Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nem akarunk rasszista polgármestert!
  2020-01-30 22:15:15, csütörtök
 
 







NEM AKARUNK RASSZISTA POLGÁRMESTERT!


Tüntetés Niedermüller Péter rasszista kijelentése ellen


A Demokratikus Koalíció politikusa még egy január 23-i televíziós nyilatkozatában gyalázta a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiakat és nőket, rémisztő képződménynek nevezve őket.

A Fidesz és a Fidelitas Budapest-erzsébetvárosi szervezete és és Hír TV-s Sajtóklub. által meghirdetett demonstráció résztvevői, akik ma este teljesen megtöltöttük az Erzsébet körutat a városrész polgármesteri hivatala előtti területen, az ellenzéki politikus azon kijelentése ellen tiltakoztunk, amelyben ,,rémisztő képződménynek" nevezte a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiakat és nőket.







Többezres, erős üzeneteket megfogalmazó, a normalitás pártján álló tüntetéssel egyidejűleg
néhány ellentüntető demonstrált az Erzsébet körút túloldalán. Az egész rendezvény alatt fújoltak, fütyültek, felerősített zeneszámokkal és nyomdafestéket nem tűrő hangon provokáltak és próbálták megzavarni tüntetésünket. A demonstráció miatt nem járt a 4-6-os villamos a Blaha és az Oktogon között.

A demonstrációt azért tartottuk, mivel Niedermüller Péter, a DK helyi polgármestere korábban azt mondta,

a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak "rémisztő képződmények".

Szerintünk nem lehet tovább tűrni azt, hogy lepatkányozzanak bennünket, lenézzék a normalitást, a kereszténységet. Békésen szeretnénk elérni, hogy Niedermüller Péter lemondjon, mert “ilyen embernek nincs helye a közéletben".







A demonstráció elején a Magyar és a Székely himnusz után Reviczky Gábor szavalta el Radnóti Miklós egyik versét. Huth Gergely, a tüntetés moderátora arról beszélt, hogy felháborító, hogy Niedermüller Péter és Karácsony Gergely támogatói még Radnóti versét sem tudták csöndesen meghallgatni. Még Radnóti versét sem tisztelték meg Niedermüller hívei.







Illés: Niedermüller vonuljon vissza a közélettől!

Illés Boglárka, a Fidelitas elnöke arról beszélt, nem tűrhetjük, hogy ilyen gyűlöletkeltő politikus polgármesteri székben üljön, mert ha ezt engedjük, a balliberálisok miatt a közbeszéd ismét lejtőre jut.

A továbbiakban úgy fogalmazott: tudjuk, hogy mit várhatunk Niedermüllertől és Gyurcsánytól, emlékszünk arra, hogy miként gyalázták meg az 1956-os forradalom és szabadságharc 50. évfordulóját, és hogyan sodródtak kormányzásuk alatt devizahiteles családok a szakadék szélére. Ezután feltette a kérdést: mit várhatunk azoktól a jogvédőktől, akik a tisztességes magyar emberek helyett a börtöntöltelékeket és a migránsokat védik Soros György pénzéből. ,,Hol van ilyenkor a TASZ és a Helsinki Bizottság?" - kérdezte a szónok.

Illés Boglárka azt mondta: felszólítják az ellenzéket és Karácsony Gergely főpolgármestert, hogy ne mosdassák tovább Niedermüller Pétert, és felszólítják a polgármestert, hogy vonuljon vissza a közélettől.







Azbej: a kereszténység a legüldözöttebb vallás a világon


Azbej Tristan, az üldözött keresztények megsegítéséért felelős államtitkár arról beszélt, hogy 260 millió keresztény ember szenved ártatlanul üldözetést, és erről nem vesz tudomást a világ.
Míg keleten felrobbantják, nyugaton bezárják, addig Magyarországon új templomok épülnek
- tette hozzá. A magyar kormány kiáll az üldözött keresztények mellett. Niedermüller nyilatkozata után egyértelműen ki kell állni a keresztényellenes izgatás ellen - mondta az államtitkár. Most is itt vannak azok, akik gúnyolódnak rajtunk, és azt állítják, hogy felfújjuk ezt az ügyet. Azbej Tristan azt üzente nekik, hogy a keresztényüldözés végül diktatúrába fordul. "Nem hagyjuk, hogy ilyen irányba forduljanak a dolgok."

Hol vannak a csillagszemű momentumosok, amikor megalázott embereket kellene védeni?
- tette fel a kérdést. Sajnálom, hogy nincs most itt valahol Niedermüller, amikor minden esetben szónokolt a kirekesztés ellen. Távozzon a közéletből, és vigye magával azt a keserű gyűlöletet, amit képvisel - zárta szavait Azbej Tristan.







Bayer: a mi dolgunk az ellenállás

Bayer Zsolt újságíró, publicista beszédében kiemelte, ma a világban azokat a napokat éljük, amikor a ,,Niedermüller Pétereket" piedesztálra emelik. Úgy folytatta: ma ugyanígy piedesztálra emelik az erőszaktevőket, az őket mentegető bírákat, az iskolakerülőket és ott társaikat bántalmazókat, valamint a tanárverőket és azokat, akik mindezért milliós kártérítést kapnak.

,,A határokat eltüntetni akarókat és a nyitott társadalomról hallucinálókat, az isteni és természeti törvényeket semmibe vevőket, a férfiasság és a nőiesség tagadóit és üldözőit, a hagyományos család gyűlölőit, minden deviancia, betegség, torzlelkűség imádóit, a hagyományok leköpdösőit, az erő, a kiválóság és minden hierarchia tagadóit, a nemzeti lét gyilkosait manapság szintén piedesztára emelik. És ezeknek a szemében mi vagyunk a rettenetes képződmények"

- fogalmazott. Bayer Zsolt azt mondta:

,,A mi dolgunk az ellenállás és annak kimondása, miszerint a bűn soha nem kérheti számon az erényt."


A publicista beszéde után a Nélküled című számot énekeltük el.








Hollik: ne féljetek!

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a demonstráción úgy fogalmazott: Niedermüller Péter mondatai azt bizonyítják, hogy

,,a keresztény szabadság elvesztése csupán egy kormányváltásnyira van tőlünk".

Most már pontosan tudjuk, hogy

Niedermüllerék Szent István ezeréves örökségét akarják eltörölni

- figyelmeztetett a politikus.

Úgy vélekedett: félelmetes az, amit Niedermüller több millió honfitársunkról mondott. Ám még félelmetesebb az, hogy utóbb megerősítette gondolatait, és nem kért bocsánatot, vagyis, amit mondott, azt úgy is gondolta - fűzte hozzá.

A továbbiakban II. János Pál pápa szavait idézte, aki egy kommunista országból indulva azt üzente: ,,Ne féljetek!" Ezért bárki is fenyegesse a magyar keresztényeket, mi mindig ki fogjuk mondani, hogy nem félünk - hangoztatta.

A keresztény emberek a szabad akaratot tartják a Jóisten egyik legnagyobb ajándékának, ezért a keresztény ember csak demokrata lehet. Ám, aki a keresztények ellen uszít, az nem lehet demokrata - mondta Hollik István.







Bajkai István: Azonnal mondjon le Niedermüller Péter


Bajkai István szörnyű mondatnak, intoleranciának és lealacsonyításnak nevezte Niedermüller Péter szavait. A Fidesz országgyűlési képviselője elmondta, Magyarországon természetes, hogy mindenki békében élhet. Niedermüller hideg szívvel ontotta ránk az átkot - tette hozzá. A DK politikusa súlyosan megszegte az esküjét, amit polgármesterré választása után tett az alaptörvényre.

Saját magát leplezte le ez a kalandorpárt, amely a gyűlölet és kirekesztés egyik legfőbb képviselője Magyarországon - mondta Bajkai.

Egy embertelen gyurcsányi világnézetnek a része Niedermüller Péter is
- tette hozzá. Azt kellett megélnünk, hogy egy belvárosi polgármester a heteroszexuális, fehér keresztényeket rémisztő képződménynek nevezze.

Ha nem védjük meg magunkat, akkor a gyűlöleten alapuló anarchista keresztényellenes nézet fog felfalni minket - hangsúlyozta Bajkai. Szólt arról is, hogy Niedermüller számára bizonyosan szimpatikusabbak az idegen kontinensekről érkező migránsok.

Azonnal mondjon le Niedermüller Péter a polgármesteri tisztségéről, kérjen bocsánatot, és távozzon örökre a közéletből - mondta Bajkai.


Több ezren tüntettek Niedermüller kijelentése miatt

Link








NIEDERMÜLLERNEK TAKARODNIA KELL

Hír TV 2020. január 30., csütörtök 22:06


Ahogyan arról már mindenki értesült, Niedermüller Péter, aki egyelőre a Demokratikus Koalició nevű szektában politizál, pontosan egy héttel ezelőtt olyan nagyívű ámokfutást rendezett az ATV stúdiójában, hogy a botrány keltette földrengés utórezgései még mindig éreztetik hatásukat.

A nevezett ámokfutás monumentalitását mi sem jellemzi jobban, hogy végre az a történelmi pillanat is bekövetkezett, hogy a Jobbik is kénytelen volt elhatárolódni Gyurcsány Sancho Panzájától. Ami tényleg azt mutatja, hogy Niedermüller ezúttal túl messzire ment.

Eddig ugyanis a néppártosodott (értsd: balliberálissá lett) Jobbik vezetősége egy árva nyikkanást sem volt hajlandó kipréselni magából, ha és amennyiben új barátaik mondjuk Szent István helyett Lukács Györgyöt, Árpád fejedelem helyett Göncz Árpádot, Wass Albert helyett Esterházy Pétert, Dörner György helyett pedig Alföldi Róbertet preferálták.

Egy idő után már azon sem lepődtünk volna meg, ha a Jobbik sajtóosztálya egy álmos reggelen egy olyan nyilatkozattal lepi meg a nyilvánosságot, amelyben örömmel tudatják, hogy a párt székházában lesz az első gendersemleges mosdó, az alagsorában pedig egy ízlésesen berendezett melegbár fog helyet kapni, amit kedvenc alkotójuk, Alföldi Róbert nyit majd meg.

A nagy ellenzéki összefogdosásban ugyanis a Jobbik minden a jobboldalhoz, a konzervativizmushoz, és a kereszténységhez kapcsolódó értéket elengedett. Nem volt más választása. Hiszen melyik ex skinhead szeretné, hogy a Gyurcsány házaspár és Kéri László rosszalló tekintete égesse ki a retináját?

Na ugye.

De Niedermüller "úr" a heteroszexuális, a fehér, keresztény embereket gyalázó mondataival átlépte a Rubicont.

Olyan gyönyörű éket vert az összefogást erőltető, különböző világnézetű pártok közé, hogy öröm nézni a kialakult pánikot.

Mert bizony, bizony ez történt.

Van egy pont, ami után már nem lehet a “szent" céllal, a Fidesz leváltásának ígéretével befogni a szavazók, a tagság száját.

A DK és a Jobbik szavazói közötti különbség a cukisodás és a néppártosodás ellenére még mindig hatalmas.

A Jobbik szavazóival bizonyos dolgokat már nem lehet lenyeletni. Még akkor sem ha a pirula O1G címkés parizerbe lett elrejtve.

A DK politikusa óriási hibát vétett.

Azt hitte még mindig tart a túlóra törvény bevezetése miatt kialakult kegyelmi állapot. Amikor együtt menetelt a szivárvány és az árpádsávos zászlós.

De annak az időszaknak vége van.

Hiába védi körömszakadtáig Bauer Tamás Niedermüllert, hiába magyarázza a bizonyítványát Rónai Egonnak maga a főszereplő. Az ominózus mondatok védhetetlenek, kimagyarázhatatlanok.

Niedermüllernek mindenképpen távoznia kell.

És ahogyan a dolgok jelenleg állnak, ezt a távozást pont a szövetségesei fogják kikényszeríteni.

Apáti Bence









 
 
0 komment , kategória:  Média  
Címkék: kereszténységhez, összefogdosásban, monumentalitását, lepatkányozzanak, szimpatikusabbak, heteroszexuális, niedermüllertől, figyelmeztetett, kikényszeríteni, intoleranciának, honfitársunkról, nyilatkozatában, niedermüllernek, körömszakadtáig, főpolgármestert, kereszténységet, iskolakerülőket, kontinensekről, keresztényeket, polgármesterré, magyarországon, hallucinálókat, megsegítéséért, legüldözöttebb, balliberálisok, erőszaktevőket, niedermüllerék, nyomdafestéket, erzsébetvárosi, bizonyítványát, gendersemleges, néppártosodott, nyilvánosságot, balliberálissá, nyilatkozattal, sajtóosztálya, január 23-i, városrész polgármesteri, ellenzéki politikus, normalitás pártján, egész rendezvény, demonstráció miatt, 4-6-os villamos, demonstrációt azért, demonstráció elején, tüntetés moderátora, balliberálisok miatt, közbeszéd ismét, 1956-os forradalom, szakadék szélére, tisztességes magyar, migránsokat védik, AKARUNK RASSZISTA POLGÁRMESTERT, Tüntetés Niedermüller Péter, Demokratikus Koalíció, Fidelitas Budapest-erzsébetvárosi, TV-s Sajtóklub, Niedermüller Péter, Reviczky Gábor, Radnóti Miklós, Huth Gergely, Karácsony Gergely, Illés Boglárka, Soros György, Helsinki Bizottság, Niedermüller Pétert, Azbej Tristan, Bayer Zsolt, Niedermüller Pétereket”, Hollik István, Niedermüllerék Szent István, János Pál, Bajkai István, NIEDERMÜLLERNEK TAKARODNIA KELL, Demokratikus Koalició, Gyurcsány Sancho Panzájától, Szent István, Lukács Györgyöt, Göncz Árpádot, Wass Albert, Esterházy Pétert, Dörner György, Alföldi Róbertet, Alföldi Róbert, Kéri László, Bauer Tamás Niedermüllert, Rónai Egonnak, Apáti Bence,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Alvó kisfiú  Facebookon kaptam  Alvó kutya  Facebookon kaptam  üdvözöllek!  képre írva  Agárdi Gábor gondolata  Facebookon kaptam  Virágvasárnap a húsvét előtti  Alvó kutya  Mire jók ?  Öröknek hinni . . .  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Az izmaink nem csak testmozgás...  Úgy sajog ez a vad tavasz,  Devecsery László - Húsvét  Humor is meg nem is szerinted?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 28  Kosztolányi Dezső: A komédiás ...  Sok ember olyan,  Kosztolányi Dezső: A komédiás ...  képre írva  Facebookon kaptam  Virágvasárnap: az élet és a re...  Szép estét  Facebookon kaptam  Hibáztam már  Táplálékok a máj egészségének ...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Dsida Jenő: ÚT A KÁLVÁRIÁRA  Nem látom őket  Ratkós beszületései a szereplő...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Antoine de Saint-Exupéry gondo...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Amikor még kicsi voltál...  Nem látom őket  képre írva  képre írva  Agárdi Gábor gondolata  Virágvasárnap a húsvét előtti  Óraállítás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aki belekortyol  Paul David Tripp Március 26  Táplálékok a máj egészségének ...  Virágvasárnap: az élet és a re...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Leereszkedés és olvadás  Sir Andrew Lloyd Webber  Reményik Sándor: Itt most virá...  Nem jár  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Virágvasárnap: az élet és a re...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Inkább ad  A tavasz nem csak önmagában sz...  Facebookon kaptam  Humor is meg nem is szerinted?  Facebookon kaptam  Óraállítás  Alvó kutyák  virágvasárnap  Rács mögé  Paul David Tripp Március 28  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Nárcisz  Várnai Zseni - Éveim  Magyarországon 1978 óta ünnepe...  Facebookon kaptam  A nagyhét eseményei  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Magyarországon 1978 óta ünnepe...  Paul David Tripp Március 25  Az erdőterápia egészségre gyak...  Hibáztam már  Facebookon kaptam  Nem azt látja  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Szép estét  Agárdi Gábor gondolata  Alvó kutyák  Antoine de Saint-Exupéry gondo... 
Bejegyzés Címkék
január 23-i, városrész polgármesteri, ellenzéki politikus, normalitás pártján, egész rendezvény, demonstráció miatt, 4-6-os villamos, demonstrációt azért, demonstráció elején, tüntetés moderátora, balliberálisok miatt, közbeszéd ismét, 1956-os forradalom, szakadék szélére, tisztességes magyar, migránsokat védik, legüldözöttebb vallás, üldözött keresztények, magyar kormány, keresztényellenes izgatás, keresztényüldözés végül, csillagszemű momentumosok, kirekesztés ellen, keserű gyűlöletet, világban azokat, napokat éljük, őket mentegető, határokat eltüntetni, nyitott társadalomról, nőiesség tagadóit, hagyományos család, hagyományok leköpdösőit, publicista beszéde, keresztény szabadság, kommunista országból, magyar keresztényeket, keresztény emberek, szabad akaratot, keresztény ember, keresztények ellen, átkot &#8211, embertelen gyurcsányi, része Niedermüller, belvárosi polgármester, gyűlöleten alapuló, idegen kontinensekről, polgármesteri tisztségéről, héttel ezelőtt, botrány keltette, nevezett ámokfutás, árva nyikkanást, álmos reggelen, olyan nyilatkozattal, párt székházában, első gendersemleges, alagsorában pedig, ízlésesen berendezett, nagy ellenzéki, kereszténységhez kapcsolódó, összefogást erőltető, kialakult pánikot, tagság száját, néppártosodás ellenére, túlóra törvény, árpádsávos zászlós, időszaknak vége, bizonyítványát Rónai, ominózus mondatok, dolgok jelenleg, távozást pont, szövetségesei fogják, kereszténységhez, összefogdosásban, monumentalitását, lepatkányozzanak, szimpatikusabbak, heteroszexuális, niedermüllertől, figyelmeztetett, kikényszeríteni, intoleranciának, honfitársunkról, nyilatkozatában, niedermüllernek, körömszakadtáig, főpolgármestert, kereszténységet, iskolakerülőket, kontinensekről, keresztényeket, polgármesterré, magyarországon, hallucinálókat, megsegítéséért, legüldözöttebb, balliberálisok, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 21 db bejegyzés
e év: 69 db bejegyzés
Összes: 4830 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 632
  • e Hét: 8869
  • e Hónap: 35492
  • e Év: 172864
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.