Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A homoszexuálisokat védi a rendőrség, a deviáns rendezvény e
  2012-06-29 23:15:26, péntek
 
  A homoszexuálisokat védi a rendőrség, a deviáns rendezvény ellen felszólalókat pedig inzultálja

2012, június 29 - 14:42


A homoszexuális olimpia miatt több ezer meleg érkezett a fővárosba, viselkedésükkel provokálják az embereket, ezért a Jobbik felhívja a figyelmet, mindenki vigyázzon gyermekére.

A fővárosi Jobbik már 2011 decemberében is felemelte hangját a melegolimpia megrendezése ellen - mondta el mai sajtótájékoztatóján Czeglédi János, a Jobbik budapesti önkormányzati képviselője. Emlékeztetett: a Demszky Gábornak köszönhető rendezvénnyel kapcsolatban többször elmondták, hogy sportértéke a nullával egyenlő, és ez be is bizonyosodott az elmúlt napokban.

A nemzeti radikális politikus hangsúlyozta: már a liberális hírportálokon is elismerik, hogy a rendezvénynek semmi köze a sporthoz, csupán kapcsolatépítési lehetőségnek tekintik a résztvevők. ,,Felháborítónak tartjuk, hogy egy ilyen, egyértelműen a szexuális deviancia propagálását szolgáló rendezvénynek Budapest ad otthont, ezrével mászkálnak a homoszexuálisok a főváros utcáin kéz a kézben, egymást csókolgatva, provokálva az embereket, visszaélve a magyarok toleranciájával" - közölte a képviselő.

,,Ezért szeretnénk felhívni a figyelmet a fiatalokra leselkedő veszélyre" - emelte ki Czeglédi János.

Ezek után a budapesti Jobbik kifüggesztett egy molinót a Nyugati téri felüljáróra, melyen a következő szöveg állt: ,,10 ezer homoszexuális érkezett a városba, fokozottan ügyeljen gyermekére". Miután a plakátot levették, nagy erőkkel megérkeztek a rendőrök is.

A sajtótájékoztató után a rendőrök elkapták a Hazatérés Rádió fotósát, el akarták venni a fényképezőjét, le akarták foglalni 30 napra, ám a fotós nem adta oda. Ezért a hatóság képviselői lemásolták a memória kártyát. Portálunk megkérdezett erről jogászokat, akik elmondták, hogy a rendőrök törvénytelenül jártak el és átküldték az erre vonatkozó jogszabályt is.

Rendőrségi Törvény

30. § (3) A rendőrség a rendezvény, az esemény, továbbá a közlekedés biztonságát, a közterület rendjét veszélyeztető jogellenes cselekmény megelőzése, megakadályozása érdekében a rendőri szerv vezetője által meghatározott területre belépők és az ott tartózkodók ruházatát és járművét átvizsgálhatja, illetőleg az üzemeltető által előírt feltételek megtartását ellenőrizheti, a közbiztonságra veszélyt jelentő anyagokat, eszközöket lefoglalhatja, illetőleg azoknak a rendezvény, esemény helyszínére való bevitelét megtilthatja.

Szabálysértési Törvény

57. § (1) A szabálysértési hatóság a törvényi keretek között szabadon választhatja meg az alkalmazandó bizonyítási eszközt. (2) A szabálysértési eljárásban bizonyítékként felhasználhatóak azok a bizonyítási eszközök is, amelyeket az arra feljogosított hatóságok törvényes eljárásuk keretében szereztek meg.

A fővárosi Jobbik szerint ez is bizonyítja, hogy míg a rendőrök a homoszexuálisokat nagy erőkkel védik, addig azokat a hazafiakat, akik felemelik hangjukat a szexuális deviancia propagálása ellen, törvénytelen eszközökkel vegzálják. A Hazatérés Rádió munkatársa portálunknak elmondta: panasszal fog élni a rendőri magatartás miatt.

barikad.hu


http://barikad.hu/a_homoszexualisokat_vedi_a_rendorseg_a_devians_rendezveny_ellen _felszolalokat_pedig_inzultalja-20120
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: felhasználhatóak, sajtótájékoztató, kapcsolatépítési, megakadályozása, toleranciájával, viselkedésükkel, homoszexuálisok, szabálysértési, törvénytelenül, bizonyítékként, közbiztonságra, felháborítónak, átvizsgálhatja, hírportálokon, rendezvénynek, homoszexuális, rendezvénnyel, feljogosított, meghatározott, bizonyosodott, kifüggesztett, felszolalokat, lefoglalhatja, önkormányzati, ellenőrizheti, fényképezőjét, emlékeztetett, felszólalókat, veszélyeztető, kapcsolatban, egyértelműen, propagálását, megkérdezett, megrendezése, megtilthatja, alkalmazandó, homoszexuálisokat védi, deviáns rendezvény, homoszexuális olimpia, fővárosi Jobbik, melegolimpia megrendezése, nullával egyenlő, elmúlt napokban, nemzeti radikális, liberális hírportálokon, rendezvénynek semmi, szexuális deviancia, főváros utcáin, fiatalokra leselkedő, budapesti Jobbik, következő szöveg, plakátot levették, Czeglédi János, Demszky Gábornak, Hazatérés Rádió, Rendőrségi Törvény, Szabálysértési Törvény,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Odaadja  Haja van  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Kövesd a vezetőt  Válaszok a halál után  Kosztolányi Dezső: A komédiás ...  Kövesd a vezetőt  Leereszkedés és olvadás  Alvó baby  Leereszkedés és olvadás  Facebookon kaptam Krisztinától  A szeretetről  Facebookon kaptam  Sonka vásár  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kőrösi Csoma Sándor gondolata  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  A nagy természet  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Devecsery László - Húsvét  Esti Ima !  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Úgy sajog ez a vad tavasz,  Mire jók ?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Színház az egész világ,  Facebookon kaptam  Idővel az ember megérti, hogy ...  Zilahy Lajos - A régi ház küsz...  2004-es kivégzés után  Az idegen országok éghajlata  Paul David Tripp Március 25  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Alvó baby  Hibáztam már  Facebookon kaptam  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Facebookon kaptam  Alvó baby  Kövesd a vezetőt  Az idegen országok éghajlata  A szeretetről  képre írva  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  A nagy természet  A jó kedv a világon  Heltai Jenő: Március  Márciuzs 24.  Fotó: Fiatal pár (Szék –...  Facebookon kaptam  Az erdőterápia egészségre gyak...  Facebookon kaptam  Alvó cica  képre írva  Fotó: Fiatal pár (Szék –...  képre írva  Facebookon kaptam Krisztinától  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  képre írva  A csend aranyat ért  Egy hét kihagyás  Szép estét  Szép estét kedves látogatóimna...  Dsida Jenő: ÚT A KÁLVÁRIÁRA  Facebookon kaptam  Vérnyomáscsökkentés  Játékos kis cicák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Idővel az ember megérti, hogy ...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Alvó kisfiú  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem jár  Úgy sajog ez a vad tavasz,  Nem hazudnak  Facebookon kaptam  Ratkós beszületései a szereplő...  Sok ember olyan,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sok ember olyan,  Az út  képre írva  Az idegen országok éghajlata  Boldog virágvasárnapot minden... 
Bejegyzés Címkék
homoszexuálisokat védi, deviáns rendezvény, homoszexuális olimpia, fővárosi Jobbik, melegolimpia megrendezése, nullával egyenlő, elmúlt napokban, nemzeti radikális, liberális hírportálokon, rendezvénynek semmi, szexuális deviancia, főváros utcáin, fiatalokra leselkedő, budapesti Jobbik, következő szöveg, plakátot levették, sajtótájékoztató után, rendőrök elkapták, hatóság képviselői, memória kártyát, rendőrök törvénytelenül, erre vonatkozó, közlekedés biztonságát, közterület rendjét, rendőri szerv, üzemeltető által, közbiztonságra veszélyt, szabálysértési hatóság, törvényi keretek, alkalmazandó bizonyítási, szabálysértési eljárásban, bizonyítási eszközök, arra feljogosított, homoszexuálisokat nagy, rendőri magatartás, felhasználhatóak, sajtótájékoztató, kapcsolatépítési, megakadályozása, toleranciájával, viselkedésükkel, homoszexuálisok, szabálysértési, törvénytelenül, bizonyítékként, közbiztonságra, felháborítónak, átvizsgálhatja, hírportálokon, rendezvénynek, homoszexuális, rendezvénnyel, feljogosított, meghatározott, bizonyosodott, kifüggesztett, felszolalokat, lefoglalhatja, önkormányzati, ellenőrizheti, fényképezőjét, emlékeztetett, felszólalókat, veszélyeztető, kapcsolatban, egyértelműen, propagálását, megkérdezett, megrendezése, megtilthatja, alkalmazandó, választhatja, hangsúlyozta, lehetőségnek, melegolimpia, decemberében, portálunknak, törvénytelen, eszközökkel, biztonságát, jogszabályt, bizonyítási, propagálása, megtartását, sportértéke, képviselője, helyszínére, tartózkodók, provokálják, felüljáróra, csókolgatva, megérkeztek, üzemeltető, provokálva, feltételek, munkatársa, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 493
  • e Hét: 2753
  • e Hónap: 19546
  • e Év: 152463
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.