Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Szilveszteri részvét mulatozása közben a romáknak Miskolccal
  2016-12-31 04:26:01, szombat
 
   
  Őszinte részvéttel és mély fájdalommal vettem tudomásul Németország lemészárlását a miskolci Bertalan utcai Rákóczi téri trianoni vas népek szörnyű tette miatt Románia teljes egészével együtt, a magyarság legyilkolása és az emberek meggyalázása, megölése miatt a magyar elmeosztályok által a romániai cigánytelepével Oláh Ibolyának Müller Péter Sziámival, új vasnép Babilon létrehozásával a Benkő család helyetti ember támadásuk és Bodorné Ágnes Rákóczi tere helyetti kurvaként történő ember gyalázás születésem óta és az emberek megcsonkítása az utca helyett Keresztöltés Bodor Pókja, Szepes Mária Pán-európai Uniós Ízisz kezdete az áldozásommal Ménesi lírai karámja Kelet népe által, Hunna börtön könyvei világ könyvtárának rajtunk történő végrehajtásával születésem óta Borsod megye helyett. A Hunna Magyarország az orosz pusztítókat fogadta az emberek ellen megmaradása miatt a skizopren elmeosztályoknak, melyek csonkítása és ember gyilkossága születésem óta tart A vILÁG KÖNYVTÁR végrehajtásával rajjtam folyamatosan sorsuk és szerepük helyett az elmeosztályoknak.

Részvétem Angliának a református elmeosztály Sajtos, jelenleg is náluk élősködő reformátusai általi angol nők kicserélése miatt elmeosztályra a Bertalan utca által a börtön Vatikáni Duna tévével képviselt 1956-osok világkönyvtára rajtunk, embereken történő végrehajtása óta minden Varga vasfüggönyös és patikus gyógyszertári dolgozók Őrház patikával kezdődő világ történelmi játéka a vasfüggönyöseivel Miskolcnak. 1956 óta tart a mozikban az ország beavatása a Hunnia filmekbe, Ezek voltak a miskolci Kata kocsmás kommunisták is, amik rajtam hajtották végre és a testvéreimen az összes könyvszereplő skizopren sorsát, minket a börtön és romániai cigányok nyomorgattak, éheztettek, meggyaláztak és kihalattak a miskolci Rákóczi téri pusztítókkal, mint a Keresztesi familiával, Rákóczi téri Kántorral cigány törzseik helyetti ember gyalázásban, melyek filmjeit most kezdik el majd sorozatban áldozásommal születésem óta cigányság beállításával és Rákóczi tere helyett minden Kiss Tábornok utcai avonos ember gyalázásával az Üres szív írás alapján Thilman Lajosával a magyar börtönnek, Huszár Évával Romániából Ómasztáné eperjeles ócska ruháját rám adva gyerekkoromban kezdték sorsát, az egész számat Csepregi Éva népük kivégzőivel tették tönkre Lénártné Jucika másik üres szíves avonos kivégzőivel együtt. Zoltán Erika minden Erikájával a börtönnek skizopren kíséretükkel, az egész TIGÁZ T. Asztalos Ildikó Rákóczi téri helyetti ember mészárlásával Mülleréknek Halász Rózsa Bertalan utcai Halász Jutka feszületesével együtt a börtönből Rózsa férjével, az összes Rózsával, Rózsadombra ment Ménesi cigánytelepének ismétlőivel itt kínzásommal születésem óta Miskolc elvitelével világ gyilkosként szerte a világban, valamennyi börtön karmás helyetti ember mészárlás az értelmiség legyőző nácik helyetti bolt és közlekedési fóbiáimmal, öcsém kivégzésével a Mónika Show Dávid Mónika Miskolc Rákóczi téri börtön pszichiétere által az egész város és kelet és méidája Jeruzsálemnek ünneplése közben Ménesi cigánytelepének. Bohács doktor ember mészárlását, a borsodivánkai elmeosztályával az addigi ember gyilkosoknak, Kecskésekkel, Kupaiékkal együtt való ismétlését a gyilkosok helyetti ember áldozásnak az összes skizoprenje a városnak végig nézte maga helyett, büntetni sem lehet őket, mert elmebetegek. , Részvétem minden orvosért, akit kivégzett a börtön, mert nem akart embert gyilkolni. Részvétem minden jólélekért, aki azért meghalt, mert minket szeretett.

Mindig elfelejtem, mert nem tudok gondolkozni, hogy a miskolci Bertalan és az újhelyi Révész utcára Miskolc városa születésem óta a mi gyilkosainkat állítja be folyamatosan, akik nálunk voltak Újhelyben, vagy itt, azóta vagy meghaltak, vagy költöznek ide az újabb gyilkosok Müllerékhez, miután rajtunk a gyilkosságaikat ismétlik, s innen termelik ki az egész országból a további elmebetegeket. Ez a média. Innen van Barach a barakkosokkal, a szigetekkel, termékenységi törzsekkel, a család gyilkosaival, csonkítóival, Tótokkal, Ballákkal, Ménesi lírai karámjával, Horvátokkal, Szűcsökkel, az elvitt braziliai képviseletettel, Branyicyzkyékkal, Gyarmati Andrea orvosaival, s mindegyikkel, akik 1995. óta felvonultak Csepregi Éva Rákóczi terével Nagy Annna halál reformátusaival, Mátékkal, Lengyelekkel, Urbánokkal, Szamosvölgyikkel, Simonokkal, az orosz nemi csapásaival a születési kezdetemnek kommunista korok képviselőivel. Hatalmas kíséretük van, ezek mind ott voltak gyerekkoromban és születésemkor nálunk engem áldozva Miskolccal.
Tóth Kecskéssel kezdtek, Tóth atyafiakként ismételte már a média őket, annyi tóth kivégzőnk van.
Derláné Éva óvónőivel, és Kolcza Mária, Moldován Nóra, Fejel Ankó Károlyfalváról, Soósék, Nagy István és felsorolhatatlan kislánygyilkos vonul már 59 éve a miskolci Rákóczi tértől külföldre kivégzőjeként az embereknek, meg el a megyéből tovább szaporodva születésem óta, egyetemen tanuló ember gyilkos gyerekekkel, meg az autistákkal.
A Juhász külföldre ment ember gyilkosok Farkassal szintén a mi gyilkosaink között vannak már megöregedve Simon Perez népével együtt, egész Kelettel, amivel együtt ismételt Orbán Viktor Babiloni cserépkor szerint. Az összes 1956-os szabadságharcos Hunnia börtön Duda kezdetével a Révész utcának embergyilkosként lett az utcába állítva a rendőrséggel együtt, Vartnalékkal, Sándorokkal, Nagy Istvánokkal, Szabó Istvánokkal, az összes Szabójával a városnak, mint a Kovácsokkal, Nemes nevekkel, Erdeiekkel most állították be a kivégzőinket a börtön utcájába, Takácsokkal, melyek helyett végig minket támadtak, mint születési kezdet ember áldozói helyett. Orbán Viktor szülei a cigánysággal vannak ide beállítva ember gyilkosként a város tudtával, neki közvetít a Rákóczi téri média az összes csatornájával a tatárdombi kivégzőknek.
Ménesi van hosszabbításaként idehozva Bodor pusztító kivégzőihez, amivel kezdtek helyette történő anyám fogainak kiszedésével, engem kurvázó médiájával Miskolcnak. A világ könyvtárát a Hunnia börtönnek Visnyei egyetemi dolgozó ember gyilkosainak 1971-es beállításakor kezdték el a Bertalan utcai skizopreneknek az összes elmeosztályával az országnak. Ez a média, Sátán és a Hunnia ibörtön népe ember csonkítókkal, gyilkosokkal, ember gyalázó Rákóczi térrel. Jeruzsálemmel. Mártírrá tették a Hunnia börtönt ember gyilkosként a világ könyvtárával, Vatikánnal, meg az olaszliszkai Benkő támadókat Uniós központokkal, meg a zsidókat, mint akik embergyilkosként ide vannak beállítva a Balogh cigánysággal és Indiai Joséval együtt, Hornyákékkal a Józsefvárosból, amit Dollyval már fejre támadókkal folytattak a nácikkal és a Rákóczi tér teljes egészével. A fekete sárkány Bodor-Ízisz fogtalanító Keresztöltés kezdetét az anyám fogainak kiszedőjeként a Rákóczi tér helyett az utcájával - megölte. Bodor-Ízisz a new worky magyar gyilkosok iker tornyos létrehozójaként már nincs többé, de Amerikai barakkosok védik a születésem óta minket áldozó népet. . Én itt vagyok 18 éve a gyilkosaim utcájában, a médiával termelik ki innen a Szűcsöket, sztárnak a Tóthokat, Bocskorékkal, Palikkal már körbejárták a világot, mint anyám támadóinak beállítóival, az orosz medvekor képviselőjével együtt, s mivel elmebetegek a Kiliánban a gyerekeimet támadták meg helyettük, mint Marsi Anikó helyett. Ez a skizopreneknek mint világ könyvtár tulajdonosainak természetes születésem óta, hogy a Kohut család gyilkosainak a névtárán mennek körbe forgószélként Vass Tibor borsodi Időjelek megadóival folyamatosan. Németország teljes egésze embergyilkos a Bertalan utcai ember áldozókkal létrehozva Kelet és cigányság egyetlen áldozással történő emberré emelésével születésem óta Ágnes asszonya helyett a Pszichének Bodornéval minden Ágnes beállítva. Az adventisták filmekben beállították a világ történelmét, háborúkat, benne a magyar nevekkel, mondatokkal, szembesítés miatt. Ebben a miskolci Rákóczi tér az ózdi Csillagok háborújával nem szerepelt, ezért gondolta a Rákóczi tér, hogy olyat tesz, amit többé nem felejt el a világ, lemészárolja az egész világot Csepregi Éva tisztátalan lélek jeruzsálemi csapásaival.

Ezek között élek 18 éve már, azóta ismétlik rajtam folyamatosan a kapott betegségeiket 1983. óta.

Bodorné, Ménesi és a cigánytelepük olyat hajtott végre születésem óta a kommunistáival az utcának, minden sátánistájukkal és börtöngyilkosukkal, amit nem lehet feldolgozni, sem túltenni magát az embernek. A Bertalan és Révész utcai gyilkosaikként beállított jeruzsálemi csapások sorsát folyamatosan média politikaként ismételték születésem óta Müller Péter romániai sátánistáival, Balázsné utcanépével, a tatárdombi Ízisz pusztító cigánytelepével Ménesinek, Csepregi Éva Bodornéval berendezett mészáros kivégzőjével a méhem gyalázójának, az ezer éves börtön sátánnal, amelyik legyőzött engem Csernobilkor. A Sátán tette azt mutatja, hogy Jeruzsálem már az embereket is végleg le akarta ölni Európában.Húsz éve haldoklom, nyakamban a világ sátánjával, amiért megtámadott Müller Péter és a II-es elme népe ismétlésben is, az összes világ könyvtárral, míg a város nyomorba és gondnokság alá helyezett a Szörnyeteg koporsója Dávid Mónikája által Sátoraljaújhelynek, melyek nyolcvan éve járnak végig a világon kivégezve mindenkit kivonulása idejére. Méhemben Bodor Ágnes pókja az egészségügye által belém döfött katéterével a Rákóczi térnek, mert kivágták az asszonyok hólyagjait mészáros kíséretükkel, megkínozva, megcsonkítva mindenkit, mellem alatt Dávid Mónika Szörnyeteg koporsója körben cipel, mint egy állatot 18 éve Sátán feleségeként az egész megye tudtával, nyomorgatásommal, áldozásukkal az utcalányaikkal. tódőmben a hatvanas évek elején kezdett világ apokalipszisből Tina Turner elektromos istene, bal szememben a talmud iszonyata, számban Csepregi Éva mészárosának mozgó dögje, füleimben és fejemben a II-es elme polip formájú agybénítójával Dudás Sándor születésem óta minket gyilkoló olajfák költője helyett ismétlésben is, két karomban a Rákóczi tér nemi gyalázóinak csapása angyalként való legyőzésem miatt Mary Zsuzsa helyett az Időjelekből. Bukok fel, feküdtem majdnem húsz évig, hatalmas erő kell ahhoz, hogy ebédelni el tudjak menni, rejtegetve hatalmas Bodorné hasamat húsz éve, arcom alján dudorként Gábor Zsazsa szőke népe helyetti Müller Péter fekete mágus csapása, két szemhéjamban az Időjelek Árvay Róza rokonság és színészként beállítottak miatti fekete mágus csapással, orromban Szelep Időjelek szaglás elvevőjével, két lábamban elektromos csapásával Gyöngyösi ember áldozó helyetti parkinson kórnak, amit 1997-ben kaptam a Bertalan utcától, két combom felül eldeformálva Dévényi Erzsébet Rákóczi téri combja miatt 1983. óta, amikor mondták többen, hogy őt választották ki valamire, az én áldozásommal Sátoraljajhelyen, homlokom közepén és minden elektromos lényekhez tartozó csakra központnak nevezett egykori népek helyetti fekete mágus rontások, hogy át ne változzak a Rákóczi tértől megmenekülve, ezért állandó migrén gyötört a Kiliánban, de allergiás vagyok minden gyógyszerre, méreganyagra emberként, mindegyik mellékhatása kijön rajtam. A gyomromban Szenes Andrea szenes cigány miatti eleven csapás az egri ZIZI Magazin rajta miatt, amin egy horkoló pókformát ábrázoltak, amiért gyomornedv megkötőt kell szednem, ha nem veszem be az elmeosztályok gyógyszerét, hatalmasra dagadok Müller Péterék cigányai által, a Rákóczi téri cigányaival Miskolcnak, amik mozognak rajtam 2004-es koldulásom Nikkelné Rákóczi téri orosz nemi gyalázó három gyerekesként születésem óta áldozva minket az orosz felszabadító hadserege helyett - általi miatti pszichiátriájára rendelt a Bertalan utca népe kínzásom alatt Liptai Klaudia népe által a jelenlegi médiából Brazilia helyett, meg a vasfüggönyösök sorsa ismétlésekor, , anyám és a két gyerekem ember gyilkossá tételével velük történő II-es elméjére szállítójával Szabónak, a Tompalátásnak az Időjelekből, akinek a pszichiáterei azt mondták, hogy én vagyok a skizopren az utca helyett.
. Müller Péter és a romániai sátánisták a Révész és Bertalan utcai embergyilkosok helyett kiszedték a fogaimat Müller Péterrel, majd itt kb. nyolc éve mindkét bokámon mély sebet ejtve tönkre tették a lábaimat, melyeket egyébként is eldeformáltak fiatal koromban a kínai történelem kezdetektől való ismétlésekor Ritoók Zsigmond könyve alapján. A Bertalan utcai ember gyilkosok Király utcai berendezés mellett a könyveiket zsákban kitették, miután rajtam végrehajtották, mint elmeosztály skizoprenjei, így mennek el innen folyamatosan születésem óta. Sólyom politikus helyett atlantiszi kornál járva vették el először a hangomat, majd 1991-es Fecske Csaba jeruzsálemi elmebeteg miatti kivégzésemkor, mert a Bertalan utcai ember gyilkosok már 130 éve járnak végig az emberek támadásával maguk helyett a Rákóczi térrel. 2004-es II-es elmére történő szállításomkor a skizoprenek helyett, ahová berendezték Pogánynét elmebetegként körbeugrálva, akinek a fia helyett kivégeztek, mint az összes Ferenc emelője fordított tükörrással járó tűzoltóság mellett ismételve rajtunk Balázs Fecó, Nagy Feró és valamennyi Rákóczi téri Időjelek megadó szerepét. A világgyilkos pszichiáterek azt mondták a gyerekeimnek, mint a szombathelyi Tóth, Tűzkő Judit, a füves utcanép emelője a gyilkolásunkkal, öcsém kivégzője a füves és alkoholista skizoprenek helyett, hogy én súlyos skizopren elmebeteg vagyok, holott soha senkivel a pszichiáterek közül nem beszéltem, csak a jungista tatárdombi ufós Viciiánné helyett pszichiátriára terápiára hívó Dávid Mónika férjével, ahol a pesti orvosok berendezték azokat, akik helyett születésem óta engem áldoztak, mint harcosai helyett a spanyol pusztítónak Leninvárosból és Annáival a kommunista korok szereplőinek. 1997-ben befulladtam Szenes Andrea helyetti kivégzésemkor, a mentősök beszállítottak Szeleppel az Időjelekből az elmeosztályára, ahol az elmeosztály már a miskolci cigánytelep helyett gyilkolt le, ment végig a nővéri kar a cigánytelepek névtárán, ez mind romániai rima Jeruzsálemes utcanépet jelent Bodorné Ágnes népeként, akinek a népe gyilkolt közben.
2001-ben segítséget kértem a Nyírő Gyula kórháztól, ahol nagymama gyilkosa, Almási volt a pszichiáter és Német rokkantjelzéssel járó ember gyilkos főorvos, az elmebetegek 130 éves emberiség felszámolói Kecskésekkel együtt idetartoznak. Papíron ők agyi defectesnek írtak le Dudások helyett, akik ide vannak téve születési embergyilkosként rima Jeruzsálemként a Révész és Bertalan utcákba. Skizoprenek, kíséretük van, azt teszik, amit az istenük akar. Dudásné kiabálta Karcsán férjhez adásomkor, hogy mi vagyunk a kukó cigányok, akik hatalmas palotát építettek az összes cigányával Indiának Romániában.
Eutanáziát kértem az orvosoktól, de csak nevettek azon, hogy Szelep szállított be a kórházba.
2004-es kórházi kivégzésemkor Müller Péter romániai cigánytelepe helyett Müllerék végleg elvették a hangomat torkomba küldött csapásukkal. Befejezték a beat, hippi, punkkkal kezdődő és a Szomorú vasárnap náci és zsidó emberi szív tisztasága miatti gyilkolással kezdett világ pusztításukat a mindenféle harmónia, szépség, zene, jóság, emberség, szorgalom és minden emberi tulajdonság miatti mészárosok. Utána tovább mentek az utcai berendezéssel ismételve anyám anyjának a sorsát, akit az utcába tett orosz felszabadító hadsereg meggyalázott bevonulásakor rajtam, kitették utána az Erdei nevet. A gyalázatot a skizoprenek helyett végig az Ágnesek Mülller Péter Sziámi romániai elmeosztálya sátánistáival hajtotta végre az összes pszichiáterével az országnak nyolcvan éve.

. De én ennyi bajjal Miskolc városában ötven százalékos, majd rehabilitációs voltam világ feszületesként, míg a csapásai a városnak a médiából játszik Íziszesdit, Jeruzsálem csapásainak leszállításakor Nagy Anna színésznővé tett halál református helyett emberekre, a lányommal tartott el Magyarország, miközben velem fizettette meg a világ gyilkos Bertalan utca Simon Ilona simontornyi elmeosztályával a házfelújítási és az elmaradt vízdíját a skizopren ember gyilkosoknak, akik autóval járnak, folyamatosan újítanak, szaporodnak, tanulnak egyetemen, főiskolán, elköltöznek családi házakat építve, majd jönnek az újabb emberiség ellenes gyilkosok sorsukat és betegségüket rajtam végrehajtva gyalázatával Ménesi romániai cigánytelepének születési kezdetemmel a lírai karámmal Ágnes asszonyai helyetti ember áldozásával a Rákóczi térnek.

Ménesi Romániával és a roma médiával 1989. óta hosszabbítja a vasfüggönyök lírai karámjának emberiség felszámolását és meggyalázását. Bodorné miatt 1983-ban a gyerekeimet is megtámadták, hogy ne szeressenek engem, ahogyan anyámat születésünkkor, hogy ne tudjon minket szeretni a börtön Simon Éva kezdetével az elmeosztályoknak, , de Szelep a II-es elméről hisztije miatt már hamarabb megtámadták a lányomat, mint testenyészeti Időjelek megadója a börtönből helyett, bal szemem megrontásával a Talmudos Darnyiék által. Dr. Truppolai patológikus lény csúfolódott, hogy ő is ember, mert kértem, hogy hagyjon békét nekünk, mert mi vagyunk az utolsó emberi család Borsodban. A tik sem vagytok magyarok szirmabesenyői berendezés romániai szociális munkásai helyett támadtak rám 1998-ban, majd olvastatták velem Szelep Időjelek megjelenése, bal szemem ismételt megtámadása után Müllerék elmeosztályával Nagy Anna helyett a trianoni darabokra esett Bibliáját a református debrecenieknek és a jehováknak, vagyis az egész világnak, századismétlésben, áthozva a romániai 666 elmeosztályát. A II-es elmeosztály számolta fel az előző múltját az oroszoknak, Ázsiának, a hét hegyi maradvány népének egy kivételével megcsúfolva és meggyalázva mindenkit. Bárkibe belép, Szulák Andrea halál világát is űrhajóval járó 666 népével ő hozta létre. Hangyák helyett képes megölni bárkit, erről szól a világ történelme ezer éve.

1998-ban két havi nyugalmat engedélyezve nekem támadott rám Bodorné népe csípőcsontom kikötésével Varsányi-Varga vasfüggönyösök helyett, Őrház patika elé téve a magában beszélő skizoprent, mivel valamennyien azok a városban, mint világ-könyvtár képviselői. Az összes vasfüggönyös helyett legyilkoltak, gyaláztak közben Ménesi romái, Bodorné Ágnes valamennyi Rákóczi téri prostituáltja helyett ismétlésben, hozva ide az elvált asszonyait a Szűcsöknek, Horvátoknak, mert börtön volt a férjük, ugyanígy mentek végig az egész városon, Bodrogköz falvain, Kiss Tábornok utcaiak közreműködésével, a fejre támadóim kivitelével Pestre. Ili, az ezer éves karmikus vasfüggönyös óvónő, születésem óta ember gyilkosságból börtönnel helyettem élő kivégző kísérettel jár, már meghalt egy néni az otthonban, ahová már mehet a jövő héten jólétbe a ki a legszebb a világon meg nem érdemelt börtön élete után ember áldozással. Ménesi Rákóczi téri cigányai Kati neveket felvéve kiabálták a megyei kórházban, hogy nem kurvák, kurvaként beszállítva engem Bodorné Ágnes világ gyalázó Rákóczi tere helyett, akár a Hársfalvi Keresztesi Rákóczi téri hosszabbítása a romániai elmének a szlovák tótokkal együtt. Saját a Rákóczi téri cigánytelep, amitől Kriza Ákos tisztítja őket. Így ázok be helyettük, itt vannak körben rajtam, mozognak rajtam és cipelnek a Mónika Show születésem óta Rákóczi tér helyett gyilkoló romániai elmeosztályával. 1998-ban Lázár miatt gyilkoltak tovább, akik kivégezték nagyapát 1961-ben a II-es elmeosztállyal, azóta zabál, mulat, jól él Borsod megye, utazgat a világon, míg a Bertalan és Révész utcai média felszámolta és meggyalázta az embereket a világ népeivel együtt. A polgármesteri hivatal eltartja közgyóggyal és jólétben az emberiség felszámolóit. Az amerikai rokonság felvilágosítja őket jogaikról, hogy mint háborús árváknak jár nekik minden.

Bodorné Ágnes kivégzése lánya pók népe által 21 éve ismétlődik a méhem gyalázásával, kínzásommal éjjel-nappal, Ménesi sátánistáival és Müller Péter cigányaival a II-es elmeosztály bennem lévő Miglécz Gabriella és Szelep rokonságuk helyett születésem óta engem gyilkoló elmeosztályukkal, a halál református helyetti Nagy Annájuk helyetti jeruzsálemi csapások ránk szállítása, ismételt nyomorba döntése Miskolc városával. Végtelen a gyászom az általuk megölt emberek miatt Ménesi romániai médiája által az elmeosztályokról nyolcvan éve már. Az egész Bertalan és újhelyi Révész utca embergyilkosokból lett összerakva, embereken hajtották végre a jeruzsálemi apokalipszist a börtönnel karmájával együtt és a jelenlegi ember gyilkosság vérében fürdő médiával miskolci Rákóczi tér teljes egészével, minden három gyerekesével a Rákóczi térnek születésünk óta.


A világ az emberek gyilkosait gyászolja, mint Cipőt, magyarság és emberek felszámolóját az utcából,meg Bajor Imrét, a bajor nép átcserélőjét elmeosztályára a Nemes névvel nemesi elmebetegekre.

Bodorné Ágnes már 59 éve tisztul embervérből a jeruzsálemi prostituáltakkal, a Szabó családjával az ezer éves börtön azkéta ünnepi cirkusz főszereplője helyetti kivégzésemmel Mülleréknek, összes református emelésével a Bertalan utca által vas-Magyarországként. Minden betegségem a Rákóczi téri világ gyilkosoké. ismétlésben is, Müllerék által a gyerekek tönkre tevésével, minden bank általuk történő létrehozása mellett.

Ménesi médiája végigment az utcai listán Nagy Feró Kata kocsmás kommunista berendezésével a Csepregi Éva bárány Rákóczi terének, a nácikkal, valamennyi innen származó csapással, nem számítanak büntetésre, természetes pár kivételével az emberek meggyalázása helyettük, mint Jakubcsek Gabriellának az összes Gabriellával. A nácik értelmiség legyőzőit Müller Péter vitte politikusnak, helyettük minket gyilkolt azért, amit elkövettek. Müller Péternek és az utcanépének, amik nyolcvan éve gyilkolták le a magyarokat folyamatosan és az embereket Gábor Zsazsa óta támadják a két utcai berendezéssel mindegy, mert döglegyek és sátánisták, nem lehet nekik visszaadni, sem a Rákóczi téri lírai karám médiájának, költőinek, íróinak a börtönből, sem a magyar skizopren elmeosztályoknak pszichiátereikkel együtt.

Hatalmas veszteségeimet lehetetlen feldolgozni. Miskolc tette a világ Rákóczi tereivel iszonyat Miskolc teljes egészével az elvitt könyvtulajdonosokkal együtt Európa országaiba, Amerikába, Ausztráliába. Az egyházak már beírták nemesnek az anyakönyvekbe az utcanépet.

Miglécz és Szelep II-es elmeosztálya, melyek születésük óta helyettem élnek további jó puffadást kívánva nekem, elmebetegezve az embert maguk helyett a világ összes könyvét 1961.óta rajtunk végrehajtotta Visnyei Bertalan utcai börtön Hunnia berendezésében a világ országainak átcserélésével, feszületre tételemmel a vallási börtön Jézusok helyett. Az analfabéta romániai vasparasztok, melyeket Miskolc kommunistáival folyamatosan kitermelt jelenleg nyelvrombolás miatt az írókat és költőket jelenti. Miskolc Gábor Zsazsa óta támadta meg az embereket az elmeosztályok helyett, azóta gyilkol sorsukat elhordoztatva, majd 1956-ban a kommunista korok egymás utáni végrehajtásával elölről kezdte a romániai reformátusokkal az emberek gyilkolását a Révész és Bertalan utca.

Őszinte részvétem azoknak, akik még élnek és a II-es elmeosztálya Borsodnak meggyalázta őket, mint a miskolci volt bírót, K.Istvánt azért, mert sajnált engem. A helyi újságok őt ítélték el, az Új Bekezdés költői nem álltak ki mellette, mint védett II-es elme elmebetegei az Időjelekből testenyészetként. Az egész megye árnyékokkal és legyekkel került berendezésre, az itteni gyilkosságom Medúza miatt is Pogány Balázs légy miatt történik 1998. óta Dávid Mónika Mónika Show Rákóczi téri hosszabbítás kivégzőivel. K. Istvánt egy vers miatt gyalázta meg Malek II-es elme szellemóriása, belélépett és meztelenül kivitte az utcára. Nem tudtam rajta segíteni, mert én is ugyanígy vagyok. Az egész megyét ő rendezte be a romániai elmeosztályokkal együtt.

Nem mulathat Európa a hatalmas veszteség miatt, amit Miskolc a lírai karámmal okozott, ennek csak Woode Allen nemi csapásai francia zsidókkal, ortodoxokkal, szerbekkel, japán és olasz, orosz Rákóczi terekkel. meg , kelet teljes egésze, a romániai parabrutális béka formában ábrázolt Ágnes asszonyok helyetti gyilkosok örülnek. A Rákóczi téri média az egész világ felett uralkodik

A II-es elme Oláh Ibolya nemi csapásaival meggyalázta az egész országot. A sorozatokban bemutatott népek tisztulnak ember áldozással Révész utcai Varhola berendezés szerint.

Én nem ünneplek semmit, mint ahogyan az izraeli legyek emelésekor elvettek tőlünk mindent a roma Nyomorultak kezdetével a Rákóczi téri médiának, nincs ünnepem az emberek és Európa borsodiak által Chiccolinonával lepedővel letakart borsodi gyalázata óta valamennyi keleti zsidó kislány áldozásával. Ki kell tűzni a német és magyar zászlót a fekete gyászlobogóval, ez maradt. A megmaradt embereket össze kell szedni és biztonságos helyre vinni, ők jelentik az életet a földön.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: felsorolhatatlan, embergyilkosként, elmeosztályoknak, magyarországként, testenyészetként, prostituáltakkal, közreműködésével, elmeosztályokkal, pszichiátriájára, szamosvölgyikkel, rokkantjelzéssel, branyicyzkyékkal, elmeosztályukkal, elmeosztályokról, nyomorgatásommal, sátoraljajhelyen, elmeosztályával, chiccolinonával, gyilkosságaikat, leszállításakor, sátánistájukkal, cigánytelepével, apokalipszisből, cigánytelepének, reformátusokkal, végrehajtásával, reformátusaival, gyilkolásunkkal, képviseletettel, tulajdonosainak, szabadságharcos, létrehozójaként, pszichiáterével, felvilágosítja, képviselőjével, szirmabesenyői, miskolci Bertalan, magyarság legyilkolása, emberek meggyalázása, magyar elmeosztályok, romániai cigánytelepével, emberek megcsonkítása, utca helyett, áldozásommal Ménesi, orosz pusztítókat, emberek ellen, skizopren elmeosztályoknak, vILÁG KÖNYVTÁR, református elmeosztály, börtön Vatikáni, vasfüggönyöseivel Miskolcnak, ország beavatása, Oláh Ibolyának Müller Péter Sziámival, Bodorné Ágnes Rákóczi, Keresztöltés Bodor Pókja, Szepes Mária Pán-európai Uniós Ízisz, Hunna Magyarország, Részvétem Angliának, Vatikáni Duna, Kiss Tábornok, Thilman Lajosával, Huszár Évával Romániából Ómasztáné, Csepregi Éva, Lénártné Jucika, Zoltán Erika, TIGÁZ, Asztalos Ildikó Rákóczi, Mülleréknek Halász Rózsa Bertalan, Halász Jutka, Mónika Show Dávid Mónika Miskolc Rákóczi, Gyarmati Andrea, Csepregi Éva Rákóczi, Nagy Annna, Tóth Kecskéssel, Derláné Éva, Kolcza Mária, Moldován Nóra, Fejel Ankó Károlyfalváról, Nagy István, Simon Perez, Orbán Viktor Babiloni, Nagy Istvánokkal, Szabó Istvánokkal, Orbán Viktor, Indiai Joséval, Marsi Anikó, Vass Tibor, Pszichének Bodornéval, Müller Péter, Csepregi Éva Bodornéval, Dávid Mónikája, Méhemben Bodor Ágnes, Dávid Mónika Szörnyeteg, Tina Turner, Dudás Sándor, Mary Zsuzsa, Gábor Zsazsa, Időjelek Árvay Róza, Szelep Időjelek, Dévényi Erzsébet Rákóczi, Szenes Andrea, ZIZI Magazin, Müller Péterék, Nikkelné Rákóczi, Liptai Klaudia, Müller Péterrel, Ritoók Zsigmond, Fecske Csaba, Balázs Fecó, Nagy Feró, Tűzkő Judit, Dávid Mónika, Bodorné Ágnes, Nyírő Gyula, Indiának Romániában, Ágnesek Mülller Péter Sziámi, Nagy Anna, Simon Ilona, Ménesi Romániával, Simon Éva, Talmudos Darnyiék, Szulák Andrea, Ménesi Rákóczi, Hársfalvi Keresztesi Rákóczi, Kriza Ákos, Mónika Show, Miglécz Gabriella, Nagy Annájuk, Bajor Imrét, Nagy Feró Kata, Jakubcsek Gabriellának, Müller Péternek, Szelep II-es, Visnyei Bertalan, Miskolc Gábor Zsazsa, Pogány Balázs, Dávid Mónika Mónika Show Rákóczi, Malek II-es, Woode Allen, Oláh Ibolya,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Adakozás  Akarat  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Png csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Alázat  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Akarat  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  képre írva  Png telefon  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Alázat  Png csokor  Png ház  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Mindig jusson idő nevetni  Az igazi szeretetért rendszeri...  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Png ház  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét kedves látogatóimna...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Neked tudnod kell  Radikális szeretet  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Alázat  Elköszönt  Albert Einsteinről  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Nagyi telefonál  Png telefon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Akarat  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Egy lelki imádság  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Akarat  Png kutya  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Akarat  Elköszönt  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Minden harmadik...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Alázat  Elköszönt  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Julian Brass gondolata  Png csokor  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Png virág  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Bertolt Brecht -től idézet  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Png férfi  képre írva  Sose bánj semmit  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Png fotel  képre írva  Png nő  Png kislány  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet 
Bejegyzés Címkék
miskolci Bertalan, magyarság legyilkolása, emberek meggyalázása, magyar elmeosztályok, romániai cigánytelepével, emberek megcsonkítása, utca helyett, áldozásommal Ménesi, orosz pusztítókat, emberek ellen, skizopren elmeosztályoknak, vILÁG KÖNYVTÁR, református elmeosztály, börtön Vatikáni, vasfüggönyöseivel Miskolcnak, ország beavatása, miskolci Kata, összes könyvszereplő, miskolci Rákóczi, magyar börtönnek, egész számat, börtönnek skizopren, egész TIGÁZ, börtönből Rózsa, összes Rózsával, értelmiség legyőző, egész város, borsodivánkai elmeosztályával, addigi ember, gyilkosok helyetti, összes skizoprenje, városnak végig, újhelyi Révész, újabb gyilkosok, gyilkosságaikat ismétlik, egész országból, további elmebetegeket, család gyilkosaival, elvitt braziliai, orosz nemi, születési kezdetemnek, média őket, megyéből tovább, összes 1956-os, utcába állítva, rendőrséggel együtt, összes Szabójával, börtön utcájába, cigánysággal vannak, város tudtával, összes csatornájával, tatárdombi kivégzőknek, világ könyvtárát, összes elmeosztályával, világ könyvtárával, olaszliszkai Benkő, fekete sárkány, anyám fogainak, gyilkosaim utcájában, médiával termelik, orosz medvekor, gyerekeimet támadták, skizopreneknek mint, névtárán mennek, adventisták filmekben, világ történelmét, magyar nevekkel, ózdi Csillagok, egész világot, kapott betegségeiket, cigánytelepük olyat, tatárdombi Ízisz, méhem gyalázójának, ezer éves, világ sátánjával, összes világ, város nyomorba, világon kivégezve, egészségügye által, asszonyok hólyagjait, egész megye, hatvanas évek, talmud iszonyata, gyomromban Szenes, egri ZIZI, horkoló pókformát, elmeosztályok gyógyszerét, orosz felszabadító, jelenlegi médiából, vasfüggönyösök sorsa, romániai sátánisták, fogaimat Müller, kínai történelem, könyveiket zsákban, emberek támadásával, skizoprenek helyett, összes Ferenc, világgyilkos pszichiáterek, szombathelyi Tóth, füves utcanép, pszichiáterek közül, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 206
  • e Hét: 1355
  • e Hónap: 7596
  • e Év: 59862
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.