Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A békemenet üzenete: A haza minden előtt!
  2018-03-30 22:15:40, péntek
 
 










A BÉKEMENET ÜZENETE: A HAZA MINDEN ELŐTT!


Abban a korszakban, amikor Magyarország szovjet gyarmat volt, sok megbízhatónak minősített külkereskedőnk adta el a becsületét. Egy üveg márkás italért, vacsorameghívásért, néhány zsebbe dugott dollárért cserébe drágábban vásárolta a nyugati portékát. Manapság a politikai érdekek jóval magasabbra srófolták a vesztegetés tétjeit. Az országgyűlési választások előtt az ellenzéki pártok a szuverenitásunkkal kereskednek, és szolgálataikért cserébe a helytartói hatalmat kérik a ,,nyílt társadalom" téveszméjének nevében akár erőszaktól sem visszariadó oligarcháktól.

Soros György, Gyurcsány Ferenc és Simicska Lajos busás haszon reményében váltak hazaáruló kufárokká. Simicska szorgalmasan gyűjtögette vagyonát a Fidesz regnálása idején, Gyurcsány már 2004-ben kimutatta foga fehérjét, amikor megpuccsolta saját törvényesen választott miniszterelnökét. Köztudott, hogy egy puccshoz pénz kell, de addigra megvolt az alap: a házassága, illetve az anyósa által ölébe pottyant a rablóprivatizációból szerzett vagyon. A kommunista elődök kormányzási gyakorlata adta a módszert Gyurcsány sikeréhez. Az egypártrendszerből már ismertük azt a fajta ,,kormányátalakítást", amikor a jómadarak felszállnak az ágról, hogy ugyanoda más sorrendben visszaüljenek.

A 2002 és 2010 közötti kormányzás alatt sikeresen megvezették mind a magyar népet, mind az ­EU-t. Gyurcsány 2006-os őszödi beszéde (,,elk...rtuk, nem kicsit, nagyon", ,,hazudtunk reggel, éjjel meg este") nem volt más, mint a magyar nép nyílt szembeköpése. Rafinált önvallomása a 2006-os országgyűlési választások után hangzott el, nem véletlenül. Nyilván az sem véletlen, hogy az uniónak elküldött országmérlegek hamis adatai fölött a brüsszeli neoliberális párttársak szemet hunytak.

A csőd szélére vitt ország népe 2010-ben kétharmados többséggel döntött, és elhessentette a kártékony madarakat. 2018-ra a nép és a kormány közös munkájából Magyarország újjászületett, a gazdaság tartósan felfelé ívelő pályára került. A V4-gyel alkotott szövetség nemzetközi szinten is megkerülhetetlen tekintélyt vívott ki. Magyarország újratöltött büdzséje ismét ínycsiklandó falat a hatalmi éhség számára. Nem csoda, hogy Brüsszelben is felcsap a liberálfasizmus lángja, és már-már porrá égeti a nemzetek Európáját a föderatív irányítás víziója nevében.

Biztosak lehetünk abban, hogy a közelgő 2019-es európai parlamenti választás végre Európa központjában is friss levegőt hoz. A kelet-közép-európai országok biztosan nem fogadják el a brüsszeli gyarmatosítást, amely egy milliárdos spekuláns Európa számára végzetes tanácsait követi. Nincs szükségünk migránskvótára, és nem vállaljuk a bevándorlóország státusát!

De maradjunk házunk táján, és idézzük fel a múltból például az Állami Számvevőszék 2007-2008-as szakértői jelentéseit. Szemezgessünk a Gyurcsány-kormány országrontó tetteinek sokaságából!

A CÖF-CÖKA az ÁSZ magyar nemzeti vagyon kezelésére vonatkozó, több száz oldalas jelentésére hivatkozva büntető feljelentést tett a 2007-es (állami) vagyontörvénnyel kapcsolatos visszaélések miatt. Az ügyészség a feljelentést megalapozottnak találta, és a büntetőeljárás nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés ügyében elindult.

A nyomozás végét kijelölő határidő 2010. november 16-án telt le, már a Fidesz-kormányzás ideje alatt. Az ellenzék által folyamatosan szidott igazságszolgáltatás, illetve ügyészség azonban a hatéves kiemelt ügyészi felügyelet mellett végzett nyomozást végül büntetőjogi felelősségre vonás kezdeményezése nélkül megszüntette. A bukott politikusok megúszták az elszámoltatást, így most, 2018-ban újra indulhatnak azért, hogy visszakerüljenek a hatalomba - vagyis hogy újra ők kezelhessék a nemzeti vagyont.

A Gyurcsány-kormány a 2007-es vagyontörvény elfogadtatásával szándékosan káoszt idézett elő az állami vagyon nyilvántartásában. Új alapokra helyezték az állam tulajdonát képező javak kezelésével és gazdálkodásával kapcsolatos feladatokat. A korábban ezzel foglalkozó Állami Privatizációs és Vagyonkezelő Zrt.-t, a Kincstári Vagyoni Igazgatóságot, valamint a Nemzeti Földalapkezelő Szervezetet megszüntették. A nemzeti vagyont az akkor létrehozott Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-re mint a megszüntetett cégek jogutódjára ruházták át. Az erre vonatkozó törvényben meghatározták az elszámoltatási feladatokat és felelősöket is.

A fenti átcsoportosítás után az ÁSZ törvényi kötelezettségeinek megfelelően mind a jogalkotást, mind a végrehajtást megvizsgálta. Jelentésében 2007-ben felhívta a jogalkotás figyelmét a vagyontörvény és a hozzá kapcsolódó jogszabályok pontatlanságaira. A végrehajtásban pedig kifogásolta, hogy a feladatokat nem az előírt határidőkön belül és nem is a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően végezték el, továbbá észrevételezte azt is, hogy ezen jogsértések miatt a felelősségre vonás elmaradt. Az ÁSZ-jelentések kifogásolják, hogy az állami vagyont az új cégnek átadó elődszervezetek vezetőit a tisztségük alatti intézkedéseikért felelősséget vállaló nyilatkozat, továbbá auditált és aláírt mérleg, valamint leltár nélkül engedték el.

Kiemelten súlyos mulasztás, hogy a cégbíróság a számviteli törvény előírásait be nem tartva az új céget, a MNV Zrt.-t mindössze ötvenmillió (!) forint jegyzett tőkével bejegyezte, holott auditált induló mérlege nem volt. Később, amikor mégiscsak elkészítették az állami vagyont átvevő új társaság nyitó mérlegét, az már 1771 milliárd (!) forintban állapította meg a vagyonértéket. Jóval később ezt az összeget ismét módosították, ezúttal több mint nyolcszorosára, 15 960 milliárd forintra! (Ezen összegek különbözete tehát másfél éven át nem szerepelt az államháztartási nyilvántartásban.)

További kifogás, hogy az állam tulajdonosi (részvényesi) jogait gyakorló pénzügyminiszter nem vizsgálta, hogy az átalakulási folyamat megfelel-e a jogszabályoknak. A Vagyontanács intézkedéséhez külső, elfogulatlanságuk tekintetében vitatható cégeket vettek igénybe. Ezek feladata az átadás ,,koordinálása" volt.

Az ÁSZ által feketén-fehéren megállapított, jogszabályba ütköző hiányosságok az igazságszolgáltatás szerint nem tekinthetők bűncselekménynek, és nem alapozzák meg konkrét személyek büntetőjogi felelősségre vonását. Ettől függetlenül, az ÁSZ-jelentések megállapításai önmagukban is bizonyítják annak a kormányzásnak az alkalmatlanságát, amely ezeket a hibákat és mulasztásokat elkövette az ország vagyonának kezelésével kapcsolatban. Az ítélet tehát nem kerülhető el.

Ha a büntetőbíróság nem is mondta ki, a szavazófülkében a választók teljes joggal meghozhatják és meg is fogják hozni az erkölcsi ítéletet!

A szemfényvesztő zsonglőr az április 8-i választásokra készülve 1,2 milliárd forint osztalékot vett fel 2017-ben a cégeiből. Ebből bőven jut az MSZP-ben maradt barátok megvételére, akiknek a segítségével ismét a baloldal vezető szerepére tör. Régi harcostársát, Molnár Gyulát választatta a párt élére, aki azt az alig titkolt feladatot kapta, hogy a DK-ba vezesse át az MSZP-t.

A hű elvtárs szorgalmasan teljesít. Eltávolították a Gyurcsány-ellenes Botka Lászlót, és egy politikailag óvodás szintű, háromszor pártot váltó kétéves nyeretlennek, Karácsony Gergelynek adtak pünkösdi királyságot. A jelek szerint Gyurcsány célja egy piros lámpás pártház megnyitása.

A Fidesz-KDNP-kormány a ciklus végére bizonyítottan sikeres pályára állította Magyarországot. Az összetartó nemzeti erőknek nincs szüksége castingra, mert az utánpótlás politikai és szakmai szempontból egyaránt biztosított. Ne feledjük a békemenet üzenetét! Azoknak van helye a kormányzásban, akik a magyar néppel együtt vallják és teszik:

A haza minden előtt!

Szerző: Dr. Csizmadia László a CÖF-CÖKA elnöke


EZT AKARJUK?


Az egykor patináns francia fővárosból mára bevándorló metropolisz lett, teljesen átalakult a városkép. Vannak Párizsnak olyan részei, ahol az őshonos lakosság már kisebbségbe szorult.

Mi még dönthetünk április 8-án, hogy ezt akarjuk-e. A franciák beengedték a bevándorlókat, számukra már nincs visszaút.


Link








 
 
0 komment , kategória:  Hazánk - otthonunk  
Címkék: bűncselekménynek, pénzügyminiszter, elfogadtatásával, intézkedéseikért, pontatlanságaira, alkalmatlanságát, visszakerüljenek, miniszterelnökét, nyilvántartásban, vagyontörvénnyel, bevándorlóország, megkerülhetetlen, szolgálataikért, liberálfasizmus, gazdálkodásával, jogszabályoknak, elődszervezetek, megalapozottnak, szavazófülkében, átcsoportosítás, államháztartási, szemfényvesztő, büntetőbíróság, elszámoltatási, eltávolították, földalapkezelő, megállapításai, végrehajtásban, országmérlegek, külkereskedőnk, nyolcszorosára, gyarmatosítást, migránskvótára, magyarországot, büntetőeljárás, kezdeményezése, üveg márkás, nyugati portékát, politikai érdekek, vesztegetés tétjeit, országgyűlési választások, ellenzéki pártok, helytartói hatalmat, puccshoz pénz, anyósa által, kommunista elődök, módszert Gyurcsány, fajta „, jómadarak felszállnak, magyar népet, 2006-os országgyűlési, uniónak elküldött, BÉKEMENET ÜZENETE, HAZA MINDEN ELŐTT, Soros György, Gyurcsány Ferenc, Simicska Lajos, Állami Számvevőszék, Állami Privatizációs, Vagyonkezelő Zrt, Kincstári Vagyoni Igazgatóságot, Nemzeti Földalapkezelő Szervezetet, Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt, Molnár Gyulát, Gyurcsány-ellenes Botka Lászlót, Karácsony Gergelynek, Csizmadia László, Vannak Párizsnak,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Png kislány  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Png virág  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Kellemes délutánt kívánok  Akarat  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Lóhere  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  A kételkedés kezelése  Szép estét kedves látogatóimna...  Paul David Tripp Április 20  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Idő  Paul David Tripp Április 19  Rátalálsz  Tóth Ágnes - Szervusz pad  210 éve született a SZÓZAT meg...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Esti kép  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Mindig jusson idő nevetni  Png kutya  Szép estét kedves látogatóimna...  Bounty krémes  Régi emberek, akikre máig büsz...  Egy bizonyos határt  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Mai harmónia kártyám  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Szívem  Jó éjszakát  Nem méltó hozzád  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Reménység és erő Krisztustól e...  A kételkedés kezelése  Julian Brass gondolata  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Png kislány  képre írva  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Őrizkednünk kell...  Png kutya  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Szép estét kedves látogatóimna...  Kellemes délutánt kívánok  Akarat  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Paul David Tripp Április 20  Nagyon különös  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
üveg márkás, nyugati portékát, politikai érdekek, vesztegetés tétjeit, országgyűlési választások, ellenzéki pártok, helytartói hatalmat, puccshoz pénz, anyósa által, kommunista elődök, módszert Gyurcsány, fajta &#8222, jómadarak felszállnak, magyar népet, 2006-os országgyűlési, uniónak elküldött, brüsszeli neoliberális, csőd szélére, kártékony madarakat, kormány közös, gazdaság tartósan, hatalmi éhség, liberálfasizmus lángja, nemzetek Európáját, föderatív irányítás, közelgő 2019-es, brüsszeli gyarmatosítást, milliárdos spekuláns, bevándorlóország státusát, múltból például, feljelentést megalapozottnak, büntetőeljárás nagy, nyomozás végét, ellenzék által, hatéves kiemelt, bukott politikusok, hatalomba &#8211, nemzeti vagyont, 2007-es vagyontörvény, állami vagyon, állam tulajdonát, korábban ezzel, akkor létrehozott, megszüntetett cégek, erre vonatkozó, elszámoltatási feladatokat, fenti átcsoportosítás, végrehajtást megvizsgálta, jogalkotás figyelmét, hozzá kapcsolódó, végrehajtásban pedig, előírt határidőkön, vonatkozó jogszabályoknak, felelősségre vonás, állami vagyont, tisztségük alatti, számviteli törvény, összeget ismét, államháztartási nyilvántartásban, állam tulajdonosi, átalakulási folyamat, átadás &#8222, ország vagyonának, ítélet tehát, választók teljes, erkölcsi ítéletet, szemfényvesztő zsonglőr, segítségével ismét, baloldal vezető, párt élére, alig titkolt, politikailag óvodás, jelek szerint, piros lámpás, ciklus végére, összetartó nemzeti, utánpótlás politikai, békemenet üzenetét, magyar néppel, haza minden, egykor patináns, őshonos lakosság, franciák beengedték, bűncselekménynek, pénzügyminiszter, elfogadtatásával, intézkedéseikért, pontatlanságaira, alkalmatlanságát, visszakerüljenek, miniszterelnökét, nyilvántartásban, vagyontörvénnyel, bevándorlóország, megkerülhetetlen, szolgálataikért, liberálfasizmus, gazdálkodásával, jogszabályoknak, elődszervezetek, megalapozottnak, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 12 db bejegyzés
e év: 82 db bejegyzés
Összes: 4843 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2642
  • e Hét: 7864
  • e Hónap: 47685
  • e Év: 225560
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.