Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Busta Ezer éve tart a játék Románia 1983.
  2014-02-26 22:26:54, szerda
 
  Már a Furhmann börtön emelkedésekor, a cigányság emberekkel való tisztulása, a Rákóczi tér Szörnyeteg koporsója és Időjelek Szelep tompalátás hosszabbítás 1972. óta, Keresztöltés 1971. óta nyomorultak izraeli 1967-es kezdetével Pogány Juditnak Pogány Balázs és bátyja Időjelek beállításával, amiért engem legyikolt a megyei kórház dr. Tűzkő Judit füves elmebetegével az orvosoknak 2004-ben és megcsonkított a nővéreivel véglegesen a sátánistáikkal és füveseikkel, megölve öcsémet, nagynénémet az Észak-Magyarország leplező rajzain és írásain végig haladva az újhelyi temető pléhkrisztusos Kun-féle egykori holt tengeri tekercses magyar címeres - ez a politika - feldúlása és nagyapa sírjának nevének átírása idején a rendőrség és az újhelyi ördögök népünnepélyekor,mik ünnepelték a megyei kórházat a cigánysággal, hogy embereket gyilkol az egészségügy már nyolcvan esztendeje Müller Péter sziámi és a római egyházba ment pusztító csapásain körben járva. Müller Péter megölte a nagynénémet és öcsémet, Vona Gábor beiskolázásakor a döglégy keresztül húzta az öcsém arcát, megszüntette a személyiségét, így emelte a nácikat és a fasisztákat.

Cseh az 1983-ban engem kormány feállítása helyetti Rákóczi téri, főnixes Dévényi Erzsébet egykori kurva combdeformációja miatt legyilkoló Révész utcai vegyes vallásúak, kommunistákkal együtt Hantos Ágnes egyiptomi népének pondrós húsos szellemvilágával, mint temetői egykori zsidóknak, Ágnes bolttal Miskolcon ismétlésben is kiválasztottként éli egykori Rab Zsuzsa kamillás fordítása szerint végrehajtott föld gyilkosságban karmikus életét.

Cseh hozta a Busta Nagy életcirkuszát, mely arról szól - ezt körül írtam, harmadszorra talán a lényegre térek -, hogy ezer éve tart a játék, s nem akartak a szereplők áldozatok lenni az azkéta ünnepi cirkusz porondján, miközben a többi játékos éljenez és ünnepel. Amit most látnak, ez az emberiség megszüntetése a média és Borsod megye részéről. Ez Románia ezer éve tartó játéka, mit Christina Busta írt, tehát volt az utcában romániai szerepjátékos, de már születésemkor azzal kezdtek, a Nápolyi Johanna Passuth könyvével mezőkövesdi jóval később született őrült Johanna életét végrehajtva rajtam a Vörös Oroszlán és Kata gyümölcsei kommunizmus indulásával a filmekkel, mint Írisszel és Eszmeraldával együtt, mind én voltam egyedül.

A másik Busta fordításom volt, melyet Cseh 1993-ban küldött, már akkor nem mert kijönni a lakásba, mint ahogyan az orvosoktól is félt, mint valamennyi vasbabilonos lírai kelet karám képviselője, engem cipeltek maguk helyett a börtönükkel, ami létrehozta őket. Tehát a másik Busta fordítás a Jegy, mely arról szólt, hogy az egyikük szeretete csak egy jegy volt, én annyira hatalmasnak látszottam, hogy belém költözött. Hogy melyik a Zöld medeia Zoltán Erika ekkor landoló elmeosztályának suttogó hangon médiában beszélő puffasztója, vagy a főnix Csepregi Éva miatt, vagy a kétszeres nyomorult hosszabbító Rákóczi tér, vagy a börtön királya, a kígyó a nyakamban és fejemben, nem tudhatom.
Itt kezdődött a kormány felállítása a börtön részéről, melynek karmikus szülöttjével kezdett Simon néven Imrékkel, Cserép Imrével és a börtön sorozatával a világ vallásainak Miskolc városa.

Szerepeiket ennek megfelelően nem hajtották végre, könyveiket rajtunk hajtották végre és szerte a világon, csapásaik miatt támadtak, mint ahogyan Müller döglégyként átlépett nyolcvan éve a jövőbe egyiptomiakkal, minden nyomorultjával rima Jeruzsálemnek, az összes perverzével a világnak, mivel Miskolc városa nyolcvan éve a magyarokat támadta meg, születésem óta az embereket a médiával német és magyar szervezésben, ellenük állították a rajtam hangom miatt kitermelt előadókat vasfüggönyként. Már nyolcvan éve tart a Zöld medeia Ágnesei kezdetével a Pszichografológia és a szívvel érző élőlények gyilkolása, így kezdtek előlről velünk, emberekkel és a vallások egykori falvainak felszámolásával Kovács Zsuzsa elmeosztályával, a médiával az ide, Bertalan utcára rendezett tíz emeletesekbe elhelyezett árnyékvilág névtárán végighaladva, majd az egész megyén végig emberek áldozásával.

Varga Egri faosz vezetője ide van rendezve, már talán nem is él, ernyővel védte magát Hevesi Tamás beállításával, az volt megírva neki, hogy semmi sem lehet és az arca nem lesz ismerős a többi Vargával együtt. Végig utazgatta kommunista tanárként a fiatalságát a többi szerepjátékossal együtt. Páran jöttek vissza külföldről.

Visszhang és Ravasz a tavasz Echoját Müller Péter izraeliekkel rajtam hajtottam végre születésem óta, 1998-ban kezdték el az utcanéppel, ahogyan fórumokon vissza lehet keresni itt a lakásban körbevéve engem ismételni Miskolc világ négy égtájának csapásait embereken, a rendőrség tudtával és beleegyezésével, mint az izraeli Teve utcai innen berendezetteknek az összes csapás elmebetegének egészségügyi reformjával.

Innen közvetít 1998. óta az a Zöld medeia az összes elmebeteg Zoltán Erika suttogó szörnyetegével egyként bennem és rajtam, amelyik a világ csapásait rajtunk végrehajtotta születésem óta ismételte Benkőék majdnem nyolcvan évvel ezelőtti támadását a Rákóczi terével Csepreginek, Balázs Klárinak, amik saját főnix ellenes és menhely, rima Jeruzsálem ellenes apokalipszisüket nyolcvan éve hajtják végre az emberiség és magyarok felszámolásál, nekik holocausztjuk nincsen, csak a rima Jeruzsálemes csapásoknak. Ez volt a varjú is, mindig új szerepjátékosokkal, ők így játszanak ezer éve. Új történelmet írt magának a vas-babillon és főnixes vallásokat jelentő Magyarországnak.
Ez mind Müller Péter és a Pszichografológia nácijainak, fasisztáinak Pázsit e Mese név szerinti csapásait jelentette volna rima Jeruzsálemmel együtt a bibliai múlt megszüntetésének, nem magyarokét és emberekét. A magyarok a börtönnel vannak együtt, így kerültem én Zalatnay Sarolta magyar börtön gyilkos helyett a Vörös Oroszlános fekete sereg iszonyatai helyett főszereplővé, születésem óta a Rákóczi tér nemesedik az egész megyében. Ezért van üzenve egykori Románia felszámolójának, a halálnak, hogy szüntesse meg a borsodi Rákóczi terét az indiai halál cigánynéppel együtt, amik embergyilkosság sorozatot hajtottak végre Müller Péter menhelyével és sötétkapujával a dögjeinek.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szellemvilágával, berendezetteknek, combdeformációja, apokalipszisüket, szerepjátékossal, megszüntetésének, kiválasztottként, embergyilkosság, felszámolójának, beiskolázásakor, népünnepélyekor, beleegyezésével, elmeosztályával, magyarországnak, felszámolásával, elmeosztályának, egyiptomiakkal, pléhkrisztusos, vasfüggönyként, nyomorultjával, sátánistáikkal, sötétkapujával, szörnyetegével, kommunistákkal, felszámolásál, végrehajtotta, holocausztjuk, elmebetegének, megcsonkított, eszmeraldával, elmebetegével, személyiségét, életcirkuszát, jeruzsálemnek, jeruzsálemmel, megszüntetése, cigányság emberekkel, megyei kórház, orvosoknak 2004-ben, nővéreivel véglegesen, újhelyi temető, újhelyi ördögök, megyei kórházat, római egyházba, döglégy keresztül, öcsém arcát, 1983-ban engem, lényegre térek, szereplők áldozatok, azkéta ünnepi, többi játékos, emberiség megszüntetése, Busta Ezer, Időjelek Szelep, Pogány Juditnak Pogány Balázs, Tűzkő Judit, Müller Péter, Vona Gábor, Dévényi Erzsébet, Hantos Ágnes, Busta Nagy, Christina Busta, Nápolyi Johanna Passuth, Vörös Oroszlán, Zoltán Erika, Csepregi Éva, Cserép Imrével, Kovács Zsuzsa, Varga Egri, Hevesi Tamás, Echoját Müller Péter, Balázs Klárinak, Zalatnay Sarolta, Vörös Oroszlános,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Van néhány kérdés, amin gondol...  Tanmese  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Alvó kislány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mindent de mindent visszakap  Anyák napjára  Eduardo Sacheri gondolata  Jan Twardowski - Siessünk  Azért kaptad  Egy párkányon  Egy gondolat  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Kertem  Segíts neki dicsérni Téged  Annyira tisztelem a szabadságo...  Szép estét  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szívek  A Magyar Költészet napja alkal...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  A hagyma antibakteriális hatás...  Vito Giaquinto gondolata  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Különleges  Jázmin  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Nem kell hozzá fürdőruhás  Egy barátság története  Vannak emberek  Facebookon kaptam  Előnyök, amelyeket a meditáció...  képre írva  A pitypang legendája  Egyszerű  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Hogyan válunk hűségesekké?  Nevelőszülőkhöz adták,  Pitypang szökőkút  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimn...  Facebookon kaptam  Nem kell hozzá fürdőruhás  39 ígéret  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Müller Péter tollából  Facebookon kaptam  Hogyan válunk hűségesekké?  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Facebookon kaptam  Alvó cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Előfordul, hogy  James Allen  képre írva  Facebookon kaptam Mírjam bará...  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Facebookon kaptam  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam  Sík Sándor - Ha jő a perc  Facebookon kaptam  Isten hűségének mértéke  Paul David Tripp Április 14  Facebookon kaptam  Önmaga ellenére  Isten hűségének mértéke  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Spenót fasírttal  Önmaga ellenére  Facebookon kaptam  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Paul Éluard - És egy mosoly  Ma van a magyar költészet napj...  Facebookon kaptam  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Facebookon kaptam  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Jó éjszakát  Ady Endre - Mindegy átka  Nagy és kis csodák  Mindig lesz olyan  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
cigányság emberekkel, megyei kórház, orvosoknak 2004-ben, nővéreivel véglegesen, újhelyi temető, újhelyi ördögök, megyei kórházat, római egyházba, döglégy keresztül, öcsém arcát, 1983-ban engem, lényegre térek, szereplők áldozatok, azkéta ünnepi, többi játékos, emberiség megszüntetése, utcában romániai, másik Busta, egyikük szeretete, jegy volt, főnix Csepregi, kétszeres nyomorult, börtön királya, kormány felállítása, börtön részéről, börtön sorozatával, világ vallásainak, jövőbe egyiptomiakkal, összes perverzével, magyarokat támadta, médiával német, rajtam hangom, szívvel érző, vallások egykori, egész megyén, volt megírva, többi Vargával, többi szerepjátékossal, tavasz Echoját, lakásban körbevéve, rendőrség tudtával, izraeli Teve, összes csapás, összes elmebeteg, világ csapásait, rima Jeruzsálemes, bibliai múlt, börtönnel vannak, egész megyében, borsodi Rákóczi, indiai halál, szellemvilágával, berendezetteknek, combdeformációja, apokalipszisüket, szerepjátékossal, megszüntetésének, kiválasztottként, embergyilkosság, felszámolójának, beiskolázásakor, népünnepélyekor, beleegyezésével, elmeosztályával, magyarországnak, felszámolásával, elmeosztályának, egyiptomiakkal, pléhkrisztusos, vasfüggönyként, nyomorultjával, sátánistáikkal, sötétkapujával, szörnyetegével, kommunistákkal, felszámolásál, végrehajtotta, holocausztjuk, elmebetegének, megcsonkított, eszmeraldával, elmebetegével, személyiségét, életcirkuszát, jeruzsálemnek, jeruzsálemmel, megszüntetése, emelkedésekor, szerepjátékos, születésemkor, beállításával, gyilkosságban, cigánynéppel, emeletesekbe, magyarország, végighaladva, egészségügyi, megszüntette, szülöttjével, cigánysággal, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 702
  • e Hét: 2589
  • e Hónap: 4948
  • e Év: 57214
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.