Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hírmorzsák - 2022 május
  2022-05-01 20:00:36, vasárnap
 
 







HÍRMORZSÁK - 2022 Május




Mottó


"Mindig, mindent adjál oda hazádnak.
A világnak nincs semmiféle értelme hazád nélkül.
Ne várj jót a hazától, s ne sopánkodj, ha megbántanak
a haza nevében. Mindez érdektelen. Egyáltalán semmit
ne várj a hazádtól. Csak adjál azt, ami legjobb életedben.
Ez a legfőbb parancs. Bitang, aki ezt a parancsot nem ismeri."

(Márai Sándor: Fűveskert)


"A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak."

(Burke)








Minden szó





Link



Számok - az álhírek ellenszere





Link



Hirkereső





Link














Néhány igaz szó - választások után


Orbán Viktorban nehéz másfél évszázadunk egyik legnagyobb államférfiát tudhatjuk immár 16-éve országunk kormánya élén.

Magyarországon hatalmon lévő politikust dicsérni nehéz.

Nehéz, mert a viharos történelmünk által kiváltott szokásos magyar virtus reflexe szinte mindig az ellenzékiség volt.

De kimondom: Kossuth tisztánlátása és Deák kompromisszum-készsége, s mindkettőjük törhetetlen hazaszeretete egyesül benne.

Ahogy Kossuth a híres Cassandra-levélben megírta: Magyarországnak a legfőbb ügyekben ,,idegen avatkozástól menten", önállóan kell haladnia.

És ahogy Deák reálpolitikusként felismerte országunk felemelkedésének lehetőségét egy nagyobb birodalom részeként.

Tehát így hajózunk most mi is az Európai Unióban, s az Európai Unióval nagyobb vizeken.

De Kossuth keze is ott van a kormányon: nem feladva nemzeti érdekeinket.

Szembe széllel?

Sokszor igen, de a bátor, jó hajós tudja, merre tart.

Jó csapat munkálkodik a hajón.

Nem könnyű felsorolni, mi mindent köszönhetünk Orbán Viktor miniszterelnökünk vezetésével működő hatalmi centrumnak.

Kezdjük a lényeggel: egy ország akkor haladhat önállóan, ha erős motor hajtja.

A gazdaság ereje mindenek előtt.

Mint Trianon után a Bethlen-kormány konszolidációs munkájában.

Megszabadulni azon pénzügyi kötésektől, melyek állami és egyéni szinten gátolják az önálló munkát, tehát az IMF-től, idegen bankoktól.

Ha nem is száz százalékig, de nagyrészt sikerült.

A külföldi tőkére, munkaszervezésre, tudásra azonban óriási szükségünk van.

Ezt is sikerült megtartanunk.

A szabad vállalkozás, a tulajdon tisztelete, a piacgazdaság, a külföldi tőke szabadsága és az állami beavatkozás között mégis meg kellett találni azt a keskeny ösvényt, amely a népakarat jogos igényeként az életszínvonal emelkedéséhez vezetne: az energiaárak szabályozását, csökkentését ebben igen fontos lépésnek tekinthetjük.

Persze ősi magyar szokásként - vagy nem csak magyar szokás?
- a külfölddel való összehasonlításban sokan csak a nálunk előbbre járó nyugati országok életszínvonalát tekintik, az nem jut eszükbe, hogy azokban az országokban nem a kommunizmust akarták építeni, és rendeltek mindent ezen cél alá.

Azt sem fogadják el, hogy a nyugat életszínvonalának eléréséhez vezető út rögös, nehéz és sokáig tart, de mindenesetre folyik a munka.

A gazdasági függetlenség érdekében tett intézkedéseket is próbálom megérteni. Néhány dologban talán tévednek, de az irány jó!

Ilyen pl. a közmunka, amely visszavezet a fizetést ígérő munka világába, és sokaknál nevelő jellege is lehet.

Tehát aki tud, az dolgozzon meg a pénzért.







Neves liberális közgazdászok megvizsgálták Magyarország jelenlegi gazdasági állapotát.
Megvizsgálták a 2002-2010-közti globalista-liberális kormányok teljesítményét .
Valamint megvizsgálták a jelenlegi ellenzék képességeit.
A következő jövőt látják egy globalista-liberális ellenzék 2022 április 3-i győzelme esetén:

Nagyon sötét jövő előtt áll Magyarország!

2022. április 4. éjjel 1 óra 12 perc - Kényelmes többséget szerzett a baloldal a parlamenti választáson. A baloldali kormánypártoknak 112, míg az ellenzékbe került Fidesz-KDNP-nek 87 mandátuma lesz.

2022. május 9. - Az új baloldali kormány legelső lépése az energiaárak liberalizálása. A villany, a gáz, és a víz díja 35-40 százalékkal emelkedik.

2022. június 18. - Az infláció 15, míg a munkanélküliségi ráta a korábbi négy százalékról nyolc százalékra nőtt.

2022. július 23. - Egy friss tanulmány szerint a magyarok többsége kénytelen volt lemondani a tervezett nyaralást a jelentős elszegényedés miatt.

2022. augusztus 5. - A legújabb gazdasági adatok szerint a magyar gazdaság a második negyedévben 3,5 százalékkal csökkent. Az év további részében több mint 10 százalékos visszaesést várnak.

2022. szeptember 18. - Az infláció továbbra is vágtat, már elérte a 20 százalékot. Több ágazatban fizetéscsökkentést jelentett be a baloldali kormány. Az orvosok és tanárok fizetését a felére csökkentették.

2022. szeptember 30. - Magyarország a baloldali kormány politikája miatt belesodródott az ukrajnai háborúba.

2022. október 12. - A baloldali kormány bejelentette, hogy a jelentős áramhiány miatt a háztartások csak naponta egy órát használhatnak áramot.

2022. október 15. - A jelentős gázhiány miatt nagyon komoly fűtéskorlátozásokat jelentett be a baloldali kormányfő. A munkanélküliségi ráta már 20 százalék körül jár.

2022. október 23. - Polgárháborús állapotok alakultak ki az országban. A rendőrség letette a fegyvert a demonstrálók előtt. Több százan megsebesültek az utcai harcokban. Az ország gazdasági rendszere összeomlott, az euró már 1200 forintba kerül. A baloldali kormány elmenekült az éjjeli órákban.

Önök tényleg ilyen jövőt akarnak? - Ugye nem!


Link

Link








A helyzet /Kásler Árpád/
A helyzet az, hogy Oroszország eléri a kitűzött céljait Ukrajnában és a világon is. Minden erőforrása, tudása, területi nagysága, katonai potenciálja, emberállománya megvan ehhez.

Európa térképe végérvényesen át lesz rajzolva ismét, de nem ok nélkül. Oroszország, egy 30 éve tartó megalázási folyamatnak tesz most pontot a végére. Megkockáztatom, ha a kedélyek lecsitulnak, a mostani és ezelőtti ukrán kormányokat, politikai szereplőket a maradék Ukrajnán belülről fogják bíróság elé állítani, hogy Amerika ostoba bolhájaként addig pattogott a medve orrán, amíg elveszti lényegében mindazt, amit meg nem érdemelten, potyára megkapott és nem akármiről van szó.

Az Ukrán állam, nem honfoglaló háborúkban alapozta meg határait, hanem a nagyhatalmi politikai pillanatérdekek és részeg diktátorok adományaiból verbuválta össze rendkívül értékes területeit. Nem is volt rá képes, hogy megbecsülje azokat és a benne lakó népeket. Az Ukrán politika az elmúlt évtizedben olyan pofátlan ívet öltött, olyan vakmerő orosz ellenességet szított, ami józan ésszel felfoghatatlan.

Ezért, elveszti a területének legértékesebb részeit, búzatermő vidékének akár kétharmadát, szinte az összes bányáit, gáz és olajmezőit, tengeri kikötőit, lakosságának nagyrészét. Megérte Amerika csicskás szócsövének lenni Európában.

Amerika, előszeretettel hangoztatta Oroszországról, hogy nem több, mint egy nagy benzinkút pár atombombával. Hát Oroszország sokkal több ennél és még több fog lenni az elkövetkezendő időben, azokkal a területekkel, amelyeket visszavesz, jogosan. Korábban már írtam arról, itt: https://ahazapartja.hu/az-ajandek-visszakovetelese/ , hogy a meg nem becsült ajándék visszakövetelhető, de mint tudjuk, hogy az erősebb kutya mit csinál, hát ez esetben nem követelnek, hanem visszaveszik.

Eddig Oroszország és Ukrajna biztosította a világ búzatermelésének egyharmadát, a jövőben ezt Oroszország egymaga fogja biztosítani. Oroszország, szén, olaj és gázkészletei eddig sem voltak elhanyagolhatóak, de ezután még megkerülhetetlenebbek lesznek. Normális ember, látva az Unió szankciós vergődését csak a fejét fogja, ennyi ostoba megélhetési politikus láttán.

Oroszországot csak meg kellett volna becsülni és egyenlő rangúként kezelni. Amerika és a nyugat, ugyanúgy lenézte az oroszokat, mint ahogy Hitler lenézte őket, nagy hiba volt. Az ukránok mire felébrednek, hogy a politikai csőcselék mit művelt velük, már késő lesz. Akik felébredtek, már most menekülnek szerte szét a világba, kihasználva a konfliktus helyzetet, a könnyebb befogadást, de hamarosan elege lesz a világnak az ukrán zsidó pofátlan követeléseiből, amikor már tovább senkit se lehet már hülyíteni, hogy visszafordítható minden. Amikor ez bekövetkezők, a végtelenül eladósított maradék Ukrajnát szétszedik a hitelezői, mert nem marad már semmije, amiből a mostani kardcsörtetés költségeit ki tudná termelni.

Arra mérget vehet mindenki, hogy Oroszország, orosz vérrel visszaszerzett területekből egy talpalatnyit sem fog juttatni senkinek.

Biden kormány menni fog, Zselenszkij kormány menni fog, és menni fognak a szankciók is, ami maradni fog, az a nagy Oroszország, olajával, gázával, búzájával és az atombombáival is. Aki nagy és erős, táplálja a Föld lakosságának egyharmadát, fűti Európát, azt illene tisztelni.

Hát nem illették az urak tisztelni, akkor megtanulják félni.

Link








Oroszország egy 30 éve tartó megalázási folyamatnak tesz most pontot a végére.

Megkockáztatom, ha a kedélyek lecsitulnak, a mostani és ezelőtti ukrán kormányokat, politikai szereplőket a maradék Ukrajnán belülről fogják bíróság elé állítani, hogy Amerika ostoba bolhájaként addig pattogott a medve orrán, amíg elveszti lényegében mindazt, amit meg nem érdemelten, potyára megkapott és nem akármiről van szó. Az Ukrán állam, nem honfoglaló háborúkban alapozta meg határait, hanem a nagyhatalmi politikai pillanatérdekek és részeg diktátorok adományaiból verbuválta össze rendkívül értékes területeit. Nem is volt rá képes, hogy megbecsülje azokat és a benne lakó népeket.

Az Ukrán politika az elmúlt évtizedben olyan pofátlan ívet öltött, olyan vakmerő oroszellenességet szított, ami józan ésszel felfoghatatlan. Ezért, elveszti a területének legértékesebb részeit, búzatermő vidékének akár kétharmadát, szinte az összes bányáit, gáz és olajmezőit, tengeri kikötőit, lakosságának nagyrészét. Megérte Amerika csicskás szócsövének lenni Európában?"

"Arra mérget vehet mindenki, hogy Oroszország, orosz vérrel visszaszerzett területekből egy talpalatnyit sem fog juttatni senkinek. Biden kormány menni fog, Zselenszkij kormány menni fog, és menni fognak a szankciók is, ami maradni fog, az a nagy Oroszország, olajával, gázával, búzájával és az atombombáival is.

Aki nagy és erős, táplálja a Föld lakosságának egyharmadát, fűti Európát, azt illene tisztelni. Hát nem illettek az urak tisztelni, akkor megtanulják félni.







Kezdődik Odessza ostroma, a háború mindent eldöntő ütközete lehet

Link



Brüsszel őrült javaslatai: az emberek fűtsenek kevesebbet, ritkábban fürödjenek és mosás helyett szellőztessék a ruhát

Link



A negyedik kétharmad: ma alakul meg az új Országgyűlés

Link



Megalakult az új Országgyűlés: Gyurcsányék nevetséges provokációs kísérlete elbukott

Link



Berszán György nekiment a Momentumnak: Momentum, ti egyszerűen siralmasak vagytok!

Link



Juan Antonio Samaranch: Magyarországnak olimpiát kellene rendeznie

Link



Amerikai katonai szakértő: Elkerülhetetlenül a kijevi rezsim katonai veresége és Ukrajna területének felosztása

Link



Nagyon durván kiálltak a külföldi kommentelők Orbán mellett

"Zseniális ez a fickó!"

"Arrafelé már elkezdett lehullani a sötétség fátyla. Sajnálatos, hogy errefelé a demokrata liberálisok még mindig a sötétségben élnek, miközben azt hiszik, megvilágosodtak". (ScaryTruth)

"Magyarország, semmiért nem kell bocsánatot kérnetek, jót cselekedtek. Az igazai európaiak mögöttetek állnak. Tisztelet!" (IceCube)

“Orbán Viktor újra és újra olyan kijelentéseket tesz, amelyek egyszerű igazságok és amelyek nyilvánvalók, az uniós együgyű kommunista nyomoroncok viszont a 'radikális' extrémizmus megnyilvánulásainak tekintik őket. A libtardáltak elmebaja az egyetlen extrémizmus". (KeepKickingMarxists)

"Ilyen az, amikor egy valódi vezető beszél. Vajon elfogadnák érte cserébe Trudeau-t? Odaadnánk vele a Superman-pizsijét meg a ramadán-zokniját is". (cdnukipper)

"Magyarország az egyetlen értelmes ország Európában? Mi történt a többivel?" (Michael Carney)

"Zseniális ez a fickó!" (Securing My Kids Future)

"Nemsokára nyugdíjba vonulok, Magyarország hirtelen rendkívül vonzónak tűnik. Muszlimmentes sziget lesz Európában, amely életben tartja Krisztus lángját az Európa egészére rászálló sötétséggel szemben". (Rocinante44)

"Soha életemben nem gondoltam volna, hogy egy korábban a vasfüggöny mögött lévő ország vezetője lesz Európa józan esze". (Patriot)

"Imádom ezt a fickót (Orbánt), évek óta követem, mióta elkezdett felszólalni az invázió ellen. Már mindenféle jelzővel illették, de nem hátrált meg". (mlatt60)

"Jól csinálod, Magyarország! Nem politikailag korrekt, csak korrekt". (ninetypct)

"Nem tudok vitába szállni Viktorral. Rendszerint tökéletesen igaza van". (Old Goat)

“Ateista vagyok, de teljesen egyetértek. A keresztény egyház és az általa terjesztett értékek a kultúránk alapjai". (Tony Renney)

"Viktornak vissza kell foglalnia Rómát, mert azt legyőzték a kommunista-globalisták". (Sanfordbill)

"Meg kell hajolnom Magyarország és a vezetői előtt, mert a kommunista elnyomás évtizedei után és úgy, hogy a kollektivizmus magvai mélyen be voltak ágyazva az életük minden részébe, a magyarok mégis visszatértek a vallás és az egyéni szabadság gyökereihez, amelyekre minden civilizált, tisztességes társadalom épült. Végigvonultak az éjszakán és sikerült a másik oldalon kibukkanniuk. Isten áldja őket". (J C)

“Sürgősen szükségünk van még olyan vezetőkre, mint Orbán". (Simon Loveland)

A szankciók ellenére megduplázta bevételét az olajexportból Oroszország

"Itt az ideje megtanulnom magyarul". (ConofChi)

Link



Az emberek az olajembargó tervéről: Mit akar Brüsszel? Hogy haljunk éhen?

Link



Káoszt akar a baloldal a következő négy évben a parlamentben

Link



7Ilyen szánalmas helyzetben pártelnök még nem volt tisztújítás előtt, mint most Jakab Péter

Link



Fábry Sándor: Gyurcsány besúgó volt Pécsett

Link



Megszólalt a szocialista vesztegetési botrány egyik főszereplője, a pálmafás polgármester, Horváth Csaba

Link



8Áradozik a kerékpárosvilág: Magyarország a Giro igazi nyertese

Link



10Minden irányból bekerítené az ukrán erőket az orosz hadsereg

Link



Ukrajna leállítja a gáztranzitot Európába a szakadár területeken keresztül

Link



13Az oroszok megüzenték a Nyugatnak, mire készülnek a háború után

Link



Kentucky állam szenátora blokkolta a rekord összegű amerikai katonai segély megszavazását Ukrajnának

Link



Hadházy Ákos 2026 márciusában tegyen esküt

Link



14Piszkosul jól jár a Mol az orosz olajjal

Link



Orbán Viktor: Novák Katalin beiktatása, és ami utána volt

Link



Beiktatták Novák Katalin köztársasági elnököt

Link



18A Donbassz - teljes film, magyar felirattal (+18)
/A Donbassz című dokumentumfilm, amely segít megérteni a különleges katonai hadművelet hátterét./

Link



21Feladta a háborút a náci hadtest + videó

Link



23Meg akarták gyilkolni Vlagyimir Putyint

Link



Brutális rezsiáremelkedéstől védte meg a kormány az embereket

Link



23Itt van Putyin legújabb válasza a Nyugatnak

Link



Az orosz "Hurrikán" bevetésen az ukrán fronton.

Link



27Mit is jelent a háborús veszélyhelyzet, amit Orbán Viktor bejelentett?

Link



28Európa a háború árnyékában: elszabadult az infláció, megfizethetetlen rezsiárak a legtöbb országban

Link



Kiderült: új, még véresebb szakasza kezdődik a háborúnak

Link



Kegyetlen utcai harc folyik Kelet-Ukrajnában az orosz és az ukrán hadsereg között

[linkhttps://www.origo.hu/foto/galeria/20220531-heves-harcok-keletukrajnaban-az-o rosz-es-az-ukran-hadsereg-kozott-utcai-harc.html]" target="_blank" >rel="nofollow"Link



EZT SEHOL NEM LÁTHATOD - Ukrán népirtás Luganszk - Donbasszban
Az ukrán fegyveresek ágyúzásának nyomai ma Luganszkban, ahol 8 éve így él az orosz ajku lakosság! Innen nem lesz tudósítás a hírekben!
8 éve ágyúzzák őket az ukránok, de a világközösség ezt nem akarja észrevenni.

Link
























Szép estét Budapest, szép estét Magyarország!




 
 
0 komment , kategória:  Média  
Címkék: visszakovetelese, kormánypártoknak, felemelkedésének, munkanélküliségi, búzatermelésének, elhanyagolhatóak, munkaszervezésre, megfizethetetlen, visszafordítható, magyarországnak, életszínvonalát, pillanatérdekek, megvilágosodtak, kerékpárosvilág, keletukrajnaban, kollektivizmus, emberállománya, követeléseiből, megkockáztatom, teljesítményét, intézkedéseket, dokumentumfilm, visszaszerzett, magyarországon, felfoghatatlan, előszeretettel, liberalizálása, elkövetkezendő, oroszországról, veszélyhelyzet, kijelentéseket, konszolidációs, megszavazását, atombombáival, megsebesültek, szabályozását, világnak nincs, haza nevében, legfőbb parancs, gonosz diadalához, álhírek ellenszere, viharos történelmünk, ellenzékiség volt, legfőbb ügyekben, nagyobb birodalom, ország akkor, gazdaság ereje, önálló munkát, külföldi tőkére, szabad vállalkozás, tulajdon tisztelete, külföldi tőke, Márai Sándor, Orbán Viktorban, Ahogy Kossuth, Európai Unióban, Európai Unióval, Orbán Viktor, Mint Trianon, Kásler Árpád, Megérte Amerika, Eddig Oroszország, Kezdődik Odessza, Berszán György, Juan Antonio Samaranch, Michael Carney, Securing My Kids Future, Tony Renney, Simon Loveland, Jakab Péter, Fábry Sándor, Horváth Csaba, Hadházy Ákos, Novák Katalin, Beiktatták Novák Katalin, Vlagyimir Putyint, SEHOL NEM LÁTHATOD,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Fehér virág  Akarat  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Németh László tollából  képre írva  Sose bánj semmit  Bertolt Brecht -től idézet  Fehér virág  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Rátalálsz  Zilahy Lajos gondolata  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Akarat  Próbálj meg ...  Irgalom és ítélet  Boldog születésnapot a ma ünne...  Akarat  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Radikális szeretet  Png férfi  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Jó éjszakát  Reggel van  Albert Einstein gondolata  Png csokor  Szép napot kívánok  Png virág  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Lóhere  Nagyi telefonál  s immár én is felragyogva, ért...  Fekete-erdő desszert  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png férfi  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Alázat  Facebookon kaptam  Png kutya  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Mindig jusson idő nevetni  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Idő  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Nagyi telefonál  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Alázat  Facebookon kaptam  Png ház  A televizió nem a kultúrát kép...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Mai harmónia kártyám  Egy bizonyos határt  Akarat  Albert Einsteinről  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Minden harmadik...  Sokan azt tartják  Szabolcska Mihály – Ákác...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Paul David Tripp Április 21  Az engedelmesség miért nem vál...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra, 
Bejegyzés Címkék
világnak nincs, haza nevében, legfőbb parancs, gonosz diadalához, álhírek ellenszere, viharos történelmünk, ellenzékiség volt, legfőbb ügyekben, nagyobb birodalom, ország akkor, gazdaság ereje, önálló munkát, külföldi tőkére, szabad vállalkozás, tulajdon tisztelete, külföldi tőke, állami beavatkozás, keskeny ösvényt, népakarat jogos, életszínvonal emelkedéséhez, energiaárak szabályozását, külfölddel való, nálunk előbbre, kommunizmust akarták, nyugat életszínvonalának, gazdasági függetlenség, fizetést ígérő, jelenlegi ellenzék, következő jövőt, parlamenti választáson, baloldali kormánypártoknak, ellenzékbe került, energiaárak liberalizálása, munkanélküliségi ráta, korábbi négy, friss tanulmány, magyarok többsége, tervezett nyaralást, jelentős elszegényedés, legújabb gazdasági, magyar gazdaság, második negyedévben, infláció továbbra, baloldali kormány, felére csökkentették, ukrajnai háborúba, jelentős áramhiány, háztartások csak, órát használhatnak, jelentős gázhiány, baloldali kormányfő, rendőrség letette, demonstrálók előtt, utcai harcokban, ország gazdasági, éjjeli órákban, kitűzött céljait, kedélyek lecsitulnak, maradék Ukrajnán, medve orrán, nagyhatalmi politikai, benne lakó, elmúlt évtizedben, területének legértékesebb, összes bányáit, nagy benzinkút, elkövetkezendő időben, erősebb kutya, világ búzatermelésének, fejét fogja, ukránok mire, politikai csőcselék, konfliktus helyzetet, könnyebb befogadást, ukrán zsidó, végtelenül eladósított, mostani kardcsörtetés, urak tisztelni, háború mindent, emberek fűtsenek, negyedik kétharmad, kijevi rezsim, külföldi kommentelők, sötétség fátyla, demokrata liberálisok, sötétségben élnek, igazai európaiak, uniós együgyű, libtardáltak elmebaja, egyetlen extrémizmus&#8221, valódi vezető, ramadán-zokniját is&#8221, egyetlen értelmes, vasfüggöny mögött, invázió ellen, keresztény egyház, általa terjesztett, kultúránk alapjai&#8221, vezetői előtt, kommunista elnyomás, kollektivizmus magvai, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 12 db bejegyzés
e év: 82 db bejegyzés
Összes: 4843 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2818
  • e Hét: 8040
  • e Hónap: 47861
  • e Év: 225736
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.