Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Így hozták létre hamis okokkal a közel-keleti háborúkat
  2018-12-26 11:45:43, szerda
 
 







ÍGY HOZTÁK LÉTRE HAMIS OKOKKAL A KÖZEL-KELETI HÁBORÚKAT


"Új amerikai évszázad (háborús) projekt" - "Háborúra készülve" című film


Hogyan vezetett hamis titkosszolgálati információkra alapozva a közel-keleti háborúk megindításához, Irak megszállásához, majd Afganisztán, Szíria, Líbia megtámadásához az a TERV, amit "Új Amerikai Évszázad Projektnek" neveznek és amiről a világ közvéleménye és ismerőseid 99%-a mai napig semmit sem tud.

Pedig 2001.szeptember 11-el vette kezdetét és Donald Trump 2018.december 20-i kijelentésekor sem ért még véget! Még akkor sem ha az amerikaiak Szíriából való hazahozataláról és az afganisztáni haderő létszámának csökkentéséről döntött!



Összeállítottam egy kis videót a "Háborúra készülve" című filmből, hiszen számtalan területen kapcsolódik a VilagHelyzete 2011 óta megjelent igazságfeltáró cikkeihez.

Ha már tényleg kivonulnak az amerikaiak végre Szíriából... az aktuális eseményekhez is kapcsolódik. Mára sokan elfelejtették, sőt nem is ismerik azt a tervet, aminek részeként háborút indítottak Irak, Afganisztán, Szíria, Líbia, Jemen ellen...


Mindezt hamisított információkra, az ENSZ és a világ megtévesztésére alapozva...


"Háborúra készülve"- Így hozták létre hamis okokkal a közel-keleti háborúkat
Link


2001. 9/11 létrehozása csak a kezdet volt..., sőt Iraknak és Saddam Husseinnek soha nem voltak tömegpusztító fegyverei, Líbia és Kadhaffi még ma is békében élhetne, Szíriában soha nem robbant volna ki az egyik legpusztítóbb háború és Jemen nem lenne jelenleg a Föld legsúlyosabb humanitárius katasztrófája... A mostani bevándorlási invázió nem is létezne... De létezik, mert ez volt a terv!


Részletek a friss Shock & Awe c. filmből... Cikkekkel mellékelve...


"Új amerikai évszázad (háborús) projekt"


Abban a hónapban, amikor Szaddám bejelentette, hogy leváltja a dollárt, a ,,Projekt egy új amerikai évszázadért" elnevezésű szervezet, aminek történetesen tagja volt Dick Cheney, ,,Amerika védelmi stratégiáinak, erőinek és erőforrásainak újjáépítése az új évszázadra" címen dokumentumot bocsátott ki.







Miként manipulálja a láthatatlan hatalom a politikát és a fősodratú médiumokat? Ismertető F. William Engdahl A gondolatgyárak című kötetéről.


F. William Engdahl - A gondolatgyárak című könyvéből részlet - Miként manipulálja egy láthatatlan hatalom a politikát és a fősodratú médiát


A szerző könyvének 8. fejezete ismerteti a demokrata párti Új Amerikai Biztonság Központja (Center for New American Security) nevű gondolatgyárat. Ennek léte, írja Engdahl, bizonyítja, hogy a demokrata pártiak is lehetnek héják.

A fejezet első alfejezetének címe: Változás...?

A 2008. novemberi elnökválasztáson Barack Obama a két nagy amerikai párt egyikének első fekete bőrű jelöltje legyőzte republikánus kihívóját, John McCaint. Obama választási kampánya egyetlen szóból állt: Változás!

Nyolcévnyi Bush- és Cheney-kormányzás után az amerikaiaknak láthatóan teljesen elegük lett az Egyesült Államok agresszív háborújából Afganisztánban és Irakban. Elegük lett a terror elleni háborúból. Változást akartak.

A választási kampányban Obama megígérte, hogy hazahozza Irakból a katonákat, és Kubában bezárja a CIA guantánamói kínzótáborát. Magabiztosan azt is megígérte, hogy az ország gazdaságát talpra állítja az 1930-as évek depressziója óta bekövetkezett legnagyobb összeomlás után.

Mielőtt még elnökként nyugodtan elrendezkedett volna az ovális irodában, a norvég parlament bizottságától megkapta a Nobel-békedíjat. Úgy tűnt, hogy Amerika végre visszatér a demokratikus értékekhez, a béke és a fejlődés megvédéséhez. Egy rövid időre a világ örömmámorban látszott úszni.

2015 elején, Obama elnökségének hatodik éve után a dolgok teljesen máshogy néztek ki. Ő lett az újabb kori amerikai történelem legnépszerűtlenebb elnöke, azaz még George W. Bushnál is népszerűtlenebb volt.

Gazdaságpolitikáját ugyanazon Wall Street-i bankárok diktálták, akik felelősek voltak a 2008-as pénzügyi válságért, kezdve a Citigroup és a Goldman Sachs emberével, Robert Rubinnal. Obama csapata, ahelyett hogy az adófizetők pénzét a felújítást igényelő infrastruktúrába fektette volna, azaz autópályákba, hidakba, expresszvonatokba, a vízellátásba vagy az elektromos hálózatba, mindent elkövetett, hogy azt a Wall Street bankjainak adja ,,segítségként".

Hat évvel a válság és Obama hivatalba lépése után az amerikai gazdaság még mindig nem érte el a 2006-os szintet. 2014 decemberében egy független közgazdász, John Williams a valódi munkanélküliséget, vagyis azokat is beszámítva, akik már feladták a munkakeresést, 23 százalékra becsülte. Mint hangsúlyozta, a munkaügyi minisztérium politikai nyomás hatására mindenfajta definíciós trükkökkel alacsony értéken tartotta a tényleges munkanélküliségi arányszámot. Amerikában a harmincas évek nagy depressziója óta még soha nem volt 23 százalékos munkanélküliség, ami azt jelentette, hogy csaknem minden negyedik munkavállaló állás nélkül volt.

Engdahl ezután rátér Obama külpolitikai rejtélyére. A szerző már kezdő mondatában leszögezi, hogy az Obama-kormány legveszélyesebb kudarca a külpolitika volt.







A Nobel-békedíjas elnök világszerte még több háborút indított meg, mint elődje, George W. Bush.


Elsőként a meglepő afganisztáni ,,surge"-re, azaz ,,felszökkenésre" került sor, amely kifejezést arra értették, hogy az Afganisztánban lévő katonák számát további 30 ezerrel megnövelték.

Ezt Pet­raeus tábornok és a demokrata párti háborús héják tanácsolták neki, mégpedig azzal, hogy sürgősen hajtsa végre. Amikor Petraeus tábornok az Irakban állomásozó amerikai haderők parancsnokaként a felkelés leverésének olyan stratégiáját választotta, amelyet ,,alacsony intenzitású háborúzásnak" neveztek, Obama ezt azzal viszonozta, hogy Petraeust az Afganisztánban állomásozó amerikai csapatok főparancsnokává tette, és ő volt az, aki felügyelte a ,,surge"-öt. 2011-ben Petraeust a CIA főnökévé tették, mígnem egy évvel később belekeveredett egy szexbotrányba, és ezért távoznia kellett.







Arab tavasz és terroristák kiképzése


Obama elnöksége idején az amerikai titkosszolgálatok - a titokban az amerikai kongresszus által engedélyezett finanszírozással, valamint szaúd-arábiai és katari pénzekkel - megindították az úgynevezett ,,arab tavaszt".

Ez utóbbi 2010 decemberében, Tunéziában kezdődött. 2011 elején Washingtonból kiképzett kádereket vittek az egyiptomi felkelésekhez és tüntetésekhez.

Egy 2011. február 4-én Kairóban, zárt ajtók mögött tartott találkozó alkalmával a NATO megszervezte Líbiában és Szíriában a véres arab tavasz megindítását. Ezek eredményei katasztrofálisak lettek, és nemcsak a világbéke, hanem az Egyesült Államok hosszú távú nemzeti érdekei szempontjából is.


Link


Azt követően, hogy több kísérlet után kudarcot vallott az a próbálkozás, hogy Bassár el-Aszad szíriai elnököt erőszakkal űzzék el hivatalából, Washington elhatározta, hogy a későbbi Iszlám Államot Irakban és Szíriában titokban finanszírozza, dzsihadistáit kiképzi. Őket amerikai és izraeli speciális egységek gerillaharcra és borzalmas terrorcselekmények elkövetésére képezték ki titkos török támaszpontokon, majd pedig az Iszlám Állam csapataihoz küldték őket.







De az Obama-kormány nem csak a Közel-Keleten fejtette ki illegális tevékenységét. Amikor Ukrajna demokratikusan megválasztott elnöke, Viktor Janukovics 2013 novemberében bejelentette, nem a társult EU-tagságot fogadja el, hanem egy jobb ajánlatot Oroszországgal és az Eur­ázsiai Gazdasági Unióval történő együttműködést, az Obama-kormány néhány órán belül színes forradalmat robbantott ki, amelyet ezúttal az Euromajdan-tiltakozásnak neveztek. (Részletesen ITT Link)

Victoria Nuland, az amerikai külügyminisztérium Európáért felelős államtitkára és Geoffrey R. Pyatt kijevi amerikai nagykövet a szó szoros értelmében egy Washington által megtervezett puccs feltételeit vetették papírra 2014 februárjában.[/]

Néhány órával korábban még Frank-Walter Steinmeier német külügyminiszter a konfliktus diplomáciai megoldását követelte. Washington és az Obama-kormányban helyet foglaló háborús héják viszont hallani sem akartak a békéről, hanem polgárháborút akarta kirobbantani Ukrajnában. A németek, teszi hozzá Engdahl, egyértelműen a program rossz oldalán álltak. Sokan várták azt, hogy a háborúbarát neokonzervatívok - vagy neokonok, ahogyan röviden ellenfeleik nevezték őket - Obama 2009. januári elnökké válásával eltávoznak a kormányból.

Bush elnökségének katonapolitikája messzemenően egy befolyásos republikánus gondolatgyár, a Project for a New American Century (Új Amerikai Évszázad Projekt - PNAC) munkája volt.







A PNAC kinyilvánított célja a globális vezetés biztosítása Amerikának, valamint a katonai erő és az erkölcsi egyértelműség politikája.

Ahogyan David Rockefeller trilaterális bizottsága Carter elnök hivatala idején a hetvenes években az Egyesült Államok kül- és biztonságpolitikáját szó szerint irányította, ....
ugyanazt tette Bush elnök idején a PNAC Dick Cheney-n, Donald Rumsfelden, Paul Wolfowitzon és Richard Perle-en át az elnökség minden fontos politikai posztján.


A PNAC-hoz tartozott még a vezető republikánus háborús héja John McCain szenátor és későbbi amerikai elnökjelölt. >>>>>>

A PNAC azt a feladatot tűzte ki maga elé, hogy lobbista munkájával elérje a Pentagon hadi kiadásának igen jelentős növelését.








A 2001. szeptember 11-i támadások tökéletes hátteret szolgáltattak mindehhez. Később derült ki, hogy a PNAC-tagok az elnöknek és a nyilvánosságnak hamis titkosszolgálati ismereteket mutattak be, amelyekkel az USA-t háborúba csalták Szaddám Huszein ellen.

Szaddám Husszein mindig is Oszama bin Laden elszánt ellenségének számított, és azt a vádat, hogy Iraknak tömegpusztító fegyverei vannak, sohasem bizonyították.

A PNAC-nak az anyagiakat elsősorban két adómentes alapítvány nyújtotta,
és mindkettő szorosan kapcsolódott az amerikai hadiiparhoz: a Lynde és Harry Bradley Alapítványon és a John M. Olin Alapítványon át.

Mindkét alapítvány ezenkívül számos más washingtoni neokonzervatív gondolatgyárat finanszíroz, amit a szerző könyvének kilencedik fejezetében ismertet részletesebben.

Írta és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete.com


Link







Kapcsolódó VilagHelyzete és Alternatív Hírek Cikkek:


Kegyetlen igazság milliárdosok háborús játékáról

Link

Megdöbbentő videó az igazságról - A "terrorizmus elleni háború" valódi oka

Link


Az ISIS fedősztori titkos története - Kik kreálták és használják a rettegett Iszlám Államot

Link


Globális hadviselés - Irán van az USA-Izrael és a NATO célkeresztjében a III.világháborúra készülődve - Hatalmas átfogó elemzés a Global Research oldaláról magyarul

Link


Kötelező tananyag: Az USA stratégiájának nyílt beismerése felfedte a háborúk és a mostani válság okait!

Link


Igazságok a Nyugat közel-keleti beavatkozásai és a párhuzamos társadalmak kialakítása mögött

Link


9/11 Teljes áttekintés - 15 éve hazudnak 2001.Szept.11-ről, de mi az, amit mára tudhatunk a terrortámadás hazugságairól

Link


A halálos beteg CIA-ügynök bevallotta: "Mi robbantottuk fel a világkereskedelmi központot" és követtük el 9/11-et a CIA ,,Új évszázad" műveletében

Link


Hát ennyi volt: nyilvánosan bejelentették az Új Világrend létrehozását, a jelenlegi világ felszámolását!

Link








 
 
0 komment , kategória:  Média  
Címkék: titkosszolgálati, neokonzervatívok, munkanélküliségi, finanszírozással, katasztrofálisak, katonapolitikája, elnökválasztáson, tisztségviselője, infrastruktúrába, célkeresztjében, főparancsnokává, parancsnokaként, külügyminiszter, munkanélküliség, összeállítottam, népszerűtlenebb, nyilvánosságnak, legveszélyesebb, megtévesztésére, hazahozataláról, kinyilvánított, oroszországgal, együttműködést, neokonzervatív, kijelentésekor, támaszpontokon, demokratikusan, részletesebben, gondolatgyárat, megszállásához, gondolatgyárak, felszökkenésre, stratégiájának, afganisztánban, csökkentéséről, elrendezkedett, közel-keleti háborúk, világ közvéleménye, amerikaiak Szíriából, afganisztáni haderő, amerikaiak végre, aktuális eseményekhez, világ megtévesztésére, közel-keleti háborúkat, kezdet volt, egyik legpusztítóbb, mostani bevándorlási, friss Shock, láthatatlan hatalom, fősodratú médiumokat, gondolatgyárak című, fősodratú médiát, HOZTÁK LÉTRE HAMIS OKOKKAL KÖZEL-KELETI HÁBORÚKAT, Amerikai Évszázad Projektnek, Donald Trump, Saddam Husseinnek, Dick Cheney, Ismertető, William Engdahl, Amerikai Biztonság Központja, American Security, Barack Obama, John McCaint, Nyolcévnyi Bush-, Egyesült Államok, George, Wall Street-i, Goldman Sachs, Robert Rubinnal, Wall Street, John Williams, Amikor Petraeus, Iszlám Államot Irakban, Iszlám Állam, Amikor Ukrajna, Viktor Janukovics, Eur­ázsiai Gazdasági Unióval, Részletesen ITT, Victoria Nuland, Geoffrey, Frank-Walter Steinmeier, American Century, Amerikai Évszázad Projekt, Újjáépíteni Amerika, Cheney George, Robert Kagan, Vicoria Nuland, Paul Wolfowitz, Donald Rumsfeld, William Kristol, David Rockefeller, PNAC Dick Cheney-n, Donald Rumsfelden, Paul Wolfowitzon, Richard Perle-en, John McCain, Szaddám Huszein, Szaddám Husszein, Harry Bradley Alapítványon, John, Olin Alapítványon, Kapcsolódó VilagHelyzete, Alternatív Hírek Cikkek, Iszlám Államot, Global Research,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Mírjam barát...  Vágy, élet és sugár  Facebookon kaptam  " A gondolat is rezgés. Minél ...  Paul David Tripp Március 16  A gyász  Sötétség és világosság  Minden jónak végeszakad egysze...  Minden jónak végeszakad egysze...  Éljen a magyar szabadság!  Síró nő  Por  Paul David Tripp Március 17  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Ne engedd el kezem!  Amikor 5 éves voltam,  Facebookon kaptam  Ne engedd el kezem!  Facebookon kaptam  Amikor még rangja volt...  Facebookon kaptam  Kakaós piskóta  Benned is ezerféle szín van  Boldog ünnepeket kívánok minde...  Imádkozás Krisztus értelméért  William Shakespeare-től idéze...  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Jó éjszakát  Cicus virággal  Könnyáztatta asszonysorsok  Gámentzy Eduárd - Írok egy dar...  Benned is ezerféle szín van  Egyet értesz?  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Rőzsehordó nő szobra  Facebookon kaptam  A halolaj és a hal még a migré...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Március 15 emlékére virágba bo...  Akinek vaj van a fején...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Mély, puha álom - sárga féltés  Nem kell ide békemenet  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  képre írva Március 15 -re emlé...  Facebookon kaptam  Heltai Jenő: Szabadság  Facebookon kaptam  Jóga férfiaknak  Isteni zsebkendők  Isteni zsebkendők  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Egyet értesz?  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Ma  A szív és a cselekvés egységes...  A magukat nyílt és őszinte emb...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Sajnos ezt elBalogozták  Ne engedd el kezem!  Szent Pio atya!  Könnyáztatta asszonysorsok  William Shakespeare-től idéze...  Jó éjszakát  Alvó kislány  Március 15-re emlékve  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem kell ide békemenet  Szeretettel  Facebookon kaptam  Hernádkakon tánccal ünneplik m...  Gősi Vali - Tükre lennék...  Házi botox  Mélységes szomorúsággal  A halolaj és a hal még a migré...  Facebookon kaptam  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Nem kell ide békemenet  1848. március 15-én  Szép estét kedves látogatóimna...  Csendes éjszakán  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Kakaós piskóta  Dóró Sándor: Tétova lét  mindent a népért...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Hernádkakon tánccal ünneplik m...  Alvó cica 
Bejegyzés Címkék
közel-keleti háborúk, világ közvéleménye, amerikaiak Szíriából, afganisztáni haderő, amerikaiak végre, aktuális eseményekhez, világ megtévesztésére, közel-keleti háborúkat, kezdet volt, egyik legpusztítóbb, mostani bevándorlási, friss Shock, láthatatlan hatalom, fősodratú médiumokat, gondolatgyárak című, fősodratú médiát, szerző könyvének, demokrata párti, demokrata pártiak, fejezet első, amerikaiaknak láthatóan, terror elleni, választási kampányban, ország gazdaságát, 1930-as évek, ovális irodában, norvég parlament, demokratikus értékekhez, fejlődés megvédéséhez, rövid időre, világ örömmámorban, dolgok teljesen, újabb kori, 2008-as pénzügyi, adófizetők pénzét, felújítást igényelő, vízellátásba vagy, elektromos hálózatba, amerikai gazdaság, 2006-os szintet, független közgazdász, valódi munkanélküliséget, munkaügyi minisztérium, tényleges munkanélküliségi, harmincas évek, külpolitika volt, meglepő afganisztáni, felkelés leverésének, évvel később, amerikai titkosszolgálatok, amerikai kongresszus, úgynevezett &#8222, egyiptomi felkelésekhez, véres arab, későbbi Iszlám, társult EU-tagságot, jobb ajánlatot, konfliktus diplomáciai, program rossz, háborúbarát neokonzervatívok, befolyásos republikánus, neokonok 2000-ben, nevet kapta, olyan gondolatgyár, világ legnagyobb, főnöke volt, 1991-es iraki, védelmi minisztere, említett gondolatgyár, 2007-ben alapított, utóbbinak felesége, 2014-es ukrajnai, globális vezetés, erkölcsi egyértelműség, hetvenes években, elnökség minden, vezető republikánus, feladatot tűzte, nyilvánosságnak hamis, anyagiakat elsősorban, amerikai hadiiparhoz, rettegett Iszlám, mostani válság, párhuzamos társadalmak, terrortámadás hazugságairól, halálos beteg, világkereskedelmi központot, jelenlegi világ, titkosszolgálati, neokonzervatívok, munkanélküliségi, finanszírozással, katasztrofálisak, katonapolitikája, elnökválasztáson, tisztségviselője, infrastruktúrába, célkeresztjében, főparancsnokává, parancsnokaként, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 21 db bejegyzés
e év: 69 db bejegyzés
Összes: 4830 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 566
  • e Hét: 6910
  • e Hónap: 33533
  • e Év: 170905
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.