Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Pokoli hónap van mögöttük: A férje tartja a lelket Ördög Nór
  2021-06-14 21:00:31, hétfő
 
 









POKOLI HÓNAP VAN MÖGÖTTÜK: A FÉRJE TARTJA A LELKET ÖRDÖG NÓRÁBAN


Az új kisbolt nyitása körüli bonyodalmak megviselték a műsorvezetőt.

Már csak pár nap és megnyit Ördög Nóráék második kisboltja is Balatonakarattyán, ahol az első boltocska alaposan felborzolta a helyiek kedélyeit. A zajos és zsúfolt bolt miatt támadások, durva kritikák és epés megjegyzések zápora hullott az utóbbi időben a házaspárra, a helyiek még petíciót is írtak, hogy bezárják a boltot.

Nem minden alakult a tervek szerint

Nóri és Nánási Pál ennek ellenére pozitívan szemléli az életet, vágyják a kihívásokat, ám még ez a kettő sem elég sokszor ahhoz, hogy minden a tervek szerint alakuljon. Nóri erről a Hot magazinnak mesélt.

- Most nagyon sűrű minden, nem unatkozunk! - mondta Nóri, aki a TV2 új műsorát, a Totemet is forgatja, miközben az új bolt nyitásában is segédkeznie kell.

- Miközben felkértek a produkcióra, hamar kiderült az is, hogy a kisboltunkat át kell költöztetnünk egy olyan helyre, ahol kevésbé zavarjuk a szomszédokat. Hónapok óta keményen dolgozunk, gyakorlatilag minden egyszerre történik. Ahhoz, hogy meglegyen a család és munka egyensúlya, a logisztikában fekete öves szintre kellett lépnünk - mondta Nóri, aki Diósd és Akarattya, valamint a forgatási helyszínek között ingázik folyamatosan.

Már látják az alagút végét

- Megesik, hogy elfogy egyikünk energiája. Az a szerencsénk, hogy ez általában nem egyszerre történik, néhány nap csúszással fáradunk el, így tudunk egymás támaszai lenni. "Van, hogy teljesen leeresztek, de akkor jön Pali és lelket önt belém. Ez fordítva is igaz. Az elmúlt egy hónap, ami mögöttünk van, pokoli kemény volt, minden szempontból. De már látjuk az alagút végét!" - fogalmazott a műsorvezető, aki a magazinban arról is mesélt, hogy hogyan tervezik a nyár további részét.







A családi egység, amit otthonról vitt az Ördög Nórával való házasságába Nánási Pál. Ezért - ahogy ő fogalmaz - mint ,,az ország p.ncifotósa", nehezen tudják elképzelni róla, de nem ment el minden nővel, akit fotózott.

Őszintén beszélt édesapjával való kapcsolatáról Nánási Pál, aki a családi egységet vitte otthonról a házasságába. Pedig szerinte egyesek nehezen tudják elképzelni, hogy nem ment haza minden modellel, aki fotózott. Erről D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában mesélt.







Elviszlek magammal - Nánási Pál

Link



Nehéz időszak

A fotós elmondta, hamarosan megnyílik új boltjuk, emellett pedig számos más projekten dolgoznak, felesége, Ördög Nóra új tévéműsort forgat, mellette pedig vlogolnak is.

"Valahogy bele kell férni a 24 órába, és ez iszonyú nehéz. Nóri az energiáját valahonnan az univerzumból kapja, vagy nem tudom. De én hamar elfáradok" - fogalmazott Nánási Pál.

Családi egység

A fotós elmondta, apukája ugyan nem lett covidos, de az elmúlt egy évbe belelassult. Pedig belső építészként eddig mindig hatalmas segítséget nyújtott nekik. Majd szoros kapcsolatukról mesélt, amely édesanyja elvesztése óta még erősebbé vált. Ezután pedig arra a kérdésre is válaszolt, mit vitt a házasságába otthonról.

"Én azt tanultam meg, amit a legkevésbé gondoltak rólam, hogy én, mint az ország p.ncifotósa, nem mentem el minden nővel, akit lefotóztam" - fogalmazott.

Hozzátette, nem attól jó az élet, ha minden héten másik nővel jön, megy az ember.

"Talán a családi egység, amit hozok otthonról" - mondta Nánási.


Nánási Pál vallomása

Link












 
 
0 komment , kategória:  Bulvár  
Címkék: kapcsolatukról, logisztikában, költöztetnünk, kapcsolatáról, gyakorlatilag, műsorvezetőt, folyamatosan, szomszédokat, univerzumból, megjegyzések, kisboltunkat, felborzolta, segédkeznie, produkcióra, kihívásokat, fogalmazott, belelassult, építészként, házasságába, műsorvezető, édesapjával, szerencsénk, szempontból, bonyodalmak, megviselték, magazinban, helyszínek, elképzelni, valahonnan, legkevésbé, tévéműsort, leeresztek, házaspárra, egyensúlya, segítséget, energiáját, első boltocska, helyiek kedélyeit, utóbbi időben, tervek szerint, olyan helyre, logisztikában fekete, forgatási helyszínek, alagút végét, magazinban arról, nyár további, családi egység, családi egységet, fotós elmondta, energiáját valahonnan, univerzumból kapja, évbe belelassult, Ördög Nór, POKOLI HÓNAP VAN MÖGÖTTÜK, FÉRJE TARTJA LELKET ÖRDÖG NÓRÁBAN, Ördög Nóráék, Nánási Pál, Ördög Nórával, Erről, Tóth Kriszta Elviszlek, Ördög Nóra,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Ted Engstrőm gondolata  gyöngyöstarjáni vérszilva faso...  A halolaj és a hal még a migré...  Alvó baby  mindent a népért...  Por  Hernádkakon tánccal ünneplik m...  Facebookon kaptam  Mi a különbség  Akinek vaj van a fején...  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Március 15. a ...  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  1848. március 15-én  Nyíljatok meg  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szeüleidtől tanultad  Nyíljatok meg  Sajnos ezt elBalogozták  Jó éjszakát  Rochefoucauld - a bölcs  Könnyáztatta asszonysorsok  Alvó cica  A halolaj és a hal még a migré...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Boldog ünnepeket kívánok minde...  Síró nő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Könnyáztatta asszonysorsok  Alvó cica  Szent Pio atya!  Magyarország ilyen hely.  Facebookon kaptam  Nem kell ide békemenet  Boldog ünnepeket kívánok minde...  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Szeretettel  Szent-Györgyi Albert gondolata  Amikor még rangja volt...  Facebookon kaptam  Talpra vándor  Alvó kislány  Mindig tud adni ,  Facebookon kaptam  Atyám !  Por  Könnyáztatta asszonysorsok  Éljen a magyar szabadság!  A halolaj és a hal még a migré...  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  Facebookon kaptam  Vágy, élet és sugár  Testünk a szenvedélyek izzó f...  Facebookon kaptam  Az ünnepről  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Illuziói ne legyen senkinek, a...  Könnyáztatta asszonysorsok  Nem foghatunk rá minden sérülé...  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  ...és mégis ráismersz  1848. március 15-én  Gősi Vali - Tükre lennék...  Alvó cica  Szép Álmokat  Intelem  A gyász  Esti kép  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 15  Facebookon kaptam  Majthényi Flóra: Mi a haza?  Március 15 emlékére virágba bo...  Facebookon kaptam  Fújjad márciusi szél . . .  Facebookon kaptam  Alvó baby  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  Jóga férfiaknak  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 15  Ne feledjük: a föld jóval több...  Kakaós piskóta  Fújjad márciusi szél . . .  Márciusi eső 
Bejegyzés Címkék
első boltocska, helyiek kedélyeit, utóbbi időben, tervek szerint, olyan helyre, logisztikában fekete, forgatási helyszínek, alagút végét, magazinban arról, nyár további, családi egység, családi egységet, fotós elmondta, energiáját valahonnan, univerzumból kapja, évbe belelassult, házasságába otthonról, legkevésbé gondoltak, kapcsolatukról, logisztikában, költöztetnünk, kapcsolatáról, gyakorlatilag, műsorvezetőt, folyamatosan, szomszédokat, univerzumból, megjegyzések, kisboltunkat, felborzolta, segédkeznie, produkcióra, kihívásokat, fogalmazott, belelassult, építészként, házasságába, műsorvezető, édesapjával, szerencsénk, szempontból, bonyodalmak, megviselték, magazinban, helyszínek, elképzelni, valahonnan, legkevésbé, tévéműsort, leeresztek, házaspárra, egyensúlya, segítséget, energiáját, unatkozunk, csúszással, elvesztése, magazinnak, hozzátette, lefotóztam, nyitásában, édesanyja, ncifotósa, megnyílik, felkértek, hamarosan, otthonról, pozitívan, műsorában, meglegyen, egyszerre, alakuljon, válaszolt, forgatási, általában, akarattya, elviszlek, kedélyeit, vlogolnak, támadások, dolgozunk, energiája, gondoltak, elfáradok, boltocska, dolgoznak, vallomása, mögöttünk, kisboltja, projekten, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 15 db bejegyzés
e év: 63 db bejegyzés
Összes: 4824 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 676
  • e Hét: 2172
  • e Hónap: 19316
  • e Év: 156688
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.