Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A harc szaga
  2018-09-18 13:00:48, kedd
 
 




A HARC SZAGA
2018. szeptember 18. kedd 06:00 - Apáti Bence


Vérszagra gyűl(t) az éji vad a Parlamentben. Előbújtak azok, akik a hazájukat mindig örömmel, készségesen és kéjjel árulták el. Sziszegve, fröcsögve kezdték gyalázni a magyar kormányt és a miniszterelnököt. Gyávák. Olyan bukott politikusok, akikről a nép április 8-án harmadszorra is elmondta, mit gondol róluk. És nem. Nem azt mondták, Feri.

A magyar emberek április 8-án elmondták, mit gondolnak a kerítésről, elmondták, mit gondolnak a határellenőrzésről, elmondták, mit gondolnak arról a kormányról, amelyet az illegális migrációt támogató nyugati országok támadnak, és elmondták azt is, hogy mi a véleményük arról az ellenzékről, amely vaskerítésezve próbálta szabotálni a Magyarország határait védő gyoda megépítését. Nem azt mondták, hogy be kell engedni a magukat menekülteknek hazudó afgán álszíreket. Nem. Nem azt mondták, Feri.

Valami egészen mást mondtak.

A hibbant Néró, a ripacs, a saját népére támadó paprikajancsi tegnap mégis vad rikácsolásba kezdett. Az egykor a saját felgyújtott városának lángjaiban gyönyörködő bukott miniszterelnök tegnap újra előbújt, és rekedtes hangján, ordítozva kezdett vagdalkozni.

Az a Gyurcsány kezdett a parlamentben gesztikulálva nagy hangon diktatúrázni, aki lovasrohamot vezényelt a népe ellen. Aki elnézte, sőt megjutalmazta azokat az azonosító szám nélküli, símaszk mögé bújt, viperával verekedő állatoknak a főnökeit, akik kiadták a parancsot szemmagasságban leadott lövésekre, és akik a magyarokra uszították a magyar rendőröket. Akik magyarokat uszítottak magyarokra.

A harmadszorra is elkergetett politikusok ma idegen országok segítségével akarják a hatalmat magukhoz ragadni. Nem most látunk ilyet először. Meg se lepődünk rajtuk.

A demokráciát a sárba tipró aljasok hadováltak tegnap demokráciá­ról. Tették ezt azért, mert vérszagot szimatolnak a levegőben. Azt hiszik, hogy idegen országok fogják nekik - fogják helyettük - megbuktatni a törvényesen, demokratikusan, kétharmaddal megválasztott kormányt. Az orosz elvtársak helyett ma a migránsok betelepítéséért küzdő nyugati országok vezetőitől várják a makacs magyarok észhez térítését. Mindig is ezt csinálták.

A kommunisták mindig is gyűlölték a népet, gyűlölték a demokráciát. Ezért találtak most is egymásra a hazugságot és az igazság letagadását a zászlójukra tűző liberálisokkal. Együtt menetelnek a hazug liberálisok a népet a semmibe vevő komcsikkal. Azt hiszik, a mi vérünk szagát érzik a levegőben. De tévednek. Ez a harc szaga. A lázadás szaga.

Mert mi, lázadók az utolsó vérünkig fogunk harcolni a szabadságunkért és a szuverenitásunkért. Minket nem fognak se megtörni, se legyőzni a nemzetállamok eltörléséért harcoló identitás és nemzeti érzések nélküli pénzemberek, számító karrierpolitikusok, és technokraták.

Ez a nép az utolsó leheletéig fog küzdeni. 1956-ban is megmutatta, hogy ha kell, a 12 éves kisgyerekek és az idős asszonyok is fegyvert fognak, ha a hazájukra támad egy árulók által behívott idegen hatalom. 2006-ban, a nemzeti ünnepünkön is ugyanolyan keményen és oroszlánszívvel harcoltunk Gyurcsány símaszkos terroristáival. És nem törtünk meg, csak erősebbek, keményebbek és összetartóbbak lettünk.

Most újra előbújtak az eddig sunyin hallgató árulók. Miután Strasbourg­ban elárulták a hazájukat, most messiásként várják Merkel és Macron segítségét. A magyarok a kultúrájuk megőrzését, a határaik védelmét és a nemzetük megmaradását választották, nem pedig a hazájukat egy tál lencséért eláruló kommunistákat. A rikácsolók pedig hiába várják a nyugati országok segítségét. Magyarország demokrácia. Magyarországon a nép választja meg, ki fogja vezetni és megvédeni az országot, és nem holmi nyugati politikusok és őrült spekulánsok.

Rikácsoljatok csak!







Az év parlamenti felszólalása!

Gyurcsány parlamenti sivalkodását Kocsis Máté tette helyre, jó rendesen! - kevés szóval a legtöbbet...

Link

Link





 
 
0 komment , kategória:  Média  
Címkék: miniszterelnököt, szemmagasságban, betelepítéséért, szabadságunkért, oroszlánszívvel, terroristáival, demokratikusan, összetartóbbak, liberálisokkal, vaskerítésezve, magyarországon, miniszterelnök, paprikajancsi, rikácsoljatok, kommunistákat, nemzetállamok, megválasztott, gesztikulálva, megjutalmazta, menekülteknek, segítségével, kétharmaddal, harmadszorra, eltörléséért, magyarország, diktatúrázni, lovasrohamot, parlamentben, felszólalása, rikácsolásba, sivalkodását, megmaradását, technokraták, választották, demokráciát, letagadását, hazájukat mindig, magyar kormányt, magyar emberek, illegális migrációt, véleményük arról, magukat menekülteknek, hibbant Néró, saját népére, saját felgyújtott, parlamentben gesztikulálva, népe ellen, azonosító szám, parancsot szemmagasságban, magyarokra uszították, magyar rendőröket, hatalmat magukhoz, HARC SZAGA, Apáti Bence, Miután Strasbourg­ban, Kocsis Máté,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Zilahy Lajos - A régi ház küsz...  Facebookon kaptam  Esti kép  Virágvasárnap a húsvét előtti  Facebookon kaptam  Képes idézet !  Az izmaink nem csak testmozgás...  Facebookon kaptam  Fotó: Fiatal pár (Szék –...  Játékos kis cicák  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  képre írva  Úgy sajog ez a vad tavasz,  A máj egészségének javítása te...  Szép estét kedves látogatóimna...  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Haja van  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amikor Jézusnak gondjai voltak...  Facebookon kaptam  Nem hazudnak  Facebookon kaptam  Maci az északi fény alatt  A jó kedv a világon  Boldog virágvasárnapot minden...  Alvó baby  2004-es kivégzés után  Facebookon kaptam  Mire jók ?  Vérnyomáscsökkentés  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Vérnyomáscsökkentés  Úgy sajog ez a vad tavasz,  Magyarországon 1978 óta ünnepe...  A szeretetről  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Karinthy Frigyes: Almafa  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Boldog virágvasárnapot minden...  Graffiti bölcsesség  Kékfestőről pár szóban  Amikor még kicsi voltál...  Facebookon kaptam  Táplálékok a máj egészségének ...  Humor is meg nem is szerinted?  Dsida Jenő: ÚT A KÁLVÁRIÁRA  Színház az egész világ,  Facebookon kaptam Krisztinától  virágvasárnap  Sárkány  virágvasárnap  Sárkány  Facebookon kaptam  Alvó kutyák  Jó éjszakát  Alvó baby  Úgy sajog ez a vad tavasz,  képre írva  Rács mögé  Úgy sajog ez a vad tavasz,  képre írva  Nem hazudnak  Facebookon kaptam  Benedek Elek - Virágvasárnap  Rács mögé  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Táplálékok a máj egészségének ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A csend aranyat ért  2004-es kivégzés után  A tavasz nem csak önmagában sz...  Alvó cica  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Fotó: Fiatal pár (Szék –...  Színház az egész világ,  Idővel az ember megérti, hogy ...  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Ne hagyd  Facebookon kaptam  A nagyhét eseményei  Facebookon kaptam  képre írva  Paul David Tripp Március 25  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Úgy sajog ez a vad tavasz, 
Bejegyzés Címkék
hazájukat mindig, magyar kormányt, magyar emberek, illegális migrációt, véleményük arról, magukat menekülteknek, hibbant Néró, saját népére, saját felgyújtott, parlamentben gesztikulálva, népe ellen, azonosító szám, parancsot szemmagasságban, magyarokra uszították, magyar rendőröket, hatalmat magukhoz, sárba tipró, orosz elvtársak, migránsok betelepítéséért, makacs magyarok, kommunisták mindig, igazság letagadását, zászlójukra tűző, hazug liberálisok, semmibe vevő, harc szaga, lázadás szaga, utolsó vérünkig, nemzetállamok eltörléséért, utolsó leheletéig, idős asszonyok, hazájukra támad, árulók által, nemzeti ünnepünkön, eddig sunyin, kultúrájuk megőrzését, határaik védelmét, nemzetük megmaradását, rikácsolók pedig, nyugati országok, miniszterelnököt, szemmagasságban, betelepítéséért, szabadságunkért, oroszlánszívvel, terroristáival, demokratikusan, összetartóbbak, liberálisokkal, vaskerítésezve, magyarországon, miniszterelnök, paprikajancsi, rikácsoljatok, kommunistákat, nemzetállamok, megválasztott, gesztikulálva, megjutalmazta, menekülteknek, segítségével, kétharmaddal, harmadszorra, eltörléséért, magyarország, diktatúrázni, lovasrohamot, parlamentben, felszólalása, rikácsolásba, sivalkodását, megmaradását, technokraták, választották, demokráciát, letagadását, liberálisok, elkergetett, megépítését, vagdalkozni, gyönyörködő, felgyújtott, ellenzékről, politikusok, törvényesen, megbuktatni, szimatolnak, kommunisták, zászlójukra, keményebbek, készségesen, spekulánsok, kisgyerekek, messiásként, pénzemberek, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 21 db bejegyzés
e év: 69 db bejegyzés
Összes: 4830 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1102
  • e Hét: 9339
  • e Hónap: 35962
  • e Év: 173334
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.