Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Csillagjegyed elárulja mi a karmikus küldetésed és gyengeség
  2015-07-30 19:08:12, csütörtök
 
   
  Előző életeink nem tűnnek el nyomtalanul. Ahogy új testet öltünk, a karmánk életünk végéig elkísér. Sajnos a karma lehet jó és rossz egyaránt. Karmikus feladatainkat aszerint osztják ránk az égiek, hogyan tengettük mindennapjainkat a múltban.

A Kos

A Kos és a karma
A Kos karmája a múltbéli önzőségből és én-központúságból alakul ki. Nem képes mások igényeit figyelembe venni, érzéketlen az érzéseikre, és ez hozza létre a jelenlegi élet karmikus kihívásait: hogyan legyen olyan vezető, aki nem nyom el másokat, és miként legyen öntudatos anélkül, hogy csak önmagával foglalkozzon.

Karmikus gyengeségei:
A Kos hajlamos a manipulációra és nem mindig egyenes. Örökké nyughatatlan jegy, amelyből hiányzik a kitartás, mindent azonnal akar. A munkának és az embereknek képes félúton hátat fordítani. A Kos-személyiség rendkívül önző lehet. Ha elkapja a kockázatvállalás heve, nem érez lelkiismeret-furdalást mások biztonságának veszélyeztetése miatt.

A Bika

A Bika és a karma
A Bika karmája egyrészt az anyagi tulajdonhoz való mindent elsöprő ragaszkodásából alakul ki, másrészt abból, hogy a külvilágban a biztonságot keresi. Karmikus küldetése, hogy megtanulja elengedni a dolgokat annak érdekében, hogy megtalálja az örök és elpusztíthatatlan belső biztonságot.

Karmikus gyengeségei:
Mivel az övétől különböző nézőpontokat nem képes értékelni, ezért támadhatatlan nézeteket fejleszt ki. Nem hajlandó kockázatot vállalni, vagy bármi újat kipróbálni, rendkívül nagy benne a birtoklási vágy az emberekkel és a tárgyakkal szemben is. A Bika-jellem hajlamos a saját vágyai kielégítésére és a hivalkodó viselkedésre a jobb élet hajszolása közben.

Az Ikrek

Az Ikrek és a karma
Az Ikrek birodalmában a karma középpontját általában az igaztalanság vagy az aljas tettek jelentik. A múlt negatív részében előfordul pletyka, rágalmazás, árulás vagy félrevezetés és szándékos csalás. A mostani élet karmikus küldetése az igazság megismerése és az ehhez való ragaszkodás.

Karmikus gyengeségei:
Az Ikrek hajlamos elfelejteni az igazságot, és rendszeresen megváltoztatja a történeteket úgy, hogy önmaga ezt észre sem veszi. A kellemetlen tényeket gyakran átugorja, főleg akkor, ha van rá lehetősége. A kétarcú Ikrek szereti a pletykát, és képtelen titkot tartani.

A Rák

A Rák és a karma
A Rák szinte mindig a múltbeli helyzetek és kapcsolatok terhét cipeli, amelytől nem hajlandó megszabadulni. Előfordulhat kölcsönös egymásra utaltság és fojtogató szeretet, amely figyelmet követel. A karma pozitív oldala gyakran a gondoskodás. A jegy karmikus küldetése, hogy saját magáról gondoskodjon, és ne másoktól várjon érzelmi támogatást.

Karmikus gyengeségei:
A Rák gyengeségei az érzelmi oldalból adódnak. Amikor sebezhetőnek érzi magát, féltékeny és birtokvágyó lesz, és mindenbe belekapaszkodik, ami biztonságot jelent számára.

Az Oroszlán

Az Oroszlán és a karma
Autokrata és hajlíthatatlan személyiség lévén fel kell ismernie a hatalom felelősségét. Karmikus kihívása szerint jelen életében neki kell felhatalmazottá válnia, ahelyett, hogy mások felett uralkodik.

Karmikus gyengeségei:
Az Oroszlán hajlamos másokkal fölényeskedni. Mivel szeret jól kinézni, a hamis, hazug dicséretek sebezhetővé teszik. Sznob, büszke és arrogáns mivolta ront a jegy által nyújtott összképen, csakúgy, mint a jólét szeretete.

A Szűz

A Szűz és a karma
Ha túlzásba viszi személyiségjegyeit, a Szűz könnyen a szolgalelkűség csapdájába eshet. A jegy szülöttének meg kell tanulnia szívből, igazi alázattal úgy szolgálni, hogy nem vár érte elismerést vagy jutalmat. A karmikus küldetése szerint úgy kell ítéletet hoznia, hogy közben nem válik kritikussá vagy tudálékossá.

Karmikus gyengeségei:
A jegy szélsőséges képviselői a részletek megszállottjai, ami viszont túlzottan pedáns, szemellenzős egyéniséget eredményez. Hajlamos a kritikus és önelégült viselkedésre, és mivel ehhez általában elérhetetlen célok társulnak, azt látjuk, hogy sosem érheti el a tökéletesség olyan fokát, amely növelné az önbecsülését és eltörölné kétségeit.

A Mérleg

A Mérleg és a karma
A Mérleg-személyiség karmája a kapcsolatokról szól, és arról, hogy alkalmazkodjon az én tökéletlenségeihez. A határozatlanság és az igazsághoz kötődő kapcsolat szintén érdemes a felülvizsgálatra. A Mérleg karmikus küldetése, hogy a jövendő kapcsolataiban nyitott és őszinte legyen, így mindkét fél igényei egyenlő módon érvényesülhetnek.

Karmikus gyengeségei:
A tökéletesség hajszolása közben paradox módon nem veszi észre a hiányosságokat, és elkendőzi a problémákat. Olyan erősen vágyik egy kapcsolatra, hogy túlságosan sok kompromisszumot is képes kötni, ami azonban elégedetlenséghez vezethet. A határozatlansága és a lustaságra való hajlama végső sörön a bukását okozhatja.

A Skorpió

A Skorpió és a karma
E személyiségtípus karmája a hatalommal való élés és visszaélés köré szerveződik. A Skorpió karmikus küldetése az, hogy felfedezze a múlt traumatikus eseményeiben rejlő kincseket. Túlélési ösztöne és a kihívásoktól megedződött erős, személyisége is része ennek a kincsnek.

Karmikus gyengeségei:
A Skorpió megrögzött elképzelései miatt érzékeny, sebezhető lélek, aki mindenki felett teljes irányítást szeretne birtokolni. Csípése halálos, emellett rendkívül mazochista.

A Nyilas

A Nyilas és a karma
A Nyilas sok vallási rendszert megismer, miközben egy életen át keresi a válaszokat szinte mindenre. Karmikus küldetése, hogy jelen életében végre megértse, mi az igazság, és aszerint éljen.

Karmikus gyengeségei:
A szabadság küldetése hajtja előre, de éppen emiatt megbízhatatlanná válhat. Mindig siet, ezért gyakran megfeledkezik a kötelességeiről, a részletekkel egyáltalán nem foglalkozik. Tapintatlan és gyakran támad.

A Bak

A Bak és a karma
A Bak szemellenzősen ragaszkodik a társadalmi és vallási erkölcsökhöz. Számára az a karmikus kihívás, hogy megtalálja a belső hangját, és hagyja élni; valamint a spirituális dolgokat beengedje a mindennapos, anyagi valóságba.

Karmikus gyengeségei:
A Bak hatalomőrült, ezért gyakran a hatalmi helyzetük alapján ítéli meg az embereket, esetleg azt tartja szem előtt, hogyan tudnak neki segíteni a társadalmi vagy üzleti létrán való előrejutásban. Ez az irányító személyiség rendkívül merev fogalmak szerint tekinti a világot, állandóan szabályokat állít maga és mások elé arról, hogy mit hogyan kell(ene) csinálni.

A Vízöntő

A Vízöntő és a karma
A Vízöntő karmája a korábbi lázadások és a hatóságokkal való összetűzések eredménye. Jelen életében az a karmikus küldetése, hogy megtartsa a jó dolgokat a múltból, a többit hagyja el, és próbáljon rugalmassá válni.

Karmikus gyengeségei:
A Vízöntő hajlamos a múló szeszélyeket követni, és könnyen megragad a különcség csapdájában. A jegy másik szélsőséges tulajdonsága, hogy a változás utáni vágy minden más kárára is képes uralkodni benne, így a fürdővízzel sokszor a gyereket is kiönti.

A Halak

A Halak és a karma
A Halak jegy karmája az áldozat- vagy messiástudat körül alakul ki, hiszen a jegy a megbékélés helyett a vezeklést hajszolja. Karmikus küldetése, hogy meg tanuljon úgy együtt érezni másokkal, hogy fájdalmukat közben nem veszi magára.

Karmikus gyengeségei
A Halak nehezen boldogul a világ rideg valóságával. Amikor összezavarodik, nehezen tudja megkülönböztetni az igazságot a valóságtól, és visszatáncol az ígéretektől.

Forrás: http://www.titok.ro/
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
Címkék: határozatlansága, mindennapjainkat, felülvizsgálatra, megkülönböztetni, érvényesülhetnek, kockázatvállalás, személyiségtípus, megbízhatatlanná, kompromisszumot, határozatlanság, belekapaszkodik, ragaszkodásából, felhatalmazottá, veszélyeztetése, kötelességeiről, szolgalelkűség, összezavarodik, kapcsolataiban, szemellenzősen, hajlíthatatlan, hiányosságokat, központúságból, megszállottjai, alkalmazkodjon, kapcsolatokról, megváltoztatja, manipulációra, feladatainkat, fölényeskedni, biztonságának, megszabadulni, megfeledkezik, támadhatatlan, kielégítésére, előrejutásban, kihívásoktól, karmánk életünk, karma lehet, múltbéli önzőségből, jelenlegi élet, embereknek képes, kockázatvállalás heve, anyagi tulajdonhoz, biztonságot keresi, dolgokat annak, övétől különböző, birtoklási vágy, tárgyakkal szemben, saját vágyai, hivalkodó viselkedésre, jobb élet, karma középpontját,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Png csokor  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Bounty krémes  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Albert Einstein gondolata  Fekete-erdő desszert  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Nevem  Akarat  Paul David Tripp Április 21  Fekete-erdő desszert  Sose bánj semmit  A televizió nem a kultúrát kép...  Png fotel  Egy bizonyos határt  Akarat  Radikális szeretet  Akarat  Neked tudnod kell  George Gordon Lord Byron: Inez...  s immár én is felragyogva, ért...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Bertolt Brecht -től idézet  Próbálj meg ...  Tavaszi kép  Esti kép  Szép estét kedves látogatóimna...  Png kislány  Akarat  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Az engedelmesség miért nem vál...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Egy bizonyos határt  Png ház  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Kaffka_Margit  Paul David Tripp Április 21  Leonardo da Vinci gondolata  Paul David Tripp Április 19  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Alázat  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Png fotel  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Png csokor  Akarat  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Egy maradéktalanul uralt világ  Az igazi szeretetért rendszeri...  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Kaffka_Margit  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Elköszönt  Fekete-erdő desszert  Kerüld el az evangélium örömén...  képre írva  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Bertolt Brecht -től idézet  Mai harmónia kártyám  Adakozás  Alázat  Adakozás  Mi lenne ha  Mit beszél, nem értem, hogy m...  A televizió nem a kultúrát kép...  Kerüld el az evangélium örömén...  Nevem 
Bejegyzés Címkék
karmánk életünk, karma lehet, múltbéli önzőségből, jelenlegi élet, embereknek képes, kockázatvállalás heve, anyagi tulajdonhoz, biztonságot keresi, dolgokat annak, övétől különböző, birtoklási vágy, tárgyakkal szemben, saját vágyai, hivalkodó viselkedésre, jobb élet, karma középpontját, igaztalanság vagy, aljas tettek, múlt negatív, mostani élet, igazság megismerése, ehhez való, kellemetlen tényeket, kétarcú Ikrek, múltbeli helyzetek, karma pozitív, jegy karmikus, érzelmi oldalból, hatalom felelősségét, jegy által, jólét szeretete, szolgalelkűség csapdájába, jegy szülöttének, karmikus küldetése, jegy szélsőséges, részletek megszállottjai, tökéletesség olyan, kapcsolatokról szól, igazsághoz kötődő, jövendő kapcsolataiban, tökéletesség hajszolása, lustaságra való, bukását okozhatja, hatalommal való, múlt traumatikus, kihívásoktól megedződött, válaszokat szinte, szabadság küldetése, részletekkel egyáltalán, belső hangját, spirituális dolgokat, hatalmi helyzetük, társadalmi vagy, irányító személyiség, korábbi lázadások, hatóságokkal való, többit hagyja, múló szeszélyeket, különcség csapdájában, jegy másik, változás utáni, fürdővízzel sokszor, áldozat- vagy, megbékélés helyett, vezeklést hajszolja, világ rideg, határozatlansága, mindennapjainkat, felülvizsgálatra, megkülönböztetni, érvényesülhetnek, kockázatvállalás, személyiségtípus, megbízhatatlanná, kompromisszumot, határozatlanság, belekapaszkodik, ragaszkodásából, felhatalmazottá, veszélyeztetése, kötelességeiről, szolgalelkűség, összezavarodik, kapcsolataiban, szemellenzősen, hajlíthatatlan, hiányosságokat, központúságból, megszállottjai, alkalmazkodjon, kapcsolatokról, megváltoztatja, manipulációra, feladatainkat, fölényeskedni, biztonságának, megszabadulni, megfeledkezik, támadhatatlan, kielégítésére, előrejutásban, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 4 db bejegyzés
e év: 41 db bejegyzés
Összes: 8746 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2705
  • e Hét: 5572
  • e Hónap: 11944
  • e Év: 62735
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.