Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Romániai menhely, Müller Péter Sziámi népe kivégzései
  2016-12-29 09:29:17, csütörtök
 
  Müller Péter Sziámi a cigánytelepével a menhelynek romániai elmeosztályról nyolcvan éve jár végig a borsodi jeruzsálemi csapások világ könyvtárán először a magyarok, majd az emberek kivégzésével, a Rákóczi téri média és miskolciak sorsának elhordoztatásával. II-es elmeosztálya a világ összes elmeosztályának meggyalázta közben a jóembereket a jeruzsálemi prostituáltak helyett, melyről az egész Miskolc városa tudott és ez itt nyolcvan éve természetes, hogy a lakosság csak mulat, toroz és értelmiségnek tanul. Ezer éves börtön helyetti ember kivégzést kezdett el a menhely Simon Éva és az összes Simon kezdetével, valamennyi börtönbűnöző könyvének végrehajtásával rajtunk az összes elmebetegével az országnak. Születésem óta áldoz az Ágnesek helyett, 18 éve kínzása alatt vagyok a börtönnek, a cigánytelepnek Bodorné sorsát ismételve, Ménesi lírai apokalipszisével születésem óta az összes Rákóczi téri költőnek, írónak, zenésznek, festőnek, sőt 130 éves világ apokalipszist kezdtek el 1983-ban a zsidók beállításával, akiket a bizottság együttessel állítottak be az ortodoxokkal együtt, az összes környező ország és a Müller Péter spiritiszta elmeosztályából beállított Németország teljes egésze. A skizopren könyvszereplők utazgattak, járták a világot, már unokákkal rendelkeznek. A Molnár miskolci könyvtulajdonos két lánya, nyíregyházi Erika tantestületi képviselő szőkeként nyugdíj előtt férjhez adva, hatalmas házzal és rengeteg pénzzel, a másik lány Balaton mellett igazgatóként már nyugdíjba ment születésem óta tartó állandó sorsuk végrehajtása mellett. Így állt elő a világ összes tanára Müllerék által nyolcvan éve Molnár Rózsa kezdetével Gina Lolobrigida atlantiszi halakkal.

Az Ensz Madonna II-es elmeosztálya által jött létre, cigányokat és zsidókat képvisel, mint a pán-európai Unió a börtön bűnözőket. Amerika toleráns mindenkivel, mint amit a miskolciak rendeztek be Ábrahám Lincoln óta Zitákkal, ahogyan a média bemutatta és valamennyi könyve által a Miskolcról elvitteknek, amik most is hagyják el a várost nyolcvan évi mulatás és torozás után a könyveik embereken történő végrehajtása után. A most megválasztott elnök is náci a II-es elmeosztályáról Borsodnak.

Müller Péter Sziámi a jeruzsálemi csapások sorsát és könyveit végrehajtva magyarokon és embereken felszámolta az összes tiszta és jóembert az egészségüggyel, mivel az orvosokat és pszichiátereket is ők helyezik el mindenhová ember áldozással. Müller Péter Sziámi a kurvák sorsát születésem óta hajtja végre az embereken, amerikai sátánistákkal és sátoraljaújhelyi utcanéppel választva el a Rákóczi teret a börtön, vadállat és pusztító férjektől.

18 éve mozognak körben rajtam a II-es elmeosztály szellemvilága mellett a Keresztöltés legyei Izraelnek a média sátánistáinak csapásaival együtt, Mónika Show Müllerék csapásaiként a Bertalan utcaiak kíséreteként, mint elmeosztály skizoprenjei, sorsukat ismétlik folyamatosan az összes pszichiáter tudtával. A tompalátás Időjelek testenyészeti Rákóczi téri Kiss tábornok utcai hosszabbítás helyett 1972. óta engem áldoznak, mindenért, ami érte, meg a hisztijei miatt, a város nőgyógyászai meggyalázták a gyerekeimet Paviásné Király Éva vadállati férje miatt, Éva elvitelével az országból, a vasgyári szülészet orvosaival együtt, hiába mondtam, hogy az egyetlen emberi család vagyunk Borsodban. Majd tönkretették a gyerekeimet a Lila kocsmájával a városnak, meg a Bertalan utcai Berci bolttal szemben lakó ember gyilkos devizás hitele miatt. A szombathelyi zsidókat külföldre vitték férjnek, az ormányosok, akik helyett eltörték az orromat, hogy olyan lettem, mint ők orrukat megműtötték. Miskolc városának családvédelmi intézete nem engedte a lányomat csak fizikai munkát végezni, hatalmas erővel idézett be maga elé 1992 körül, nem láttam szemeimre sem, mikor a II-es elme képviselője kiabálta, hogy a lányom csak fizikai munkára alkalmas. A II-es elmeosztálya most is cipel engem tompalátásával az elmebetegének, meg Müllerék népével az egész média Ménesi által történő beállítása és sorsuk ismétlése mellett a Rákóczi téri cigánytelepével a városnak. A város gyerekei külföldön élnek jólétben, a Duna tévé Hunnia börtönével, amivel kezdték a világ könyvtárat a Herman Ottó Múzeum összes csapásával az egész világ elmebetegét mozgósították a római egyházhoz, amivel kezdtek születésemkor Ébredő játszótereként az Illéséknek G. Maczó Ágnes helyetti ember áldozással, a római egyház Viciánnéval képviselt Iker Ízisz amerikai Ufós elmeosztályával. A legyilkolásom óta véglegesen az összes fanatikus helyett az egész világon felemelték a Bertalan utcai vallási elmeosztályokat a médiával.

Ménesi világ apokalipszise Bodor Keresztöltésével kezdődött a Pszichografológiájából Tóth Kecskés Katalinnak, valamennyi Kecskés helyetti ember kivégzésével a borsodi elmeosztályoknak, Bohács doktor öcsém lemészárlásával Müller Péter Sziámiékkal. Aki csak látta, Bohács mit művelt, mint Szajkó Vali, meghalt. Szajkó Katalin megtisztult az elvitt Tátrai Marival együtt, amikor anyám azt kiabálta nekem, hogy felmentem Pestre kurválkodni, amikor állást mentem nézni ahelyett, hogy Karcsára mentem volna férjhez egy Bródy hasonmáshoz. Anyám állat módra bánt velünk születésem óta, kezdve azzal, hogy Vekkerdi cigányok a szomszédban nem fürödtek, ezért anyám engem nem fürösztött meg, nagynéném hozta nekem mindig a Vazelint. Szerbia magyar nevű elmeosztályán is végigmentek a II-es elmeosztállyal, egyikőjük helyett naponta kidobálták minden holmimat éheztetésünk közben, meg a miskolciak sorsa miatt. Majd hozta az ócska ruhákat, mint Ómasztáné használt epres ruháját, aminek a jelét kitette sorsa ismétlésekor a Kiss Tábornok utcára. Ómaszta pincés csapása volt a zsidóknak, amik helyett engem és a két gyerekemet áldozta meg a II-es elmeosztály, mint valamennyi két utcai apokalipszisnek megvolt a saját története. Borsodivánka elmeosztálya a II-es elmével öcsém kivégzése mellett a Révész utcaiak sorsát ismételve Varholát nevezte ki öcsém gondnokának, majd megházasították a felsőzsolcai Nagy Éva Kósa Emese skizoprenjével. Kósa braziliai túlélőként került pszichiterré, emberiség ellenes, a debreceni Kósával együtt, skizopren, könyve lett volna. Öcsém gyilkolását a református libalábú, dadogós Kupai Janika és Tas Gyuszika dadogós miatt kezdte el a média, majd folytatta az összes elmeosztályával az országnak, a rendőrséggel együtt. Mikor megölték, 2007-ben a koncertező füves alkoholistái helyett Sárospataknak, meg a borsodivánkai kommunista elmebetegek helyett Ádám és Bazsányi család sorsát ismételve, vagyis az egész megyéjét, a rendőrség ki sem jött helyszínelni. Emberi család Borsodban éheztetve, meggyalázva, állati módon tartva, ócska ruháiban a Rákóczi térnek. Még a fehérneműimet is összelyuggatta az amerikai sátánista népe Hajdu Mariannának a Tatárdombon, a hóban vonultak ufóikkal, csak a nyomuk látszott. Együtt voltak a jungista elmeosztály elmeosztályának kíséretével, a román elmeosztállyal, a Bertalan utcai ufó és másféle kivégző kísérettel, Pataki Attila börtönével, a II-es elmeosztállyal Jeruzsálem elleni csapások leszállításakor a családomra. A démonok és halottak ott tisztultak Csepregi Éva helyetti főnixes bárány áldozással mellettem. A Rákóczi téri Keletes Cseh Károly nemi gyalázó lírai karámjával, akár a zenészeivel a Rákóczi térnek olyat kottázott az égre, amit többé nem felejt el a világ. A magyarokat és az embereket nem lehet feltámasztani.

1967-ben Koncz Franciaország helyetti áldozása kezdete után állították be a Ki Mit Tud börtön népét Kernékkel, Oláh Ibolya már felvett névvel jött romániai nemi csapásaival Müller Péternek Katiként.

Kormos Kornélia jött feleségnek Széphalomból a volt férjemhez a Rákóczi tértől könyvével a Vackor az I. B-bennel, amit az orvosok már az embereken hajtottak végre. Apja közölte Zsigával, ahogyan a nevét többen felvették, hogy őt már ütheted. Hiába mondtam a lányomnak, hogy ne vegye pártfogásába a lányát, mert elmeosztályról van, külföldön él jólétben a Rákóczi téri kíséretével.
Kormos Kornélia emelésekor az újhelyi boltosok rossz kályhacsövet adtak el anyámnak, éppen el akartam költözni a férjemtől, aki majdnem kivégzett a fekete sárkány népe helyett az egész rendőrség tudtával, mert Réfiéket üldözte a vadállati apa, mikor arra költöztem anyámhoz, hogy az egész lakás tiszta korom és ő fekszik az ágyban összehányva magát. Ez anyád, közölte A. Zsigmond, a II-es elmeosztály könyvvel rendelkező kommunisták által emelt reformátusa, Kormos Kornélia sorsának végrehajtásaként. Felsőzsolcán élnek együtt a könyvtulajdonosok, Raffai Csilla Vas Tibor pszichopatáinak megmentettje, Argentina kezdetének ismétlője. Amikor Toronyi Évi azt mondta, hogy én szebb vagyok Berta Erzsébet Tuzával beállított és ismételt pácini könyvtulajdonostól, Évit teljesen felpuffasztották, majd kivégezték, Derla Bandit és Szabó Sanyikát, mint mindenkit 18 éve, aki angyalként ismert és látott, meg szeretett. A gyerekeim Bodorné Ágnes Rákóczi tere helyett nem szerethettek és tisztelhettek, ők élhettek csak szépen, jólétben és gyöngédségben, ahogyan a médiájuk is mutatja. 1980-ban hajtották végre az Egri csillagokat a lányom leforrázásával Hegyi Barbara elmondása szerint a Törökvész utcai berendezésével a törököknek.
Együtt számolták fel Magyarországot a környező országokkal, Habsburg Vörös oroszlános nemesekkel, franciákkal elmeosztállyal, szlovák tót és simontornyi elmével, román elmével, , amerikai sátánistákkal, az orosz Rákóczi terével Miskolcnak, japán Rákóczi térrel, olasz Rákóczi térrel, svájci zsidókkal, ahová ment először Markó a börtönből, Bertalan utcai jeruzsálemi apokalipszisként, bár a németek kitették oda a villámat, amivel reggeliztem nagyapával három éves koromig, a pusztító népe került oda az én nevemmel.
Amerika valamennyi iderendezett 666 Rózsa névvel berendezett egyháza részt vett a magyarok felszámolásában Jehova fekete mágus ember gyilkosaival együtt a Hunyadi palota berendezésével, Vass csanyiki elmebetegeivel együtt, rendőrségi Rákóczi térrel, Balogh Gizella iderendezett fehér házat Révész számait ismételve építő orvosával a megyei kórháznak. A megyei kórház kivégző orvosokkal került berendezésre, a magyarokat és az embereket számolták fel a miskolci börtönével Demjénnek és Patakinak. Ilyen orvosok Balogh, a börtönnel embereket felszámoló szülészorvos, Horváth már nyugdíjba mentként, nekem mutatta a nyakán a dudort, hogy ő csapást kapott, s már én is megkaptam Mülleréktől egymás alatt három idegzsába kinövést hatalmas fájdalommal.

A város összes munkahelye apokalipszist hajtott végre, mint az újhelyi munkahelyek a rendőrség helyetti munkahelyi vándorlásaimmal és csapásaimmal valamennyi szerepük miatti emberek kivégzésével.

A Sátánja a Hunnia Vatikáni börtönnek Andó Marianna szőke perecesi Rákóczi téri helyett támadott meg engem, vagyis a szőkék a sátán népénél kiválasztottak.

2001-ben éve Dávid Mónika és Vaszily Mária a börtöntől és Rákóczi téri Mónika Show népeként Nagy Anna helyett a lányommal eltartva engem a város nyomorba döntése mellett a Bertalan utcai jeruzsálemi csapások helyett és az innen emeltek névtára helyett Simon Ilona kezdetével az elme helyetti skizopren áldozásnak ismételve a születési kezdetet gondnokság alá helyeztek, míg a várost elhagyták a kurvák, külföldön tartózkodnak megmentve a skizopren elmeosztálytól őket a II-es elme által. Engem leskizopreneztek maguk, dr. Tűzkő Judit, Alberle Lajos, Kriza Ákos, Csiba Gábor, László Zsuzsanna, Baltás Végh Antal könyvéből, Pogány Balázs és anyja Ferikés tűzoltói berendezéssel fordított tükörírással, Zoltán Erika, Csepregi Éva bárány, Derláék németországi gyermekekkel, Vargák vasfüggönyösei és valamennyi orosz berendezése helyett Miskolcnak, ezek történelmét és sorsát hajtotta végre a II-es elmeosztály. 1991-ben mondták a lírai karám tagjai, hogy meg fogom érteni majd, miket írtak és rajzoltak, s hogy nem nekem, Magyarországnak kell szégyellnie magát helyettem. Az összes írásukat az enyémekkel együtt a két utcaiak sorsának apokalipszisének álmoskönyvével együtt elégették a börtönnel. Nagynéném megkérdezte, hogy megvannak-e az Északban megjelent írások, szégyelltem megmondani, hogy már nincsenek, ezután Piri nénit kivégezték 1999-ben a II-es elmével.

A városban minden szociális munkás a Bertalan utcai jeruzsálemi csapás ember gyilkosságból, II-es elme rendezte be őket, mulatnak, toroznak, asztalon táncolnak, magyarság és emberek és a világ gyilkosaiként l. Az innen elvitt Anikó II-es elmeosztály skizoprenje 1997-ben ismételt áldozásommal hatalmas házat épített összekötött cipőjével a tompalátásnak Somló Tamás áldozásában a médiával a hetvenes évek eleje óta.
A szociális hálózat mentális fizetett napokat kap, mint elmeosztály, ahol szórakoznak, ismerkednek, isznak, táncolnak, kirándulnak.

A Kelet Íziszként áldozói istálló-Vénusz kezdetével a Pszichografológiának Szenci zsidó helyetti áldozásunk óta így kívánta lezárni Miskolc az apokalipszist, kiemelkedett a zülöttségből ember áldozással jeruzsálemi csapásként, amikor valami baja történik, mint Fecske Csabának, aki ide van rendezve a Róka és többi állatnévvel a II-es elméhez, kivégeztek helyette az Idegosztályon 1991-ben. Már szétszórták magukat az egész világon, ők jelentik az új magyar népet.

Már egyszer megpróbáltam leírni, hogy a családomat tönkre tették, de le kellett törölnöm, mert jogaik vannak a II-es elme elmeosztályainak szerte a világon, amik egymás elleni harcok helyett az embereket támadták szerepük és könyveik helyett kilencven éve, Gábor Zsazsa kezdettel, ahogyan az ország nevetett Friderikusz bemutatóján Rákóczi téri hosszabbításként. A maffiák is a II-es elméről vannak szerte a világon, ahogyan megtámadott minket csőtészták és makarónik kifőzésekor, meg teljes chicagói maffia, a riói Krisztus feszületre tételemmel Amerika helyett a székesfehérvári 1992-es születésű zsidó magyar feszületes helyett is. Vészhelyzet volt Chicagóban, Dávid Mónika Mónika Showja gyilkolt ott is. Dávid Mónika szaporodott hasonmásával, már egyetemet végzett világ apokalipszise közben a Bertalan utcához tették a világ összes börtönét, amit berendeztek nekik az áldozásommal nyaralásra.

A börtön bűnözők helyett Vaszily Mária és Dávid Mónika áldozott meg Krisztusuk helyetti ember áldozással és valamennyi feszületese helyett a börtönnek szirmabesenyőiekkel együtt.

A jeruzsálemi ember gyilkos betegségek, az autisták, mint amik beáztak a vakokkal, sántákkal, süketekkel világ apokalipszis következményeit viselik. Ezért kezdtek születésemkor a sánták miatti lábmegrántásommal, kiadták könyvben, hogy szolidarításban kell lenni velük nekem.

Minden cigány és keleti ország ember áldozásból van Miskolcról Baratta Ágnes Psziché helyetti áldozásunkból.

Ha mondom a gyerekeimnek, hogy már nem tudok járni, hatalmas fájdalmaim vannak, a lányom férje elmondása szerint és a pszichiáterek miatt közlik velem, hogy csak képzelek mindent, injekciót kell nekem beadni. 1991. óta tart a gyerekeim közömbössége irántam, amióta Fecske Csaba elmeosztálya a II-es elméjével kivégzett az Idegosztályán a megyei kórháznak. Még az újhelyi Balázsné utcanépe támadásakor, meg Derláék bárány áldozásakor, Nagy Erika, Zoltán Erika, Soma, Gabik és a vörös rókák, Kis Ferencek helyetti támadásomkor szerettek valamennyire. Szelep II-es elmeosztályát helyette történő áldozásommal, Nagy Anna népének elvitelével kínzásom közben sorsuk befejezéseként a kávéfőző szelepek kiégésével rendeztek be nálam, Szombathely a seherezádé kávéfőzőt szelep nélkül adta el a lányomnak. Így emelték a coca colásokat és kávésokat Magyarországon Rákóczi téri hosszabbításként. Hiába kértem segítséget a gyerekektől, megmutatva Müller Péter három szöghelyét a két bokámon, amikor tönkre tette a lábaimat, látták, vittem át az állandóan szétégett kávéfőzőket, de azt kiabálta Szelep, hogy idegbetegséget örököltem anyámtól és szélmalom ellen nem lehet csatázni, valamint a bábokat mondta, a bábok és bábkirályok helyett folytatta az elméje az ember áldozást az egész város tudtával médiával együtt. Apja ezer éves apokalipszisét a szívem átdöfésével kezdték 1983-ban Busta Cseh Károly által hozott verse alapján ezer éves életcirkuszként, amit a Rákóczi tér cigányai az én áldozásommal és rajtam való mozgásával a csapásaiknak ismételnek. Nagymamát Almási Csaba pszichiáter Müller Péterékkel együtt ölte meg 1971-ben. Koko Kovács a Pusztítótól apa .nevét állította be. A Kiss tábornok utca berendezései szerint az ezer éves világcímerrel együtt, melyet a média ismételt, a Rákóczi téri vázákat hajtották végre, melyekkel gyalázatra ment a Rákóczi tér, köztük volt az iker váza is. Hozzám egy ózdi jött csíkos vázájával a Zsíros Rákóczi térnek.

Most a lakásban maradt Keresztöltés nagynéném által készített párnából Müllerék a cigánysággal és médiájukkal elölről kezdték Bodor Pszichografológiai Keresztöltését, ami anyám fogainak kiszedését, a börtön helyetti senki nem szerethet ember áldozásomat, cigányság és kelet emelését, Rákóczii tér tisztulással, zenei apokalipszissel jelentéssel bír.
A Bertalan utca lakásokat, házakat vásárol fel, nagy szeretetben él az összes Rákóczi téri csapással születésem óta Szepes Mária berendezettjeiként.

Túl sok a gyilkos szó, a gyilkosság, egy egész világ átcserélése, meggyalázása, magyarok kivégzése az emberekkel együtt, ezt jelenti Borsod megye az általa berendezett városokkal és a trianoni romániai 666 elmeosztályával.


A tatárdombi ikertornyos támadásom a II-es elmeosztály elmebetegei által a média miatt történt, mert beállították a Familia KFT-ben a sátoraljaújhelyi kezdetét a család helyetti áldozók nevével.
Lökdöstek az udvaron a Keresztöltés legyei, hogy milyen érzés meggyalázottnak lenni, vezetve engem, mint egy bábot összerogyó lábakkal és ütögették rajtam a szavakat, melyeket érintéssel éreztem, hogy majd a média jön segíteni nekem. A színészek tudták, hogy anyám áldozása történik születése óta, de vissza akartak számolni.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: végrehajtásaként, leskizopreneztek, apokalipszisének, sátoraljaújhelyi, apokalipszisként, keresztöltésével, elmeosztályoknak, hosszabbításként, elmeosztályainak, felpuffasztották, apokalipszisével, cigánytelepével, pszichopatáinak, székesfehérvári, elmeosztályával, megházasították, végrehajtásával, vándorlásaimmal, elmeosztályáról, lemészárlásával, elmeosztályának, életcirkuszként, könyvtulajdonos, elmeosztályokat, felszámolásában, magyarországnak, elmeosztályából, pszichiátereket, leszállításakor, apokalipszisnek, apokalipszissel, szolidarításban, következményeit, meggyalázottnak, kiválasztottak, könyvszereplők, menhelynek romániai, borsodi jeruzsálemi, emberek kivégzésével, világ összes, jeruzsálemi prostituáltak, egész Miskolc, lakosság csak, menhely Simon, összes Simon, összes elmebetegével, cigánytelepnek Bodorné, összes Rákóczi, zsidók beállításával, bizottság együttessel, ortodoxokkal együtt, összes környező, Müller Péter Sziámi, Simon Éva, Müller Péter, Molnár Rózsa, Gina Lolobrigida, Ensz Madonna II-es, Ábrahám Lincoln, Mónika Show Müllerék, Paviásné Király Éva, Herman Ottó Múzeum, Illéséknek, Maczó Ágnes, Iker Ízisz, Bodor Keresztöltésével, Pszichografológiájából Tóth Kecskés Katalinnak, Müller Péter Sziámiékkal, Szajkó Vali, Szajkó Katalin, Tátrai Marival, Kiss Tábornok, Nagy Éva Kósa Emese, Kupai Janika, Hajdu Mariannának, Pataki Attila, Csepregi Éva, Keletes Cseh Károly, Koncz Franciaország, Oláh Ibolya, Müller Péternek Katiként, Kormos Kornélia, Raffai Csilla Vas Tibor, Amikor Toronyi Évi, Berta Erzsébet Tuzával, Derla Bandit, Szabó Sanyikát, Bodorné Ágnes Rákóczi, Hegyi Barbara, Habsburg Vörös, Balogh Gizella, Hunnia Vatikáni, Andó Marianna, Dávid Mónika, Vaszily Mária, Mónika Show, Nagy Anna, Simon Ilona, Tűzkő Judit, Alberle Lajos, Kriza Ákos, Csiba Gábor, László Zsuzsanna, Baltás Végh Antal, Pogány Balázs, Zoltán Erika, Anikó II-es, Somló Tamás, Kelet Íziszként, Pszichografológiának Szenci, Fecske Csabának, Gábor Zsazsa, Dávid Mónika Mónika Showja, Miskolcról Baratta Ágnes Psziché, Fecske Csaba, Nagy Erika, Szelep II-es, Magyarországon Rákóczi, Busta Cseh Károly, Nagymamát Almási Csaba, Müller Péterékkel, Koko Kovács, Zsíros Rákóczi, Bodor Pszichografológiai Keresztöltését, Szepes Mária, Familia KFT-ben,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Gyökössy Endre - Virágok virág...  Png ház  Akarat  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Png virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png kislány  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Akarat  Jó éjszakát  Sokan azt tartják  Bertolt Brecht -től idézet  Miért nem menti meg Jézus a jó...  A kételkedés kezelése  Reménység és erő Krisztustól e...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Png csokor  Szép estét kedves látogatóimna...  Png ház  Png telefon  Facebookon kaptam  Alázat  Szép estét kedves látogatóimna...  Paul David Tripp Április 21  Kellemes délutánt kívánok  Hiányzik  Németh László tollából  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Lóhere  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Png nő  Fehér virág  Egy bizonyos határt  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  210 éve született a SZÓZAT meg...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Akarat  Sokan azt tartják  Nem számIt  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Akarat  Hogy lehet megtartani  Nagyon különös  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Kaffka_Margit  Bounty krémes  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  A sors  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Albert Einstein gondolata  Png csokor  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Nem számIt  Facebookon kaptam  Nem számIt  A kételkedés kezelése  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam Annuska bar...  Szép estét  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Egy bizonyos határt 
Bejegyzés Címkék
menhelynek romániai, borsodi jeruzsálemi, emberek kivégzésével, világ összes, jeruzsálemi prostituáltak, egész Miskolc, lakosság csak, menhely Simon, összes Simon, összes elmebetegével, cigánytelepnek Bodorné, összes Rákóczi, zsidók beállításával, bizottság együttessel, ortodoxokkal együtt, összes környező, skizopren könyvszereplők, másik lány, pán-európai Unió, börtön bűnözőket, miskolciak rendeztek, média bemutatta, várost nyolcvan, könyveik embereken, most megválasztott, jeruzsálemi csapások, összes tiszta, kurvák sorsát, média sátánistáinak, összes pszichiáter, tompalátás Időjelek, hisztijei miatt, város nőgyógyászai, gyerekeimet Paviásné, vasgyári szülészet, egyetlen emberi, szombathelyi zsidókat, lányomat csak, lányom csak, egész média, város gyerekei, világ könyvtárat, egész világ, római egyházhoz, római egyház, összes fanatikus, egész világon, borsodi elmeosztályoknak, elvitt Tátrai, miskolciak sorsa, ócska ruhákat, jelét kitette, saját története, felsőzsolcai Nagy, debreceni Kósával, református libalábú, összes elmeosztályával, rendőrséggel együtt, koncertező füves, borsodivánkai kommunista, egész megyéjét, amerikai sátánista, hóban vonultak, nyomuk látszott, jungista elmeosztály, román elmeosztállyal, volt férjemhez, embereken hajtottak, nevét többen, újhelyi boltosok, fekete sárkány, egész rendőrség, egész lakás, ágyban összehányva, gyerekeim Bodorné, lányom leforrázásával, környező országokkal, orosz Rákóczi, németek kitették, pusztító népe, magyarok felszámolásában, megyei kórháznak, megyei kórház, embereket számolták, miskolci börtönével, börtönnel embereket, város összes, újhelyi munkahelyek, rendőrség helyetti, sátán népénél, lányommal eltartva, város nyomorba, innen emeltek, elme helyetti, születési kezdetet, várost elhagyták, skizopren elmeosztálytól, lírai karám, összes írásukat, enyémekkel együtt, városban minden, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 364
  • e Hét: 732
  • e Hónap: 6973
  • e Év: 59239
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.