Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Megszűnt a személyiség, itt csak arc nélküli az ember
  2015-11-30 23:11:49, hétfő
 
  Miskolc városa születésem óta aláz a Rákóczi tere helyett, ezeket 1983-ban berendezte két utcába, a sátoraljaújhelyi Révész és a miskolci Bertalan utcákba, mint apokalipszisét az elme médiájának, melyet már ismétlésben hajtottak végre az embereken - beleértve a szappan tisztító sorozatok országainak nőit is -. Tisztulnak egyetlen nagy közös áldozással, meggyalázásával az embereknek, méhük kihalatásával. 1985-ben váltam el, addig sem éltem házas életet, mert nem voltam szerelmes, nem volt kibe, a média által adott mulatós alkoholista férjembe nem lehetett, egy év alatt tönkre tett engem. Mindez történt azért, mert a legtehetségesebb voltam a városban és az elmének nincsen arca, amit személyiségnek neveznek. Egy hatalmas támadás indult meg ellenem a Rákóczi téri Főnix árnyéknépe tisztulása miatt, bárány szerep 1983-ban kezdődött. Megindultak a kisváros fiúi, megtámadtak a város tudtával, miközben a média összezúzott fekete mágikus hatalommal és rontásokkal. Azóta van bennem, deformál mindenki hasonmására. Ezt szerintem gyilkosságnak nevezik elméletben.

Minden Erikát és Ildikót mint karmikus kurvákat, ahogyan nekem mondták gyerekkoromban még, az én áldozásommal tettek híressé az egész világon. A börtön helyetti csonkítást és gyalázatot kezdte el Hunnia elmeosztály, szintén a Révészre vannak, voltak berendezve, filmek alapján találták ki az apokalipszisüket. Egyszerűen közölték, hogy ez, meg az kurva, s már kezdték is a sorsát a szerepével együtt, különösen a szőkéknek, mint a józsefvárosi mosónőnek. Mára mind megöregedtek folyamatosan támadva engem helyettük.

Én egész életemben egyedül éltem, szerelmem plátói volt csak, mert mindenki meghalt, aki szeretett születésem óta. Kurváznak engem azok, akik nyomorba döntöttek a féktelen elmeosztállyal, a menhelyiekkel, amik itt vannak rajtam, körben a melleim alatt, így deformálnak. Oláh Ibolya és népe csodálatos életet él Katiként. Ez az apokaliptikus média, ahogyan Bárdos András is bemutatta, megkérdezve, mi a média? Magyarok elleni apokalipszis már ismétlésben születésem óta Benkő Dániel kezdetével a pinázóknak. Fertelmeseket tisztítottak meg, ezeket tették mindenhova nevesnek és híresnek.
1991-ben egy hétig voltam szerelmes egy költőbe, míg meg nem jelentetett Csillaghullás versével, s nem kezdődött a Keletesek által újabb fekete angyalos apokalipszis. Úgy nyomult rám elmondása szerint, mint Kaffkára Ady annak idején. A rövid idő alatt voltam Dudás helyett költő asszony, Múzsa is. Különös múzsa, akit kézzel meg lehet érinteni. Ezután megjelentettek a Főnix fekete mágusi rajzaival, köztük csontvázjelesekkel, bagollyal, s mindazzal a fekete mágusi csapásokkal, melyek születésem óta körbevettek minket azzal, hogy egyszer majd meg fogom érteni. Ezeket zúzta be az elmeosztály majdnem húsz éve, ismételve az összes írást, amit megfogalmaztak.

Ha leírok valamit a szerelemről, már a pornósok is ezáltal nemesednek. S ez már majdnem 58 éve tart. Müller Péter ide lett berendezve romániai apokaliptikus csapásnak, ő lett a Sziget és Operafesztivál vezetője. Ő volt az, aki három sebbel éjszaka tönkre tette a lábamat, aki megcsonkította a fogaimat, aki elvette a hangomat végleg misztikus csapással. Müllernek hatalmas tábora jelenti a cigányságot és a Mónika Show népét.

A Mónika Show népe folyamatosan megaláz, mint Szelep két éve maga helyett, mint ma az egyik Dávid nevű ürge, azt kérdezve tőlem, szeretem-e a f@szt. Ez, meg a vasfüggönyösök híresztelése ihlette ezt a csúnya írást.

Az ember arca a személyiség, amit Borsod összezúzott teljesen, itt nemi szervként könyvelik el maguk alá rendelve az embereket. A város megtisztult, kimenekült innen, könyveiket rajtunk hajtották végre. Minden skizoprent megmentettek húsz éve. Válaszolok a primitív belőlem lett csapásoknak, bár nem érdemlik meg: nem szeretem a szexet, soha nem ismertem, én szerelmes asszonynak születtem, amit felfogni és megérteni soha nem tudnak, mert ez csak embereké, amiért szintén megalázták őket irigységből.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: legtehetségesebb, apokalipszisüket, sátoraljaújhelyi, meggyalázásával, megfogalmaztak, megjelentettek, elmeosztállyal, operafesztivál, személyiségnek, gyerekkoromban, megcsonkította, vasfüggönyösök, apokalipszisét, apokaliptikus, gyilkosságnak, kihalatásával, menhelyiekkel, csillaghullás, fertelmeseket, megöregedtek, józsefvárosi, apokalipszis, tisztítottak, folyamatosan, megmentettek, áldozásommal, híresztelése, alkoholista, megindultak, megkérdezve, irigységből, megtámadtak, összezúzott, ismétlésben, elmeosztály, rontásokkal, sátoraljaújhelyi Révész, miskolci Bertalan, elme médiájának, szappan tisztító, média által, legtehetségesebb voltam, elmének nincsen, hatalmas támadás, kisváros fiúi, város tudtával, média összezúzott, egész világon, börtön helyetti, szerepével együtt, józsefvárosi mosónőnek, féktelen elmeosztállyal, Minden Erikát, Oláh Ibolya, Bárdos András, Benkő Dániel, Kaffkára Ady, Müller Péter, Mónika Show,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Hogy lehet megtartani  Bounty krémes  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Png kutya  Lóhere  Adakozás  Az igazi szeretetért rendszeri...  Neked tudnod kell  Akarat  Jó éjszakát  Akarat  Jónás Tamás – Végtelen b...  Png telefon  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Png csokor  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  A boldog családok mind hasonló...  Kerüld el az evangélium örömén...  Reménység és erő Krisztustól e...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Alvó cicák  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Hazára minden embernek szükség...  Örülök, hogy látlak!  Mindig jusson idő nevetni  Fekete-erdő desszert  Hazára minden embernek szükség...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Fehér virág  Facebookon kaptam  Png kutya  A televizió nem a kultúrát kép...  Fehér virág  Neked tudnod kell  Tavaszi kép  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  A televizió nem a kultúrát kép...  Fehér virág  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Örülök, hogy látlak!  A másik dolog,  Szép estét kedves látogatóimna...  A másik dolog,  Fekete István - Akác  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Akarat  Tanuld meg ezt a versemet  Paul David Tripp Április 20  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Jó éjszakát  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Alázat  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Png fotel  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Hiányzik  Png telefon  Akarat  Éretlen vers  Jó éjszakát  Akarat  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
sátoraljaújhelyi Révész, miskolci Bertalan, elme médiájának, szappan tisztító, média által, legtehetségesebb voltam, elmének nincsen, hatalmas támadás, kisváros fiúi, város tudtával, média összezúzott, egész világon, börtön helyetti, szerepével együtt, józsefvárosi mosónőnek, féktelen elmeosztállyal, melleim alatt, apokaliptikus média, hétig voltam, fekete mágusi, elmeosztály majdnem, összes írást, hangomat végleg, egyik Dávid, vasfüggönyösök híresztelése, csúnya írást, ember arca, város megtisztult, primitív belőlem, legtehetségesebb, apokalipszisüket, sátoraljaújhelyi, meggyalázásával, megfogalmaztak, megjelentettek, elmeosztállyal, operafesztivál, személyiségnek, gyerekkoromban, megcsonkította, vasfüggönyösök, apokalipszisét, apokaliptikus, gyilkosságnak, kihalatásával, menhelyiekkel, csillaghullás, fertelmeseket, megöregedtek, józsefvárosi, apokalipszis, tisztítottak, folyamatosan, megmentettek, áldozásommal, híresztelése, alkoholista, megindultak, megkérdezve, irigységből, megtámadtak, összezúzott, ismétlésben, elmeosztály, rontásokkal, csapásoknak, hasonmására, deformálnak, csapásokkal, körbevettek, megtisztult, jelentetett, országainak, személyiség, cigányságot, szerelemről, asszonynak, elméletben, megalázták, hatalommal, nemesednek, árnyéknépe, tisztulása, születésem, berendezve, skizoprent, könyveiket, csodálatos, pinázóknak, kimenekült, válaszolok, kezdetével, gyalázatot, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 799
  • e Hét: 3121
  • e Hónap: 9362
  • e Év: 61628
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.