Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hathorok: Az Egyensúly Holonja
  2011-05-25 19:35:23, szerda
 
   
  Hathorok: Az Egyensúly Holonja és a Gyógyítás Holonja






Hathor üzenet a Föld számára Tom Kenyon közvetítésében

Az Egyensúly Holonja és a Gyógyítás Holonja

2005. március


Bolygótok és naprendszeretek örvényrendszerei felgyorsulnak és ennek eredményeképpen az általatok ismert idő megváltozik. Ezzel egyszerre fejlődik és változik a Föld, valamint az olyan területek, amelyek befolyásolják a jövőtöket és a meghozandó döntéseiteket.

Ezek a változások olyan gyorsan történnek, hogy már nem lehet velük a régi módon lépést tartani. Ezért bolygószintű üzeneteket fogunk rendszeresen ezen az oldalon megjelentetni. Még nem tudjuk megmondani, milyen gyakorisággal és milyen minta szerint fogunk üzenni, így azt tanácsoljuk, hogy rendszeresen látogass el a weboldalra, ha az ilyen dolgokra kíváncsi vagy. Jelenleg úgy véljük, a különleges fejleményekkel fogunk foglalkozni és olyan belső módszerekkel, amikkel a változás hullámainak meglovagolására használhattok.



A Holon


Több rendezvényen átadtuk ezt az információt de most úgy érezzük, eljött az ideje, hogy minden érdeklődőhöz eljusson. A holonok különleges geometriai alakzatok, harmadik dimenziós jellegűek és egyedi módon hatnak a tudatra. Kérjük, értsd meg, hogy tudat számunkra nem csak az elmét jelenti, ahogy, nektek, hanem hozzá tartozik az én minden területe, beleértve a testi intelligenciát, azaz a DNS-t is.


A holont gondolat, vagy elképzelés útján hozzuk létre, hogy az energiát meghatározott módon áramoltassa. Mivel a bolygótokon a zavaró erők egyre erőteljesebbek, két holon létrehozására adunk egyszerű útmutatást.

Az első a belső energiátok, főként érzelmeitek stabilizálására használhattok, amikor magatok körül, vagy a bioszférában bizonytalan eseményeket tapasztaltok, és úgy látjátok, hogy a világ más tájain történtek sokkal erősebb hatással vannak rátok, mint eddig. Ezt a zűrzavar kézzel fogható növekedése okozza. Akár tetszik, akár nem, egyre világosabbá válik, hogy egy bolygóméretű család, sőt azt is kimondjuk, hogy egy bolygóméretű test részei vagytok. Ezért a távoli tragikus események közvetlenebbül hatnak rátok tudatossági szintetek, érzékenységetek és korlátaitok minősége szerint.


Azt mondjuk, hogy a változáshullámok meglovaglásának legemelkedettebb módja nem az ellenállás és elszigetelődés, ezek igazából nagyobb fáradtságot okoznak. Inkább engedjétek, hogy a változás energiái áramoljanak körülöttetek és bennetek, anélkül, hogy ragaszkodnátok a régi ,,hogyan kéne ennek lennie" elképzelésekhez és gondolatokhoz.

Ahogy említettük, az első holon az energiák stabilizálására szolgál. Az átadásra kerülő második holonnal pedig az immunrendszeredet erősítheted.



Az első holon

Stabilizáció


Ennek alapja az egyik platóni test az oktaéder. Az oktaéder két négyzet alapú, alapjával egymáshoz kapcsolt gúlából áll, ahol az egyik gúla (piramis) csúcsával felfelé, míg a másik csúcsával lefelé mutat. Egymásnak pontos tükörképei.

Ez a háromdimenziós alakzat természetes módon is létrejön a természetben, elsősorban bizonyos kristály alakzatokban, valamint atomok és molekulák közötti kötésekben. Ez az alakzat nagyon stabil. Ezoterikus értelemben pedig a férfi és a női oldal, az ég és a föld találkozása és kiegyensúlyozódása.

A holon létrehozásához képzelj el, vagy érezz egy vonalat, amely a fej tetejétől a test középvonalában, majd a gáton át halad és a lábakon túl ér. Ez a vonal az oktaéder középponti tengelye.






A derekad magasságában érezd, vagy képzeld el a piramisok alapját, úgy, hogy a tested felső része a felső teljesen piramison belül legyen és az alsó piramis pedig a test alsó részét vegye körül. Mindegy mekkora piramist képzelsz el magad körül, a lényeg, hogy az egész tested benne legyen. Nem számít, milyen irányban állnak a talp sarkai. Amikor elképzeled magad az oktaéder belsejében, érezz biztonságot és nyugalmat. Gyakorold naponta, hogy könnyen menjen. Hozd létre a holont, add hozzá a biztonság és a nyugalom érzetét és erősítsd fel őket. Addig gyakorold, amíg már a holon elképzelése létrehozza az érzést. Így képes leszel arra, hogy bármikor kedved szerint létrehozd a holont, megteremtve benned a nyugalom és biztonság érzését. A holon tulajdonsága, hogy egy magasabb egyensúlyi állapot eléréséhez hozzád vezesse a finom energiákat.


Későbbi üzenetekben további tanácsokat fogunk adni, hogyan lovagold meg a változás hullámait. Ez az első holon egyfajta életmentő. Ez nem a legerősebb és legkifinomultabb módja az előttetek álló változásokon való átjutásnak, de nagy segítség lehet, főként azoknak, akik még nem tanulták meg, hogy váltsanak át lényük interdimenzionális területeire.



A Második holon

Immunitás


Az ökoszisztémátok elpusztítása és technológiáitokkal való visszaélés visszahatása miatt rohamléptekkel mutálódnak a baktériumok és vírusok, valamint új fajtáik jelennek meg. Ez a holon nagy hatással van az immunrendszeretekre. Nem az a célja, hogy helyettesítse az önmagatokra való odafigyelést, de fontos kiegészítő. Ha azt érzitek, hogy meg fogtok betegedni, a holon nagy hasznotokra válhat.


Alapvetően ez egy henger, ami valamivel a fejetek feletti résztől valamivel a lábatok alá ér. A henger tetején egy banánhoz hasonlóan hajló és előre álló alakzat van. A henger alján a fentihez képest ellenkező irányban álló ugyanolyan alakzat van. Ha oldalról néznénk, nagyon hasonlítana egy középen megcsavart banánra. Delfin holonnak is nevezik. Érezd ezt az alakzatot a tested körül, lásd ezüst színűnek, hasonlítson egy ezüstszínű léggömbhöz. Az ezüst színt nem kell látni, elég elképzelni. Az ezüst kolloid baktérium- és vírusölő tulajdonságaival áll sajátos összefüggésben. Érezd magad körül a holont és ha a gondolataid elkalandoztak irányítsd vissza őket a holon érzetéhez. Ez a speciális alakzat az immunrendszert erősítő módon csillapítja le és egyúttal tölti fel a benned lévő finom energiákat. Tanácsoljuk, hogy legyen benne úgymond az elsősegélynyújtó dobozodban.


Ezekkel a végső gondolatokkal hagyunk most magatokra: Ne aggódjatok, amikor a káosz növekszik bolygótokon. Ez a dimenzióváltás természetes folyamata. Az új helyzetek a spirituális képességek kreatív használatával kezelhetők. Semmi más nem segít. Új utakat kell találnod az életed és a világban körülötted történő események megoldására.


A választásaid fogják meghatározni a jövődet. Ennyire egyszerű. Amíg sokan körülötted kétségbeesésben és zűrzavarban tévelyegnek sajátos lehetőségek is nyílnak. Lehetséges humorral, szeretettel és rendkívüli fejlődéssel meglovagolni a változás hullámait, a káosz elkövetkező bizonytalan időszakát. Ehhez az erő nem kívülről érkezik. Belülről származik, de ehhez, aranyásóhoz hasonlatosan ásnod kell. A gazdagságodat spirituális értelemben jelentő kincs megtalálása és az elkövetkező időszak túlélési lehetőségeinek megtalálása te feladatot. Nem magadon kívül, hanem magadban kell megkeresned mindazt, amire szükséged van hozzá és ami már jelenleg is a tiéd.

Az közeljövőben adott javaslataink csupán hasznos útmutatások önmagad rejtélyének megfejtéséhez, mert reméljük, hogy egy közeli napon, ha már most még nem kurjongatsz a nevetéstől, megérted a kozmikus tréfát és az örömtől felkiáltva ébredsz fel szendergésedből, kilépsz ebből álmodból, belépve egy újba és ha lehet, még jobb, ha mindannyian együtt ébredtek.


©Tom Kenyon 2010. Minden jog fenntartva. másolhatod, eloszthatod ezt az üzenetet bármilyen médián, amennyiben nem változtatod meg, feltünteted a szerzőt, feltünteted a másolásvédelmi nyilatkozatokat és Tom webcímét: www.tomkenyon.com.


Fordító: © Bagi Ákos 2010 www.lelekmod.hu

 
 
0 komment , kategória:  Másik világ, Hathorok üzenetei  
Címkék: legkifinomultabb, örvényrendszerei, legemelkedettebb, tulajdonságaival, változáshullámok, elsősegélynyújtó, meglovaglásának, kétségbeesésben, ökoszisztémátok, meglovagolására, naprendszeretek, stabilizálására, szendergésedből, eredményeképpen, nyilatkozatokat, érzékenységetek, elképzelésekhez, dimenzióváltás, fejleményekkel, háromdimenziós, középvonalában, elszigetelődés, lehetőségeinek, összefüggésben, erőteljesebbek, másolásvédelmi, ragaszkodnátok, immunrendszert, rohamléptekkel, közvetlenebbül, létrehozásához, intelligenciát, közvetítésében, döntéseiteket, gondolatokkal, használhattok, általatok ismert, olyan területek, meghozandó döntéseiteket, változások olyan, régi módon, oldalon megjelentetni, ilyen dolgokra, különleges fejleményekkel, változás hullámainak, holonok különleges, elmét jelenti, testi intelligenciát, holont gondolat, energiát meghatározott, zavaró erők, belső energiátok, Egyensúly Holonja, Gyógyítás Holonja, Bagi Ákos,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Egy barátság története  Andrássy Réka - A bolond Böske  Jó nap volt  A pitypang legendája  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Somlyó Zoltán - Orgonával  képre írva  Paul David Tripp Április 13  A Magyar Költészet napja alkal...  Facebookon kaptam  Latinovits Zoltán tollából  Facebookon kaptam Krisztinától  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mindig lesz olyan  Facebookon kaptam  Alvó kislány  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 13  Facebookon kaptam  Andrássy Réka - A bolond Böske  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tanmese  Vannak emberek  Szabó T. Anna - Pitypang  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tanmese  Tanmese  Jan Twardowski - Siessünk  Jázmin  Facebookon kaptam Krisztinától  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam Krisztina b...  Egy barátság története  IGEN így  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Van néhány kérdés, amin gondol...  Paul David Tripp Április 14  Megígért békesség  40 felett  Facebookon kaptam  Jó nap volt  Walter Chrysler mondta  Szép estét kedves látogatóimna...  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Facebookon kaptam  különleges  Ismeretlen: Ikarusz monda  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bársony székben  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Vito Giaquinto gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Robin Wight pitypang szobra  Robin Wight pitypang szobra  Alvó cica  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  "Ez egy csoda"  Somlyó Zoltán - Orgonával  Az ember emlékekből áll  Szép estét kedves látogatóimna...  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Szép estét kedves látogatóimna...  ajándék, mellyel meglepem  40 felett  képre írva  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Esterházy Péter: Harmonia c...  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  különleges  Különleges  Zilahy Lajos mondta  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Anyák napjára  Tanmese 
Bejegyzés Címkék
általatok ismert, olyan területek, meghozandó döntéseiteket, változások olyan, régi módon, oldalon megjelentetni, ilyen dolgokra, különleges fejleményekkel, változás hullámainak, holonok különleges, elmét jelenti, testi intelligenciát, holont gondolat, energiát meghatározott, zavaró erők, belső energiátok, bioszférában bizonytalan, zűrzavar kézzel, bolygóméretű család, bolygóméretű test, távoli tragikus, változáshullámok meglovaglásának, változás energiái, régi &#8222, első holon, energiák stabilizálására, átadásra kerülő, immunrendszeredet erősítheted, egyik platóni, egyik gúla, másik csúcsával, háromdimenziós alakzat, alakzat nagyon, föld találkozása, holon létrehozásához, test középvonalában, oktaéder középponti, derekad magasságában, piramisok alapját, tested felső, felső teljesen, alsó piramis, test alsó, egész tested, talp sarkai, oktaéder belsejében, nyugalom érzetét, holon elképzelése, holon tulajdonsága, magasabb egyensúlyi, finom energiákat, változás hullámait, előttetek álló, ökoszisztémátok elpusztítása, holon nagy, önmagatokra való, fejetek feletti, henger tetején, banánhoz hasonlóan, henger alján, fentihez képest, középen megcsavart, tested körül, ezüstszínű léggömbhöz, ezüst színt, ezüst kolloid, gondolataid elkalandoztak, holon érzetéhez, speciális alakzat, immunrendszert erősítő, benned lévő, elsősegélynyújtó dobozodban, végső gondolatokkal, káosz növekszik, dimenzióváltás természetes, spirituális képességek, világban körülötted, választásaid fogják, káosz elkövetkező, gazdagságodat spirituális, elkövetkező időszak, közeljövőben adott, közeli napon, kozmikus tréfát, örömtől felkiáltva, üzenetet bármilyen, másolásvédelmi nyilatkozatokat, legkifinomultabb, örvényrendszerei, legemelkedettebb, tulajdonságaival, változáshullámok, elsősegélynyújtó, meglovaglásának, kétségbeesésben, ökoszisztémátok, meglovagolására, naprendszeretek, stabilizálására, szendergésedből, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 59
  • e Hét: 4573
  • e Hónap: 9611
  • e Év: 139318
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.