Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Akkor mivan: nem írta alá?
  2007-12-29 16:57:36, szombat
 
   
  Kedves Honditársaim!

Többen kértetek arra, hogy írjam meg véleményemet a magyar Országgyűlés által 2007. december 17-én elfogadott, az ,,egészségbiztosítási pénztárakról" szóló törvény elfogadásáról.
Ezt, advent lévén, nem tudtam megtenni. Ugyanis, egész szívemmel és lelkemmel nagycsaládos édesanya vagyok elsősorban, akitől 2002 óta elveszi a magyar politikai hatalom az Advent áhítatát! Sőt! Elveszi a magánéletemet! Teszi ezt úgy, hogy rátelepszik- és, mint a higany, alattomosan belefolyik és fölszívódik minden élő organizmusba, így az emberi testbe - képletesen - lélekbe. Ott aztán romboló folyamatokat elindítva lassú pusztulásra kényszerít bennünket.
Ez ellen csak úgy tudtam tiltakozni, hogy kicsuktam, eltávolítottam az életemből a politikai higanyt. Persze, az ő maga undorító nyomulásával és a média segítségével csak-csak beszivárgott a mindennapjainkba.
Nos túl vagyunk egy újabb ilyen karácsonyon is és ismét elolvasom a világhálón keringő híreket. Többek között, a tegnapi híradások nagy durranását, hogy a köztársasági elnök nem írta alá az ,,egészségbiztosításakról" szóló törvényt és álságos kifogásaival visszaküldte azt az Országgyűlésnek!
Mekkora hír! Hogy oda ne rohanjak! Visszaküldi! Óh, milyen egy rendes közt elnök! Nem írta alá! Még a kifogásait is megfogalmazta, imígyen:
,,Legalább a reform irányában és alapjaiban megegyezésre kell jutni a politikai erőknek. Ebben mind a kormánynak, mind az ellenzéknek felelőssége van."

Na, erre mondják amúgy pestiesen, hogy ,,Oda ne rohanjak!"

Miféle felelősségről ír ez az ember? A ,,politikai erők" felelősségéről.

Azoknak a politikai erőknek a felelősségére apellál, amelyik évek óta arra biztatta, és biztatja a magyarság - csonka országi - maradékait, hogy tagadja meg az önhibáján határon túlon rekedt nemzettestvéreit; meg, hogy merjen kicsi lenni!!!???

És azon nemzettestvéreinket, akik nem tettek eleget ezen genocídiális felszólításnak, meg lettek verve, le lettek lőve és maradék kis életterüket is szétoszlatták.
Sőt, a jövőben az ilyen törvénynek nevezett népirtási törekvésekkel a szimpatizánsaikat is el akarják pusztítani, még mielőtt rájönnének, hogy mennyire ,,szarnak" nézik őket és mint ilyent, átlapátolni készülnek a képletes ,,palánkon"!



Milyen álságos aggályt fogalmazott még meg a köztársasági elnök?
Olyan, mint például:

,,Nem értek egyet azzal, hogy egy, a társadalom életét alapvetően és hosszú távon meghatározó törvény ilyen eljárásban szülessen meg. A törvény jövendő hatását bizonytalanná és kockázatossá teszi, hogy nem készült hozzá valódi hatástanulmány. Sem számítások, sem használható külföldi tapasztalatok nem támasztják alá, hogy ez a modell valóban eredményes lehet."

Ó, hogy milyen egy rendes ember ez a közt. elnök? Hiszen nem ért egyet azzal sem, hogy ,,ilyen eljárással szülessen meg" ez a törvény. Erre csak egy kérdésem lenne: akkor miért küldi vissza annak az Országgyűlésnek, amelyik tuti, hogy ismét meg fogja szavazni???

Ne, ne fárasszuk egymást Sólyom László úr, mert ez nem más, mint a magyarság kifárasztásos kivéreztetése!!!

És ezek után már nem is részletezem tovább az összes álságos aggályát ennek a közjogi méltóságnak!! Mert, aki külföldi példákkal akarja igazoltatni ezen törvény létjogosultságát az vagy annyira elidegenedett, elszállt a magyar valóságtól, vagy annyira számítóan álságos, hogy szóra sem érdemes! Mert ez a közjogi méltóság azt hiszi, hogy Magyarországon - hozzá és a politikai elithez tartozókhoz hasonló módon - mindenkinek lehetősége volt az

Ismereti- az anyagi- és a kapcsolati tőkefelhalmozásra

abban a telelökött szocializmus nevezetű hazugságban!!!

Hát, nem a rohadt életben!

Mert itt évtizedekig diktatúra volt, méghozzá a kádári suttyom-terrorral és hazugságokkal megvalósuló DIKTATÚRA!

Ennek kultuszát mentették át a rendszerváltozás nevezetű felfordulásba a mostani parlament képviselői. Ja, hogy állítólag van ellenzéke is ennek a parlamentnek??? Persze, hogy van!!! Méghozzá olyan, amelyik hol kivonulgatva, hol meg magát bent felejtve asszisztál ehhez a PARLAMENTÁRIS DIKTATÚRÁHOZ!!!

És miért tartom mindezt álságosnak? Hát, csak azért, mert ez a parlament tuti, hogy ismét meg fogja szavazni, minden változtatás nélkül ezt a modern népirtásra törvényes lehetőséget adó törvényt!!! Ha ezt Sólyom László nem tudja, akkor HAZUDIK, mint a miniszterelnők, akitől meg kell védenünk magunkat!!!

ÖNVÉDELEMRE KÉPES BOLDOG NÉPET ÉS ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MAGUNKNAK!!!

Bóna Mária Ilona

Budapest, 2007. december 29.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: nemzettestvéreit, rendszerváltozás, létjogosultságát, mindennapjainkba, országgyűlésnek, felelősségéről, hatástanulmány, miniszterelnők, magyarországon, eltávolítottam, felszólításnak, felfordulásba, parlamentáris, bizonytalanná, kivéreztetése, felelősségről, tapasztalatok, törekvésekkel, elidegenedett, magánéletemet, szétoszlatták, felelősségére, megfogalmazta, hazugságokkal, elfogadásáról, kifárasztásos, köztársasági, genocídiális, honditársaim, segítségével, kivonulgatva, szocializmus, diktatúrához, organizmusba, véleményemet, kifogásaival, magyar Országgyűlés, magyar politikai, emberi testbe, politikai higanyt, média segítségével, újabb ilyen, világhálón keringő, tegnapi híradások, köztársasági elnök, rendes közt, reform irányában, politikai erőknek, ellenzéknek felelőssége, felelősségére apellál, magyarság –, önhibáján határon, Kedves Honditársaim, Sólyom László, PARLAMENTÁRIS DIKTATÚRÁHOZ, ÖNVÉDELEMRE KÉPES BOLDOG NÉPET ÉS ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MAGUNKNAK, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Esti kép  Facebookon kaptam  Alvó baby  Soli Deo gloria  Facebookon kaptam  A tavasz nem csak önmagában sz...  Facebookon kaptam  Ne hagyd  Facebookon kaptam  Magyarországon 1978 óta ünnepe...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Alvó baby  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Soli Deo gloria  Facebookon kaptam  A máj egészségét biztosító és ...  Nagyon furcsa szeretni valaki...  Heltai Jenő: Március  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A nagy természet  képre írva  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  Jó éjszakát  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Játékos kis cicák  A máj egészségének javítása te...  Fotó: Fiatal pár (Szék –...  Jó éjszakát  Sir Andrew Lloyd Webber  Facebookon kaptam  Mire jók ?  Facebookon kaptam  Idővel az ember megérti, hogy ...  Magyarországon 1978 óta ünnepe...  Facebookon kaptam  Sonka vásár  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem jár  Amikor Jézusnak gondjai voltak...  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Színház az egész világ,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Facebookon kaptam  Szívet megérintő . . .  Alvó kutya  Esti kép  Sadhguru idézet  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Képes idézet !  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  üdvözöllek!  Facebookon kaptam  Nárcisz  Facebookon kaptam  Kövesd a vezetőt  Szép estét kedves látogatóimna...  Antoine de Saint-Exupéry gondo...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Hibáztam már  Öröknek hinni . . .  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  A haj állapotának javítása egy...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kosztolányi Dezső: A komédiás ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vérnyomáscsökkentés  A csend aranyat ért  virágvasárnap  Esti kép  Szép estét kedves látogatóimna...  A nagyhét eseményei  Facebookon kaptam  Játékos kis cicák  képre írva 
Bejegyzés Címkék
magyar Országgyűlés, magyar politikai, emberi testbe, politikai higanyt, média segítségével, újabb ilyen, világhálón keringő, tegnapi híradások, köztársasági elnök, rendes közt, reform irányában, politikai erőknek, ellenzéknek felelőssége, felelősségére apellál, magyarság &#8211, önhibáján határon, ilyen törvénynek, képletes &#8222, társadalom életét, törvény jövendő, modell valóban, rendes ember, kérdésem lenne, magyarság kifárasztásos, összes álságos, közjogi méltóságnak, vagy annyira, magyar valóságtól, közjogi méltóság, politikai elithez, kapcsolati tőkefelhalmozásra, telelökött szocializmus, rohadt életben, kádári suttyom-terrorral, rendszerváltozás nevezetű, mostani parlament, parlament tuti, modern népirtásra, nemzettestvéreit, rendszerváltozás, létjogosultságát, mindennapjainkba, országgyűlésnek, felelősségéről, hatástanulmány, miniszterelnők, magyarországon, eltávolítottam, felszólításnak, felfordulásba, parlamentáris, bizonytalanná, kivéreztetése, felelősségről, tapasztalatok, törekvésekkel, elidegenedett, magánéletemet, szétoszlatták, felelősségére, megfogalmazta, hazugságokkal, elfogadásáról, kifárasztásos, köztársasági, genocídiális, honditársaim, segítségével, kivonulgatva, szocializmus, diktatúrához, organizmusba, véleményemet, kifogásaival, parlamentnek, folyamatokat, visszaküldte, pénztárakról, országgyűlés, nyomulásával, kockázatossá, beszivárgott, nagycsaládos, megegyezésre, alattomosan, pusztulásra, életterüket, hazugságban, fölszívódik, évtizedekig, felelőssége, önvédelemre, meghatározó, méltóságnak, visszaküldi, mindenkinek, igazoltatni, változtatás, használható, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 135
  • e Hét: 758
  • e Hónap: 3884
  • e Év: 35614
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.