Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Mielőtt végleg megsemmisülök
  2014-01-29 01:43:20, szerda
 
   
  18 éve foglalkoztat az öngyilkosság gondolata, a remény éltet, hogy valakik segíteni tudnak rajtam, de a remény egyre jobban kihűl. Nem tudom átolvasni az írásaimat, melyek miatt nagyon hálás vagyok, mert így napvilágra jöhetett az, mik történtek velem. Áldozás, elmeosztály, börtön, gyilkosság szavakkal teletűzdelt leplezés nem igaz történelem, de az egész életem nem az volt, lehetetlennek tűnik, hogy mindez megtörtént és most is történik velem.

Sajnos a születésem óta tart. Lefeküdtem pár évvel ezelőtt meghalni, bár Cseh Károly azt mondta annak idején, amikor átadta a bezúzásra került könyveit, hogy egyszer mindent megértek. Minden Kelet könyvekben szereplő helyett engem tettek tönkre, amin a miskolciak nevettek.

Mielőtt végleg megsemmisülök, letörlöm az összes írásomat. Nem tudom rendesen megírni a történteket, lassan kezdett megvilágosodni az iszonyatos valóság. Már 56 éve kezdődött a kislány áldozásom a médiával, mely Miskolcot jelenti, így mentek el innen megmentve valamennyi szerepjátékost a sorsától, végzetétől. Köszönöm a lehetőségét annak, hogy mégha össze-vissza találgatva kezdetben és most is vádolva írok, mert a valóságot másképpen nem lehet tálalni. Nekem ez nagyon rossz, én nem ilyen vagyok. Én magam voltam a szeretet, mindenkinek megadtam az emberhez méltó tiszteletet, amivel folyamatosan visszaéltek, mert ez is baj volt, minden, ami emberi viselkedés, vagy tulajdonság.

Nagyon rossz, hogy míg mások örömmel írják a verseket, dalokat, énekelnek szívből, addig én suttogó hangon, mely zavarja akusztikai érzékemet beszélek, mert egyetlen örömérzetem egész életemben a tiszta dal volt, magam vigasztalása énekemmel. Ennyi maradt, ez adott erőt egész életemben, amit kilenc esztendeje elvettek tőlem. Másik örömöm a külsőm volt, gyerekkoromtól elégedett voltam a harmónikus külsőmben, melyhez születési adottságom, a bensőm tökéletesen illett. Nem szabad ilyennek lenni, mert ez itt bűnnek számított.

Szerettem volna vidámakat írni, szabadon járni a világot, mint mások, otthont teremteni, ami engem jelent, de nekem mindenem bezúzásra került, nekem innen semmi sem járt, még ennivaló sem. Koldultam 1998. óta a megyei cigányság sorsával szolidaritásban, míg szedték ki és tisztították a dögöket a kanálisokból. A dög a sötétkapusokat jelentik, nem csúfolás. Nem vagyok rasszista,
csak ismerem már a lakosok eredetét.

Ha valaki elolvas engem, elmebetegnek gondolhat csak. 2001-ben kezdtem felismerni a velem kapcsolatos rajzokat és írásokat, hogy ezek a sorsomat jelentik, de nem tudtam, nem voltam képes megfogalmazni, mi történt velem.

Most szomorú vagyok, mert ilyen sorsot szántak nekem, joggal lehet ellenségem mindenki, akinek a keresztnevét megemlítem, melyeket születésem óta mondtak el, mielőtt a sorsukat velem együtt végrehajtották. Szomorú vagyok amiatt is, hogy az egykori tantárgyak kíváló tanulója, a város legtehetségesebb ének-zene-magyar tanulójaként ilyen dolgokkal kell foglalkoznom.

Senkim sincsen. A gyerekeim nem tisztelnek a nyolcvanas évek óta, amióta iszonyatos állapotba kerültem, mindenkim meghalt, aki szeretett és tisztelt. Nagy tehetség voltam születésem óta, s ezt annyian nem bírták elviselni. Ezt az életet nem lehet előlről kezdeni, én egyszer éltem és soha többé nem leszek, a család kihalt, megszüntettek minket.

Torzulásaimat egyre nehezebben viselem és a kapott csapásokat, melyek betegségeket okoznak. Már 2001-ben kértem eutanáziát a Nyírő Gyula zsidó kórháztól, nem ismerve Isekutz könyvüket, honnan vannak. Gyerekeimnek ezt követően azt mondták az orvosok, hogy én súlyos beteg vagyok, ezért nem hisznek nekem, ha elkezdem néha szépen megfogalmazva, mi történt velem. Már az 1990-es haldoklók közé történő befektetésemkor, amikor tetvek hemzsegtek rajtam és csokit kerestek a zsebeimben minden este, feljelentést kellett volna tenni a megyei kórház idegosztályának orvosai és nővéri kara ellen. Az egyik nővért Sárkány nővérnek nevezték, hahotázott, amikor valaki haldoklott.

Kapaszkodtam egy emberbe, megsértettem, úgy érzem. Emberséget hiányoltam belőle, mert nálam az emberséggel együtt jár a szeretet, s ezt nem éreztem soha. Beteg vagyok, fogságban van a testem, s ezt megírtam neki. Nem csodálkozom azon, hogy így nem viszonozta az érzéseimet.
Évek kellenek, míg valaki beírja magát az ember szívébe, s ha leomlik, a fájdalom űrje marad utána.
Szeretnék boldog lenni, ha barátaim lennének, akik szeretetét a szívemmel érezhetném, amit annyian tönkre tettek, hiszen én voltam a Szívdobbanások porcelánszíve, üres szíve is mások helyett. A szavakkal ölni lehet, így kezdődött a szívem össezúzása, azután jöttek a fiziikai törései a falvak népe helyett, akiket összetörésem után be is mutattak, csak későn.

El kellene menni innen, de nem tudom, hová és hogyan ennyi kíséret mellett, hiszen az egész megye fogságom óta kivonult innen miután karmikus életük miatt engem támadtak meg.

Szeretnék társat, szeretnék úgy élni, mint ahogyan az emberként járt volna nekem.

Elnézést kérek mindenkitől a szavakért, amiket soha azelőtt életemben nem használtam. Nem vagyok ilyen. Hatalmas fájdalmaim vannak már majdnem húsz esztendeje, elment az egész fiatalságom iszonyatos karmikus börtön sorsként, amit folytattak 1995. után is.

Abba hagytam az írást, amit 1983-ban a főnixes bárány első verssel kezdtem a Révész utcában a szomszéd sorsát hozva magammal. Ott vége lett az Annás kommunizmus, azóta a náci népét mentették és emelték. Én megírtam a régi idők történelmét a Tarot kártyák igaz történetével együtt, az egykori földönkívüliek életével együtt, minden bezúzásra került.

Éveken keresztül kerestem olyan elfoglaltságot, mely egy kis értelmet ad napjaimnak. Így lett versklubbom is, majd mikor jöttek a fizikai betegségek, fel kellett számolnom. Felejtek, ritmus és zene már nincs bennem, Értelmetlen és értéktelen lett mindenem a külsőmmel együtt, teljes deformációm folyamatos. A végén majd megsemmisítem az eddigi írásaimat, melyek szégyent hoztak a nevemre, a családomra, amik miatt az emberek szégyellnek, titkolom mindenki előtt.
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Címkék: legtehetségesebb, idegosztályának, befektetésemkor, szolidaritásban, földönkívüliek, szerepjátékost, szívdobbanások, gyerekkoromtól, sötétkapusokat, végrehajtották, megvilágosodni, elfoglaltságot, megsemmisülök, megsemmisítem, lehetetlennek, megfogalmazva, megszüntettek, porcelánszíve, torzulásaimat, megfogalmazni, foglalkoznom, tanulójaként, megsértettem, feljelentést, gyerekeimnek, betegségeket, kapaszkodtam, keresztnevét, folyamatosan, elmebetegnek, öngyilkosság, kanálisokból, vigasztalása, összetörésem, tisztították, történetével, öngyilkosság gondolata, remény éltet, remény egyre, egész életem, bezúzásra került, miskolciak nevettek, összes írásomat, iszonyatos valóság, kislány áldozásom, lehetőségét annak, valóságot másképpen, emberhez méltó, külsőm volt, harmónikus külsőmben, bensőm tökéletesen, megyei cigányság, Cseh Károly, Minden Kelet, Nyírő Gyula,
borda tibor (#1)   2014-01-29 20:45:52
Klaudia !! Olvasván az öngyilkossági hipotézist hát a lélegzetem is elállt ,mert végig olvasva oly érzések kavarognak bennem hogy ez tényleg valós megtörtént vagy kitalált történet ,mert szinte egy regényszerűnek tűnik legalábbis számomra ,legalábbis {fabula }
Számomra nonszensz a történet ;de lehet valójában igaz is !Ha igaz akkor nagyon sajnálom a történet szereplőit !!Vannak benne személyes jelek ami igaz is lehet valójában ;de vissza ugorva a történet 70-évell már nem egyöntetű számomra.De azért érdekes volt az írás

Jó volt olvasni voltam Tibor
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Facebookon kaptam  Erdei gyöngyvirág  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Szép estét  Paul David Tripp Április 15  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Tavaszi este  Egy párkányon  Csend  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  képre írva  Facebookon kaptam  Tanácsok egy pszichológustól  Facebookon kaptam Krisztinától  Esterházy Péterre emlékezünk  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Facebookon kaptam  Szabó T. Anna - Pitypang  Facebookon kaptam  Tavaszi este  Egy tavasz  Segíts neki dicsérni Téged  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Erdei gyöngyvirág  Pitypang szökőkút  Tavaszi este  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Hamvas Béla  40 felett  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Paul David Tripp Április 15  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Ady Endre - Mindegy átka  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 13  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ismeretlen: Ikarusz monda  képre írva  Facebookon kaptam  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Facebookon kaptam  Sorsunk miatt...  Facebookon kaptam  Mindent de mindent visszakap  Az ember emlékekből áll  39 ígéret  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Van néhány kérdés, amin gondol...  Facebookon kaptam  Robin Wight pitypang szobra  Paul Éluard - És egy mosoly  Csend  Gebhardt Nóra versei II.  Egy párkányon  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Facebookon kaptam  Horváth Szilvia tollából  A hagyma antibakteriális hatás...  39 ígéret  különleges  Annyira tisztelem a szabadságo...  Zilahy Lajos gondolata  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Szívek  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  képre írva  Jázmin  különleges  Facebookon kaptam  Ott van  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  képre írva  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Magamnak  Paul David Tripp Április 15  Paul David Tripp Április 13  Paul David Tripp Április 15  Sík Sándor - Ha jő a perc  képre írva  Egy tavasz  Vito Giaquinto gondolata  Esterházy Péterre emlékezünk 
Bejegyzés Címkék
öngyilkosság gondolata, remény éltet, remény egyre, egész életem, bezúzásra került, miskolciak nevettek, összes írásomat, iszonyatos valóság, kislány áldozásom, lehetőségét annak, valóságot másképpen, emberhez méltó, külsőm volt, harmónikus külsőmben, bensőm tökéletesen, megyei cigányság, sötétkapusokat jelentik, lakosok eredetét, velem kapcsolatos, sorsomat jelentik, keresztnevét megemlítem, sorsukat velem, egykori tantárgyak, város legtehetségesebb, nyolcvanas évek, család kihalt, kapott csapásokat, 1990-es haldoklók, zsebeimben minden, megyei kórház, egyik nővért, emberséggel együtt, ember szívébe, fájdalom űrje, szívemmel érezhetném, szavakkal ölni, szívem össezúzása, fiziikai törései, falvak népe, egész megye, emberként járt, egész fiatalságom, főnixes bárány, szomszéd sorsát, náci népét, régi idők, egykori földönkívüliek, fizikai betegségek, külsőmmel együtt, végén majd, eddigi írásaimat, emberek szégyellnek, legtehetségesebb, idegosztályának, befektetésemkor, szolidaritásban, földönkívüliek, szerepjátékost, szívdobbanások, gyerekkoromtól, sötétkapusokat, végrehajtották, megvilágosodni, elfoglaltságot, megsemmisülök, megsemmisítem, lehetetlennek, megfogalmazva, megszüntettek, porcelánszíve, torzulásaimat, megfogalmazni, foglalkoznom, tanulójaként, megsértettem, feljelentést, gyerekeimnek, betegségeket, kapaszkodtam, keresztnevét, folyamatosan, elmebetegnek, öngyilkosság, kanálisokból, vigasztalása, összetörésem, tisztították, történetével, foglalkoztat, versklubbom, értelmetlen, történteket, emberséggel, szégyellnek, lehetőségét, deformációm, kommunizmus, tökéletesen, fiatalságom, mindenkinek, örömérzetem, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 49 db bejegyzés
Összes: 7245 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 82
  • e Hét: 3014
  • e Hónap: 5373
  • e Év: 57639
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.