Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Gyerekszáj
  2021-06-18 21:00:35, péntek
 
 




GYEREKSZÁJ


Amikor szeretsz valakit, akkor sokat pislogsz, és apró csillagocskák jönnek ki belőled.
Judit - 7 éves

Az óceán vízből és halakból áll. Hogy a halak miért nem fulladnak meg, azt nem tudom.
Bobby, 6 éves

A szerelem olyan érzés, ami vagy jól, vagy rosszul végződik.
Nóra 10 éves

Abból, aki jó nevelést kap, jó gyerek lesz. Abból, aki rossz nevelést kap, jó fej.
Tony, 6 éves

Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik.
Pauline, 8 éves

A fiúk máshogy játszanak, mint a lányok. A fiúk állandóan csiklandozni akarnak. A lányok többet beszélgetnek, de az nem annyira érdekes.
Matilda, 6 éves

Az együttélés és a házasság majdnem ugyanaz, kivéve, hogy az egyik önkéntes, a másik meg kötelező.
Siri, 7 éves

A szeretet az, amikor elmondod egy fiúnak, hogy tetszik neked az inge, erre ő ezután minden nap csak azt hordja majd.
Nóri - 7 éves

Ha jobban szeretnél szeretni, akkor egy olyan baráttal kezdd, akit utálsz!
Nikolett - 6 éves

Tudom, hogy a nővérem szeret engem. Onnan tudom, mert nekem adja az összes régi ruháját, és emiatt neki el kell mennie majd újakat venni.
Laura - 4 éves

Szeretet az, ami megnevettet, amikor fáradt vagy.
Teri - 4 éves

A szeretet olyan, mint amikor egy kicsi öreg néni és egy kicsi öreg bácsi még mindig barátok, még azután is, miután jól megismerték egymást.
Tomi - 6 éves

Akkor megy férjhez az ember, amikor másvalakit jobban szeret önmagánál. Szerintem ez nem lehet túl könnyű.
Ellen, 7 éves

A testvérét az ember utálja is meg imádja is.
A testvér az egy olyan iszonyú kedves seggfej.
Filip, 7 éves

A szeretet az, amikor a kutyusom megnyalja az arcom akkor is, ha egész nap nem foglalkoztam vele.
Marika - 4 éves

A férfi és a nő közötti kapcsolat a szerelem. Amelyben testi szerelmet is végeznek. Ez már házassághoz is vezethet.
Tamás 10 éves


SlidePlayer

Link








Gyerekektől kérdezték - mi a kurva szó jelentése


Zsófi, 6 éves.
... A kurva? Az egy csúnya szó amit apu mond amikor nem megy a számítógépe.

Peti, 7 éves
A kurva az egy olyan néni aki olyan bácsikkal alszik, akik nem tudnak egyedül elaludni mert félnek a sötétben.

Andris, 5 éves
A tesóm szokta mondani ezt a szót a Lilire, aki sírva fakad. Csúnya szó, azért mondják, hogy sírjanak a lányok.

Eszti, 8 éves
A kurva az az, aki nem tud rendesen parkolni, apu szerint.

Luca, 7 éves
Apa szokta mondani anyára, hogy hülye kurva, de csak akkor ha anya nem hallja... (itt anyuka elég idegesen rángatta ki a gyereket a tékából...)

Bécike 7 éves
A kurva az a fradi mert apa mindig azt mondja hogy kurva fradi kurva fradi bár nem tudom hogy mi az a fradi de biztos az is nagyon csúnya szó.

Csilla, 6 éves
apa szokta mondani mikor nézem a barbis mesét, hogy már megint ez a rózsaszín kurva vernyákol a tévében és én ilyenkor mindig sírok és anyu megvigasztal és azt mondja, hogy a barbi nem is kurva viszont apu egy köcsög. A köcsög az pedig az a váza amibe anyu virágot kap de nem tudom miért mondja ezt apának hiszen apa nem is váza.

Botond, 7 éves
A kurva az az, aki nagyon ki van festve és nincs pénze ruhára, ezért áll az út szélén és kéreget az autósoktól pénzt ruhára.

Petra, 6 éves
A kurva az egy olyan néni, aki csak este dolgozik, mert akkor jönnek haza fáradtan az apukák és ő beszélget velük. én is szeretnék majd kurva lenni. (itt anyuka hanyatt esett...)

Dénes, 4 éves.
A kurva az a szomszéd kutyus, mert hajnalban ugat és apa mérges lesz ilyenkor és azt mondja hogy megöli a kurva kutyát, szerintem a kurva az egy kutya fajta mint például a kuvasz, csak hangosabb.

Adri, 7 éves
A kurva az az, aki ilyen nagy terepjárókból száll ki és szőke haja van és csizmája és nem tud rendesen tankolni és mobiltelefonál. (mondja ezt úgy, hogy mellette áll az anyja, aki szőke, csizmában van, mobiltelefonál és a téka előtt áll a Lexus terepjárójuk.)

Karcsi, 5 éves
A kurva az a Liptai Klaudia. Apa mondja mindig mikor meglátja a tévében és anya mondja, hogy nem kurva hanem színésznő de apa azt hiszi, hogy kurva, tehát az is olyan, mint a színésznő, csak sorozatokban játszik és a fiúk azt nem szeretik.

Brigi, 7 éves
A kurva az az aki pénzért szexel, ezt onnan tudom, hogy megkérdeztem aput. De nem tudom mi az a szexelni, mert azt már nem magyarázta el.

Pistike, 6 éves:
A kurva az egy olyan néni, aki pénzért ad puszit. Anyu ingyen ad tehát anyu nem kurva.

Viola, 5 éves:
A kurva az a nagynéném mert anyáék mindig azt mondják, hogy már megint jön kölcsönkérni az a kurva és akkor megjön a nagynéném. (szülő gyereket tékából kirángat, saller repül...)

Zolika, 6 éves
A kurva az olyan néni, aki letolja a bugyiját és megmutatja a punciját, aztán elszalad.

























































 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Címkék: mobiltelefonál, terepjárókból, csillagocskák, kölcsönkérni, sorozatokban, megvigasztal, megkérdeztem, beszélgetnek, foglalkoztam, terepjárójuk, csiklandozni, házassághoz, számítógépe, gyerekektől, slideplayer, megismerték, próbálkozik, megnevettet, autósoktól, magyarázta, gyerekszáj, megmutatja, másvalakit, együttélés, játszanak, csizmában, beszélget, szerelmet, szeretnék, színésznő, állandóan, kapcsolat, hajnalban, rózsaszín, önmagánál, kérdezték, óceán vízből, halak miért, szerelem olyan, ember milyen, fiúk máshogy, fiúk állandóan, lányok többet, házasság majdnem, egyik önkéntes, olyan baráttal, nővérem szeret, összes régi, szeretet olyan, kicsi öreg, ember utálja, kutyusom megnyalja, Liptai Klaudia,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Mi van, ha?  Facebookon kaptam  Esti kép  Jó éjszakát  Dsida Jenő: ÚT A KÁLVÁRIÁRA  Facebookon kaptam  Nagyhétfő:  A szeretetről  Facebookon kaptam  képre írva  2004-es kivégzés után  Nagy Feró megmondta?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A tavasz nem csak önmagában sz...  Húsvéti üdvözlet !  Facebookon kaptam  Az erdőterápia egészségre gyak...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Esti képek  Paul David Tripp Március 28  Ne hagyd  Facebookon kaptam  Színház az egész világ,  Sárkány  Paul David Tripp Március 26  Alvó cica  Ha nyitott vagy  Amikor Jézusnak gondjai voltak...  Esti kép  Facebookon kaptam  Óraállítás  Facebookon kaptam  Alvó kutyák  képre írva  A szeretetről  Fotó: Fiatal pár (Szék –...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  Facebookon kaptam  Antoine de Saint-Exupéry gondo...  Facebookon kaptam  A máj egészségét biztosító és ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Szép estét kedves látogatóimna...  képre írva  Virágvasárnap a húsvét előtti  Facebookon kaptam Krisztinától  Maci az északi fény alatt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ne hagyd  Esti kép  Facebookon kaptam  Rács mögé  Facebookon kaptam  A tavasz nem csak önmagában sz...  Reményik Sándor: Itt most virá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden kedves látogatómnak sze...  Facebookon kaptam  Az út  Szívet megérintő . . .  Virágvasárnap a húsvét előtti  Heltai Jenő: Március  Facebookon kaptam  Humor is meg nem is szerinted?  Szép estét kedves látogatóimna...  Hibáztam már  Facebookon kaptam  Soli Deo gloria  Kövesd a vezetőt  Odaadja  Facebookon kaptam  Nem jár  Mi van, ha?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Ha nyitott vagy  Agárdi Gábor gondolata  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Nem látom őket  A csend aranyat ért  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Boldog virágvasárnapot minden... 
Bejegyzés Címkék
óceán vízből, halak miért, szerelem olyan, ember milyen, fiúk máshogy, fiúk állandóan, lányok többet, házasság majdnem, egyik önkéntes, olyan baráttal, nővérem szeret, összes régi, szeretet olyan, kicsi öreg, ember utálja, kutyusom megnyalja, arcom akkor, tesóm szokta, barbis mesét, rózsaszín kurva, autósoktól pénzt, kurva kutyát, téka előtt, olyan néni, mobiltelefonál, terepjárókból, csillagocskák, kölcsönkérni, sorozatokban, megvigasztal, megkérdeztem, beszélgetnek, foglalkoztam, terepjárójuk, csiklandozni, házassághoz, számítógépe, gyerekektől, slideplayer, megismerték, próbálkozik, megnevettet, autósoktól, magyarázta, gyerekszáj, megmutatja, másvalakit, együttélés, játszanak, csizmában, beszélget, szerelmet, szeretnék, színésznő, állandóan, kapcsolat, hajnalban, rózsaszín, önmagánál, kérdezték, vernyákol, jelentése, bácsikkal, szerintem, hangosabb, megnyalja, nagynéném, fulladnak, szeretnél, testvérét, elaludni, sötétben, szomszéd, parkolni, önkéntes, házasság, gyereket, elmondod, ilyenkor, kötelező, szeretet, rángatta, idegesen, fáradtan, rendesen, nikolett, dolgozik, szeretni, baráttal, sírjanak, nevelést, szerelem, pislogsz, szeretik, kirángat, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 21 db bejegyzés
e év: 69 db bejegyzés
Összes: 4830 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1557
  • e Hét: 9794
  • e Hónap: 36417
  • e Év: 173789
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.