Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Oliva olajban konfitált afrikai harcsaderék borsótextúrákkal
  2015-12-10 17:04:12, csütörtök
 
   
 
Hozzávalók
90 dkg bőr nélküli afrikai harcsafilé
0,5 l olivaolaj
60 dkg zöldborsó
10 dkg cukorborsó
8 dkg vaj
só ízlés szerint

Elkészítés
A harcsafilét négy egyenlő darabra vágjuk, besózzuk. Egy serpenyőbe olivaolajat öntünk, felmelegítjük 80oC-ra és úgy állítjuk be alatta a lángot, hogy egyenletesen tartsa ezt a hőmérsékletet.Amikor felmelegedett beletesszük a harcsafiléket, és addig tartjuk benne, amíg a harcsa kifehéredik, és a belső hőmérséklete el nem éri a 75oC-ot (ellenőrizzük húshőmérővel!). A zöldborsóból négy evőkanálnyi mennyiséget kifejtünk, félretesszük. A maradék zöldborsót is kifejtjük, majd forrásban lévő sós vízben megfőzzük, lecsepegtetjük.A még meleg borsót a hideg vajjal összeturmixoljuk sima állagúvá, ha túl sűrű, a borsó főzőlevéből aduk hozzá, míg el nem érjük a kívánt krémes állagot. A cukorborsót és a félretett borsót vajon kevés vízzel egy perc alatt megpároljuk. A borsópürét a tálon gusztusosan elrendezzük, ráhelyezzük a harcsa szeletet, és a külön megfőzött borsókkal díszítve tálaljuk.

(Áman Attila séf receptje)
 
 
0 komment , kategória:  Hal ételek  
Címkék: összeturmixoljuk, lecsepegtetjük, felmelegedett, harcsafiléket, hőmérsékletet, felmelegítjük, húshőmérővel, ellenőrizzük, zöldborsóból, félretesszük, egyenletesen, hőmérséklete, kifehéredik, beletesszük, evőkanálnyi, elrendezzük, ráhelyezzük, gusztusosan, megpároljuk, főzőlevéből, cukorborsót, olivaolajat, mennyiséget, harcsafilét, borsópürét, zöldborsót, cukorborsó, serpenyőbe, elkészítés, harcsafilé, hozzávalók, zöldborsó, kifejtünk, megfőzött, borsókkal, kifejtjük, harcsafilét négy, serpenyőbe olivaolajat, harcsa kifehéredik, belső hőmérséklete, zöldborsóból négy, maradék zöldborsót, hideg vajjal, borsó főzőlevéből, kívánt krémes, félretett borsót, perc alatt, tálon gusztusosan, harcsa szeletet, külön megfőzött, Áman Attila,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png telefon  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Png lepke  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Png csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Kerüld el az evangélium örömén...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Az engedelmesség miért nem vál...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  A másik dolog,  Reménység és erő Krisztustól e...  Png kutya  Alázat  Png kislány  Alázat  Egy lelki imádság  George Byron - Ahogy itt jár -...  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Nem méltó hozzád  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Julian Brass gondolata  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  A másik dolog,  képre írva  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Akarat  Png kislány  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Egy lelki imádság  Akarat  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Alázat  A másik dolog,  Régi emberek, akikre máig büsz...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Nagyi telefonál  Png csokor  Az engedelmesség miért nem vál...  A boldog családok mind hasonló...  A Megváltó szolgálatában  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó éjszakát  Png nő  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Akarat  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam Krisztinától  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Png virág  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam Krisztinától  Minden harmadik...  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
harcsafilét négy, serpenyőbe olivaolajat, harcsa kifehéredik, belső hőmérséklete, zöldborsóból négy, maradék zöldborsót, hideg vajjal, borsó főzőlevéből, kívánt krémes, félretett borsót, perc alatt, tálon gusztusosan, harcsa szeletet, külön megfőzött, összeturmixoljuk, lecsepegtetjük, felmelegedett, harcsafiléket, hőmérsékletet, felmelegítjük, húshőmérővel, ellenőrizzük, zöldborsóból, félretesszük, egyenletesen, hőmérséklete, kifehéredik, beletesszük, evőkanálnyi, elrendezzük, ráhelyezzük, gusztusosan, megpároljuk, főzőlevéből, cukorborsót, olivaolajat, mennyiséget, harcsafilét, borsópürét, zöldborsót, cukorborsó, serpenyőbe, elkészítés, harcsafilé, hozzávalók, zöldborsó, kifejtünk, megfőzött, borsókkal, kifejtjük, olivaolaj, félretett, megfőzzük, forrásban, szeletet, díszítve, receptje, besózzuk, állagúvá, tálaljuk, állítjuk, nélküli, maradék, tartjuk, állagot, afrikai, szerint, darabra, egyenlő, tartsa, vajjal, amikor, harcsa, öntünk, alatta, vágjuk, vízben, borsót, attila, kívánt, krémes, lángot, vízzel, ízlés, hozzá, hideg, meleg, benne, érjük, vajon, tálon, belső, kevés, alatt, külön, borsó, addig, Áman Attila, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 3 db bejegyzés
e év: 40 db bejegyzés
Összes: 8745 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 543
  • e Hét: 981
  • e Hónap: 7353
  • e Év: 58144
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.