Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Rákóczi tér válik születésem óta a kísérettől, férjektől
  2014-02-27 22:29:56, csütörtök
 
  Balázs Feró VÍzi táncsora a főnixes világ végére váróknak, Papadimitru Csiba Gábor sötétkapus dögjeivel, Kupa Mihály ónkupa vérével a Szörnyeteg koporsójának a Koporsóhegy történelméből már ismétlésben, Pogány Judit menhely ízelt lábú döglégy-félesége volt jelen Kiskatós néven a Katalin Zirkula sorozat szerint, mely Katalinnal kezdődött. A Rákóczi tér Ágnes néven kezdődött a Pszichografológiával születésemkor egyből kurvázással. A Keresztöltés fogkiszedő pusztítója a hatvanas évek elején jött a sárga-fekete keresztöltéses párna szerint. A börtön születésemkor ott volt a Benkő reformátos és német református egykori zsidó néppel, amik miatt a vsfüggönyös Táncdalfesztivál létrejött belőlem, mind az én áldozásommal lett művész, mivel ez volt a születési együttállásom, nyelvtudománnyal, informatikával és gyógyítással, mint értelmiséginek született ember. Emiatt vagyok ilyen legyikolt állapotban, megcsonkítva, emiatt rendezik a tehetség kutató műsorokat hosszabbításban, mivel nemcsak a Keresztöltés hosszabbít 1971-es kezdettel, hanem a Rákóczi tér a rajtam lévő Szörnyeteg koporsója nyomorultjaival, az Időjelek tompalátó Szelepével, mint egykori karmikus nyomorultjával a kommunistáknak. Már a nácik is reinkarnálódtak, mint nyomorultak, amióta anyámat gyilkolják magyarként, bár beszélni sem engedték meg rendesen a magyarok.

Érthetetlen és felfoghatatlan, hogy a 130 éves Magyarország megszüntetői születésem óta a mi támadásunkkal válik, ezt jelentette a Révészről berendezett Újhelyben. A pusztító babája vált Kállai börtön bűnöző férjétől, ekkor nemcsak apa szőlőjét a Budai maffia elvette, apát megölték előtte spiritisztákkal, mint nagymamát a börtön bűnözők, mert Mariannától elvették a szőlőjét az ügyvédek, hanem szabályszerűen kivégeztek engem miatta és meggyaláztak Herceg Tibor ózdi árnyékvilág szülöttel. Dudásné elvált a férjétől, fia kiült az ablakba, énekelte, hogy az anyja kurva, s már engem megtámadtak miatta. Székelyné az elzettben a Rákóczi térről vált el Székely hullaszállító férjétől, jött a kopasz utcanép menteni a lányát az anyjával. Székely embert nem gyilkolt szerintem, ezt tudni kell, kiiktatták az utcai gyilkosok közül.
Berdnárikné fogatlan iszonyatát a sötétkapusoknak elválasztották rendőrség segítségével beduin indián büdöslábnak nevezett férjétől, s már akkor engem megtámadtak, Berdnárik Gyöngyi sorsát, akinek boltfóbiásnak kellett volna lennie 1995-ben a szabadköműves rókával való találkozás napján ismételte a puffasztója a Zöld Medeiának, a derekamra hájat tett egy óra alatt, nem jött rám a nadrág, nem tudtam, mi történik, mert Gyöngyinek hája volt, amit a pusztító újraszületett lány nem szégyellt, neki természetes volt, amiért a média támadott.
Pirigyi, amelyik egykori Tréfás felvonulásból vette a nevét Piros Piriből a börtön utcába került egykori Jehova népének nevével alkoholista volt, vált tőle Takács felesége, amelyik néger és többi sebésszel mulatozott a bérházban, római egyházba járt rövid nadrágban és fonott kosárkával, akár a hatórás Anikója a Ktsz-nek M. István feleségeként. Kovács testvéreket, Kati és Gizit innen kimenetették a városból vissza keletre. Ők is hatórások voltak, menhelyiekkel voltak együtt.

Kállai Tibor madárja az erdőnek, mint szabadköműves Moldován Nóra róka erdőjének a Kata kocsmának, Cseh szerint tisztul az erdő, amióta 1986. óta belőle vasfüggönyös lírai karám vezetőt hoztak létre a többiekkel együtt Miskolc városa megmaradása és kimentése érdekében.

Nem ismertem az egész Révész utcát, csak akik a bérházunkban laktak, visszaéltek az emberséggel, a kedvességemmel. Érthetetlen a gyilkossága a Rákóczi térnek, itt a Bertalanon a cigányságtól és a Kereszöltéstől válnak, amelyik hosszabbítást rendezett be utód nemzés végett. Már csak azért is érthetetlen a Rákóczi tér válása, mert a férjeket utódnemzés miatt a cigány dögök hozták Miskolcra egykori náciként, ezek már szaporodta, gyerekeik egyetemet végeztek szintén náciként.


Megtisztult a Rákóczi tér minden kíséretétől a menhely, utcanép, sátánisták segítségével a füvesekkel együtt, amik körben jártak az utcákon a médiával Benkő Dániel kezdetével folyamatosan a világ könyvtár országaival szövetségben, mert érthetetlen, hogy Japán helyett miért én voltam a Keletnél a nagyhasú Artanyhálós gésa kísérettel, ami a japánoké lett volna. Egy feketesárkány szülött miatt támadott meg a volt férjem, ez Réfiné volt Bodrogközből, vagyis az Időjelek létrehozója népét rugdalták volna.
Nem látom a többi japán berendezést, miért tették belém a napot itt a pusztítóval 1998-ban.

Feltettem a fotókat, amiket meghagytak a folyamatosan történő deformációiimról. Nagy Erika sorsát is rajtam hajtották végre, már három gyereke volt, velem járt énekkarra a Petőfibe. Mindenki lenézte, én nem, talán ez volt a baj, ugyanígy Szborai Ibolya népe is visszaélt az emberséggel. Mikor megjött a zsidók Hegyaljájába, azt híresztelték, hogy kitiltották Pestről, senki sem állt vele szóba rajtam kívül. Nem sokkal utána önkormányzati dolgozó lett az anyja Vajkónéval, aki feltette nekem a kérdést Gór Nagy Mária börtön bűnöző helyetti kivégzésemkor, egyáltalán járnak-e iskolába a gyerekeim. A jegyzőnő, öcsém és az emberek gyilkosaként a Rákóczi teret jelenti az önkormányzatnál, Szamosvölgyi sorsát rajtunk végrehajtották, mint nyomorultét, így lett polgármester megtámadáom, 1995. óta rima Jeruzsálemként.

El vottam deformálta Albert Gyöngyi helyett, Réfi Gyöngyi, Nagy Erika, Marianna volt nemese helyett a Kaposvári párosnak, szerelmes lett Marianna Kaposváriba, öngyilkosságot hajtott végre. Vayné Kati rendetlen személyzetisnek tanított sorsát a rendetlenekkel a börtön férjével hozta ide, Varholával, idevaló az utcába k. Mari kezdetével az asszonynak, aki kihasználja férjét, ezért ment hozzá. Rosemberg Judit egykori zsidóként volt az egyetlen rendes pár dolgozóval együtt a városban, el is költözött onnan. Nevéből amerikai Rosemberg kivégzést hajtottak végre, hiába zárták le a határokat, a kezdeti világ történelem ment tovább.

Dávid Mónika nyomorult Rákóczi tere misztikus iszonyatát le kellene égetni rólam a sötétkapus dögjével Demjén Rózsi deformálónak, születésem óta úgy alakítja testemet, ahogyan akarja, belenyúlt a testembe, beletette a keresztet Tina Turner helyett összetört arccsontomba.

Németország zsidóinak mindegy, mert az összes magyar apokalipszis a nyomorultakkal együtt ott landolt, ez volt az istálló Szenci berendezés kezdetének a gyümölcse az egykori szlovákokkal.

idehoztak engem túsznak a világ összes csapásának központjába, s születésem óta mennek végig a karmikus bűneiken, támadnak, ha csapást kapnak a csapások. Dr. Vaszily a börtön bűnözők és a cigányság csapásait vizsgálta folyamatosan, amik elmebetegezték cserébe. Most is a kapott betegségeiket vizsgálja az elmeosztály, mint emberiség gyillkosai felett álló elmebetegek. A skizopreniától akarnak megszabadulni, ami nem Zöld Medeia suttogóját jelenti embert kínozva és deformálva, sem a Rákóczi tér misztikus kígyóját melleimen és darakamtól lefelé, sem az ufóit az elmeoszotályoknak kéz és lábbénítással az elmebetegek miatt. Simon Ilona elmeosztálya miatt kapott hörgő misztikus csapása a menhelynek a tüdőmben és torkomban van, így harcolnak a miskolciak rima Jeruzsálemmel.

Érthetetlen a Rákóczi tér tisztulása minden férjtől, kísérettől, amiknek köszönhetik az életüket emberek gyilkosságával az utcanépükkel.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: táncdalfesztivál, deformációiimról, nyelvtudománnyal, spiritisztákkal, sötétkapusoknak, nyomorultjaival, hosszabbításban, reinkarnálódtak, önkormányzatnál, személyzetisnek, keresztöltéses, felfoghatatlan, kommunistáknak, végrehajtották, kedvességemmel, informatikával, nyomorultakkal, elmebetegezték, értelmiséginek, jeruzsálemként, skizopreniától, öngyilkosságot, rendetlenekkel, kereszöltéstől, gyilkosságával, nyomorultjával, szabályszerűen, elválasztották, jeruzsálemmel, önkormányzati, felvonulásból, születésemkor, támadásunkkal, menhelyiekkel, történelméből, hullaszállító, főnixes világ, hatvanas évek, sárga-fekete keresztöltéses, börtön születésemkor, vsfüggönyös Táncdalfesztivál, születési együttállásom, tehetség kutató, rajtam lévő, pusztító babája, börtön bűnözők, anyja kurva, kopasz utcanép, utcai gyilkosok, sötétkapusoknak elválasztották, szabadköműves rókával, derekamra hájat, Balázs Feró VÍzi, Papadimitru Csiba Gábor, Kupa Mihály, Pogány Judit, Katalin Zirkula, Herceg Tibor, Berdnárik Gyöngyi, Zöld Medeiának, Piros Piriből, Ktsz-nek, Kállai Tibor, Moldován Nóra, Benkő Dániel, Nagy Erika, Szborai Ibolya, Nagy Mária, Albert Gyöngyi, Réfi Gyöngyi, Marianna Kaposváriba, Vayné Kati, Rosemberg Judit, Dávid Mónika, Demjén Rózsi, Tina Turner, Zöld Medeia, Simon Ilona,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Segítsük barátainkat, hogy meg...  Soha ne kedvezz...  Kövesd a cowboyt!  Segítsük barátainkat, hogy meg...  képre írva  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Tanuld meg ezt a versemet  Fehér virág  Bertolt Brecht -től idézet  Popper Péter szavai  Szívem  Akarat  A sors  Idő  Png nő  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Nem tudhatod  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png csokor  Facebookon kaptam  Png lepke  Ne kapaszkodj magasabbra,  Fekete István - Akác  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Akarat  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Sokan azt tartják  Szép estét kedves látogatóimna...  Paul David Tripp Április 20  Albert Einsteinről  Hiányzik  Png telefon  Fehér virág  Facebookon kaptam Krisztinától  Szép napot kívánok  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Alázat  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Nem számIt  Fekete-erdő desszert  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Png ház  Fekete István - Akác  Alázat  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Éretlen vers  Png lepke  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Éretlen vers  A kételkedés kezelése  Bounty krémes  Mi lenne ha  Lóhere  Bounty krémes  Png ház  Nem számIt  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Szép estét kedves látogatóimna...  Egy bizonyos határt  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Fehér virág  Png fotel  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Irgalom és ítélet  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Png ház  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
főnixes világ, hatvanas évek, sárga-fekete keresztöltéses, börtön születésemkor, vsfüggönyös Táncdalfesztivál, születési együttállásom, tehetség kutató, rajtam lévő, pusztító babája, börtön bűnözők, anyja kurva, kopasz utcanép, utcai gyilkosok, sötétkapusoknak elválasztották, szabadköműves rókával, derekamra hájat, pusztító újraszületett, média támadott, nevét Piros, börtön utcába, hatórás Anikója, városból vissza, többiekkel együtt, egész Révész, bérházunkban laktak, férjeket utódnemzés, cigány dögök, füvesekkel együtt, médiával Benkő, világ könyvtár, nagyhasú Artanyhálós, japánoké lett, feketesárkány szülött, volt férjem, többi japán, pusztítóval 1998-ban, folyamatosan történő, zsidók Hegyaljájába, anyja Vajkónéval, emberek gyilkosaként, börtön férjével, egyetlen rendes, kezdeti világ, sötétkapus dögjével, keresztet Tina, összes magyar, nyomorultakkal együtt, istálló Szenci, egykori szlovákokkal, világ összes, karmikus bűneiken, cigányság csapásait, kapott betegségeiket, skizopreniától akarnak, elmebetegek miatt, miskolciak rima, életüket emberek, táncdalfesztivál, deformációiimról, nyelvtudománnyal, spiritisztákkal, sötétkapusoknak, nyomorultjaival, hosszabbításban, reinkarnálódtak, önkormányzatnál, személyzetisnek, keresztöltéses, felfoghatatlan, kommunistáknak, végrehajtották, kedvességemmel, informatikával, nyomorultakkal, elmebetegezték, értelmiséginek, jeruzsálemként, skizopreniától, öngyilkosságot, rendetlenekkel, kereszöltéstől, gyilkosságával, nyomorultjával, szabályszerűen, elválasztották, jeruzsálemmel, önkormányzati, felvonulásból, születésemkor, támadásunkkal, menhelyiekkel, történelméből, hullaszállító, kivégzésemkor, újraszületett, boltfóbiásnak, hosszabbítást, szabadköműves, megszabadulni, lábbénítással, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 56
  • e Hét: 424
  • e Hónap: 6665
  • e Év: 58931
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.