Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A Korláti apokalipszis két utcájából 1971-ig, 1983-tól
  2014-04-22 09:10:28, kedd
 
   
  1971-ben összepakolták a születésem óta minket emberként áldozók Bertalan utcai vérfürdős utcáját Miskolcon, hosszú utca, már a tíz emeletesek a magyar kislány jelmezemből 1962-ben Bródy János Katalin börtön elme képviselet Időjelek Medúzás dalai alapján benépesült a falvak parasztjainak kitermelt értelmiséggé tett névtárával Kovács Zsuzsa elmeosztályának végrehajtásában a borsodi elmeosztályok médiájával.

A Zöld Medeia a Benkő családot tette tönkre, Benkő Dániel 1998-tól itt ismétlő szörnyetegei a két elmének médiájával együtt a Familia Kft-vel kezdődően anyám és az anyja sorsát ismételte úgy, valamennyi csapásával a korláti 666 központnak, lábaim tönkretevésével háromszög alakban két hatalmas sebbel a bokámon az elmeosztályok gyógyszereinek mellékhatása miatt.
A Zöld Medeiáé a Katik és a Jánosok, Mariannák, mindenütt elmeosztályt jelentenek.

Már 1971-ben a szőke Turcsányiné itt volt, férjével, mint a házmesterek és hivatalsegédek apokaliptikus kezdetével az Illés apokalipszisnek azóta nyaralgatnak, saját nyaralójuk van Mályiban a börtönüknél, végig genyózva engem ismételtek 1971. után is folyamatosan a szőkék helyetti fejtámadással. Valamennyi szőke 666-é. 1983-ban már berendezték a borsodi 666 központ Ágneseit Talmudos Hantos Ági kezdetével a bölcsődében, Erikáit és Ildikóit, Sátán felesége kezdetével Godzsák Ildikóval, így a Varga vasfüggönyös határlezáró is sajátjuk, valamennyi Vargával együtt születésem óta élnek szép és szerető életet. Valamennyi Halak szülött 666-é. Éppen most törölte egyik versem miatt magát Edwin Chat Tóth eredeti néven Halakként élve belőlem skizoprenként egyik versem miatt, mely az 1995-ös világ végéről szólt. Engem hisz mindenki elmebetegnek, mert az orvosok azt mondták a gyerekeimnek is, hogy a megszállottság szörnyetegekkel, Sátánnal skizopreniát jelent, nem ember gyilkosságot, mint skizopren refrenek, könyvek és csapások helyetti ember gyilkosok.
Nagy Erika már 1983-ban három gyerekesként születése óta élt ember gyilkosságból, táguló orrlyuka miatt megtámadtak gyerekkoromban, mint férfifaló helyett. Ide volt berendezve Kolcza bolond család a Hecskéről. Tálas Julianna, aki elkezdte a mexikói szappantisztító sorozatokat 1971-ben, álmos füzetek szerint sztriptíztáncot tanított be az egyik Révész utcai Kolcza Mari sorsaként, amelyik kihasználta a férjét, hangzott el mondat Varhola szociális hálózat ismétlésében is Miglécz Gabriella karmikus református foglyuggató kísérettel bíróval együtt, mindketten kihasználták a férjüket, ezért Szabó Pistike párttitkár elmeosztályról nekem mondta, hogy kihasználtam a férjemet Kiszely Ottóval a 666 központból, Dévényi Erzsébet megtartóival, Soós Istvánnal és Soós Katalinnal. Valamennyi Erikán és Ildikón itt ismét végig mentek, ami mai napig tart, már belőlem öregedtek meg értelmiségként. Áriásnak termelték ki nemrég Erikájukat, Szabó Máténé így került a ricsei elme szociális otthon felé bőrruhás kurvaként, öccsével együtt eljöttek Ricséről, mint 666 népei, a fekete sárkány népével együtt, mint Réfi Gyöngyivel, amelyik már Rudabányácskán vett házat, amióta engem űzött sorsaként a volt férjem az utcán, hogy megöl engem, majdnem széttörve a fejemet a Pázsit Rozmaring utcájának falában. Nádas és Nádasdy a kelet sorozatból Szandi cigánytelepével együtt, Avonnal, Orifllimmel, Ottóval, Farkas Bercivel magyar honfoglalók a 666 központból oroszokkal együtt, itt emelték ki a cigány honfoglaló Farkas Flóriánt Elek András hegyközi cigányság általi megöléséből, vagyis szörnyeket jelent a Pszichografológiából.
Valamennyi Gábor és Gabriella 666 központhoz tartozik, így a 666 az összes csapásának és szerepjátékosának a sorsát és életét végrehajtotta az embereken a cigányságával Yosénak, aki idetartozik a Bertalan utcához Láma képviseletében.

1986-ban láttam meg Pesten azt a Straub Dezsőt, amelyik az apokalipszisében a 666 teremtőjének 1992-ben jelentkezett űrhajóval. Én fehér vászon ruhában voltam és huzigáltam térdemen az egyik utcai berendezett helyett, mert ki volt a térdem, viszont Straub Dezső ember áldozásból nyitott az Észak-Magyarország szerint vállalkozást, s a médiában szoknya dobálással ismételte az álmot.

Ringasd el magad politikusai idejében már 666 volt az ország irányító politikája egymást követő kommunista koraival a két elmeosztálynak. Most még mindig azon beszélnek, hogy Kádár János, akit Kádár Sára Hajnalka vitt tovább ember áldozásával a romániai magyaroknak vissza korban Sári babával 1972-ben ballagásomkor orosz történelem kezdetéig a Lila kocsma babáival tiltotta a Ringasd el magad politikai legyeinek a zenéit. Magyarok és emberek gyilkosait jelentik, 1998-ban támadtak meg azzal, hogy mennyire szeretjük egymást, ringattak engem az ölükben a fertelmek a tanárnője helyett a Bertalan utcai börtönnek. Presser Gábor légyként ide van berendezve egy tanárnővel Republiccal együtt. Külön adventi sorozatot hajtottak végre Erdélyi néven Erdélyi utcával a vasfüggöny lezárása óta. Yoko Ono Patkány Illés apokalipszissel, Bródy Jánossal, Koncczal a Vörös Oroszlános kommunizmus kezdetével angol véggel ide van berendezve a korláti 666 központba, Shuszter Lóránt sokszorózódó patkánnyal, amelyik a svábokkal gyilkolt nyolcvan éve, Fejjel Máriával ismételték Károlyfalváról a pofot, amit Begala Mihály adott anyám anyjának,amikor a zsidó cipésztől gyereke lett Zuki néven az apokalipszishez cukor jelentéssel. Ezen jár körbe a börtön és az elmeosztály. A Begala család többi tagja 666-ként áldozta meg az embereket, kastélyba telepítetten. Mindegyik kastélyba volt téve először csapásként. A római egyház ufósai 666-ot jelentenek az Iker toronnyal, nácikkal együtt, pusztítóval, valamennyi együttessel, szívhez küldött slágerek énekeseivel főnixes feketék gyilkossága kezdetével, Derláné Éva náci bárányával együtt ezer éves református Talmudos szerepjátékosaival Bustának Szabó István lyukas szíve miatt megtámadott reformátusaival.

Kállai börtön babákkal, Hornyák Babi és Ildikó a mosónőivel a Józsefvárosnak szőkeként sorsát végrehajtva Rózsa anyával nagymama támadásával a boszorkányok helyett, az egész kommunista erdő medvékkel együtt 666 népe a szabadköműves Moldovánékkal I. emeletes rokonsággal, Zoltán Erika elmeosztályával a börtönből, amelyiknek puffadásos vég lett megírva 1986-ban, azóta gyilkol a börtönük.
Popposok, interpopposok, punkok, Nagyok, Kisek, Novákok, mint utcanépe a sógornőmnek Keresztesi család szlovák Tót rokonságával, Vartnal család, Dudások mindenütt az országban Hunnia elmeként is, Dudás Sándor olajfák hegyi költővel 666-é, Kelet művészeti egyesület Cseh Károly lírai karámja, akit most is gyászolnak, mint Íziszes Bibliás föld vastrágya létrehozóját, akinek a könyvét a török indiai cigánytelep ismételte a 666 központjával Borsodnak, mint Villás Médiájával egykori Hitlernek, ugyanis a zsidók a mi nevünket vették fel annak idején.

A Barakkosok teljes egésze Barachkkal együtt korláti 666 központot jelent, mint a termékenységi népei cigánysággal beállítva a vasfüggönyösöknek. Csepregi Éva főnixes népei fekete világ képviselete árnyék formában Erdős nevekkel együtt 666 központot jelentenek Kata gyümölcsei kommunista írásommal párhuzamosan, ugyanis az az írás az orosz történelem volt, amiért a Rákóczi tér odament Kata néven gyilkolni, miután itt befejezték a Mészáros Kata kocsmát Okos Kata laptojával a cigánytelepnek, amit ma fogok átvenni a saját életem vérén a cigányságtól, ami a nácikat idehozta hosszabbításként a Rákóczi térhez.

A Rákóczi tér teljes egésze 666 mindhárom hosszabbítással, a Vörös Oroszlán kommunistáival, a romániai halál reformátusokkal, a börtön bűnözőivel a priccseseknek, Egyitpom, beduinok, törökök, boszorkányok, Talmudosok, mint Jézus áldozók születésem óta, kis fehér kutyásai az egykori Tarot beállítóinak, Simon Éva szaga miatt kiválasztott kezdete a karmikusoknak, amelyik ekkor mondta Kolcza mexikói szappantisztító sorozat főhősével a nemi csapásnak, hogy ne engedjek be férfit a lakásba, még szerelőt sem, Kolcza szerint már nekem minden mindegy. Tálas Julianna a Bestia apácája volt, amit szikszói könyvekkel is ismételtek Szikes szó megmaradásával 666 központból. Dögkutat üzemeltettek a turulmadárnak. Valamennyi munkahely, amin végigmentem minden tagjával 666, a Telefongyár Pataki utcájával együtt, az Elzett, a szociális hálózat teljes egésze a fideszes Csernainé Katival az élen, Gulácsinéval, Gulácsi László sántaként kiválasztottal, Budaiékkal miskolci televízióból is, Lévaiakkal, vagyis Orbán Viktor duplán erősít a 666 központjából. A nácik, a fasiszták, a pusztítók, a média, a füves utcanép, az alkoholisták, Ágnesek, mint Pszichografológiai kezdetek, a Tóth-Kecskés Katalin és Nyírő Gyula elmeosztályának Pán-Európai Uniója teljes egészében az Ensz-szel együtt a börtönből 666-é. Észak-Magyarország zsidói valamennyi 666-ot jelentenek, a Simonokkal együtt, amik helyett engem szállított be Szelep befulladással a kezükbe 1995-ben végig Melion helyett gyilkoltak, felesége Szörnyeteg koporsójával kihalatva minket, helycserét hajtva végre a cigányteleppel húsz éve pár emberrel, ennyien voltunk. Mariannák is a 666-hoz tartoznak Jánosokkal együtt, valamennyien Katalin néven vannak. Még a Beatles is 666-é volt a Kiss Tábornok utcáról hippikkel, punkokkal, műanyag kommunistákkal egész Tiszaújvárossal, Kazincbarcikával.

Mivel mindegyik szereplő be van rendezve, nem értem az emberek megáldozását sorsuk helyett a 666 központnak az összes elmecsapásával a magyaroknak. Amerikai szabadköművesek nem áldoztak embereket maguk helyett, mondta Busch. Itt normális dolog volt Vass Tibor pszichopatáival. Örjöngve ismételték hatalmas erővel rajtam az összes talmudos református könyvét Visnyei László árnyék kimentettjének a börtönnek, valamennyi korávan majdnem száz éve a 666-nak tetteivel együtt, egész Ázsiával.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kazincbarcikával, apokalipszisében, hosszabbításként, hosszabbítással, sztriptíztáncot, szappantisztító, végrehajtásában, szabadköművesek, reformátusokkal, pszichopatáival, elmeosztályának, cigánytelepével, elmeosztályával, tönkretevésével, apokalipszishez, apokalipszisnek, apokalipszissel, tiszaújvárossal, reformátusaival, szörnyetegekkel, megmaradásával, hivatalsegédek, cigánytelepnek, gyógyszereinek, megszállottság, elmecsapásával, kiválasztottal, gyerekkoromban, cigányteleppel, elmeosztályról, kommunistákkal, kommunistáival, értelmiségként, józsefvárosnak, elmeosztálynak, károlyfalváról, magyar kislány, falvak parasztjainak, borsodi elmeosztályok, anyja sorsát, elmeosztályok gyógyszereinek, szőke Turcsányiné, szőkék helyetti, 1995-ös világ, megszállottság szörnyetegekkel, mexikói szappantisztító, egyik Révész, férjemet Kiszely, ricsei elme, fekete sárkány, volt férjem, kelet sorozatból, Bródy János Katalin, Időjelek Medúzás, Kovács Zsuzsa, Zöld Medeia, Benkő Dániel, Familia Kft-vel, Zöld Medeiáé, Ágneseit Talmudos Hantos Ági, Godzsák Ildikóval, Valamennyi Halak, Edwin Chat Tóth, Nagy Erika, Tálas Julianna, Kolcza Mari, Miglécz Gabriella, Szabó Pistike, Kiszely Ottóval, Dévényi Erzsébet, Soós Istvánnal, Soós Katalinnal, Valamennyi Erikán, Szabó Máténé, Réfi Gyöngyivel, Pázsit Rozmaring, Farkas Bercivel, Farkas Flóriánt Elek András, Valamennyi Gábor, Straub Dezsőt, Straub Dezső, Kádár János, Kádár Sára Hajnalka, Presser Gábor, Yoko Ono Patkány Illés, Bródy Jánossal, Vörös Oroszlános, Shuszter Lóránt, Fejjel Máriával, Begala Mihály, Derláné Éva, Bustának Szabó István, Hornyák Babi, Moldovánékkal, Zoltán Erika, Dudás Sándor, Cseh Károly, Íziszes Bibliás, Villás Médiájával, Csepregi Éva, Mészáros Kata, Okos Kata, Vörös Oroszlán, Simon Éva, Telefongyár Pataki, Csernainé Katival, Gulácsi László, Orbán Viktor, Tóth-Kecskés Katalin, Nyírő Gyula, Pán-Európai Uniója, Kiss Tábornok, Vass Tibor, Visnyei László,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Esterházy Péterre emlékezünk  Előfordul, hogy  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Egyszerű  Facebookon kaptam  Segíts neki dicsérni Téged  Facebookon kaptam  Ismeretlen: Ikarusz monda  Alvó kislány  Szép estét kedves látogatóimna...  Hamvas Béla  IGEN így  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 15  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Paul David Tripp Április 13  Pitypang szökőkút  Szép estét  "Ez egy csoda"  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  A Magyar Költészet napja alkal...  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Facebookon kaptam  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Azért kaptad  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Jánosházy György: Fogd a kezem  Nagy és kis csodák  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Martin Buber, A haszidim meséi  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Szép estét kedves látogatóimna...  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Paul Éluard - És egy mosoly  Somlyó Zoltán - Orgonával  Facebookon kaptam  képre írva  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Esterházy Péter: Harmonia c...  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Vito Giaquinto gondolata  Facebookon kaptam  József Attila – Keresek ...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Egy párkányon  Facebookon kaptam  Andrássy Réka - A bolond Böske  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Anyámról való emlékek  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Eduardo Sacheri gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy gondolat  Önmaga ellenére  Pitypang szökőkút  Egy tavasz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  József Attila – Keresek ...  Jan Twardowski - Siessünk  Facebookon kaptam  Márai Sándor tollából  Szép álmokat!  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Krisztinától  Szép estét kedves látogatóimna...  Kertem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  jó reggelt  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Tanmese  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Ma van a magyar költészet napj...  Latinovits Zoltán tollából  Nevelőszülőkhöz adták, 
Bejegyzés Címkék
magyar kislány, falvak parasztjainak, borsodi elmeosztályok, anyja sorsát, elmeosztályok gyógyszereinek, szőke Turcsányiné, szőkék helyetti, 1995-ös világ, megszállottság szörnyetegekkel, mexikói szappantisztító, egyik Révész, férjemet Kiszely, ricsei elme, fekete sárkány, volt férjem, kelet sorozatból, cigány honfoglaló, összes csapásának, cigányságával Yosénak, egyik utcai, médiában szoknya, ország irányító, romániai magyaroknak, tanárnője helyett, tanárnővel Republiccal, vasfüggöny lezárása, svábokkal gyilkolt, zsidó cipésztől, apokalipszishez cukor, római egyház, boszorkányok helyett, egész kommunista, szabadköműves Moldovánékkal, sógornőmnek Keresztesi, országban Hunnia, török indiai, termékenységi népei, orosz történelem, saját életem, nácikat idehozta, romániai halál, börtön bűnözőivel, egykori Tarot, nemi csapásnak, szociális hálózat, fideszes Csernainé, füves utcanép, börtönből 666-é, kezükbe 1995-ben, cigányteleppel húsz, 666-hoz tartoznak, emberek megáldozását, összes elmecsapásával, összes talmudos, 666-nak tetteivel, kazincbarcikával, apokalipszisében, hosszabbításként, hosszabbítással, sztriptíztáncot, szappantisztító, végrehajtásában, szabadköművesek, reformátusokkal, pszichopatáival, elmeosztályának, cigánytelepével, elmeosztályával, tönkretevésével, apokalipszishez, apokalipszisnek, apokalipszissel, tiszaújvárossal, reformátusaival, szörnyetegekkel, megmaradásával, hivatalsegédek, cigánytelepnek, gyógyszereinek, megszállottság, elmecsapásával, kiválasztottal, gyerekkoromban, cigányteleppel, elmeosztályról, kommunistákkal, kommunistáival, értelmiségként, józsefvárosnak, elmeosztálynak, károlyfalváról, képviseletében, kimentettjének, rudabányácskán, fejtámadással, gyilkosságból, befulladással, moldovánékkal, interpopposok, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 346
  • e Hét: 504
  • e Hónap: 2863
  • e Év: 55129
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.