Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Válassz egy szemet, nézd meg, mit jelent!
  2016-01-02 23:16:57, szombat
 
   
 



Ha az 1-es szemet választottad, te legbelül egy nyitott személy vagy, de ennek nagy ára van. Az az ember vagy, akit mindenki könnyen a szívébe vagy az életébe fogad. Vállalod, hogy inkább élsz azzal a rizikóval, hogy megbántsanak, mint hogy elzárkózz a világ elől. Az elől a világ elől, amely soha nem láthatja a te könnyeidet vagy a félelmeidet. Úgy gondolod, a saját problémáidat egyedül kell és egyedül tudsz megoldani. Mindeközben te megpróbálsz mindig mindenkinek segíteni, mert úgy érzed, ez az életed értelme. 

Ha a 2-es szemet választottad, rendes, kedves, lelkiismeretes ember vagy, aki mindig pontos, mindig tudja, mi a dolga, mindig csinos, mindig udvarias, jó munkaerő, tip-top háziasszony, teszi a dolgát...stb. Az a célod, hogy saját kis környezetedben te legyél a legszerethetőbb, a legmegbízhatóbb. Hogy közben sokszor vagy nyugtalan és ideges? Hogy sok szomorúságot is látsz és lenyeled az élet apró igazságtalanságait? Úgy véled, ezeket a dolgokat mélyen el kell raktároznod magadban és nem tartoznak a külvilágra. 

Ha a 3-as szemet választottad, olyan vagy, mint Chandler volt a Jóbarátokban. Sötét, viharos a múltad, meg van tépázva és a mai napig hordasz olyan nehéz kereszteket, amik alatt csoda, hogy még nem roppantál ketté. Az életedet igyekszel úgy tekinteni, mint egy nagyon morbid szóvicc, pedig nem is szereted az angol humort. Sokszor zuhansz magad alá, küzdesz az árral, de pont a humorérzéked és az, hogy az életed ennyire megedzett, segít fel téged újra és újra a felállni a földről.

Ha a 4-es szemet választottad, te egy filozofikus, álmodozó alkat vagy. Folyton az élet értelmét, a dolgok mélyét keresed, belemerülsz a legapróbb puzzle-darabokba is az életed folyóján, miközben nem veszed észre, mennyire szanaszéjjel bonyolítod azt. 
Ha az 5-ös szemet választottad, te egy rejtélyes ember vagy. Te vagy az a valaki, aki még saját maga sem tudja, mit akar, vagy ki is ő valójában. A stílusod, az érdeklődésed, a hangulatod csapong és napról-napra változik: ember legyen a talpán, aki téged kiismer! Keveset beszélsz, furcsa dolgaid vannak, kevés ember ért meg téged. Te is csak akkor alkotsz véleményt, ha maximálisan meggyőződtél állításod igazáról. 

Ha a 6-os szemet választottad, te egy érzékeny ember vagy. Az a típus, aki mindent észrevesz és semmit nem felejt el. A szíved együtt dobban az egész világgal. Mélyen érzel, még a legapróbb dolgok iránt is, ami eléd kerül. Könnyen tudsz szívből kacagni, vagy könnyekbe kitörni. Az érzelmeid vezetik az agyadat, a cselekedeteidet, intuitív vagy, hallgatsz a megérzéseidre és általában a szíved dönt mindenben, nem az agy. 

Ha a 7-es szemet választottad, te vagy maga a tűz: energikus, szenvedélyes, tűzről pattant. Szeretsz, vagy gyűlölsz - ezer hőfokon érezve. Olyan vagy, mint egy örökké izzó fáklya, de lassíts! A döntéseidet, a párkapcsolataidat, a kiadásaidat is pont olyan lobbanékonyan választod meg, amilyen vagy, így lehet, ha kicsit leülnél, gondolkodnál, már egészen másképp döntenél. Tudom, idegessé tesz, ha nem tudsz hamar dönteni, de így olyan az életed, mintha mindig egy pofozógépet hurcolnál magad előtt. Az élet nem fehér, vagy fekete, ráadásul nem is gyorsvonat - ritka bénán hangzik ez, de jegyezd meg, hasznos lehet!

Ha a 8-as szemet választottad, te egy különc vagy, furcsa szokásokkal, babonákkal, fura dolgokat csinálsz. Már gyerekként is te voltál az, akire a tanáraid azt mondták: a díszpinty. Nem csíped a hagyományokat, nem foglalkozol a szabályokkal. Ha be van zárva az ajtó, te bemész az ablakon, ha épp arra szottyan kedved járni. Abszolút nyitott ember vagy: szívesen kinyilvánítod a véleményed, nyitott könyv az életed, nincsenek titkaid, te vagy te, aki tálcán nyújtja önnön valóját mások számára. Nevetsz azon, ha elítélnek, vagy a hátad mögött mutogatnak rád, de azért örülnél, ha többen lennének, akik olyanok, mint te. Boldog ember vagy.

Ha a 9-es szemet választottad, hasonlóan a 6-os szemet választottakhoz, te egy nagyon intuitív ember vagy. Elképesztő emberismereted van: egy mimikából, egy hangszínből már rá tudsz hangolódni a másik emberre és sok mindent azonnal kiismersz belőle. Te vagy az, aki azonnal leszűri azt is, amikor hazudnak neki. Tudod befolyásolni az embereket és mindig csak azt mutatod meg magadból, amit épp megmutatni akarsz, mert a döntés a te kezedben van. Mintha lélekröntgen lenne a szemed helyén. Veszélyes népség vagy, ugye tudod? Ha két 9-est összeeresztünk, ott viszont kő kövön nem marad!

Kapcsolódó bejegyzés: Önismereti teszt, amely megmutatja, mitől félsz legbelül
forrás: http://www.sun-gazing.com/personality-test-scarily-accurate-pick-eye-see- says/
fordította: Bouvet 
 
 
0 komment , kategória:  Ismeretterjesztő  
Címkék: legmegbízhatóbb, legszerethetőbb, választottakhoz, cselekedeteidet, környezetedben, lelkiismeretes, emberismereted, összeeresztünk, hagyományokat, kinyilvánítod, megérzéseidre, lobbanékonyan, választottad, megbántsanak, problémáidat, szabályokkal, humorérzéked, meggyőződtél, érdeklődésed, szomorúságot, szanaszéjjel, szenvedélyes, jóbarátokban, gondolkodnál, befolyásolni, lélekröntgen, szokásokkal, maximálisan, megpróbálsz, mindeközben, filozofikus, foglalkozol, kereszteket, pofozógépet, döntéseidet, háziasszony, 1-es szemet, nyitott személy, szívébe vagy, életébe fogad, világ elől, saját problémáidat, életed értelme, 2-es szemet, élet apró, dolgokat mélyen, 3-as szemet, életedet igyekszel, nagyon morbid, angol humort, életed ennyire, 4-es szemet,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  A szív és a cselekvés egységes...  Isteni zsebkendők  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  Esti kép  Kokárda  Tavaszról álmodom,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gámentzy Eduárd - Írok egy dar...  Rőzsehordó nő szobra  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Dóró Sándor: Ma  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  Március  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rőzsehordó nő szobra  Nyíljatok meg  Szabó Lőrinc: Egy kis értelmet...  Jó éjszakát  Mély, puha álom - sárga féltés  Mély, puha álom - sárga féltés  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Szabó Lőrinc: Egy kis értelmet...  gyöngyöstarjáni vérszilva faso...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akit mindenki lenéz, nem tarto...  Rendhagyó tavaszköszöntő Horto...  A gyomorrontás tojással is kez...  Szeretettel  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  William Shakespeare-től idéze...  Mély, puha álom - sárga féltés  Könnyáztatta asszonysorsok  Ted Engstrőm gondolata  Paul David Tripp Március 16  Facebookon kaptam  Vágy, élet és sugár  Facebookon kaptam  Majthényi Flóra: Mi a haza?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó baby  Müller Péter tollából  A kávé  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  1848. március 15-én  Szép álmokat!  Alvó baby  Facebookon kaptam  Az embernek fiatal korában van  Facebookon kaptam  Akinek vaj van a fején...  Az élet  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Síró nő  Paul David Tripp Március 15  Fújjad márciusi szél . . .  Facebookon kaptam  Ted Engstrőm gondolata  Március 15 emlékére virágba bo...  Esti kép  Minden jónak végeszakad egysze...  Rochefoucauld - a bölcs  Facebookon kaptam  Nem mindegy  Facebookon kaptam  A Mindenható Istenben bízva  Könnyáztatta asszonysorsok  Minden jónak végeszakad egysze...  Dóró Sándor: Ma  A gyomorrontás tojással is kez...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jóga férfiaknak  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Keresd azt a valakit,...  Szeretettel  Intelem  A magukat nyílt és őszinte emb...  Keresd azt a valakit,...  A gyász  Boldog ünnepeket kívánok minde...  " A gondolat is rezgés. Minél ...  Könnyáztatta asszonysorsok 
Bejegyzés Címkék
1-es szemet, nyitott személy, szívébe vagy, életébe fogad, világ elől, saját problémáidat, életed értelme, 2-es szemet, élet apró, dolgokat mélyen, 3-as szemet, életedet igyekszel, nagyon morbid, angol humort, életed ennyire, 4-es szemet, élet értelmét, dolgok mélyét, legapróbb puzzle-darabokba, életed folyóján, 5-ös szemet, rejtélyes ember, hangulatod csapong, 6-os szemet, érzékeny ember, szíved együtt, egész világgal, legapróbb dolgok, érzelmeid vezetik, szíved dönt, 7-es szemet, örökké izzó, pofozógépet hurcolnál, 8-as szemet, különc vagy, hátad mögött, 9-es szemet, nagyon intuitív, másik emberre, szemed helyén, legmegbízhatóbb, legszerethetőbb, választottakhoz, cselekedeteidet, környezetedben, lelkiismeretes, emberismereted, összeeresztünk, hagyományokat, kinyilvánítod, megérzéseidre, lobbanékonyan, választottad, megbántsanak, problémáidat, szabályokkal, humorérzéked, meggyőződtél, érdeklődésed, szomorúságot, szanaszéjjel, szenvedélyes, jóbarátokban, gondolkodnál, befolyásolni, lélekröntgen, szokásokkal, maximálisan, megpróbálsz, mindeközben, filozofikus, foglalkozol, kereszteket, pofozógépet, döntéseidet, háziasszony, kiadásaidat, belemerülsz, personality, félelmeidet, mindenkinek, raktároznod, hangszínből, mutogatnak, elképesztő, önismereti, gyorsvonat, bonyolítod, külvilágra, babonákkal, kapcsolódó, gyerekként, hangolódni, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 37 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 185
  • e Hét: 593
  • e Hónap: 12298
  • e Év: 51299
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.