Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Irjunk történelmet 2019 május 26-án is!
  2019-05-25 20:00:38, szombat
 
 
















ÍRJUNK TÖRTÉNELMET 2019 MÁJUS 26-ÁN IS!







A bevándorláspártiak mind ott lesznek, legyünk ott mi is!

Az európai baloldal azért akar kevert népességű Európát, mert valójában a nemzeteket akarja felszámolni, márpedig Európa erejét a sikeres nemzetállamok adják. Meggyőződésem, hogy az előttünk álló évtizedben nem lehet úgy politizálni Magyarországon, hogy nem a migrációt tartjuk a legfontosabb kérdésnek. Ha az elmúlt években baloldali kormány lett volna Magyarországon, akkor most úgy néznének ki a városaink, mint egyes német vagy francia városok, mert százezrével lennének itt Afrikából vagy a Közel-Keletről érkezett migránsok — nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Orbán Viktor miniszterelnök.







Még megvédhető a demokrácia és a szabadság

Ez a vasárnapi EP-választás nem más, mint egy újabb népszavazás a betelepítési kvótáról, ahol a Fideszre leadott minden szavazat a nemzeti szuverenitás megvédését szolgálja.







Európai egyesült rémálmok


Ma még sok száz millió realista európai reméli, hogy az Európai Egyesült Államok hirdetőinek, köztük Gyurcsány Ferenc feleségének nem lesz igaza.







Szögek Európa koporsójában

Ha a migránskultusz és a genderideológia túldimenzionálásához még az Európai Egyesült Államok fantomja is társul, akkor ez azt jelenti, hogy e koporsónak lecsapjuk a fedelét is.







Negyedik EP győzelmére készül a Fidesz-KDNP szövetség

A Fidesz európai parlamenti (EP-) listájáról többen újrázhatnak — egyesek nem is először — most vasárnap, mint ahány helyet összesen az ellenzéki pártok szerezhetnek a számukra legjobb forgatókönyvek szerint. A felmérések szerint a Fidesz—KDNP 13-14 mandátumot is elérhet, míg a DK kettő és a Momentum egy helye győzelemmel érhet fel a két kis párt számára. A vasárnapi EP-választás az MSZP és a Jobbik visszaszorulását, az LMP és a Párbeszéd kiesését hozhatja el.







Orbán Viktor: Ők mind ott lesznek, "Legyünk ott mi is!"







83 MILLIÓ BEVÁNDORLÓT MAGYARORSZÁGRA!!!

Döbbenetes! Ismét egy olyan dokumentum került elő, amely azt bizonyítja, hogy a migránsok invázióját már sok évvel ezelőtt megtervezték! Az uniós dokumentum 83 millió bevándorló magyarországi betelepítésével számolt 2009-ben, akkor, amikor még el sem kezdődött a szíriai polgárháború, és az ISIS még be sem tört Szíriába! A német kormány pedig már 2011-ben elkezdte felvásárolni azokat az ingatlanokat, amelyekbe később bevándorlókat telepített! Ebben a tanulmányban azt is fejtegették, hogy az egy négyzetkilométerre eső lakosság alapján, vajon melyik országba, hány migránst lehetne telepíteni. Az írás címe "A lakosság áthelyezési mechanizmusának lehetőségei a nemzetközi védelmet élvezők számára" (Study on the feasibility of establishing a mechanism for the relocation of beneficiaries of international protection) A "védelmet élvezők" alatt természetesen a migránsokat kell érteni.


A cikk

Link



A tanulmány

Link









Orránál fogva

Dobrev most listavezetőként ott folytatja, ahol a férje abbahagyta.







Az Unió a brüsszeli adminisztráció foglya


A lisszaboni stratégia arról szólt, hogy 2010-re az EU legyen a világ legfejlettebb és legversenyképesebb régiója. Kilenc évvel később "embert nem találunk" a földön, aki ma is ezt mondaná.







Brüsszelnek csak a migránsok a fontosak


Miközben égbekiáltó bűnökről és jogsértő helyzetekről van szó, azokat az EU-ban mégsem tartják fontosnak akkor, amikor valóban cselekvésről és az emberi jogok egyenlő elbírálásáról és védelméről lenne szó. Fontosabbnak tartják ezeknél például azt, hogy van-e színes televízió a börtönökben. De az is fontosabb nekik, hogy hogyan biztosítsanak a migránsok számára beutazást, migráns bankkártyát, szociális juttatásokat.

A migráció kapcsán is csak egyszer hibázhatunk, az a választás, amely előtt most állunk, erről dönt. Dönthetünk a kereszténységből kinőtt kultúránk és életformánk, szabadságunk és függetlenségünk mellett!







Gyurta Dániel: Egy erős Magyarország mindannyiunk érdeke!

Sportolóként számtalanszor éreztem a nemzet erejét. Egy erős Magyarország mindannyiunk érdeke! Ezért megyek el vasárnap. Szavazz Te is! - áll Gyurta Dániel olimpiai bajnok sportolónk Facebook posztjában, a videóban pedig a következő szöveg hangzik el:

A hazádat képviselni egy olimpián hatalmas megtiszteltetés. Amikor a címeres melegítőt viseled magadon, tudod hogy nem vagy egyedül, hiszen egy egész nemzet áll mögötted. Én azt szeretném, ha ez az erő a jövőben is megmaradna, ha Európa továbbra is sikeres, erős nemzetekből állna. Ezért megyek el szavazni május 26-án. Gyere el te is!







Brüsszelben Mordorban jártam - Budaházy Edda

Szívszorító volt látni, ahogy ez az ország megadja magát az idegen hódításnak. Az utcákon hemzsegnek az arabok és az afrikaiak, fejkendős asszonyok vonszolják, tolják, cipelik gyerekeiket vég nélkül.

A központtól pár száz méterre már hegyekben áll a szemét, a kutyaürülék, a boltok előtt szoknyás férfiak ücsörögnek, feketék ordibálnak és a valaha szép színes belga házacskák előtt csapatokba verődnek a hódítók. Az őshonos lakosság pedig valami tompa közönnyel kerülgeti a betelepülteket, úgy tesz, mintha ez volna a világ legtermészetesebb dolga. Lehajtja fejét és megszaporázza lépteit.

Sehol egy rendőr.
A villamos Romániára emlékezteti az embert, a buszokon négerek ülnek és a metró maga a rémálom. A budapesti metróállomások mikrobiológiai kutatóintézet tisztaságúak a brüsszelihez képest.

Bár itt is vannak lepusztult városrészek, de Tarlós Istvánt már rég agyonverték volna, ha Budapesten tömegesen ilyen állapotok uralkodnának. Este egy kis egészségügyi séta az életünkbe kerülhet, és a helyzet tragikomikuma, hogy még egy kést sem tarthatunk magunknál!
Persze a központi tereken nagyobb a rend, több a rendőr is, és vannak szép régi épületek, templomok, paloták. De minden omlik, mohás és pusztul. Atlantiszi hangulat. Látszik, hogy itt nem valami közepesen koszos társaság él, hanem itt egy magas kultúrájú közösség költözött össze egy szutyokban magát jól érzővel. És az utóbbiak győztek.

Mordor éjfekete földjén, sűrű árnyak mezején...

Az a magyar, aki inkább itt él ahelyett, hogy a hazajönne az őrült.
Nem csodálom, hogy országuk látványos elvesztését a belgák csak kábítószer hatása alatt tudják elviselni. Ha Új-Zélandon is ez a helyzet, akkor azt sem csodálom, hogy van, aki nem bírja tovább.
Tudjuk, hogy a Belgium-félék végigrabolták az évszázadokat, és nekünk nincs miért barátságot ápolni velük. Amíg mi a vérünket ontottuk a déli végeken, ezek a népek a törökökkel kereskedtek a hátunk mögött, és kövérre híztak gyarmataik vérén.

De az embert mégis elfogja valami nagy-nagy szomorúság.

És most az uniós politikusok, ezek a kutyák, akik ráengednek egy vitális, szapora, agresszív idegen tömeget saját népeikre, ezek, akik hagyják elveszni őseik földjét, ezek akarnak most minket kioktatni, demokráciából meg szolidaritásból? Ezek a haldoklók, akik saját magukat sem képesek megtartani, még utolsó mozdulatukkal minket is magukkal akarnak rántani? Ezekhez az ,,európai értékekhez" kéne nekünk idomulnunk?

Milyen kvóta?

Mindenkinek el kellene töltenie egy hosszú hétvégét Brüsszelben egyedül, nyakába véve a várost, mielőtt szavazatával május 26-án azokat az erőket támogatja, melyek a brüsszeli bürokrácia kebelén az Európai Egyesült Államok tiszavirág életű formációjáért küzdenek. Tiszavirág életű, mert 2 évtizeden belül könnyen a muszlim testvériségben találnák magukat.


GYŐZZÖN A JÓZAN ÉSZ, GYŐZZÖN A NEMZETET KÉPVISELŐ BEVÁNDORLÁSELLENES POLITIKA!

HAJRÁ MAGYAROK! HAJRÁ MAGYARORSZÁG!


Ez volna az EU - ahova erőszakkal beléptettek bennünket?
/A bejegyzés csaknem 10 éve, 2010-ben készült, amikor a migrációról még nem is hallottunk!/

Link






































 
 
0 komment , kategória:  Média  
Címkék: kereszténységből, visszaszorulását, genderideológia, megtiszteltetés, mechanizmusának, betelepítésével, függetlenségünk, szolidaritásból, listavezetőként, adminisztráció, magyarországon, forgatókönyvek, migránskultusz, miniszterelnök, mikrobiológiai, metróállomások, testvériségben, betelepülteket, magyarországra, számtalanszor, biztosítsanak, magyarországi, demokráciából, elbírálásáról, végigrabolták, international, beneficiaries, természetesen, mozdulatukkal, bevándorlókat, formációjáért, legfejlettebb, meggyőződésem, tragikomikuma, kutatóintézet, nemzetállamok, európai baloldal, nemzeteket akarja, sikeres nemzetállamok, előttünk álló, migrációt tartjuk, legfontosabb kérdésnek, elmúlt években, vasárnapi EP-választás, újabb népszavazás, betelepítési kvótáról, nemzeti szuverenitás, ellenzéki pártok, számukra legjobb, felmérések szerint, helye győzelemmel, olyan dokumentum, ÍRJUNK TÖRTÉNELMET, Magyar Nemzetnek Orbán Viktor, Európai Egyesült Államok, Gyurcsány Ferenc, Szögek Európa, Negyedik EP, Orbán Viktor, MILLIÓ BEVÁNDORLÓT MAGYARORSZÁGRA, Gyurta Dániel, Szavazz Te, Brüsszelben Mordorban, Budaházy Edda, Tarlós Istvánt, GYŐZZÖN JÓZAN ÉSZ, GYŐZZÖN NEMZETET KÉPVISELŐ BEVÁNDORLÁSELLENES POLITIKA, HAJRÁ MAGYAROK, HAJRÁ MAGYARORSZÁG,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Éretlen vers  Leonardo da Vinci gondolata  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Elköszönt  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Soha ne kedvezz...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Png telefon  Minden harmadik...  Mi lenne ha  Szép estét kedves látogatóimna...  Ágai Ágnes – Csendélet  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Szép estét  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png csokor  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Jó éjszakát  Popper Péter szavai  Mindig jusson idő nevetni  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Alázat  Paul David Tripp Április 21  Alázat  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  A Megváltó szolgálatában  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Leonardo da Vinci gondolata  Szép estét kedves látogatóimna...  Png kutya  Png kutya  Jó éjszakát  Az engedelmesség miért nem vál...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam Mírjam barát...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Albert Einstein gondolata  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Éretlen vers  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Nem tudhatod  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  A boldog családok mind hasonló...  Akarat  Erdőn  Őrizkednünk kell...  Nagyon különös  Alázat  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  A Megváltó szolgálatában  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Alvó cicák  Akarat  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Örülök, hogy látlak!  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
európai baloldal, nemzeteket akarja, sikeres nemzetállamok, előttünk álló, migrációt tartjuk, legfontosabb kérdésnek, elmúlt években, vasárnapi EP-választás, újabb népszavazás, betelepítési kvótáról, nemzeti szuverenitás, ellenzéki pártok, számukra legjobb, felmérések szerint, helye győzelemmel, olyan dokumentum, migránsok invázióját, uniós dokumentum, szíriai polgárháború, német kormány, írás címe, lakosság áthelyezési, nemzetközi védelmet, migránsokat kell, férje abbahagyta, brüsszeli adminisztráció, lisszaboni stratégia, világ legfejlettebb, emberi jogok, migránsok számára, migráció kapcsán, kereszténységből kinőtt, erős Magyarország, nemzet erejét, videóban pedig, következő szöveg, hazádat képviselni, olimpián hatalmas, címeres melegítőt, egész nemzet, ország megadja, idegen hódításnak, utcákon hemzsegnek, boltok előtt, valaha szép, őshonos lakosság, világ legtermészetesebb, villamos Romániára, buszokon négerek, metró maga, budapesti metróállomások, brüsszelihez képest, életünkbe kerülhet, helyzet tragikomikuma, központi tereken, magas kultúrájú, szutyokban magát, utóbbiak győztek, belgák csak, vérünket ontottuk, déli végeken, törökökkel kereskedtek, hátunk mögött, embert mégis, uniós politikusok, hosszú hétvégét, erőket támogatja, brüsszeli bürokrácia, muszlim testvériségben, bejegyzés csaknem, kereszténységből, visszaszorulását, genderideológia, megtiszteltetés, mechanizmusának, betelepítésével, függetlenségünk, szolidaritásból, listavezetőként, adminisztráció, magyarországon, forgatókönyvek, migránskultusz, miniszterelnök, mikrobiológiai, metróállomások, testvériségben, betelepülteket, magyarországra, számtalanszor, biztosítsanak, magyarországi, demokráciából, elbírálásáról, végigrabolták, international, beneficiaries, természetesen, mozdulatukkal, bevándorlókat, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 12 db bejegyzés
e év: 82 db bejegyzés
Összes: 4843 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 142
  • e Hét: 5364
  • e Hónap: 45185
  • e Év: 223060
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.