Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Jézus célkeresztben
  2017-12-23 20:29:59, szombat
 
 







JÉZUS CÉLKERESZTBEN

Jézus ellen ugyanolyan gyűlölködés folyik, mint két évezrede, amikor Pilátust belerántották a bűnbe a római gyarmat helyi lakosai.
2017. december 21.


Jézus nélkül semmi nem marad a karácsonyból - jelentette ki Ferenc pápa Advent harmadik vasárnapján a római Szent Péter téren, ahol a keresztény karácsony üzenetéről beszélt.

Az Emberfiát ugyanis ma kirekesztik a karácsonyból is.

Ferenc pápa kijelentette: az igazi karácsony a gyermek Jézus születéséről szól, aki "szegényen és törékenyen megszületett közöttünk, hogy szeretetét adja nekünk".

"Ez az igazi karácsony!" - rögzítette az egyházfő.

S megkérdezte: ,,Ha kivesszük belőle Jézust, mi marad karácsonyból?" Eszerint Rómáig is eljutott, ami Amerikában évtizedek óta zajlik. A mintaállamban kis mikulások lebzselnek a karácsonyfák alatt.

A Jézuska hozta.

Ez a mondat már kirekesztőnek számít a véreres szemű keresztényellenes őrjöngők szerint. Már a ,,keresztnév" szót is betiltották, mert kirekesztő, sőt gyűlöletkeltő, ocsmány...

Barabbást mentenék ki a hóhér kezéből ma is.

Jézus ellen ugyanolyan gyűlölködés folyik, mint két évezrede, amikor Pilátust belerántották a bűnbe a római gyarmat helyi lakosai. Ő mosta kezeit, nem akarta meggyilkoltatni a félholtra vert szentet.

De megfenyegették.

És szavaztak is: ki kapjon kegyelmet az ünnep alkalmából. A bűntelen Megváltó, vagy a rablógyilkos Barabbás? A csőcselék Barabbás megmentésére szavazott. Ma is ugyanez a csürhe üldözi Jézust.

Gyűlölik Jézust két évezrede.

A kereszténység a legüldözöttebb vallás a világon. Az a hit, amely azt hirdeti: ha megütnek jobb felől, tartsd oda a másik orcádat is. Amely az Istennek való adózás mellett a császárnak való adózást is rendeli.

A béke vallása.

Ez provokálja a liberális csürhét, a szélsőbaloldali csőcseléket. Vállhoz a vállt vetve menetelnek a szeretet vallása ellen, és rágalmaznak, taposnak, gúnyolódnak, fröcsögnek, erkélyre másznak, ütnek is, ha kell.

A rablógyilkos Barabbás rajongói.

Vissza a kommunizmusba: akkor fenyőünnepnek nevezték - keresztelték! - el a kiiktathatatlan örömnapot. A liberális csürhe most a kommunisták nyomdokain jár: azonos talapzatú ,,eszmék".

,,Tűzzel, vassal, golyószóróval és börtönnel."

Így kellett küzdeni a klerikálisok ellen Kádár János szavai szerint. Most a pártfőtitkár által ,,kitaposott" úton menetel a liberális vörösgárda. Keresztre feszíteni nem tudják, de célkeresztbe állítják Jézust.

Kirekeszteni a karácsonyból a Megváltót.

Ez a liberális agit-prop mostani célja. Megkorbácsolni, tüskekoronát tenni a fejére, szégyenmenetben végigüldözni a tömeg előtt, majd kiiktatni az élők sorából - már a születésnapján!

Boldogok, akik értem üldözést szenvednek - mondta a Pásztor.

Ma, kétezer évvel a Barabbásra szavazás után nem kell üldöztetést szenvedni. A Megváltó hívei erősebbek a liberális csürhénél, a keresztényellenes szélsőségnél, a szélsőbaloldali csőcseléknél. Nem kell vállalni a kereszthalált. Más idők járnak.

Barabbás rajongóit kell szégyenpadra vonni.

Kovács G. Tibor


Link








A SZERETET ANGYALA


" A te angyalod mindig pontosan ott van, ahol te vagy."

(Odilo Lechner apát)



Egy szép napon az Úr hívatta Angyalát:

- Repülj le a földre ott sokan várnak Rád.
Nézd meg mire vágynak, mi nekik a kincs.
Remélem nem olyan, mi a mennyekben sincs.
Olyan sokan imádkoznak, hogy tegyek csodát,
Menj és derítsd ki ennek az okát.

Tudd meg mi kell nekik, mi az, mire vágynak,
Hogy boldogságot adhassunk az egész világnak.

Az angyal elrepült. Három nap oda volt.
Várták az angyalok, a csillagok, meg a hold.
Harmadnap visszatért, fáradt volt, elgyötört.
És olyan szomorú, mint kinek szíve tört.

Az Úrhoz sietett, a szeme csupa könny:
- Az emberek elvesztek, mind csupa közöny.
Hajtanak egész nap, gyűjtik a javakat,
De nem mondanak egymásnak szerető szavakat.

A szeretet, ami itt fent a legnagyobb kincs,
Ott lent az emberek szívében nincs.

Az Úr is szomorú lett, hisz Ő már rég tudta,
A szeretet a boldogság egyetlen egy kulcsa.
Megbízta hát az ég összes angyalát,
Hozzanak szeretetet és boldog lesz a világ.

Drága Angyalka !

Fénnyel teli szép jövőt kívánunk sok szeretettel:
























 
 
0 komment , kategória:  Vallás  
Címkék: meggyilkoltatni, szélsőbaloldali, kiiktathatatlan, szégyenmenetben, születésnapján, legüldözöttebb, megfenyegették, megkorbácsolni, belerántották, kereszténység, kereszthalált, mintaállamban, kirekesztőnek, kommunizmusba, fenyőünnepnek, golyószóróval, célkeresztben, gyűlöletkeltő, rablógyilkos, tüskekoronát, célkeresztbe, pártfőtitkár, karácsonyfák, születéséről, megmentésére, karácsonyból, klerikálisok, kirekeszteni, kijelentette, szégyenpadra, csőcseléknél, szélsőségnél, keresztelték, megszületett, végigüldözni, üldöztetést, római gyarmat, karácsonyból –, római Szent, keresztény karácsony, igazi karácsony, gyermek Jézus, karácsonyfák alatt, véreres szemű, hóhér kezéből, félholtra vert, ünnep alkalmából, bűntelen Megváltó, rablógyilkos Barabbás, csőcselék Barabbás, csürhe üldözi, legüldözöttebb vallás, JÉZUS CÉLKERESZTBEN, Szent Péter, Eszerint Rómáig, Gyűlölik Jézust, Kádár János, Kovács, SZERETET ANGYALA, Odilo Lechner, Drága Angyalka,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Petőfi Sándor - A tavaszhoz  Március  Facebookon kaptam  Szeüleidtől tanultad  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Ibolya  Amikor még rangja volt...  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  Szabó Lőrinc: Egy kis értelmet...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Könnyáztatta asszonysorsok  Szabó Norbert – Szabadsá...  Talpra vándor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem mindegy  Facebookon kaptam  Alvó kislány  A közszereplő  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Tétova lét  Dóró Sándor: Tétova lét  Az élet  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Nem tudhatom.....  Dóró Sándor: Ma  ...és mégis ráismersz  Éljen a magyar szabadság!  Esti kép  Meghitt estéken . . .  Mélységes szomorúsággal  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 17  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  A magukat nyílt és őszinte emb...  A kávé  Mai harmónia kártyám  William Shakespeare-től idéze...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Benned is ezerféle szín van  Facebookon kaptam  képre írva Március 15 -re emlé...  Paul David Tripp Március 17  Paul David Tripp Március 16  Esti kép  Rochefoucauld - a bölcs  Csörög a telefonom  Mély, puha álom - sárga féltés  Aztán itt van egy másik szerep...  A közszereplő  Facebookon kaptam  A gyász  Facebookon kaptam  A szív és a cselekvés egységes...  Facebookon kaptam  Imádkozás Krisztus értelméért  Házi botox  Törött csészék  Por  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  Alvó baby  Szép estét  Szabó Norbert – Szabadsá...  Majthényi Flóra: Mi a haza?  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A szív és a cselekvés egységes...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Atyám !  Aranyosi Ervin: Március 15-ére  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Imádkozás Krisztus értelméért  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Ne engedd el kezem!  1848. március 15-én  Facebookon kaptam  A magukat nyílt és őszinte emb...  Keresd azt a valakit,...  A gyomorrontás tojással is kez...  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Tétova lét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Szeüleidtől tanultad  Az ünnepről  A közszereplő  Magyarország ilyen hely.  Mi a különbség  Esti kép 
Bejegyzés Címkék
római gyarmat, karácsonyból &#8211, római Szent, keresztény karácsony, igazi karácsony, gyermek Jézus, karácsonyfák alatt, véreres szemű, hóhér kezéből, félholtra vert, ünnep alkalmából, bűntelen Megváltó, rablógyilkos Barabbás, csőcselék Barabbás, csürhe üldözi, legüldözöttebb vallás, másik orcádat, császárnak való, béke vallása, liberális csürhét, szélsőbaloldali csőcseléket, vállt vetve, szeretet vallása, kiiktathatatlan örömnapot, liberális csürhe, kommunisták nyomdokain, klerikálisok ellen, pártfőtitkár által, liberális vörösgárda, liberális agit-prop, tömeg előtt, élők sorából, liberális csürhénél, keresztényellenes szélsőségnél, szélsőbaloldali csőcseléknél, szép napon, mennyekben sincs, egész világnak, angyal elrepült, szeme csupa, emberek elvesztek, legnagyobb kincs, emberek szívében, boldogság egyetlen, meggyilkoltatni, szélsőbaloldali, kiiktathatatlan, szégyenmenetben, születésnapján, legüldözöttebb, megfenyegették, megkorbácsolni, belerántották, kereszténység, kereszthalált, mintaállamban, kirekesztőnek, kommunizmusba, fenyőünnepnek, golyószóróval, célkeresztben, gyűlöletkeltő, rablógyilkos, tüskekoronát, célkeresztbe, pártfőtitkár, karácsonyfák, születéséről, megmentésére, karácsonyból, klerikálisok, kirekeszteni, kijelentette, szégyenpadra, csőcseléknél, szélsőségnél, keresztelték, megszületett, végigüldözni, üldöztetést, kommunisták, gyűlölködés, megkérdezte, kirekesztik, csőcseléket, gúnyolódnak, vasárnapján, boldogságot, rágalmaznak, szeretettel, betiltották, kitaposott, ugyanolyan, barabbásra, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 21 db bejegyzés
e év: 69 db bejegyzés
Összes: 4830 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 394
  • e Hét: 6738
  • e Hónap: 33361
  • e Év: 170733
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.