|
2014-11-03 20:23:56, hétfő
|
|
|
Hozzávalók:
2 nagy hagyma
40 dkg vörösbab (konzerv)
20 dkg kukorica (konzerv)
1 kisebb zellergumó
1 gerezd fokhagyma
3 evőkanál paradicsomszósz
1 teáskanálnyi őrölt paprika
só, bors
olaj
Elkészítése:
A hagymát és a zellert megtisztítjuk, apróra vagdossuk és olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a babot és a kukoricát is. Felöntjük egy kevés vízzel, 1 dl bőven elég és belekeverjük a paradicsomszószt. Hagyjuk főni, majd fűszerezzük és hozzáadjuk a fokhagymát. Addig kell főzni, amíg megpuhulnak a zöldségek és sűrű szaftossá válik az étel. Ezt követően tálalhatjuk, kenyeret, vagy zsömlét kínálunk mellé. |
|
|
0 komment
, kategória: keményítő napra |
|
Címkék: paradicsomszószt, paradicsomszósz, megdinszteljük, megtisztítjuk, teáskanálnyi, belekeverjük, elkészítése, tálalhatjuk, fűszerezzük, megpuhulnak, fokhagymát, hozzáadjuk, hozzávalók, zellergumó, vagdossuk, fokhagyma, szaftossá, zöldségek, felöntjük, kukoricát, követően, kenyeret, kukorica, evőkanál, vörösbab, kínálunk, zsömlét, konzerv, paprika, hagymát, hagyjuk, zellert, hagyma, vízzel, kisebb, apróra, zellert megtisztítjuk, kevés vízzel,
|
|
|
|
zellert megtisztítjuk, kevés vízzel, paradicsomszószt, paradicsomszósz, megdinszteljük, megtisztítjuk, teáskanálnyi, belekeverjük, elkészítése, tálalhatjuk, fűszerezzük, megpuhulnak, fokhagymát, hozzáadjuk, hozzávalók, zellergumó, vagdossuk, fokhagyma, szaftossá, zöldségek, felöntjük, kukoricát, követően, kenyeret, kukorica, evőkanál, vörösbab, kínálunk, zsömlét, konzerv, paprika, hagymát, hagyjuk, zellert, hagyma, vízzel, kisebb, apróra, gerezd, olajon, mellé, addig, válik, bőven, főzni, őrölt, babot, kevés, , ,
|
|
|
|
2024. április
| | Hét | Ked | Sze | Csü | Pén | Szo | Vas | |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |
29 | 30 | |
| |
|
|
ma: |
0 db bejegyzés |
e hónap: |
0 db bejegyzés |
e év: |
0 db bejegyzés |
Összes: |
7620 db bejegyzés |
|
|
|
|
- Ma: 290
- e Hét: 2189
- e Hónap: 6593
- e Év: 38322
|
|
|