Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Különös tüntetések ezek
  2012-01-31 18:34:38, kedd
 
  Különös tüntetések ezek


Nagyobb számban 2002-ben jelent meg a meglepett nemzet tüntetéseken . Először azért, mert nem választották újra szeretett Orbán Viktorunkat, akitől megváltást vártak, sőt lehetőségei szerint meg is tett mindent, amit tehetett . 2006-ban az öszödi beszéd csalogatott ki rengeteg embert a Kossuth térre, amit az akkori kormány október 23-án kíméletlen terrorral megtámadott . Néhány héttel ezelőtt az új alkotmány ellen jöttek össze néhány ezren azok a mérgeskedő baloldaliak, akik konc nélkül maradtak a legutóbbi választás után .

Ez a mostani egészen más tüntetés volt mint az előzőek . Rengetegen jöttek ki az utcára megmutatni erejüket ebben a demokrácia által megfertőzött Európában . Sokan voltak . Rengetegen . El sem fértek a Kossuth téren, kiszorultak a kisebb-nagyobb közeli utcákba . Hol volt ez a rettentően sok, elégedetlen ember 2006-ban ? Nekik megfelelt az 1956-ra emlékező felvonulók elleni erőszak akkor ? Vérbe fojtották az 50 éves évfordulót azok, akiknek szülei, nagyszülei ellen lázadt fel Magyarország népe .

Csend volt, halálos csend volt ekkor Európában . Csak azt a néhány zsidót féltik, akik túlélték a holokausztot . Mindig őket féltik, csak róluk szól minden híradás . Még az EU parlamentjében is ordibálhatnak mindenféle értelmetlenséget büntetlenül ezek a beteg lelkek . Zsarolnak, kárpótlást követelnek ma is, 68 évvel a háború befejezése után, amiből egyedül ők kerültek ki győztesen . Azóta szabadon élhetnek, akár fegyverkezhetnek is büntetlenül új államukban, ahonnan elzavarták az ott élő őslakókat . Mindenhol kiemelt jogokat követelnek .

Magukat magyarnak mondják, de nemzetközi érdekeikért képesek elárulni azt a nemzetet, akik végre hangosan kimondták azt, hogy elég volt ! Kikeresztelkedtek már a legtöbben, mert a judeo-keresztény összemosás megfelel céljaiknak, amivel végre pontot tehetnek évszázados forradalmi tevékenységükre . Csendes gyűlölet ég bennük ! Attól félnek lebuknak rossz szándékaik miatt . Mi tette ilyen gonosszá őket ? Kiválasztottságtudatuk keltette magasabbrendűségi érzés, ami a talmudi gondolkodás alapjait adja ? Ez a különlegesen aljas írás választja el őket a többi embertől . Még embernek sem tartják őket, csak valami jószágféle tömegnek, akiket terelgetni akar .

Mindenki az ellensége, még az is, ki egyvérű vele, de mégis valahogyan egy csöppnyi emberség szorult bele, s ezért kiáll az emberiség alapértékeiért . Néhányan szembeszegülnek velük, elárulják miben mesterkednek zsinagógájukban ezek az elmaradott gondolatoktól megfertőzött egyének, akik extra jogokat követelnek maguknak a többségi társadalommal szemben . Szodoma-Gomorra népe, akik másoknak érzik magukat olyannyira, hogy azonos neműekben találják meg a boldogságot, perverzitásuk állati mélységet döntöget . Felforgató tevékenységeikre jó példa az ezer éve fennálló keresztényellenes tevékenység, ami szinte már lényegét vesztette, hiszen a pol-korrekt nyelvezet ellenzi korábbi dogmáinak terjesztéseit . Így lett az istengyilkos zsidóból áldozat, akik büntetlenül üldözhetik a tehetetlenségre kárhoztatott keresztényeket megint .

Akinek kezében a pénznyomtatás joga, az annyi katonát állít ki kedvére, amennyit csak jónak lát . Jól megfizeti, majd eltemeti, sőt hőssé avatja áldozatait, akik bérgyilkosként az embertársaikat saját hazájukban küldik a másvilágra . Természeti kincseit elveszi azoknak, akiknek földjére teszi a lábát . Egyetemes törvényeiből csak ő gazdagodik . Minden az övé ! A város ugyanúgy mint a gyémántbányája melletti terület, de műholdak százait is ellenünk használja . Elbutítja teljesen az embert, olyan géppé alakítja át, aki gombnyomásra működik az ő érdekében .

Ezek az emberek mentek ki a Kossuth térre, s ünnepelték szegénységüket milliárdos vezetőik mellett . Olyan ez mint az egyfogú nyugdíjas, aki pártfogolja az öszödi Háry Jánost kevéske nyugdíjából, sőt ha tehetné életét is feláldozná érte, mert az eszme... 2006-ban azt hittem jó ügyért töltöttem éjszakáimat a téren, elbeszélgetve értelmes emberekkel, akik jól látták a politikai helyzetünket . Kivonultak a TV hez a beépített bajkeverők, majd átvették az irányítást, de a tömeg nem tartott velük ! Meglepődtek ezen az arcátlan kaméleonok, majd elbarikádozták előlünk az egész várost .

Beöltözött verőlegények álltak szembe velünk akkor, de most otthon maradtak, vagy legalább is észrevétlenül végezték feladatukat . Láthatóvá lett, hogy másként kell kezelni a magyarokat mint korábban . Végóráit éli ez a demokrácia, utolsó rúgásait érezzük még az ülepeinken, mert nincs alternatívája . Megkaparintotta magának a javainkat, furcsa szabadságjogaival felszippantott mindent a környezetéből . Elvették az összes pénzünket, annyit sem hagytak forgalomban, hogy élni tudjon mellettük más is . Ezért lesz végük hamarosan ezeknek a vámpíroknak, mert a legkisebb szabadságeszmény is kiszabadíthatja az igazságot évszázados igájából .

Kivonultak nagy számban a fideszesek, jó volt látni, hogy sokan vannak, sőt elég jó arcúak is voltak így együtt . Viktor örülhet ekkora támogatás láttán, de kötelezettséget is ró rá, képviselnie kell valódi gazdái mellett őket is . Akit egyszer a liberális gazdi kiszemelt magának, az megmarad hűséges szolgájának élete végéig . Soros pénzen egyetemre járni, ekkora lehetőséget kapni nem akármi . Már Európában is megmutatta magát Orbán Viktor, ami változásokra utal .
Nem rajtunk múlik besorolásunk sem, hiszen bármelyik pillanatban megduplázódhat az adósságunk . Áll még a tőzsde, állnak még a paloták, ezért nagy munka vár még ma reánk . Megunták a felvonulást ők is, majd hazamentek, mint korábban tették 2006-ban azok, akiket magára hagyott az elmaradt forradalom . Láthatóan sokan jöttek össze most, legalább félmillióan, de mégis százezerről írnak a nyugati lapokban . Amikor viszont ők jelennek meg kétezren, az rögtön felgyarapodik 20 ezerre, mint a korábbi cárista Oroszország levéltáraiból vett adatok összehasonlítása, a volt Szovjetunió propagandájának a számaival .

VGB
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: fegyverkezhetnek, tevékenységeikre, összehasonlítása, szabadságeszmény, értelmetlenséget, megkaparintotta, tehetetlenségre, kötelezettséget, kiszabadíthatja, zsinagógájukban, tevékenységükre, propagandájának, szembeszegülnek, elbarikádozták, parlamentjében, gyémántbányája, alapértékeiért, keresztényeket, bérgyilkosként, embertársaikat, szegénységüket, felszippantott, megduplázódhat, elbeszélgetve, gondolatoktól, pénznyomtatás, felgyarapodik, perverzitásuk, levéltáraiból, alternatívája, környezetéből, társadalommal, terjesztéseit, ordibálhatnak, észrevétlenül, besorolásunk, meglepett nemzet, öszödi beszéd, akkori kormány, mérgeskedő baloldaliak, legutóbbi választás, mostani egészen, utcára megmutatni, demokrácia által, kisebb-nagyobb közeli, 1956-ra emlékező, néhány zsidót, beteg lelkek, háború befejezése, judeo-keresztény összemosás, talmudi gondolkodás, különlegesen aljas, Orbán Viktorunkat, Háry Jánost, Orbán Viktor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A Magyar Költészet napja alkal...  Egy barátság története  Szép estét kedves látogatóimna...  Önmaga ellenére  Somlyó Zoltán - Orgonával  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Nagy és kis csodák  Facebookon kaptam  Horváth Szilvia tollából  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Hogyan válunk hűségesekké?  Somlyó Zoltán - Orgonával  Somlyó Zoltán - Orgonával  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Tavaszi este  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Sorsunk miatt...  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Jó éjszakát  Annyira tisztelem a szabadságo...  Facebookon kaptam  Nevelőszülőkhöz adták,  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Esterházy Péterre emlékezünk  Alvó cica  Tavaszi este  Facebookon kaptam  Hamvas Béla  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Emlékezz  Vito Giaquinto gondolata  Jó éjszakát  Vidámság  Facebookon kaptam Krisztinától  Paul David Tripp Április 15  Reményik Sándor: Pierrot &...  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimn...  Szép álmokat!  Hamvas Béla  Szép estét kedves látogatóimna...  Márai Sándor tollából  Facebookon kaptam  Tanácsok egy pszichológustól  Isten hűségének mértéke  Emlékezz  Szeretem ujjad karcsuságait,  Jó éjszakát  Tanmese  Annyira tisztelem a szabadságo...  A pitypang legendája  Facebookon kaptam  Alvó cica  Van néhány kérdés, amin gondol...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Márai Sándor tollából  A Magyar Költészet napja alkal...  Facebookon kaptam  Esterházy Péter: Harmonia c...  Jázmin  Nevelőszülőkhöz adták,  Mindent de mindent visszakap  Jázmin  Facebookon kaptam  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Magyar költészet napja  Szívek  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  A hagyma antibakteriális hatás...  jó reggelt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tanmese  képre írva  James Allen  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimn... 
Bejegyzés Címkék
meglepett nemzet, öszödi beszéd, akkori kormány, mérgeskedő baloldaliak, legutóbbi választás, mostani egészen, utcára megmutatni, demokrácia által, kisebb-nagyobb közeli, 1956-ra emlékező, néhány zsidót, beteg lelkek, háború befejezése, judeo-keresztény összemosás, talmudi gondolkodás, különlegesen aljas, többi embertől, csöppnyi emberség, emberiség alapértékeiért, elmaradott gondolatoktól, többségi társadalommal, pol-korrekt nyelvezet, istengyilkos zsidóból, tehetetlenségre kárhoztatott, pénznyomtatás joga, annyi katonát, embertársaikat saját, város ugyanúgy, gyémántbányája melletti, emberek mentek, egyfogú nyugdíjas, öszödi Háry, politikai helyzetünket, beépített bajkeverők, arcátlan kaméleonok, egész várost, magyarokat mint, összes pénzünket, legkisebb szabadságeszmény, igazságot évszázados, liberális gazdi, megmarad hűséges, elmaradt forradalom, nyugati lapokban, rögtön felgyarapodik, korábbi cárista, volt Szovjetunió, fegyverkezhetnek, tevékenységeikre, összehasonlítása, szabadságeszmény, értelmetlenséget, megkaparintotta, tehetetlenségre, kötelezettséget, kiszabadíthatja, zsinagógájukban, tevékenységükre, propagandájának, szembeszegülnek, elbarikádozták, parlamentjében, gyémántbányája, alapértékeiért, keresztényeket, bérgyilkosként, embertársaikat, szegénységüket, felszippantott, megduplázódhat, elbeszélgetve, gondolatoktól, pénznyomtatás, felgyarapodik, perverzitásuk, levéltáraiból, alternatívája, környezetéből, társadalommal, terjesztéseit, ordibálhatnak, észrevétlenül, besorolásunk, különlegesen, holokausztot, magyarország, istengyilkos, tüntetéseken, mesterkednek, megfertőzött, változásokra, verőlegények, törvényeiből, választották, helyzetünket, gombnyomásra, kárhoztatott, büntetlenül, érdekeikért, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1700
  • e Hét: 3622
  • e Hónap: 7367
  • e Év: 160863
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.