Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Cionista érdekekért emel szót
  2011-08-24 21:25:43, szerda
 
  Cionista érdekekért emel szót a Pax Hungarica


Akárcsak Anders Behring Breivik, úgy leplezte le magát a nyilvánosság előtt a nemrégiben még Pax Hungarica, de újabban már Pax Judea-Hungarica-nak nevezhető mozgalom.

1. "Ha nem bírsz vele, állj az élére!"

Behring tömeggyilkos lett a nagy iszlám gyűlöletében, miközben nyíltan reklámozta Izraelt és a zsidókat az interneten. Hiába próbálta Európa felszabadításának jelszavát vértől síkos kezével az úgynevezett "Jobboldali fehér ellenállás" zászlajára tűzni - csak egy tipikusan cionista propaganda lett belőle. Amit a fegyvertelenül lemészárolt áldozatok nagy száma is fémjelez.

Lehullott a lepel Norvégiát illetően is - az engedetlen norvég politikai vezetést kívánta megrendszabályozni a mindenre elszánt cionista háttérhatalom. Nem beszélve arról, hogy Norvégia kövér és ígéretes zsákmány a cionista fosztogatóknak, mert nagy mennyiségű olajat találtak a felségvizein. Igaz nem akkora mennyiségben, mint Szaúd-Arábiában, de éppen elég nagyságban ahhoz, hogy kiegészítse egyre nagyobb energia szükségletüket, és bármit megtegyenek azért, hogy azt maguknak megszerezzék.

Magyarországgal kapcsolatban hasonló a helyzet. Itt is megtalálható a földben egy drága és az egyre drágábbnak számító folyadék; mégpedig a víz! Ezért kívánatos ez a föld, a sós Holt-tenger mellett, vagy a Negev sivatagban szomjazó zsidóknak, akik jelenlegi otthonukban drága pénzt fizetnek, csak a vízért!

Kell tehát nekik ez az ország, vizestül, testestül-lelkestül, semmi sem drága nekik azért, hogy megszerezzék. Még a bennszülöttekkel való nyílt összecsapások előtt bevetik az összes hazugságukat és cselüket, hogy minél kevesebb legyen azok száma, akik ellenállnak nekik. Így, ha ha kell beépülnek az ellenállók közé, vagy ők maguk hoznak létre, látszólagosan ellenálló szervezeteket. Az "Oszd meg és uralkodj!", vagy a "Ha nem bírsz vele, állj az élére!" jegyében.

Ez történhet esetünkben a volt Pax Hungarica, jelenleg már Pax Judea-Hungarica-nak nevezhető mozgalommal is, mert egyre jobban leplezik le önmagukat, minden cselekedetükkel a cionista háttérhatalmat szolgálva. Erre mondja azt a magyar népnyelv: Kibújt a szög a zsákból...

A paxosok, akik hungaristáknak merészelik nevezni magukat, lényegében már ugyanúgy cionista nagyhatalmi érdekeket szolgálnak, mint a jobboldalinak álcázott és beállított Breivik.

Legújabb agymenésük, az úgynevezett: Szabadság Napja. Erről oldalukon így írnak. Idézet szó szerint:

"Emlékezzünk meg Buda felszabadulásáról és Európa győzelméről az iszlám felett! De ugyanakkor hívjuk fel a figyelmet, az újbóli fenyegetésre, a bevándorlás és a multikultúra veszélyeire..."

A Pax Hungarica Mozgalom hagyományteremtési és figyelemfelhívó célzattal megemlékezést szervez Buda felszabadulásának évfordulóján. A rendezvény a Szabadság Napja nevet viseli. Emlékezzünk meg arról az összeurópai és keresztény összefogásról, melynek köszönhetően kiűztük a törököt hazánkból, de figyelmeztetünk arra is, hogy ennek az európai összefogásnak van csak létjogosultsága napjainkban is, hiszen Európát újra idegenek fenyegetik, de ellenségeink száma most jóval több!"

Az eseményt beharangozó videójukban is nyíltan reklámozzák a cionista gyarmattartók érdekeit. Nyíltan reklámozzák azt az Európát, mely mindig is cserben hagyta a magyarságot. És azt már senkinek nem kell magyarázni, sem pedig részletezni, hogy az elmúlt évszázadokban hányszor volt erre példa.

Lássuk tehát ezt a reklám videót, mit is közöl velünk látszólag?

Őszerintük: ..."Iszlám veszedelem fenyegette egész Európát is. De 1686 szeptember 2-án, keresztény és európai szintű összefogásnak köszönhetően Buda felszabadult! Emlékezzük meg a hősök dicsőséges tetteiről! De hívjuk fel a figyelmet arra, hogy Európát ma is veszély fenyegeti. (Eurabia) Teremtsünk hagyományt, s üzenjünk, megvédjük Magyarországot és Európát újra..." (Hungaristák)

Ezt mondja a Pax videója és oldala, azonban a valós történelem teljesen más. Lássuk, mi is történt akkor valójában?

2. A korabeli valóság

A már akkor is zsidó érdekeket kiszolgáló Habsburgok (eredeti nevükön "Habis-ok"), nem felszabadították, hanem meghódították az országot önmaguknak, és olyan rémuralmat vezettek be a frissen megszerzett földön, aminek egyenes következménye volt a Rákóczi szabadságharc kirobbanása 1703-ban.

Még hogy Buda felszabadítása! Annak, aki nem ismeri a történelmet, a kereszténységre hivatkozva még be lehet mesélni azt, hogy akkor 1686-ban a szabadság kora jött el. Pedig az igazság az, hogy a török után egy még kegyetlenebb és még véresebb elnyomó hatalom, a korabeli globalizmust megvalósító Habsburg (Habis) birodalom ült a magyarság nyakára.

"Buda visszafoglalása" így kell inkább nevezni ezt az eseményt. Lássuk mi is történt akkor konkrétan:

Buda visszafoglalása tehát 1686. szeptember 2-án történt meg. Ezt három hónapos ostrom előzte meg, ugyanis a várat védő Abdurrahman pasa a végsőkig kitartott.

Előzőleg 1686. június 18-án V. Károly lotaringiai herceg és II. Miksa Emánuel bajor választófejedelem vezette 76-80 000 fős keresztény sereg, a Habsburg és német birodalmi erőkkel, és soraikban körülbelül 15-20 000 magyarral, néhány horvát hadtesttel ostromolni kezdték az erősséget, amit Abdurrahman pasa 12 ezer katonával védelmezett. Az ostromló seregben több ezer idegen nemzetiségű, többek közt német, holland, cseh, olasz, dán, burgundi, angol, spanyol, francia és svéd harcolt, századokba vagy ezredekbe szervezve, de a különböző századokba beosztott önkéntes katonák, tisztek és tüzérek között Európa szinte minden népe képviseltette magát.

Augusztus 14-én Szári Szulejmán nagyvezír felmentő seregét megverték, s három hét múlva elindították az utolsó általános rohamot, ami végül megtörte a védők ellenállását. A harcban elesett a hősiesen küzdő Abdurrahman is, akinek bátorsága még a keresztény vezérekben is tisztelet keltett.

Buda visszafoglalásának hírét nagy ünnepséggel fogadta Európa. A várost és a várat ellenben teljesen szétlőtték, s nagy volt az anyagi kár. Egy olasz hadmérnöknek sikerült megmenteni a várban található Mátyás-kori Corvinák megmaradt darabjait.

Lám, lám, azok a gaz törökök annyira barbárak voltak, hogy megőrizték még Mátyás Corvinákat is!

A sors fura fintora, hogy a várvédő török seregben ott voltak a budai zsidók is, ugyanakkor az ostromló európai sereget vezető Habsburgokat (Habisokat) szintén a zsidó mágnások és korabeli bankházak pénzelték. Komoly összegeket juttattak nekik többek között a Fuggerek, és más zsidó bankházak. Jókai, a "Szeretve mind a vérpadig" című regényében így ír a XVII. század végi gazdag zsidó-Habsburg kapcsolatról:

"A hírhedett Oppenheim még fényes palotát is építtetett magának a Szent Péter téren, ő volt a birodalmi financiák rendezője, akit még hős Savoyai Eugen is nagy magasztalással emlegetett: Oppenheim nélkül nem lehetett volna háborút viselni. Ennek a főzsidónak még audiencianapon kívül is szabad volt a császári Burgba behajtani a hintójával, s a Schweizer Stiegen át menni fel az uralkodóhoz, amikor neki tetszett. Különben is nagy pompát űzött..."

(A szerkesztőség megjegyzése: Arról a Savoyai Eugénről (Jenőről) ír Jókai, aki szintén részt vett a Buda visszavételét célzó utolsó szeptember 2-i rohamban, és ekkor meg is sebesült.)

3. Élet a Habsburgok által meghódított országban

A felszabadító seregben nagyszámú magyar harcolt, de a Szent Ligának Magyarország csak formálisan lehetett tagja, ezért az ország felszabadítása után a Habsburg Birodalom Magyarországot meghódított területnek tekintette. Buda visszafoglalása után, az 1687-es pozsonyi országgyűlésen a rendek kénytelenek voltak lemondani a szabad királyválasztás jogáról, az ellenállási jogról, s kimondták a Habsburgok örökös királyságát.

Buda visszafoglalását követően a Habsburg-uralom a lehető legrosszabb oldaláról mutatkozott meg. A törökök sikeres visszaszorítása után megszállták Erdélyt, felszámolták az Erdélyi Fejedelemséget, és a területet különálló tartománykényt csatolták a Habsburg Birodalomhoz.

Erdély aranykorának vége szakadt, mert az bizony a Török-időkhöz kötődött. A Szultán uralma alatt is a belpolitikájában önállóan rendelkezhetett, igaz a külpolitikában egyeztetnie kellett a Portával. Azelőtt a török elvileg nem szólt bele a belső ügyekbe, de a fejedelmek akkor tudtak hatékonyan működni, amikor a szultán támogatta őket. 1566-ban megkapták az önálló fejedelemválasztás jogát. Rendszeresen összehívták az országgyűlést, melynek tagjai voltak a magyar nemesek, székely lófők és szász patríciusok. S annak a fénykornak, mely Bethlen Gábor uralkodása alatt (1613-29) teljesedett ki, s hatása még évtizedekig érződött Erdélyben, a Habsburgok teljesen véget vetettek. Szó szerint tönkre zúzták az addig virágzó Erdélyt. A gazdaságot, az infrastruktúrát, s a katonaságot. Felrobbantották a várakat, végletekig sarcolták a városokat, kegyetlenül nyomorgatták a parasztokat.

A bécsi hatóságok nem csak Erdélyben, de országszerte is igyekeztek felszámolni a hajdúszabadságot, így a katonáskodásra kötelezett, hajdúszabadsággal élő jobbágyok visszakényszerültek a robotgazdálkodásba, s ezzel együtt a földesúri fennhatóság keretei közé. A török kiűzéséért folyó háború terheit az új megszállók a jobbágyságra hárították, ez a katonaság elszállásolását (porció), és szállítását (forspont) jelentette. A kialakuló paraszti elégedetlenség indította útjára a Rákóczi-szabadságharcot (1703-1711).

4. A valódi ellenségről...

Ennyit tehát a Pax történelem hamisításáról.

És térjünk csak vissza az oldalukon található gyöngyszem számba menő kijelentésükre: ""Emlékezzünk meg Buda felszabadulásáról és Európa győzelméről az iszlám felett! Hívjuk fel a figyelmet az újbóli fenyegetésre, a bevándorlás és a multikultúra veszélyeire..."

A mihez tartás végett közöljük mindenkivel, aki még nem vette volna észre; ma Magyarországot nem az iszlám gyarmatosítja. Ma Magyarországot Izrael gyarmatosítja. Egyenlőre még csak a pénzhatalom, a cionista jog, és az ő érdekeit szolgáló demokráciának nevezett, valójában a hódítókkal együttműködő politika használatával, s a jól bevált cionista agymosó neoliberális propagandával. Valamint csellel, csalással és hazugságokkal, megvezetésekkel, ahogyan ez a "Buda visszafoglalása" ügyben is történik.

Ma még csak ezekkel. Ám holnap már könnyen katonai diktatúrát vezethetnek be, ahol nyíltan és gátlások nélkül használhatják a magyarok ellen fegyvereiket.

És ezt a végcélt szolgálja a Pax Judea-Hungarica mozgalom, feltehetően azért, hogy megfeleljen a hátterükben álló megbízóiknak. Azon kívül, hogy provokálni szeretnék a valódi hungaristákat, ezzel párhuzamosan erősíteni akarják az iszlám ellenességet, amivel előkészítik a talajt az iszlám hadak elől ide menekülő zsidóknak, akik több százezren, ha nem több millióan menekült státusért folyamodnak majd a magyar államhoz. És reményeikben nem is fognak csalódni természetesen.

Jelenleg az iszlám az egyik fő erő, mely sikeresen tud ellenállni a zsidó világhódításnak, és sikeres offenzívában van, mely az utóbbi hónapokban felgyorsult. Ugyanakkor Nyugat-Európa a cionisták által uralt pénzügyi és gazdasági rendszerei meginogtak, persze leginkább önmaguk, vagyis a parazita, hosszabb távon való életképtelenségének köszönhetően. Hiszen ha a gazdatestet lelakja, kiszívja az élősködő, akkor önmaga is elpusztul. Ezért nyomul most előre nyugatról kelet felé, az új hazába. Egyesülve a dél felől, Izraelből érkező zsidókkal.

Közép-Európa lenne az a zsidó erőd, ahol elbástyáznák magukat. Gondolván arra, hogy újra élesztik a régi keresztes háborúk szellemét az iszlám ellen, de most már a saját érdekeik, a már elfoglalt és meghódított közép-európai országuk érdekében. Így akarnak felkészülni a végső céljuk, az ásványkincsekben mérhetetlenül gazdag Oroszország meghódításához.

Azért akarják Közép-Európa népeit iszlám-ellenességre kondicionálni, hogy készek legyenek a zsidók befogadására, azt sugalmazva az őslakosoknak; "hogyha az iszlám ellenség, akkor az ellenségem ellensége a barátom. És ne küzdjenek a hódítókkal, hagyják magukat végleg kizsigerelni, elpusztítani."
Kapcsolódó cikk:

Fény harca a Sötétség ellen! - Közös erővel a cionizmus ellen!

A Pax Judea-Hungarica mozgalomnak pedig burkoltan az az üzenete: "Barát az, aki felvásárolja Magyarországot, aki elprivatizálja elsukorózza a magyarok földjeit (erről is vannak információink, hogy vették el a mit sem sejtő naiv parasztoktól az albertirsai földeket), egyszóval barátok azok, akik felfegyverkezve érkeznek ebbe az országba, a már számukra elkészült lakóparkokba, vagy a számukra elárverezett banki, vagy számlaadósok volt otthonaiba."

Ez a volt Pax Hungarica - ma már; Pax Judea-Hungarica mozgalom üzenete a magyarságnak.

De az egyszerű emberek hamarosan elmagyarázzák nekik, hogy mégis csak jobb lenne nekik Judeában, még ha az összeomlóban van is. - Mert ott legalább nem ugranak bosszúszomjasan rájuk a megvezetett emberek, akik hungaristának és hazafiaknak gondolták őket, hogy számon kérjék rajtuk a több éves csalásukat.

Bornemissza János - Szabad Riport Tudósító Iroda

Megjegyzés: Jogos a Szabad Riport munkatársának felvetése. A szintén anticionista iszlám ellen uszítani meglehetősen nagy ostobaság, miközben a világ jobbik része (köztük az igaz keresztények, az erős hitű muzulmánok, az ortodox keleti szlávok, a "kommunista" kínaiak, stb.) a végső harcra készül a zsidó világrend ellen. A bevándorlás (és nem az iszlám!) a cionisták által gerjesztett probléma, tehát tünet, melynek célja pont a figyelem elterelése a lényegről. Ráadásul a nyugat-európai államokkal szemben nálunk ez nem egy égető probléma, sokkal inkább a zsidók gazdasági (katonai) inváziója és folyamatos betelepedése, melyet nagymértékben megkönnyít a magyar állampolgárság egyszerű megszerzését lehetővé tevő törvény.

Azt is leszögezhetjük, hogy semmit nem kell megtagadnunk a múltból. Ez a történelmi időszak hatalmas hősöket (magyar, szlovák, szerb, szász, stb.) adott a Kárpát-medencének, és a Magyar Birodalomnak. A hősök példaképek! Olyan hőseink vannak, melyeket még az oszmán hatalom is tisztelt és tisztelik a mai napig. A törökök szerint két igazi harcos nemzet van a világon, a török és a magyar. Történelmünkre büszkék vagyunk, csoportjaink hőseink neveit viselik, de ismerjük fel végre, hogy az idők változnak. Aki nem változik vele, hanem megmarad egy helyben (maradi), az szépen elsüllyed a múlt ködében. Hazánk jövőéért csak úgy dolgozhatunk, ha folyamatosan követjük, sőt alakítjuk a jelent és a jövőt. Megőrizve az ősi értékeket, de haladva a korral.

Jelen történelmi helyzetben szembehelyezkedni a cionisták ellen harcot vívó iszlámmal, hatalmas melléfogás, pont olyan, mint a Kína-ellenesség. De legalább egyértelműen elválnak a vonalak.

2011. augusztus 24


http://jovonk.info/2011/08/24/cionista-erdekekert-emel-szot-pax-hungarica
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: ásványkincsekben, belpolitikájában, felszabadították, hajdúszabadságot, visszafoglalását, bennszülöttekkel, visszaszorítása, rendelkezhetett, megvezetésekkel, visszafoglalása, elszállásolását, királyválasztás, világhódításnak, szabadságharcot, felrobbantották, infrastruktúrát, létjogosultsága, bosszúszomjasan, figyelmeztetünk, figyelemfelhívó, cselekedetükkel, magyarországgal, kereszténységre, felfegyverkezve, magyarországot, felszabadítása, elégedetlenség, hungaristáknak, kijelentésükre, háttérhatalmat, szükségletüket, tartománykényt, audiencianapon, külpolitikában, fosztogatóknak, országgyűlésen, nyilvánosság előtt, nagy iszlám, tipikusan cionista, fegyvertelenül lemészárolt, lepel Norvégiát, engedetlen norvég, mindenre elszánt, cionista fosztogatóknak, egyre drágábbnak, bennszülöttekkel való, összes hazugságukat, ellenállók közé, cionista háttérhatalmat, magyar népnyelv, jobboldalinak álcázott, iszlám felett, Akárcsak Anders Behring Breivik, Szabadság Napja, Hungarica Mozgalom, Miksa Emánuel, Szári Szulejmán, Mátyás-kori Corvinák, Mátyás Corvinákat, Szent Péter, Savoyai Eugen, Schweizer Stiegen, Savoyai Eugénről, Szent Ligának Magyarország, Habsburg Birodalom Magyarországot, Erdélyi Fejedelemséget, Habsburg Birodalomhoz, Bethlen Gábor, Magyarországot Izrael, Ugyanakkor Nyugat-Európa, Bornemissza János, Szabad Riport Tudósító Iroda, Szabad Riport, Magyar Birodalomnak,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
George Byron - Ahogy itt jár -...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Szép estét  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Png virág  Png csokor  Png virág  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Png férfi  Fekete István - Akác  Julian Brass gondolata  Nevem  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Png csokor  Régi emberek, akikre máig büsz...  Nagyi telefonál  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Garai Gábor - Takarítás  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét  Facebookon kaptam  Png fotel  Alázat  Erdőn  Png lepke  Alvó cicák  Ágai Ágnes – Csendélet  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam Krisztinától  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Tavaszi kép  Mindig jusson idő nevetni  s immár én is felragyogva, ért...  Png ház  Hiányzik  A boldog családok mind hasonló...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Nagyon különös  Png csokor  Minden harmadik...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  A sors  Hogy lehet megtartani  Png virág  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  A másik dolog,  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Akarat  Hiányzik  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt 
Bejegyzés Címkék
nyilvánosság előtt, nagy iszlám, tipikusan cionista, fegyvertelenül lemészárolt, lepel Norvégiát, engedetlen norvég, mindenre elszánt, cionista fosztogatóknak, egyre drágábbnak, bennszülöttekkel való, összes hazugságukat, ellenállók közé, cionista háttérhatalmat, magyar népnyelv, jobboldalinak álcázott, iszlám felett, újbóli fenyegetésre, multikultúra veszélyeire, törököt hazánkból, európai összefogásnak, eseményt beharangozó, cionista gyarmattartók, elmúlt évszázadokban, reklám videót, hősök dicsőséges, figyelmet arra, valós történelem, korabeli valóság, országot önmaguknak, frissen megszerzett, kereszténységre hivatkozva, szabadság kora, török után, korabeli globalizmust, magyarság nyakára, várat védő, végsőkig kitartott, ostromló seregben, különböző századokba, utolsó általános, védők ellenállását, harcban elesett, hősiesen küzdő, keresztény vezérekben, várat ellenben, olasz hadmérnöknek, várban található, sors fura, várvédő török, budai zsidók, ostromló európai, zsidó mágnások, hírhedett Oppenheim, birodalmi financiák, császári Burgba, szerkesztőség megjegyzése, felszabadító seregben, ország felszabadítása, 1687-es pozsonyi, rendek kénytelenek, szabad királyválasztás, ellenállási jogról, lehető legrosszabb, törökök sikeres, területet különálló, belpolitikájában önállóan, külpolitikában egyeztetnie, török elvileg, belső ügyekbe, fejedelmek akkor, szultán támogatta, magyar nemesek, addig virágzó, bécsi hatóságok, katonáskodásra kötelezett, földesúri fennhatóság, török kiűzéséért, jobbágyságra hárították, katonaság elszállásolását, kialakuló paraszti, valódi ellenségről, oldalukon található, mihez tartás, iszlám gyarmatosítja, hódítókkal együttműködő, magyarok ellen, végcélt szolgálja, hátterükben álló, valódi hungaristákat, iszlám ellenességet, iszlám hadak, magyar államhoz, zsidó világhódításnak, utóbbi hónapokban, cionisták által, gazdatestet lelakja, régi keresztes, iszlám ellen, saját érdekeik, végső céljuk, ásványkincsekben mérhetetlenül, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1313
  • e Hét: 7045
  • e Hónap: 18156
  • e Év: 171652
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.