Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Gátlástalanság, erőszakosság,
  2007-02-17 09:29:33, szombat
 
   
  Orbán: Gátlástalanság, erőszakosság, kapzsiság jellemzi az új baloldalt
"Ideje volna változtatni, először fizessenek a hazugok"
2007. február 16. 17:37 Czirják Imre - MNO


A gátlástalanság, az erőszakosság és a kapzsiság jellemzi az új baloldalt - mondta Orbán Viktor mai országértékelő beszédében a budapesti Millenáris Parkban. Az új többség áll szemben az új arisztokráciát képviselő hazug kormánnyal - tette hozzá. A Fidesz elnöke szólt a polgári oldalhoz is, szerinte a győztesek jelszava csak az lehet: "Egy az ország, egy a zászló!" Figyelmeztetett ugyanakkor arra, ha nincs igazság, nincs béke.

- Dühös kormánypárti reagálások Orbán beszédére

Olyan események történtek 2006-ban Magyarországon, amelyek korábban emberemlékezet óta sohasem - kezdte évértékelését a Fidesz elnöke. Orbán Viktor egy példával érzékeltette a tavalyi évet. Történt egyszer, hogy az egyszeri ember szamara a biztató zöld réten sétálva egy kiszáradt kútba esett. Megütötte magát, de bízott benne, hogy majd jön a gazda és kihúzza szorult helyzetéből. A gazda meg is érkezett, sőt, segítőket is hozott, ám azok a kiemelés helyett elkezdték szórni a földet a szerencsétlen állatra. Ez az egyszeri ember ugyanis "reformszellemű" volt; kiszámolta, hogy olcsóbb, "költséghatékonyabb" betemetni a kutat és a szamarat, mint kihúzni onnan.

Kútban vagyunk

Év elején még vita volt arról, hogy milyen helyzetben van az ország, nagy-e a jólét, vagy romlik a helyzet - emlékeztetett. Év közepén aztán beismerte a kormány, hogy "kútban vagyunk", nem a gazdaság dübörög, hanem a munkanélküliség és az adósság - fejtette ki Orbán. Kiderült a válság oka is: óriásivá duzzadt a költségvetés hiánya, tengernyi pénz hiányzik az államkasszából, azt ugyanis a szocialista vezetők, akiknél a kasszakulcs volt, eltüntették. Kiderült az is, hogy évek óta hazudtak az embereknek.

A kormányzat azt is elismerte, hogy a vétlenekkel, a tisztességesen dolgozókkal akarja megfizettetni ennek az árát. - Ideje volna változtatni, először fizessenek a hazugok, akik becsapták az embereket, meghamisították a gazdasági adatokat és orránál fogva vezették a köztársasági elnököt, közpénzből fizették a hatalomban maradásuk árát - jelentette ki Orbán Viktor.

Az új arisztokrata klikk 100 milliárdokat tüntethet el felelősségre vonás nélkül

A Fidesz elnöke szerint 2006-ra új baloldal jött létre. - Hol van már a rendszerváltás veszteseinek képviselete, a baloldali egyeztetések bonyolult világa? - tette fel a kérdést. "Elfújta a szél!" - mondta. Új nemzedék, pártmunkásból lett milliárdos foglalta el a szocialista párt minden posztját, háttérbe szorítva és nevetségessé téve a régieket. Ezt az új baloldalt a Fidesz elnöke szerint a gátlástalanság, az erőszakosság és a kapzsiság jellemzi. Nyíltan színpadra lépett a rendszerváltáson megizmosodott új arisztokrata klikk is, amely újabb és újabb kiváltságokat szerez meg magának, tagjai 100 milliárdokat tüntethetnek el felelősségre vonás nélkül, saját céljaikra használhatják a rendőrséget és a titkosszolgálatokat. Az új arisztokrácia segítséget nem nyújt, csak "dobálja ránk a földet, és közben azt motyogja: reform, reform" - tette hozzá. Valójában azonban még több pénzt és még több hatalmat akar. A kapzsiság telhetetlen, nem elégszik meg annyival, amennyije van neki - idézte az ősi igazságot Orbán. - Nem elgondolkodtató, hogy három olyan ember (Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, Kóka János gazdasági miniszter és Veres János pénzügyminiszter) vitte csődbe a magyar gazdaságot, aki saját pénzét megtöbbszörözte? - tette fel a kérdést. A reformok mögött a pénzéhes kapzsiság csupasz üzleti érdeke áll - hangsúlyozta.

Elvtársak...

Közben elfojtják a munkát, a vállalkozást és az értékteremtő aktivitást, elszívják ezek elől a levegőt. Emlékeztetett arra, hogy a kormány akkor akarja bevezetni az egészségügyben a több-biztosítós modellt, amikor Kalifornia kormányzója éppen ennek megszüntetésén gondolkodik, valamint az OECD is kijelentette a rendszerről, hogy az megbukott. A kórház- és iskolabezárások idején 40 milliárdot akarnak költeni interaktív táblákra - mondta el a Fidesz elnöke, majd elmesélt egy viccet a csodákra képes szovjet technikával kapcsolatban. - Elvtársak - jelentik be a kolhozban -, ezentúl minden családnak lesz repülője! - Minek az, Micsurin elvtárs? - Hát ha meghallják a rádióban, hogy Kazanyban van lekvár, akkor gyorsan odarepülhetnek és sorba állhatnak!
Orbán Viktor szerint a 2002-2006-os esztendők átmeneti évek voltak; a régi baloldal letűnése, az új baloldal színre lépése közötti átmenet. Az elmúlt években megérhettük az új baloldal természetrajzát - tette hozzá. A Fidesz-elnök hangsúlyozta: a kapzsiság politikájának esett áldozatául az MSZP, majd pedig az egész ország.

A kormány szótárában a jobb élet mindig négy évre van. Valójában nincs egy jottányi előrelépés sem, három évig elvesznek az emberektől, majd a negyedikben visszaadnak valamennyit - hangsúlyozta Orbán Viktor. Csakhogy Magyarországon 2006-ban történt valami, mint ahogy az egyszeri ember szamarával is: a jószág a kezdeti kábultság után, ahányszor rádobtak egy lapát földet, megrázta magát, lerázva magáról azt a kút aljára, és így mindig eggyel feljebb lépve végül aztán átlépte a kút káváját és faképnél hagyta gazdáját. Tavaly olyan dolgok történtek, amelyeket sem a kormány, sem az ellenzék, de talán még az emberek sem láttak előre. Magyarország megrázta magát, és rálépett az első kupacra. Az önkormányzati választások igazolták, hogy az új arisztokráciával szemben egy új többség született, amely nem fogadja el a rá kirótt sorsot.

Hogy lehettem ilyen szamár

Mindenkivel előfordult már, hogy a homlokára csapott és azt mondta: "Hogy lehettem ilyen szamár!" - emlékeztetett a Fidesz elnöke. Kiderült tavaly az is, hogy vannak maratoni hazudozók, de nem a becsapottaknak kell viselni a felelősséget, hanem azoknak, akik hazudtak - hangsúlyozta.

Kevesen maradtak mára a kormány mögött, ám hozzájuk, róluk is szólni kell - vélte Orbán. Szerinte maradtak még baloldaliak, akik nem látják, hogy pártjukat elragadta az új arisztokrácia. Vannak olyanok is, akiket sikeresen lehet ijesztgetni - mint a gyerekeket például a rézfülű bagollyal -, akik elhiszik, hogy Orbán Viktor maga az ördög, és szörnyű dolgok következnének a polgári oldal kormányzásának idején. És a kormány mögött állnak a tettestársak is - hangsúlyozta. Véleménye szerint ma nem tudunk többet tenni, mint hogy őszintén és egyenesen szólunk hozzájuk. A Fidesz elnöke ezek után részletesen idézte Gyurcsány Ferenc önvallomásait, részben Debreczeni József interjúkötetéből, részben pedig az őszödi beszédből. Például amikor Kövér László úgynevezett köteles beszédével kapcsolatban a jelenlegi kormányfő beismeri, hogy Kövér beszéde "nem agresszív, nem fenyegető, de amit mond, egy kis rossz szándékkal ellene fordítható", vagy amikor Gyurcsány elmondta, hogy "másfél évig úgy kellett tennünk, mintha kormányoztunk volna, ehelyett hazudtunk reggel, éjjel meg este".

A hazugság mellett nem szabad ottmaradni, még ha az baloldali köntösbe is bújik - hangsúlyozta Orbán. - Érdemes keresni az ösvényt, ami elvezet az új többséghez - tette hozzá. Elismerte, hogy kikezdi a politikába vetett hitet, bizalmat, ha azt látjuk, hogy öt éve még a volt szocialista országok között az élen jártunk, ma pedig a sor végén kullogunk, ha lépten-nyomon a munkahely elvesztése miatt kell aggódni, ha kialvatlan vállalkozókkal találkozik az ember, vagy olyan idős emberrel, akinek 15 ezer forinttal többet kell fizetnie a gyógyszerért, illetve ha a fiataloknak szembesülniük kell az itthoni kilátástalansággal. Közben a politika folyamatosan azt magyarázza, hogy most miért nem lehet azt csinálni, amit korábban meg lehetett tenni. Ha elfogadjuk, hogy a politika nem képes megoldani a munkanélküliséget, a lakáshelyzetet, a gyermekek iskoláztatását, akkor tényleg nincs szükség politikusokra - fejtette ki.

A polgári oldalon azonban van okunk bízni a politikusokban. Bizonyított többek között Szájer József, Kósa Lajos, Járai Zsigmond, Navracsics Tibor vagy Varga Mihály. "Mi már egyszer bebizonyítottuk, hogy a politika képes letörni az árakat", karnyújtásnyira hozni az otthonteremtést, és csökkenteni a munkanélküliséget - hangsúlyozta Orbán.

Mindig is lázadni fognak...

A történelmi átrendeződés hatására létrejött új többség a védtelenekből, a tenni vágyókból és az új nemzedékből áll - fejtette ki a Fidesz elnöke. A védtelenek az idősek, betegek, gyermekeket nevelők, nyugdíj előtt állók és fogyatékkal élők. A tenni vágyók azok, akik akarnak és tudnak is dolgozni, de elgáncsolják őket: a gazdák, a kis- és középvállalkozók, a dolgozni akaró munkanélküliek, a munkából élők, valamint a kutatók, feltalálók és művészek. A rendszerváltás, 1990 óta felnőtt egy új nemzedék, "akik számára természetes, ami nekünk óriási vívmány volt" - mondta Orbán. Ők nem fogadják már el a korlátokat, a kordonokat, azt, hogy másodrendű állampolgárok legyenek hazájukban, vagy éppen Európában. Mindig is lázadni fognak ez ellen; azt várják hazájuktól, hogy megnyissa, ne pedig elzárja a lehetőségeket. A Fidesz elnöke szerint az új többség úgy hiszi, hogy ki lehet jönni a kútból, és ki is fog jönni belőle.

Hova juttattak bennünket a hazug országvezetők? - tette fel a kérdést. A legsúlyosabbnak azt nevezte, hogy óriási kölcsönöket vettek fel. Ezzel szemben a polgári kormány idején az ország kijött az adósságspirálból, az eladósodottság mértékre évről évre csökken. Most viszont csak az adósságok kamatterhe több mint az összes magyar állampolgár által befizetett személyi jövedelemadó összege. Amit tehát szja-ban befizetünk, az már megy is ki külföldre - hangsúlyozta. A kamatteher magasabb, mint az összes időskorúnak kifizetett nyugdíj - tette hozzá.

Ha nincs igazság, nincs béke

Ahhoz, hogy visszajussunk oda, ahol 2002-ben voltunk, 16 év jó, vagy 12 év kiemelkedő kormányzásra van szükség - jelentette ki Orbán. A szocialisták tehát négy év alatt vettek el tőlünk tizenkét évet. Minél később vetünk véget ennek a helyzetnek, annál több időre lesz szükség a visszakapaszkodáshoz. Késlekedés nélkül meg kell tehát állapítani a felelősök személyét, és ki kell szabni a büntetésüket. Nem lehet büntetlenül elvenni 12 évet a magyarok életéből - hangsúlyozta. Hozzátette, ha nincs igazság, nincs béke; a polgári oldal mindenkivel kész az együttműködésre, de előtte tiszta vizet kell önteni a pohárba.

Az új többség Orbán szerint ragaszkodik a rendszerváltás alapjához - hogy a megkérdezése nélkül nem lehet döntést hozni róla -, valamint a demokráciához. Szabadságot szeretne és nem tilalomfákat. Nem akar kiváltságokat, "pártvezetőkből és szélhámosokból álló új arisztokráciát".

Cél, az erős Magyarország

A Fidesz elnöke szerint Magyarország most gyenge, ám az új többség nem akar gyenge országot, gyenge társadalmat, célja az erős Magyarország. Ez az alapja ugyanis mindennek, csak egy erős ország adhatja meg azt, amit polgárai elvárnak tőle - fejtette ki. Az erős Magyarország pedig arra törekszik, hogy mindenkinek legyen tulajdona, amelyben munkája tükröződik. Szereti saját fiataljait, teljes jogú polgároknak tekinti őket, és igazságos velük szemben.

Ezzel szemben jelenleg kiveszőfélben van a tisztességes munka iránti tisztelet. Pedig az értékteremtő munka megsarcolásánál minden megoldás jobb. A magyarok jelenleg heti 40 óra helyett 53 órát dolgoznak, senki sem dolgozik náluk többet Európában, de még az Egyesült Államokban sem. Orbán szerint ezért jelentősen csökkenteni kell az adókat, a napi 8 órán felüli munkát pedig sem adóztatni, sem járulékoltatni nem szabad. A kapitalizmus erkölcs nélkül nem képes fennmaradni - hangsúlyozta -, nem járható az, hogy a céget csődbe vitt vállalatvezető hatalmas pénzzel távozik, míg a tisztességesen dolgozó embereket kiteszik az utcára. Kifejtette azt is, az államnak meg kell védenie a magyar nagyvállalatokat.

Orbán Viktor szerint Magyarország azért gyenge, mert nem csapatként játszik. Mindenhol arra biztatják az embereket, hogy lopják el az öltözőben társaik holmiját, és ha lehetőség adódik, akkor lelkiismeret nélkül adják el a meccset. Magyarországot csak a plebejus politika teheti erőssé - vélte. Ennek lényege, hogy nem kiváltságpárti, hanem magasrendű, erkölcsi megalapozottságú.

Nem vesztesként, hanem győztesként kell gondolkodni

Ebben a helyzetben egyértelmű a polgári oldal feladata. Orbán hangsúlyozottan, "az intés hangján" szólva emlékeztetett arra: "elveszi az Úr a nyájat azoktól, akik nem a nyájét, hanem a magukét nézik". Az új többség nem tulajdona a polgári oldalnak, és a polgári oldal sem tulajdona az új többségnek, hanem a polgári oldal az új többség reménye - hangsúlyozta. Ezt a feladatot csak alázattal lehet ellátni szerinte, azaz számot kell adni a megbízónak, és alázatot kell érezni a feladat iránt is. Tanuljunk a baloldal csúfságából, bizalmat és reményt csak alázattal lehet megtartani - mondta. A polgári oldalnak ki kell állnia az emberek jogai mellett, és készülnie kell az őszi népszavazásra.

Az alázat mellett győzni akarásra is szükség van, győztesként kell gondolkodni. Orbán szerint ugyanis a vesztesként gondolkodás "igencsak elharapózott" a polgári oldalon. - Kitalált és ostoba vádak ellen védekezni semmi okunk. A szocialisták csapták be, verették rendőrökkel, zárták kordon mögé az embereket, nekik van okuk szégyenkezésre, nekünk nincs - mondta.

Hangsúlyozta azt is: a politikának az utcán is helye van, aki ezt kétségbe vonja, az nem demokrata. A szélsőségeseket a kormányoldal támogatja, mögöttük az ő trükkjeik állnak - jelentette ki. Az új baloldal megjelenéséig a politika soha ilyen mértékben nem tenyerelt bele a rendőrség életébe - tette hozzá. Azokat kell látnunk, akiket képviselünk, a közös ügyet, a zászlót kell magunk fölé emelni, ezért a győztesek jelszava csak az lehet: "Egy az ország, egy a zászló!" - ezzel a záró gondolattal fejezte be évértékelő beszédét a Fidesz elnöke.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: adósságspirálból, rendszerváltáson, nagyvállalatokat, megalapozottságú, középvállalkozók, pénzügyminiszter, interjúkötetéből, arisztokráciával, megsarcolásánál, együttműködésre, figyelmeztetett, természetrajzát, meghamisították, legsúlyosabbnak, bebizonyítottuk, hangsúlyozottan, karnyújtásnyira, iskolabezárások, elgondolkodtató, munkanélküliség, megtöbbszörözte, otthonteremtést, szélsőségeseket, államkasszából, gátlástalanság, vállalatvezető, vállalkozókkal, eladósodottság, becsapottaknak, járulékoltatni, kormányzásának, magyarországon, magyarországot, rendszerváltás, reformszellemű, tisztességesen, kapzsiság jellemzi, budapesti Millenáris, polgári oldalhoz, győztesek jelszava, példával érzékeltette, tavalyi évet, egyszeri ember, biztató zöld, kiszáradt kútba, kiemelés helyett, szerencsétlen állatra, gazdaság dübörög, költségvetés hiánya, szocialista vezetők, kasszakulcs volt, tisztességesen dolgozókkal, Czirják Imre, Orbán Viktor, Millenáris Parkban, Gyurcsány Ferenc, Kóka János, Veres János, Csakhogy Magyarországon, Debreczeni József, Kövér László, Szájer József, Kósa Lajos, Járai Zsigmond, Navracsics Tibor, Varga Mihály, Egyesült Államokban,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Ne viszonozd a rosszat rosszal  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kék és fehér orgona  Opál geóda  Kislány pillangóval  Szép estét  Esti kép  Naplemente  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kvarc és rodokrozit  Facebookon kaptam  Rózsa csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Légy áldott  726 az új fertőzött, elhunyt 1...  Vízcseppes virág  Tulipán csokor  Tavaszi kép  Koroit opál  Csokor vázában  Boldog születésnapot a ma ünne...  Jézus itt van velünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Három testvér  Facebookon kaptam  Ludlokit kristály  Algernon Charles Swinburne : B...  1130 az új fertőzött, elhunyt ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Visszaemlékezéseim egyike  Jézus itt van velünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Orgona bokor  Facebookon kaptam  Nem az az igazi  Fehér orgona bokor  Szilágyi Domokos: Orgonaillat  Márai Sándor tollából  Tavaszi kép  Harmónia......  Szép napot kívánok  Aromaterápia a jó alvásért  Orgona bokor  Tavaszi kép  Kék és fehér orgona  Jó reggelt kedves látogatóimn...  Png csokor  Szabadság  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Png nő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Rodokrozit  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png kislány  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó reggelt, szép napot  726 az új fertőzött, elhunyt 1...  Jézus  Orgona bokor  Kurkuma gyógyhatásairól  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Wilhelm Ottó - A bajnok hite  Png virág  Png nő  Facebookon kaptam  Üzenet az ellenzéknek!  Rózsa csokor  Visszaemlékezéseim egyike  Sok férfi panaszkodik  Kék és fehér orgona  Kvarc és rodokrozit  Png nő  Facebookon kaptam  Szilágyi Domokos: Orgonaillat  Jogtalanság  Isten  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Cseresznye és meggy a köszvény...  Lila orgona  1130 az új fertőzött, elhunyt ...  Jó reggelt kedves látogatóimn...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó éjszakát!  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
kapzsiság jellemzi, budapesti Millenáris, polgári oldalhoz, győztesek jelszava, példával érzékeltette, tavalyi évet, egyszeri ember, biztató zöld, kiszáradt kútba, kiemelés helyett, szerencsétlen állatra, gazdaság dübörög, költségvetés hiánya, szocialista vezetők, kasszakulcs volt, tisztességesen dolgozókkal, gazdasági adatokat, köztársasági elnököt, hatalomban maradásuk, rendszerváltás veszteseinek, baloldali egyeztetések, szocialista párt, rendszerváltáson megizmosodott, kapzsiság telhetetlen, magyar gazdaságot, reformok mögött, pénzéhes kapzsiság, értékteremtő aktivitást, kormány akkor, több-biztosítós modellt, csodákra képes, 2002-2006-os esztendők, régi baloldal, elmúlt években, kapzsiság politikájának, egész ország, kormány szótárában, jobb élet, jottányi előrelépés, negyedikben visszaadnak, kezdeti kábultság, lapát földet, első kupacra, önkormányzati választások, homlokára csapott, becsapottaknak kell, kormány mögött, gyerekeket például, rézfülű bagollyal, polgári oldal, őszödi beszédből, jelenlegi kormányfő, hazugság mellett, baloldali köntösbe, politikába vetett, volt szocialista, élen jártunk, munkahely elvesztése, fiataloknak szembesülniük, politika folyamatosan, gyermekek iskoláztatását, polgári oldalon, politika képes, történelmi átrendeződés, tenni vágyókból, tenni vágyók, dolgozni akaró, munkából élők, hazug országvezetők, polgári kormány, ország kijött, eladósodottság mértékre, adósságok kamatterhe, összes magyar, kamatteher magasabb, összes időskorúnak, szocialisták tehát, felelősök személyét, magyarok életéből, rendszerváltás alapjához, megkérdezése nélkül, erős Magyarország, alapja ugyanis, erős ország, tisztességes munka, értékteremtő munka, magyarok jelenleg, kapitalizmus erkölcs, céget csődbe, tisztességesen dolgozó, magyar nagyvállalatokat, öltözőben társaik, plebejus politika, helyzetben egyértelmű, intés hangján, nyájat azoktól, magukét nézik, polgári oldalnak, feladatot csak, feladat iránt, baloldal csúfságából, , ,
2021.04 2021. Május 2021.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 2 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 590
  • e Hét: 3177
  • e Hónap: 3767
  • e Év: 212375
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.