Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ébresztő Magyarország!
  2019-03-26 20:45:07, kedd
 
 













ÉBRESZTŐ MAGYARORSZÁG!


NYÍLT LEVÉL DOBREV KLÁRÁNAK
2019. február 26. 11:57
Szentesi Zöldi László
888.hu


Ön lehetetlenné tette a megbocsátást, hát, viselje a következményeket.


,,Asszonyom!

Közel százötven elektrosokk-kezelést kapott Pákh Tibor a börtönben, különböző orvosoktól, éber állapotban, fájdalmat, áramot ájulásig - így kezdődik Mező Gábor írása a kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapján. Pákh Tibort verték, sokkolták, kínozták, csak azért, mert 1956-ban a forradalom mellé állt. Nem kímélték viselős feleségét sem, nyomkodták, préselték a hasát, így az újszülött csak pár napot élt. Aztán amikor Pákh Tibor 1971-ben szabadult, már nem lehetett gyerekük.

Önnek asszonyom, lehetett gyermeke. Most öt gyermeket nevelnek. Nem én citálom ide őket, maga emeli közüggyé létezésüket abban a kis kampányvideóban, amellyel szimpátiát igyekszik kelteni maga iránt az uniós választások előtt.

Ön, Önök öt gyermeket nevelnek, de valószínűleg csak most ismeri meg Pákh Tibor történetét. Aki azért nem tudta tovább örökíteni magát, mert Önök azt nem engedték. A maga nagyapja, Apró Antal, a magyar forradalom sírásója és elvtársai gyilkolták meg azt a gyermeket. És Pákh Tibor története csak egy a sok ezer közül. Ilyenkor, a kommunizmus áldozatainak emléknapja körül, amikor odakint zúg a szél, a temetetlen holtak lelkei bolyonganak köztünk, és nem lelnek nyugalmat.

Asszonyom, belegondolt Ön abba, hogy a családja felemelkedését gyilkosságok övezték? Hogy egész életében kedvezményezettje volt annak a rendszernek, amely felszámolta a magyar arisztokráciát, polgárságot, munkásságot, parasztságot, és a csatorna hőseit ültette az asztalfőhöz? Hogy maga és a családja nem a kiválóságuknak köszönhetik szédületes karrierjüket és gazdagságukat, hanem annak, hogy amit megkívántak, azt elvették mástól? Igen, még a ház, amelyben laknak, az is lopott jószág. A magánvagyonuk pedig az ország kifosztásából származik. A hálózatnak köszönhetik társadalmi helyzetüket, nem pedig annak, hogy bármiben káprázatos tehetséget mutattak volna fel.

Asszonyom, azért vannak ott, ahol, mert az Ön nagyapja a magyar nemzet ellen bűncselekményeket követett el. Önök pedig szépen, konszolidáltan folytatták a munkát. Már nem véres kötényben, nem bárddal a kézben, mint Apró Antal, sokkal cizelláltabb eszközökkel. De ettől még bűnösek, ahogyan bűnös az egész pereputtyuk. Bűnös az Ön nagyapja, apja, anyja, és bűnös a férje, Gyurcsány Ferenc is."


Link



,,DK-innováció" - Dobrev Klára újabb magyarellenes hazugságai

Link








Bayer Zsolt: TÚL SOK...
2019. március 25. hétfő 06:00 2019. 03. 25. 06:06


Kedves barátom küldött egy filmecskét, egy Németországban élő arab (!) viccet mesél. Ezt:

Egy fekete-afrikai migráns meg szeretné köszönni a németeknek, hogy befogadták, fedél van a feje felett, van mit ennie. Odamegy az utcán egy emberhez:
- Köszönöm önnek, hogy befogadtak, hálás vagyok a németeknek!
Mire az ember:
- Én nem vagyok német, albán vagyok.
A fekete továbbmegy, és megszólít egy másik embert:
- Köszönöm önnek, hogy befogadtak, hálás vagyok a németeknek! Sajnálom, én nem vagyok német, kurd vagyok.
A fekete megszólítja a harmadik embert is:
- Köszönöm önnek, hogy befogadtak, hálás vagyok a németeknek! Én nem vagyok német, török vagyok.
Következik a negyedik ember:
- Köszönöm önnek, hogy befogadtak, hálás vagyok a németeknek! Sajnálom, én nem vagyok német, arab vagyok.
- Uram, nem tudná megmondani, hol vannak a németek?
- A németek? Ők valószínűleg dolgoznak.

Ez a vicc, amit egy arab mesél, németül. Jó vicc. Lehet rajta röhögni. Meg sírni. Ugyanis a valóságról szól. Egy konferencia zajlott Budapesten a migrációról. Ez a vicc lehetett volna a mottója. Amúgy a konferencián megjelent és felszólalt számos jeles ember, politikusok, filozófusok, volt kormány- és államfők, sokfélék, de egyvalami közös bennük: normálisak. A normális ember ma egyszerűen felismerhető: tisztában van azzal, mi történik Európával, látja a veszélyeket, és ellenzi a tömeges migrációt.

Reflektált, kiégett, dekadens, beteg korokban ennyi is éppen elég a normalitáshoz. Kiégett, beteg, dekadens korokban egyszerű és bonyolult lesz minden - olykor egyszerre. Itt van például a haza és a hazaárulás. Egyfelől semmi sem változott ötszáz éve. ,,Hegedűs István, esküdet megszegted, hazádat elárultad, büntetésed halál" - mondta Dobó, Hegedűst pedig felakasztották. Ez a mai napig érvényes és érthető.

Ugyanakkor a mai Hegedűsök bonyolítják a dolgot. Ma nem egyszerűen elárulják a hazát, hanem megkérdőjelezik az alapvető fogalmakat. ,,Nincs haza" - mondják a mai Hegedűsök, a haza nem más, mint ,,szociokulturális fikció", valamint ,,absztrakció". Így a mai Hegedűsök, és mindjárt be is menekülnek a korszellem legerősebb hazugsága mögé: ,,Ez vélemény!" - mondják, s attól fogva mindjárt legitim. S ha mi belemegyünk abba a csapdába, hogy mindezt elfogadjuk legitim véleménynek, akkor végünk van.

A konferencián felszólaló Frank Füredinek, a Kenti Egyetem professzorának van igaza, aki szerint a határok elleni alapvető támadással állunk szemben. Ma minden határ negatív dolognak van beállítva. Az országhatár éppúgy, mint minden szimbolikus határ. Ez a támadás tönkre akarja tenni nemcsak a hazánkat, hanem a kultúránkat, a családi életünket és mindazt, ami egyáltalán emberré tesz bennünket. S miképpen Pete Marocco, az amerikai külügyminisztérium helyettes államtitkára megfogalmazta, a bevándorlás nem emberi jog. Továbbá: ,,Számos civil szervezet működése is elősegíti ezt a folyamatot. Ezen szervezetek tevékenysége fenyegeti az országaink biztonságát." Ez is pontosan így van.

Csak az a baj, hogy ezek ma eretnek gondolatoknak számítanak. Illetve nem baj. Hiszen ,,továbbra is túl sok menedékkérő érkezik Németországba, egyes civil szervezetek pedig jogállamban elfogadhatatlan módon akadályozzák a védelemre nem szoruló kérelmezők kitoloncolását - mondta a német szövetségi bevándorlási és menekültügyi hivatal vezetője, Hans-Eckhard Sommer a Welt am Sonntag című lapban közölt interjúban. Mindez pedig szükségképpen fog elvezetni oda, hogy ha lassan is, de még a németeknek is megjön az eszük. Akkor is, ha egyelőre még csak dolgoznak. Akkor is, ha egyelőre olyanok, mint a brontoszauruszok: félig már megették őket, de még békésen legelésztek. Sebaj. Majd segítünk.







A vezető konzervatív román lap szerint Orbán Viktor a keresztény Európa védőbástyája

Már 19, 2019 | Olvasói levelek | Nincsenek hozzászólások

A vezető román konzervatív napilap, a România Liberă véleménycikke szerint a Magyarországot a jogállamiságtól való állítólagos elhajlással vádoló Soros-Sargentini jelentésről tartott európai parlamenti vita annak emblematikus példájaként marad fenn a jelenkor történelmében, hogy miként változtatható egy vád dicsőséggé a magyar nemzet számára.

Marius Ghilezan publicista az 1877 óta megjelenő nagy tekintélynek örvendő lapban kifejtette: “Orbán Viktor a megtámadott jogán mondott válaszában leckét adott abból, hogy miként változathatók lovaglócsizmává a holland papucsok, vagy miként változhat át zenekarrá a banda, ha jó a karmester."

Véleménye szerint a magyar vezető bársonyos kézzel vágott vissza egy kettős mércék paradigmájába belemerevedett Európának, ahol egyik oldalon a szegények, a másikon a gazdagok állnak.

Orbán nem válaszolt a vádakra. Nem mentegetőzött. Lovagként támadott. Szégyenkezésre kényszerítette a kontinens fejeseit.

Ghilezan szerint: a jelentés sértés a kereszténységet ezer éve védelmező magyar néppel szemben.

Ezt láthatja Manfred Weber, az Európai Bizottság lehetséges jövendőbeli elnöke is, aki nem Magyarország állítólagos kisiklásaira tért ki, hanem a bukaresti tüntetésekkel vágott oda azoknak, akik kihegyezett fülekkel várták Magyarország elítélését és a 7-es cikkely aktiválását, mely amúgy sem fejtette volna ki a hatását, hiszen Lengyelország élt volna a vétójogával.

A vereség győzelemre váltásának taktikája csak a világ nagy államférfiait jellemzi. Strasbourgban újra felemelkedett a budapesti keresztény (Orbán Viktor) szerencse csillaga. Ügyesség, de ravaszság is kell ahhoz, hogy Chivas Regallá változtasd a barackpálinkát.

A csibész (magyar kormányfő) menetközben borította fel a globalizmus ágyasainak szekerét.

Kapellmeisteri tökéllyel védte meg országát. A saját pályájukon győzte le őket. Egy erős európai család támogatásával menyegzővé változtatta a halotti tort.

B. Zs.


Migrációs konferencia. Most kell cselekedni.

Link
























 
 
0 komment , kategória:  Média  
Címkék: következményeket, szociokulturális, brontoszauruszok, kereszténységet, jogállamiságtól, kampányvideóban, megkérdőjelezik, lovaglócsizmává, elfogadhatatlan, konszolidáltan, magyarországot, kényszerítette, felemelkedését, kapellmeisteri, németországban, professzorának, kitoloncolását, kiválóságuknak, barackpálinkát, felakasztották, szégyenkezésre, belemerevedett, arisztokráciát, németországba, szükségképpen, történelmében, felemelkedett, strasbourgban, államférfiait, gondolatoknak, magyarellenes, lengyelország, megfogalmazta, tüntetésekkel, normalitáshoz, paradigmájába, kommunista diktatúrák, forradalom mellé, újszülött csak, uniós választások, maga nagyapja, magyar forradalom, kommunizmus áldozatainak, temetetlen holtak, családja felemelkedését, magyar arisztokráciát, csatorna hőseit, kiválóságuknak köszönhetik, magánvagyonuk pedig, ország kifosztásából, hálózatnak köszönhetik, magyar nemzet, Ébresztő Magyarország, ÉBRESZTŐ MAGYARORSZÁG, NYÍLT LEVÉL DOBREV KLÁRÁNAK, Szentesi Zöldi László, Pákh Tibor, Mező Gábor, Pákh Tibort, Apró Antal, Gyurcsány Ferenc, Dobrev Klára, Bayer Zsolt, Hegedűs István, Frank Füredinek, Kenti Egyetem, Pete Marocco, Hans-Eckhard Sommer, Orbán Viktor, România Liberă, Marius Ghilezan, Manfred Weber, Európai Bizottság, Chivas Regallá,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép Álmokat  Ki volt valójában a rejtélyes ...  A gyász  Üdvözöllek az oldalamon  Tavaszról álmodom,  Facebookon kaptam  Akinek vaj van a fején...  Paul David Tripp Március 16  Szeretettel  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  A magyar sajtó napja március 1...  Paul David Tripp Március 17  Esti kép  A tékozló és Isten gondviselés...  Nagy László - Szerelem emléke  Alvó baby  Dóró Sándor: Tétova lét  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Atyám !  Őri István - Dal az életről  Könnyáztatta asszonysorsok  Benned is ezerféle szín van  Szép estét  Facebookon kaptam  A halolaj és a hal még a migré...  Facebookon kaptam  A csonk és a facsemete  Facebookon kaptam  " A gondolat is rezgés. Minél ...  Ne feledjük: a föld jóval több...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gősi Vali - Tükre lennék...  Dóró Sándor: Tétova lét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Március 15-ére  Az agyat és a csontokat is erő...  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Március 15-re emlékve  Testünk a szenvedélyek izzó f...  A kávé  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Magyarország ilyen hely.  Aranyosi Ervin: Március 15-ére  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mi a különbség  Facebookon kaptam  A nemzet csak akkor...  A kávé  Tavaszról álmodom,  Facebookon kaptam  Rejtő Jenő versei  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A halolaj és a hal még a migré...  Szép estét  Aztán itt van egy másik szerep...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kezdet  Alvó kislány  Ki volt valójában a rejtélyes ...  A nemzet csak akkor...  Szent-Györgyi Albert gondolata  1848. március 15-én  Facebookon kaptam  Majthényi Flóra: Mi a haza?  A közszereplő  mindent a népért...  Sötétség és világosság  Cicus virággal  Rejtő Jenő versei  Hernádkak  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Testünk a szenvedélyek izzó f...  Ted Engstrőm gondolata  Szeüleidtől tanultad  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tanuljuk meg tisztelni más ors...  Aranyosi Ervin: Március 15-ére  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Esti kép  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Ez a miénk!  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Aztán itt van egy másik szerep...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
kommunista diktatúrák, forradalom mellé, újszülött csak, uniós választások, maga nagyapja, magyar forradalom, kommunizmus áldozatainak, temetetlen holtak, családja felemelkedését, magyar arisztokráciát, csatorna hőseit, kiválóságuknak köszönhetik, magánvagyonuk pedig, ország kifosztásából, hálózatnak köszönhetik, magyar nemzet, egész pereputtyuk, fekete-afrikai migráns, feje felett, fekete továbbmegy, másik embert, fekete megszólítja, harmadik embert, negyedik ember, arab mesél, valóságról szól, konferencia zajlott, vicc lehetett, konferencián megjelent, normális ember, tömeges migrációt, alapvető fogalmakat, korszellem legerősebb, konferencián felszólaló, határok elleni, országhatár éppúgy, támadás tönkre, családi életünket, országaink biztonságát, német szövetségi, vezető konzervatív, keresztény Európa, vezető román, jogállamiságtól való, jelenkor történelmében, megtámadott jogán, holland papucsok, magyar vezető, kettős mércék, gazdagok állnak, kontinens fejeseit, jelentés sértés, kereszténységet ezer, bukaresti tüntetésekkel, 7-es cikkely, vereség győzelemre, világ nagy, budapesti keresztény, globalizmus ágyasainak, saját pályájukon, erős európai, halotti tort, következményeket, szociokulturális, brontoszauruszok, kereszténységet, jogállamiságtól, kampányvideóban, megkérdőjelezik, lovaglócsizmává, elfogadhatatlan, konszolidáltan, magyarországot, kényszerítette, felemelkedését, kapellmeisteri, németországban, professzorának, kitoloncolását, kiválóságuknak, barackpálinkát, felakasztották, szégyenkezésre, belemerevedett, arisztokráciát, németországba, szükségképpen, történelmében, felemelkedett, strasbourgban, államférfiait, gondolatoknak, magyarellenes, lengyelország, megfogalmazta, tüntetésekkel, normalitáshoz, paradigmájába, változtatható, véleménycikke, hozzászólások, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 21 db bejegyzés
e év: 69 db bejegyzés
Összes: 4830 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 990
  • e Hét: 7334
  • e Hónap: 33957
  • e Év: 171329
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.