatot... na, ez az arc örökre a retinámba égett.

S már amikor végleg elveszteném a reményt, mikor örökre feladnám, hogy belenyugodjak a belenyugodhatatlanba, akkor... Kunhalmi Ágnes száján kicsúszik Az Évtized Igazsága:

,,Mi nem lehetünk olyanok, mint a Fidesz!"

Pontosan, Ágika! Ti soha, de soha többé nem lehettek kormányon ebben az országban!

() VBT ()


Szenzáció! Kunhalmi Ágnes igazat mondott!

Link








Varga-Bíró Tamás: Valahol Tetőled távol

Link



Varga B. Tamás: Világok világa

Link



Varga B. Tamás: Az bajom van

Link



VBT | őSZINTE

Link



Varga B. Tamás: Országsirató

/2004 december 5-én, erős MSZP-s negatív propaganda hatására, az urnákhoz járuló magyar állampolgárok 48,43%-a, összesen 1.428.578, azaz egymillió négyszázhuszonnyolcezer ötszázhetvennyolc magyar szavazott arra, hogy a határon túli magyarok NE kapjanak kettős állampolgárságot. Ez a döntés nagyban hozzájárult a köröttünk lévő országok magyar-politikájához. Például2007. szeptember 20-án a nacionalista Szlovák Nemzeti Párt kezdeményezésére a szlovák parlament összes pártja (kivéve a Magyar Koalíció Pártja) megszavazta a Beneš-dekrétumok sérthetetlenségét. 2009. szeptember 1-jén, ugyancsak Szlovákiában bevezették a szlovák nyelvtörvényt. Mai híradások pedig arról számolnak be, hogy Szabadkán szerb fiatalok magyarokat vertek.
Ezzel a dallal a nemmel szavazók helyett kérek bocsánatot 2004-es gaztettünkért, határon túli magyar testvéreinktől. Tudjátok, mi itt, idehaza, az Anyaországban annyira el vagyunk foglalva a magunk pitiáner kis harcaival, hogy rátok már egyre kevesebb időnk jut...
Varga B. Tamás Őrhalom, 2009, szeptember 14.

Link



Varga B. Tamás - Felvidék könnyei

Link



(Varga-Bíró Tamás író, költő, műfordító, ének- és mesemondó reflektál úgy a világ, mind hazánk eseményeire)












 
 
0 komment , kategória:  Média  
Címkék: riportfilmjeivel, címszereplőjével, állampolgárságot, leggyalázatosabb, rendszerváltáson, interjúalanyodat, kezdeményezésére, dokumentumfilmre, hormonháztartást, testhőmérsékletű, hormonháztartás, szerkesztőségbe, mindkettejükkel, bebizonyosodott, interjúalanyról, megajándékozott, idegállapotomat, elbeszélgettünk, nómenklatúrától, viszonzásképpen, interjúkészítés, leérettségizett, betyárbecsület, kialakulásához, szóhasználatát, testvéreinktől, túladagolástól, felülkerekedik, interjúalanyát, magánemberként, főszereplőjét, mélyinterjúra, állampolgárok, összefutásnál, parasztvakító, sztorizgatott, mozifilm szól, háromszori megtekintés, televíziós botrány, esti koncertemre, sajnálatos eseményről, időből ismertük, tortán című, barátságunkra való, narrációban írjam, második –, első alkalommal, barátság kialakulásához, közepébe vágva, köztünk lévő, jobboldali portálokat, ország sorsa, EGYKORI BANKRABLÓK, Varga-Bíró Tamás, Vujity Tvrtko Bombera Kriszta, Szalay Bencével, Antal Nimród, Ambrus Attilával, Bujdosó Székely Vendéglő, Bujdosó Székely Vendéglőbe, Ambrus Attila, Bujdosó Székely, Ambrus Attilához, Nemcsak Vujity Tvrtko, Vujity Tvrtko, Szanyi Tibor, Frei Tamásra, Toma András, KUNHALMI ÁGNES IGAZAT MONDOTT, Kunhalmi Ágnes, Kálmán Olgánál, Kálmán Olga, Kunhalmi Monológokba, Rogán Antallal, Kovács Ákos, Mert Kunhalmi Ágival, Lendvai Ildikó, Heller Ágnes Kosztolányi Dezsőt, Kálmán Olgát, Évtized Igazsága, Valahol Tetőled, Varga, Szlovák Nemzeti Párt, Magyar Koalíció Pártja, Tamás Őrhalom,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Png rózsa csokor  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Egy maradéktalanul uralt világ  Ne kapaszkodj magasabbra,  Varga János Veniam - Fontos sz...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Akarat  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Akarat  A televizió nem a kultúrát kép...  Szép estét kedves látogatóimna...  Png fotel  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Nem számIt  Őrizkednünk kell...  Őrizkednünk kell...  Png csokor  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szép estét kedves látogatóimna...  Irgalom és ítélet  A boldog családok mind hasonló...  Kellemes délutánt kívánok  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Tavaszi kép  Reggel van  Radikális szeretet  Szép álmokat!  Mi lenne ha  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Alvó cicák  Alázat  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  A Megváltó szolgálatában  A Megváltó szolgálatában  Zilahy Lajos gondolata  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Nevem  Akarat  Szép estét  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Png csokor  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Akarat  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Sose bánj semmit  Próbálj meg ...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Kellemes délutánt kívánok  Szép estét kedves látogatóimna...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Alázat  Szép estét kedves látogatóimna...  Minden harmadik...  Bertolt Brecht -től idézet  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Őrizkednünk kell...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam Krisztinától  Akarat  A sors  Éretlen vers  képre írva  Reggel van  Akarat  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hiányzik  Adakozás 
Bejegyzés Címkék
mozifilm szól, háromszori megtekintés, televíziós botrány, esti koncertemre, sajnálatos eseményről, időből ismertük, tortán című, barátságunkra való, narrációban írjam, második &#8211, első alkalommal, barátság kialakulásához, közepébe vágva, köztünk lévő, jobboldali portálokat, ország sorsa, interjú előtt, interjúalanyodat érdekli-e, koncert helyszínét, bejárati ajtó, kissé őszülő, kerámiákkal megrakott, plakátról ismertelek, portékáit árulja, vendéglő előterében, beszélgetés végén, általa készített, butykost azóta, első benyomás, székelyek mondják, esetek döntő, benyomás azonban, valós énjét, másik felé, monitorom előtt, előítéletek táplálása, néző véleményt, néző egyszerre, házigazda kötelességét, vendége felé, mélyinterjúra invitálta, film főszereplőjét, promóciós beszélgetés, közösségi oldalak, néhai bankrabló, börtönben leérettségizett, keramikus mesterséget, jelenlegi kultúrbűnöző, honi bulvármédiát, látszatot keltve, valódi oknyomozástól, málnafröccs túladagolástól, képkockákon tisztán, buja növényzetű, életéért menekül, őket kergető, parton őket, picike lólábak, trianoni paktum, hatalmas titokról, téma iránt, leggyalázatosabb tette, utolsó magyar, idős férfira, három kukorica-tolvaj, helybeli vízmű, tolvaj szerepét, stáb kérésére, veszély után, igazi történés, ilyen riportok, oknyomozó újságírás, pokoli történetek, sztorik ugyanis, kénköves alvilági, egyikük meglakolt, mostani viselkedését, agyi működését, hormonháztartás zavara, mentális állapota, liberális politikust, erős kifejezéssel, interjú legelejétől, szegény tanulatlan, hallgatásáért fizetik, kenyai lepratelepen, politikai vitakultúra, penge-vékony ajkú, bennem lakozó, dolog jusson, változó korba, méltóság teszi, illető MSZP-s, párt egész, kádári nómenklatúrától, elhazudott rendszerváltáson, elkúrt éveken, hatalom elvesztéséig, helyzet magaslatán, változó korban, csuda történt, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 12 db bejegyzés
e év: 82 db bejegyzés
Összes: 4843 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2818
  • e Hét: 8040
  • e Hónap: 47861
  • e Év: 225736
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.