Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Pusztító európai központ létrehozása ember gyilkosokból
  2017-01-09 09:56:39, hétfő
 
  Távol-kelet teljes lakosságát pusztítóival a lírai karámjának Borsod megyének, mint Ménesi sátánista kíséretével a jövő nácijainak, Weöres Sándor sátánistáival Romániának, amerikai sátánistákkal J. iskolába hozott romániai csapásaival kíséretének, Schneider Hedvig Új népek létrehozójával csapásokként Sátán népeként Új néveken berendezett nyomorultakkal, Dávid Mónika Mónika show Szörnyeteg koporsója kivégzőinek utcanépével Távol-Keletről, Miskolczi neveken berendezett sátánistáival egykori Romániának, Pál utcai fiúkkal Pál Edit berendezéséve, 1956-os ratkóként a romániai szülészorvosokkal megszülettetett jeruzsálemi csapásokkal kivégző kíséretükkel Dobos kezdetével az újhelyi iskolának Müller menhelyi kezdetének, Takács-csal, akik kivégezték az apját apa barátjaként a Révész utcai kezdetével 1983-ban az addig engem bemutatott magyar együttes Nyomorultakkal kezdődő végig kísérése az áldozóimnak után ekkor tették média Zoltán Erika sátánistákkal nemi gyalázóinkat az összes zenészvilágával a Kata kocsmai Nagy Ferónak, amik nemrég végig mentek a két utcai gyilkosainkként a médiájukkal. 1983. óta még tovább folytatta az Omega 666 létrehozójaként a Pán-európai pszichografológia részeként a világhatalom létrehozásához, amiért velünk kezdtek az emberek felszámolásában 81 éve, a debreceni Varga Rózsa feszületesemmel Debreceni néven a Sátán ezer éves bibliájával a világ összes részén lévő benne szereplők helyetti gyalázásommal, a beállított Müller Rózsa nácijaival egykori Romániának, azóta a Kata kocsmai romániai kivégzők vannak a médiában az egész világon José indiai cigányaival.

Kelet létrehozója még Müller Péter összes halálnépével Bodorné árnyékainak Rákóczi terével az összes orvosával Magyarországnak Romániából Hunnia börtön néven, lengyelek létrehozóival, minden romániai országgal, Bajzáth állandó apokalipszist végrehajtó újhelyi sátánistáival, postai dolgozókkal, mint Müller Péter népével, nácijaival a jelen Németországnak Bor Éva Kovácsné halásztelki gyerekeinek nácijaival, mint jövő jeruzsálemi Magyarország nemeseinek a Rákóczi térről, Elek romániai sátánistáival E.Noémi osztályba hozásával indulva, R. doktor állandó Talmudos csapásaival Hitlernek az osztályba hozásával az összes pusztítójával Bodoréknak, M. Gabriella Nagy Anna halálreformátusainak teremtőivel a sátánista kíséretüknek, helyettük rám szállították a romániai Rima Jeruzsálem trianonnak nevezett állandó világ bibliai berendezésű rima Jeruzsálem népének ellenségeit, koldultatva Csepregi Éva városának egészségügyi romániai elmeosztályával könyvek végrehajtása közben rajtunk sorsukkal és szerepeikkel együtt, Tóth sebészükkel iderendezve őket 81 éves világot felszámoló Tótokkal a Parabrutális jelenleg is látható TV2 Andy Vajna vasnépével az amerikai adventistáknak berendezve őket nővéreknek már a várossal, valamennyi termékenységi nemi törzsének kivégzőivel Romániának t miskolci MIHŐ-ként szereplő buzijaival a börtönnek Révész utcai embergyilkosként beállításukkal, LKM kivégző pulyaszeplősítőivel Romániának, Avas sátánistákkal gyilkoló Müller Péter által létrehozott szellemvilággal járó Farkasokkal átcserélt országok és városok sátánista kíséretével létrehozott bibliai apokalipszis végrehajtásához egész Kelet berendezésével kezdték el Müller Péter által létrehozott Németországgal az ember áldozást barakkos legyek kezdetével Izraelnek, amik legyilkolták az országot az emberekkel együtt nácikként, majd kommunisták lettek a háború után ide berendezve az Észak-Magyarországgal a Bertalan utcához.

Jeruzsálem az egész világot át kívánta cserélni Európával együtt az utolsó emberek és a régi római egyház által teremtett világ lemészárlásával, így rakták össze az ezer éves szocialista iskolát, amit Sátán népe mindig összezúz.

Egész Távol-kelet patológiai csapásokból áll, szegedi berendezésével Kátya Portörőnek a Hermann Ottó nevéhez létrehozott összes élővilág és környezetellenes csapásaihoz az országoknak a régi Zétényi Lilivel képviselt környezet ellenes csapások mellé a miskolciaknak, az általuk létrehozott országoknak a Duna tévével képviselt romániai baktérium fegyvereknek világ-könyvtárával Miskolcnak, az összes háború végrehajtójának a világon, melyek 81 éve távoznak Kanadába főleg és világ minden részébe.

Távol-keleti berendezésüket egykori történelem alapján berendezve őket pár ország kivételével, mint Libiával, a Nyomorultak együttes 1967-es beállítása óda az összes cigányával Romániának Yosé Indiájával, a mi áldozásunkkal Uniós német központ létrehozásával Dr. Báró Egon utolsó nemes lánya, féleg nemes, félig cigány Zirkuli Katalin könyvébe Pszichéként tett helyetti kurvázásommal kezdték születésemkor a szülészeten, emberré nemesítével a Pszichografológiai Unió központtal egész Kelet és összes cigánya nemesítésével Indiának, miközben Bodor Iker tornyos pusztítója az Uniónak kiszedte anyám fogait újhelyi börtön orvosokkal azt mondva, hogy a gyerek elviszi az emberek fogait, már anyám volt a kurva Ágnese helyett a Rákóczi térnek Bodorné Ágnessel az összes van berendezve, a kitermelt összes reformátusa Romániának és minden Halak szülöttje Gina Lolobrigidának az egész világon embergyilkosként romániai nemi csapásként.

Müller Péter Sziámi Romániával megáldozott minket az összes kommunista elmebetege helyett a kitett elmeosztályokkal folyamatosan, valamennyi jeruzsálemi nemi csapása helyett a Kiss Tábornok utcán Lázár népének folyamatosan haladva végig a sorsukon könyveik végrehajtása mellett, berendezve a város névtárát az egész világon ember gyilkosokkal.
Valamennyi nemi gyalázója helyett a világnak 1983. óta kivégzésemkor kezdett Rákóczi téri népek helyetti gyalázatával, utcanépével Bencs Mariannának a győri kapui miskolci Balázsnénak, amelyik orosz felszabadító nemi kommunista csapásai megerőszakolták anyám anyját. 1983-ban elölről kezdték az orosz történelmet a Táncdalfesztiválosokkal az utcai beállítás alapján.
A Hunnia börtön rendőrség hajtotta végre összezúzott állapotomban a saját sorsát és könyveit rajtam munkahelyi üldözésekkel, kitermelve a jövő nácijait bolt és közlekedési fóbiámmal, elvive őket a városból a Rákóczi téri jövő kurváival.

A miskolci Rákóczi tér árnyékoskerti, kivégző kíséretével kíséretével mentek végig az egész világ összes elmebetegén a deformálásuk, hiányosságuk, fogyatékosságuk miatt gyalázva, deformálva minket üzenve a börtönnek, ami berendezte őket a világ összes elmeosztályával könyveihez a romániai Hunnia elmeosztálynak, mint Magyarország felszámolóihoz Göncz amerikai new yorki valdensei kezdetével elmeosztályával, amik Müllerékkel gyilkoltak együtt születésem óta, mindenkit őt tettek politikusnak 1983. óta.A ,megválasztásakor köztársasági elnöknek a miskolci börtön által a tatárdombi ikertorony házában voltam iszonyatos állapotban legyilkolva az addigi gyilkosaim helyett dr. Túri Ferenc idetett embergyilkos pszichiáterével az I-es elmeosztálynak a római egyház ufós népe helyett, Göncz szilveszteri ünnepi beszédekor rám omlasztották a sátánistái Hajdú Mariannának a vakolatot. Én voltam Rima Jeruzsálem, akinek a szeretői a Biblia szerint leomlasztják a házát, mindenét tűzzel perzselik fel. Az odahozott jövő népe a zsidóságnak megszüntette az ikerház maradványát is, hogy senki se tudja az emberek halála után, mi történt a világban.A biblia darabokra hullt, a debreceni Sátáné és a jehova tisztítva a pusztítóit Ezékiel könvének Müllerék által, ezután idehozva engem rima Jeruzsálem népe megmentésével folytatták a kivonulását a városnak skizopren kíséretükkel, mint a világ-könyvtár végrehajtó rajtunk, majd a református romániai elmebetegek átvették az iskolákat, vallást a Biblia alapján tovább folytatták Tőkés László idetett Tőkés Anna elmeosztályával együtt egykori Romániából. Az ökumenikusok az elmeosztályról vannak Romániából, a görög egyházban börtön papokat tettek, mivel a régieket a kisebbik lányommal állították be a medve kor után létrehozott görög egyházzal. A hívók embergyilkosként Lévai néven ide vannak téve. Már ekkor lemészároltak minket a sátánistákkal és az elmebetegekkel, az összes pszichiáterével a megyének, majd 1998-ban elölről kezdték a világ-könyvtárat eszméletetlen állapotomban. Néha próbáltam segítséget kérni, de nem tudtam írni a dixlexiás ember gyilkosok sorsát és többi ember gyilkosságból csapása miatt az elmeosztályoknak.

Kata kocsmával berendezett idetett embergyilkos kommunistáknak Nagy Feróval volt berendezve, bármit is állít magáról, 81 éve történik valamennyi Rákóczi téri helyett a médiába vitteknek, orosz nemi csapásaival a Bertalan utcának, könyveiket rajtam ismételve a II-es elmeosztályával Malek kíséretének. A jelen II-es elme gyilkosom Müller Péteréké romániai elmeosztályáról a miskolci II-es elmeosztályának, ahol végleg kivégzett 2004-ben dr. Tűzkő Judit a nemi csapásaival, Király Linda helyett, amit elmondott Király pszichiáter, Presser Gábor idetett embergyilkos emeli az összes miskolci nemi csapást emberek kivégzésével. Vissza kell játszani, amikor végig mentek az utcákon a Rákóczi téri jeruzsálemi és romániai médiával a gyilkosaink névtárával, Nagy Feró beállításával Kata kocsmai kommunistákhoz, Gyarmati Andrea náci orvosaival, nem félve semmitől, valamennyi névtáron végigmentek, én csak néhányra figyeltem fel, az egész ország betelefonált Nagy Ferónak, mint sátánistájának Miskolc Rákóczi terének.
Így az iskola ellen jött támadói az országoknak és a világ apokalipszise Tina Turner népének soha nem került volna lezárásra, már 59 éve tart az emberek kihalatása Románia által könyveik végrehajtásával az elmebetegekkel együtt folyamatosan.

Müller Péter Farkas kíséretként több, mint nyolcvan éve gyilkol szerte a világban, Farkas népüket, amelyek helyett az öcsémet folyamatosan gyilkolták a II-es elmeosztályával Miskolcnak az összes római vallás ismétlése közben valamennyi füves és alkoholista helyetti kivégzésével a nácik emelésével szerte a világon 1983-as kezdetével a legyilkolásomnak bolt és közlekedési fóbiával Berdnárik beállításával az újhelyi rendőrséggel együtt Duda Hunnia rendőrséggel közösen kezdett embergyilkosságával Romániának, elpusztítani őket csak elégetésével lehet Müller Péter szellemvilágának. Őket hozták az iskolába Farkas nevekkel, köztük Farkas Zsuzsával református pap apjával, akik átcserélték Romániát halálnépre a bibiliai apokalipszis végéhez, Farkas Gáborral, Szlovákia átcserélőjével Csepregi Éva miskolci Rákóczi terére a Kata kocsmai berendezés mellé.
Nem könnyű velük leszámolni.

A 81 éve utolsó embereket gyilkoló Románia Miskolc városa teljes egésze világ-könyvtárral került berendezésre 1956-ban Kádár kezdetével a kommunista korok egymás utáni végrehajtásával a főszereplők helyetti áldozásommal Zalatnay utolsó magyar cseremisz pusztítójával a Lila kocsmának. 1983-ig tartott a kommunista korok végrehajtása a romániai vasnépek Vörös Oroszlánban leírt kivégző gyilkosaival az összes zsidójával, szabadköművesével, rózsakereszteseivel az ózdi 666 központnak, a II-es elme valamennyi ózdi 666 fekete mágusa és Rákóczi téri csapása sorsát rajtam végrehajtotta születésem óta Havas Mária kezdetével a miskolci orvosok által támogatott gyerekgyilkosnak. Valamennyi börtön bűnöző könyvét a miskolci elmebetegek minden Imre beállításával fő nevekként rajtam hajtották végre 1983. óta, amióta ez a média politika, az embereken végrehajtott gyalázás Csepregi és Zoltán Erika japán gésa helyetti kivégzés valamennyi azóta emelkedett zenészével a világnak romániai központ kivégzőit jelenti a világnak Omega kezdetével Romániának, hatalmas égi kíséretükkel.


1983-ban a cseremisz folytatta az elmebetegek helyetti öcsém áldozását Müller Péter Sziámival az összes elmebetege helyett az 1956-os könyvtulajdonos szerepét és sorsát, betegsége miatti támadást végrehajtva rajtunk. Kósa Emese pszichiátere Újhelynek elmebetegei a Révész utcai berendezése szerint az ember gyilkosoknak nem büntette a kitett elmeosztályát az ember gyilkosságai végrehajtása miatt brazilai apokaliptikus könyvtulajdonosként, de Brazilia részt vett Branyiczky berendezésével a kommunistáknak az ember gyilkosságban 81 éve.

Távol-kelet romániai berendezése a jövő patológikus bibliai népét jelenti Kelet teljes egészének az utcába gyilkosok kivitelével áldozásunkkal étel és ital nélkül, ami nekik járt volna Magyarország és az emberek legyilkolása miatt kommunistaként.

A vasfüggöny igazából nem a megkímélt jelenleg is lólétben élő régi sátán trianoni nagy-Magyarországa miatt történt Németországban, hanem azért, hogy átcseréljék őket Müllerék náci népekre Uniós világpusztító központ létrehozásához a nácijaival Bodor pusztítónak.
A vasfüggönyt akkor emelték fel a Bertalan utcai Varga Rózsa születésem óta gyilkoló kivégzőivel a Sátán népének l az Őrház patika berendezésével a Bibliából, Lucifer miatt, amelyik hallgatta, hogyan énekelek és gitározok. Már a születésemkor kezdett világ apokalipszise a világnak folytatódott az egész világon, ezért tették ki sokan gitárt gyászszalaggal. Csepregivel termelték ki a Rákóczi teret énekesnek, kezdve a világ történelmét Táncdalfesztivállal kezdve Oroszország történelmével együtt Bodrogi Gyula Talmudjával Gyula utcai miskolci berendezéssel, Romániai Károlyival kezdett történelmével a Károly utcának, a világ kezdete óta Szörényiékkel minden istentől való elpörölésemmel a jövő Románia építését, felesége Kovács Zsuzsa viháncolása közben bemutatta a Bertalan utcához tett embergyilkosait a falvaknak az egész országban, akiket kitermeltek, behoztak a városokba.

Atlantisz történelmét megírtam, mivel velem voltak a kíséretei az egykori világnak, de ott volt a Rákóczi tér és sátánistái Ménesinek, mint Kelet lírai karám kísérete. A Kelet állandó kísérete volt még a születésemmel kezdődő áldozásom a távol-Keleti pusztítók helyett Istálló-Vénusz kezdetével a bajor nép létrehozásának a római egyház egykori történelme alapján - Malek kísérete Ménesi náci sátánistái mellett Vaséknak az Új Bekezdésből, ezért írták, hogy szégyenük hála, hiába tollal írnak, senki sem segíthet rajtam, míg könyveiket, sorsukat embereken hajtották végre hosszabbításaként Bodorné Rákóczi terének, hogy a jövő pusztító hatalma, ami jelenleg a Bertalan utcai Pszichografológia távol-keleti pusztítókkal teljes egészét jelenti embergyilkos kíséretével a kivégzőinknek romániai német központban létrejöhessen. Két világhatalom van egymás mellett kormányon. A Pán-európai uniós német központ az egész keleti néppel, India összes emberré vált cigányával emberek áldozásával születésem óta valamennyi pusztítójával távol-keletnek, összes zsidójával, mexikóval, egyiptommal, brazliával, franciaországgal, német központtal, Vatikáni központtal az összes csapásként berendezett országgal, lengyelekkel, ahol most ők vették át a hatalmat a sátánitáktól, Hermész által megírott könyvekben kiadott összes kommunistával, orosz összes kommunistájával az ötágú csillagosoknak, minden kommunista országgal, sálem és különféle zsidó néppel emberáldozókként, Hanikás kislányáldozóival a Bizottság együttes beállítása kezdetével az ortodoxokkal együtt, az összes kivégzőjével a náciknak, Íziszként megírt Szfinx Ady engem megtámadó apokalipszisével a médiának, pondrós féreg népével Egyiptomnak, ez volt Hantos Ágival berendezve Miskolc teljes egészével együtt, a világ összes Sátánnak berendezett vallásával Rózsák központi helyein az áldozásomból élve születésükig visszament idővel a Révész utcai beállításkor 1983-ban, sőt születésemkor Ginával és Molnár Rózsával kezdtek. Nem tudom fejből mindegyiket, a jeleken kell végig menni. Ezek szerint az Magyarországot Sátán népeként csatlakoztatni akarták a német Uniós központhoz a halálnépével Romániának, mint az apokalipszis végével. A Sátán jelenti az Istent ezer éve az egész világon. Ezer évnél régebbi az amerikai szocialista iskola, amit Godzsák Ildikó sátán felesége összezúzott dr. Szmisz orvos beállításával a boltos Idával és asszisztensnővel együtt, hárman nem bántottak minket emberként. Talákoztam az álmoskönyvek szerint a kihalt Amerikában, ahol emberek éltek régen az első lénnyel, aki nem tudott rendesen beszélni, ez a romániai halálnép létrehozója, tehát Sátán népe volt már. Találkoztam az első földreszállt rettenetes külsejű űrhajós néppel. Amerika teljes egésze elmeosztály, de nem nem gyilkolnak kíséretükkel, mert egyveleg nép. Miskolc 130 éve teszi az elnököket romániai indiai cigánytelep betelepítése mellett, amit a médiájuk mutatott, mikor mentek végig a könyvein a Hunnia börtönnek, mikor újraépítették embergyilkosként szétzúzott otthonaikat a betegségeivel együtt Romániának, az odavitt istenhívő sorozatokban bemutatottakkal, a Dallassal együtt, amik a cowboyokat hozták létre olajmezők kitermelőivel együtt. A Dallasiak miatt megtámadtak 1995-ben azzal, hogy leszoknak a cigiről, az elméjük segíti őket altatással, ugyanúgy a Familia KFT helyett anyám kezdeti támadóinak bemutatásával kíséretükkel, mint a rendőrséggel. A trianoni régi bibliai nép a magyar embergyilkos trianoniakkal meg akarták ölni az embereket anyám Benkőként már idegroncsként, apám német emberként való beállítása kezdetével a teremtett világok Jehovával kezdődő világ történelmének világ kezdete óta történő végig menésével az áldozásommal. Kiliánban 1992-ben jártak ott legyilkolt állapotom Sági Ilona és I-es Idegosztályára menésemkor önmagamtól. Az Idegosztálys betegei szabadon vannak, valamennyi embergyilkosok a városban Bi aranyketrec könyv alapján. 1992-ben ott jártak, hogy mi költöztünk hárman először a városba.Akinek ez volt az apokalipszise a két utcából, ezek szerint ezer évnél régebbi szülött, mely szerint az amerikai beszélni nem tudó Malek Andrea engem gyilkoló kíséretét, mint az amerikai első elmebetegek létrehozóját és az első idegen népet is csatlakoztatni akarták a német központú világ pusztító hatalomhoz az összes elmebetegével a világnak, sőt csatlakoztatni akarták az egy bolygókon élő Jupiter-lány kezdetével megírt, bezúzott anyagok szerint Oroszország egykori létrehozóját, a földre Szaturnuszt, akinek nevével betették a kommunizmust nagy rosszként Koncz Zsuzsával a II-es elméről abban az időben, amikor nem lehetett szólni, mert betört az embernek a feje miskolci elmebetegek beállításával kommunistákkal, minden kommunista kor végrehajtója helyetti ember mészárlással.
Csatlakoztatni akarták az amerikai rózsakeresztes rendjét egykori Jupiter bolygó lakosainak, amit már kihámoztak a sátánisták az írásaimból, üzenve a Jupiter bolygóra, hogy onnan van a rend és milliárdosok világa, Plutó népével, amelyik kinn él az űrben energiájával a paksi atomerőmű építőinek. A Vízi táncsor megmaradt zeneszerzőit, aki miatt a zenészeket folyamatosan elégették a Talmud Hitler népével, az egész világon végig ment ment apokalipszisekkel, nem lehet csatlakoztatni. Sátán, a jelenlegi világ ura az idő kezdete óta megvan, azóta folyamatosan hozza létre a bibliai csapásait mindegyik földrész berendezésével, így harcol ezer éve a szocialista korral.
Az azóta Babilon által királyok Romániában voltak, az Illésék végig mentek az összes korán az én áldozásommal. A nemesek a halálnép romániai szülöttje és egy szőke lófarkos bárónő párosodából jöttek létre, ahogyan a média bemutatta, így ölték meg apát és Irénkét ismétlésében ennek az időnek a cigányaival Orbán Viktornak Menyhért idetett embergyilkosával a nálunk lévő románai cigányoknak. Volt lepra, fekete himlő, mindenféle betegség a sátán által berendezett népeknél. 1945-ig a börtönnel Romániából mentek végig a magyar írók és költők művein a Kodály ének dalokkal együtt, ezt szereplőkkel hajtották végre, mint a Dunánál verset Pitti Katalin apjával, aki elmondta az igazságot. Így jöhetett az ötlete a romániai Hunnia börtön elmének, hogy a könyveit a skizoprenként berendezett kísérettel gyilkoló elmebetegeknek embereken hajtsák végre.
Megkérdezte Ácsné Laosz Klára Göncz Árpádot a Hunnia elméjéről Romániának, mi a véleménye arról a filmrészletről, hogy ha én egyszer kinyitom a számat, de Göncz hallgatott, politika mentes temetést kért, a börtöné volt elmebetegként. A börtön vonul ki az egész országból 81 éve, születésem óta Müllerék hajtják végre az elmeosztály könyveit, 1998. óta ismétlésben, amire Busch is felfigyelt, s közölte, hogy ők nem áldoztak embereket gyalázásommal folyamatosan a Lázár nemi csapásai helyett az egész város kivonultatásával, reformálásával a jövő egészségügyének, vizsgálatával a skizopreneknek az egész világon.
Tatárdombon a méhembe tett Bodorné születésem kezdetem kurvázással anyám fogai kiszedésével folytatódótt elutazom filmrészletével a börtönnek a Vatikánban már II. Jánossal, akivel együtt gyilkoltak Padlásos film alapján hozták létre, akkor vittek be a megyei kórházba gyógyszerek beszedetésével mélyhipnózisban Müllerékkel, ahol kivették a hidat a számból, belém vágták a katétert Bodorné kivett húgyhólyagja miatt, belém tették egyre növő pocakkal Bodor Ágnes pókját. Ezzel fejezték be a Rákóczi téri embermészárlást és kínzást éheztetéssel, gyalázással folyamatosan a jövő Uniós központjába ment Miskolc teljes egésze csatlakozásával. Ili, a több, mint ezer éves óvónője a megyének, aki helyettem élte a ki a legszebb a világon Katika életét jövő héten bevonul a kommunista embergyilkosok közé Tiszaújvárosba a református elmeosztály által üzemeltetett intézménybe, két hét sem kellett, hogy a rajtam lévő kivégzője a megyének megölje az egyik lakót, legyen üres hely, kiliáni lakó átvette a lakását, mindannyiukat hipnózisban vezeti Müller Péter Sziámi népe. Nem felmentő a befolyásoltság, mert én így vagyok születésem óta, mégsem gyilkoltam, elláttam a gyerekeimet hatalmas kísérete mellett Miskolcnak végig, a gyerekek semmit sem vettek észre szinte, csak azt, hogy gyenge vagyok, most meg 2004. óta skizoprennek gondolnak a lányom férje és Tűzkő Judit nemi csapás pszichiáter véleménye alapján. Nem tudják milyen állapotban vagyok, milyen hatalmas erőre van szükség ahhoz, hogy találkozzak velük. A tiszta hangú éneket teljesen ki akarták a világból, ezért támadtak meg Lucifer helyett.


A másik hatalom, melyből Orbán felállt narancs színében az idetett kezdetnek Ménesivel a nácik irányítása alatt indult Omegás apokalipszissel világ-Magyarország létrehozása Romániával az élen 666 ózdi központ vallásával a fekete mágusoknak, Cseh Kelet népének kivitelezésében állott össze a jövő Tóth-Arany néven ideállított Trianonja Romániának Sátán népeként a bibliai régi cimerei beállításával a Szabó családnak, amelyeken végighaladt a Duna tévé gyilkolásommal csapásait jártatva végig a szobában, amit viháncolva közvetítettek, ezek szerint tették a városokba a régi nagy Babilon címereit. Ez a Sátán népe Varga vasfüggönyös kezdettel szintén összes Rózsájával a világnak minden vallásával együtt. Sátán gyilkosai értelmiségként utazgatták végig az életüket, míg a szerepeiket a II-es elméje egykori Romániának rajtunk hajtotta végre Jakab Klára kezdetével sorsuk és betegségük miatti támadással. Simon Évával a börtön kezdődött könyvekkel rendelkező Hunnia elmeként, azzal, hogy anyámnak le kell nézni engem.

Nem tudnak összeállni egymás mellett az elmebetegekre átcserélt legyilkolt Magyarország felett.

Öcsém kivégzését az összes elmeosztálya helyett a könyvszereplőknek végig nézte az egész megye, folyamatosan végig járva a betegségeiken, minden miatt támadva őt, cipelve a római egyház történelmét ismételve a régi egykori maradványai helyett is kivégezve őt az egész világon. Ez volt Müller Péter Sziámi Romániából, ousztítójával Malek amerikai teremtőjének, ettől volt hatalmasra dagadva a teste. Románia az általam megfestett narancs hátterű kék asszonyként indult áldozásommal a kék csillagos orosz történelem helyett a szentháromság kezdetével a Sátán népének betelepítőivel Jeruzsálemmel, amit Bródy jelent. Kecskés Emil és a Farkasok helyett folyamatosan elölről kezdték az elmeosztályok helyetti áldozását éheztetve Izrael kezdetével emelt gyilkosaink helyett hét éves kora óta, míg a csapások ettek, ittak, nyaraltak, utazgattak, értelmiségként dicsekedtek, mint a 81 éve ember gyilkos Miskolc teljes egésze az innen beállítottakkal az egész világon.

1998-ban kezdték elölről a vasfüggönyösök helyetti támadást már a jövőbe rendezve őket rokkantkocsisok miatti berendezésével a bejáratoknak, mindkét csípőcsontom kikötésével Müllerékkel az orvosaik által beépített csípőprotéziseik miatt az ember gyilkosságban megrokkantaknak kitartva őket a Rákóczi téri orvosok által hatalmas nyugdíjakkal, mint az összes csapása helyett az ember gyilkosoknak.

Távol-Kelet sátánistákkal, az általam felsoroltakkal való berendezői és magyar szabadságharcosok helyetti világkönyvtár folyamatosan történő végrehajtása embereken Romániai börtön csapásokként Vatikánba ment elmebetegeivel a Duna tévének Miskolcról sátánista védelme van az összes sátánistájával Ménesi szomszédba tett cigányainak az összes börtön bűnözőjével Romániának.

1995-ben kértem segítséget a diósgyőri rendőrségtől, hogy tönkre mentem a megyei kórházban, majd visszavonattam a feljelent a család régi elmeosztályi támadója, Papp Tibor által.
1995-ben írtam levelet a budapesti orvosi kamarának, azt a választ kaptam, hogy ez a miskolci orvosok hatáskörébe tartozik, holott pestiek rendezték be az I-es pszichiátriát az ikertornyos Viciánné római egyházas ufós elmeosztályával legyilkolásom miatt.

A sátánisták, amikkel minket gyilkoltak folyamatosan, 2004-es utolsó kivégzésem Müller Péter által a II-es elmeosztályán minden részem megrontásával, megbénításommal, kezeim, hangom, torkom, lábaim, torkom megrontásával eleven csapásaival Csepregi Éva sátánistáival Bodorné Ágnessel berendezett kíséretével, amikkel születésem óta engem gyilkolnak az összes Ágnes könyvszereplője az apokalipszisnek kurvázva anyámat, majd engem folyamatosan a népük által az innen létrehozott szlovákiai tótokkal, Szlovákia teljes egészével, mint miskolci Rákóczi térrel, együtt készülnek a jövőre. Többé nem tudtam magamról, de közben is gyalázott Ménesi cigánytelepe Bodorné bennem lévő nemi népével gyalázva éjjel-nappal valamennyi nemi csapása helyett Izraelnek kezdve elölről Barakk beállításával elnöknek a szigetekről az embergyilkosok utcáját az utcanépével Bencs Marianna miskolci ukrán, orosz és különféle kanálisból emelt kivégzőjével az újhelyi gyilkosoknak. Tisztították az embergyilkosokat kanálisokból, minden embercsapás elhelyezésével szociális intézményekbe Romániával.

Az Ágnes asszonyai helyett Romániának születésem óta gyilkolnak elölről kezdve a Kovács Erzsivel kezdett ember gyalázását Miskolcnak, miközben a világkönyvárát a budapesti Visnyeinek a világ harcai megszűnése után is hajtották végre sorsukkal és szerepükkel, Sátán debreceni bibliájának valamennyi ezer éves börtön gyilkosa helyetti szerepével együtt Szabó Istvánnak azkéta ünnepi cirkuszhoz létrehozott kommunistáját a Kata kocsmának, rajtam kezdett sorsával a székelyekkel, mint Sátán népével. 18 éve ismétli a miskolci Rákóczi tér az összes megjelent írást, könyvet, egész kelettel végig haladva egykori Babilon cserepein, amivel kezdtek nálam születésemkor Cserép Imre börtön népével, az egész világ nézte kelet ember gyilkosainak szerepjátékát Csepregiékkel. Busta írta meg az ezer éves biblia állandó azkéta ünnepi cirkuszát, amit rajtam hajtottak végre 1986. óta, cipelve Szabó István főszereplője helyett a Sátán Bibliájának, ezt is ismételte a romániai cigánytelepe gyilkolva engem Sátán ezer éves népe helyett.

Romániával és a sátánista népével leszámolni emberiség felszámolása végett ugyanolyan erőkre, sátánistákra van szükség az egész világból, akár teremtőivel az állandó apokalipszisnek Jeruzsálemből.

Orbán Viktor a kommunista korok rajtam történő végrehajtása után az elmebetegeként Indiának megnevesedve az áldozásunkból, éheztetésünkből három gyerekes embermészáros szülőktől, odament egyszerűen indiai cigányaként Romániának, nem volt senki, mivel olyan embergyalázást hajtott végre az összes Erika és börtön baszógépek, japán gésák és minden nemi csapása helyett az összes Erikának romániai berendezettként, az Ildikókkal kezdtek a II-es elmeosztállyal, Müller Péter Sziámi a főnixes Rákóczi térrel, II-es elmeosztály óriás szellemvilágával, Ady pondrós szörnyével, Bestia belém jövetelével Moldovánéktól, szívem megtámadásával Bodorék által, hogy ott megállt az élet. A média tovább folytatta a két embergyilkos utcán történő végig haladással a sorsukat és szerepüket kapott betegségeikkel, innen termelve ki a politikusokat haladva végig a könyveken, mint az 1956-osokon a Köztársaság és többi utcai berendezéssel, az összes embergyilkosával a tehetség kutató műsorokban kitermelteknek Angliában és Németországban.
Ezt ismételték ismét az áldozásommal az 56-os könyveivel a Hunnia börtönnek, az ember gyilkos elmeosztályok politikába vitelével.
Valamennyi Kelet népe itt volt berendezve Magyarország és emberek gyilkosaként a Bertalan utcához.

Tehát a trianoni régi nagy Magyarország Sátán népe volt debreceni ezer éves Biblia címereivel berendezve, ezért nem bántották őket, ők tették áldozatul az utolsó embereket német és magyar teremtői kezdetével a világ kezdetével indult valamennyi ország történelmi korain való végig haladásukkal kivégzéseink közben Románia részéről.

A bennem lévő jeruzsálemi apokaipszis kezdetének egyike, Tina Turner és a többi elektromos zenész teremtője a születési kezdetnek az Omegával, amikor millióan voltak Pesten az egész világból, megölték őket folyamatosan, nem tudtak arról, hogy valamennyi pusztító helyett a kislányt állította Szörény és Bródy áldozatként Jeruzsálemből, mint a spanyol pusztító és G. Maczó Ágnes ébredő vallási kezdetéhez a világ összes vallásának Bodor kezdetével az egykori magyar népeknek. A halottak nevét veszik fel 130 éve, így jött létre Miskolc. Tina Turner népét Dávid Mónika románai kivégzői ölik meg egymás után. Amerikában vannak a romániai indiai cigányok rappista és különböző zenei műfajként 1983. óta folyamatosan beállítva őket Müller Péter összes füvesével és alkoholistájával, akik helyett az öcsémet folyamatosan kivégezték pálinkával leöntve őt, ha valami érte őket, rendőrséggel szállítva be az elméjére Bohácsnak a ricsei elmeosztályról, megverve, bezárva rácsos ágyba közveszélyes elmebetegként a kinn lévő gyilkosok helyett. A RTL klub mutatta be az összes gyilkosunkat valamennyi Rákóczi téri hosszabbítóval együtt a tatárdombi média beállításaival a Rákóczi térnek Miskolcról. Valamennyi országát a világnak az áldozásunkkal tisztította, mint a tatárokat, amit vissza kell játszani.

A médiája Jeruzsálemnek nem bírja a szenvedésemet, már 18 éve tart a kínzásom éjjel-nappal Godzsák Ildikó sátán felesége helyett elvitelével minden könyvtulajdonosnak és embergyilkosnak szerte a világ minden részébe. Ha nem bánt többet, kivégzik a népével együtt. Ez Miskolc teljes egésze a kíséretével születésem óta.

Most már egész nap fekszem, bukok fel, nem bírom a hatalmas dagadt testet cipelni Malek Andrea óriás testével a kíséretének a romániai elmeosztályáról, ami végigment az összes 666 népén ózdi központtal betegségeik és nemi csapásaik miatti állandó támadásunkkal, sőt az egész világon Müllerékkel 1998-as kezdetével a vasfüggönyös Vargák és őrház patika elé téve a magában beszélő skizoprent, hogy ez lett volna a sorsuk. A város gondnokság alá helyezett Dávid Mónika és Vaszily Mária által, míg az elmeosztályaik elmentek külföldre, mint könyvtulajdonosok kivégző kíséretükkel, míg kivégezték a jó embereket, azokat, akik szerettek engem Újhelyben. Nem voltam magamnál, csak sejtéseim voltak arról, hogy összefügg minden azzal, amiket az Északban kiadtak, meg az Időjelekben rajzaival Urbán Tibornak, aki ide van téve a gyilkosaim közé. A jeruzsálemi média helyetti koldultatásom kezdődött a megyei kórház részéről Almási Csaba pszichiáterével a Nyírő Gyula kórháznak, amiknek olyan ereje van Ménesi nácijaival, hogy jégesővel pusztították el apa szőlőjét 1971-ben, egyedül az övét a Várhegyen, szüret előtt egy nappal, aminek a termésére megszerződőtt a tokaj-hegyaljaiakkal, hogy beadja a szőlőt, kifizetni a bérben vett szüreti felszerelést és hordókat. Apa kinn aludt a borházban az elvert termés maradványainak leszüretelése után, Csordás fuvaros nem ment nappal el érte, estig várta, míg nagymama háromszor kapott szívinfarktust egymás után, apát a szőlőben szólongatta háromszor nagymama hangját utánozva a náci sátánista kivégző népe a lírai karám Kelet kíséretének. Az első infarktus után unokanővérem bátyámmal átment Nagy István Hecskére tett jövő népe orvosához, de nem jött át. Míg megtalálták dr. Szmisz házát, nagymama meghalt. A hullaszállítók nem voltak hajlandók érte, ott feküdt másnap délig a szobában. Halálakor bűz kíséretében emelkedett fel a nácik kivégző dögje, amit mindannyian éreztek. Másnap nem mentem iskolába, átmentem reggel nagymamához, mint szoktam, leültem a konyhában, unokanővérem férje ide berendezve Karcsáról elment a boltba. Akkor eszméltem, hogy nagymama meghalt, guggolva, hogy ne lássam az ablaküvegén az ajtónak kiszaladtam a házból. Az emberek nem ismerik a halált. Első halál volt a Tulpa bácsié, akivel mindig beszélgettem három éves korom óta, átjártam hozzájuk, meg Csabaiékhoz. Tulpa néni azt mondta, hogy Tulpa bácsi elaludt. Nem tudtam, mit jelent a halál, az emberek régen egyszerűen álmukban elaludtak.

Anyám állandóan öngyilkos volt, naponta dobálta magában a gyógyszereket, apám tejjel itatta, ahányszor házaséletre került sor, mert ott volt az egész börtön és kivégző kísérete a két utcai berendezésnek nálunk. Idegrendszere már gyerekkorában felmondhatta a szolgálatot. Volt, amikor a kertben ugráltatták visitozva kihuzigálva a virágokat, nem tudta senki, mi baja van, Kovács Erzsivel kezdett médiáján mentek végig az idegbetegeknek Psota Irén idegroncs helyetti támadásával is. Apának nem engedték a fürdést, lavórban mosakodott, míg a Rákóczi tér a teremtőivel az új népeknek fürdőszobás házakban lakott, azok, akik előzőleg is felszámolták az emberi körülményeket az összes városban. Minket, mint írtam nem engedtek megfüröszteni a Kolyvek és Vekkerdi cigányok helyett anyám támadásával, ugyanígy emelkedett Szűcs Judit a románai Rákóczi térről iderendezve, a bemutatott sportoló Szűcs gondolkozás nélküliként, helyette engem támadtak meg, Pécsi Ildikóval és Papadimitruval együtt. A nyírő papírján az állt, hogy agyi defectem van, de a zárójelentést nem adta ki, mert azért mentem oda, hogy eutanáziát kérjek, nem ismerve a módját Müller Péter elmeosztályával. Nem bírom, négy éve kezdtem reménykedni a több, mint tíz évig tartó fekvés után összegörnyedve a melleim alatt lévő sátán helyetti kivégzőmmel járva 18 éve. A gondnokság alá helyezésem a Nyírő Gyula által küldött általam nem látott zárójelentés alapján történt először, állandó jelentgetései közben Marofka Eszter pszichiáterének a Bertalan utcának, a gyámügyi fenyegetésem mellett, hogyha nem fogadom el a depresszió diagnózist, gondnokság alá fognak helyezni. Úgy kerültem Marofka Eszterhez, hogy Árvay Rózának mondtam a körzeti orvosa által Kiliánnak megtagadott Inmovan altató nem felírása után, amivel csillapítottam a fájdalmaimat, hogy Xanaxot lehet íratni kedvezménnyel, ő közölte, hogy a patológiát a fogaimból ki lehet venni, amin megdöbbentem, mert nem tudtam, mit jelent, majd ő kivizsgál engem, de beírta az általa kiállított kiskönyvbe, hogy skizopren vagyok a Város helyett.
Másodszor a II-es elme végzett ki lebénítva minden részemet, elvéve a hangomat Müllerékkel, lebénított gerinccel, meggyalázva minden részemet, a szívemet folyamatosan égetve Kucsinka család halála utáni pulyaszeplősítők lelkének elégetői miatt. Itt kiszedték a fogaimat a viháncoló piros autókat a szabadköműves Pál jelentkezése miatt segítségként, mert ő piros autóval jött, ismét Moldován Nóra I. emelettel beállított szabadköművesek helyetti gyalázásuknál jártak az elmeosztályokkal a freudisták elmeosztálya helyetti embergyalázásban. Legyógyszereztek, leinjekcióztak Müller Péter Sziámi népével. Többé nem tudtam magamról, feküdtem több, mint tíz évig, nem láttam, mikor G. Maczó Ágnes megmentett ment politikusnak a többi embergyilkosával a könyvek további ismétlése közben rajtam engem támadva ilyen állapotban is. Odarendezték a Talmud születésemkor nálam lévő gyilkosait, akik helyett az elmeosztály ismét legyilkolt. Az egyikük kislánynak szólított. Tűzkő Judit nemi csapást az elmeosztály helyezte maga fölé 1995-ben. Utána az ország elmebeteg könyvtulajdonosai terápiákat kezdtek el egészségügy átszervezésével, a rajtam végrehajtott apokaliptikus számok alapján. Most terápiás munkát végeznek, engem is odaküldött két hónapja Nemes pszichiátere Müllernek. Szükségem van fájdalomcsillapítóra, mivel az összesre allergiás vagyok, Xanaxot kell szednem. Aludnom kell, addig nem érzem az állandó mozgásait a pókoknak, Ménesi népének rajtam.

Így végezték ki, csonkították meg, gyalázták végig maguk helyett a jeruzsálemi nemi csapások a médiájuk közvetítése közben születésem óta Magyarországon az embereket, minket beállítva a Rákóczi tér helyett Bodornéval nemi csapásként, akiket férjhez adtak, ember áldozásból élnek emberi életet az egész országban.

Amerikában ezer évvel ezelőtt emberek éltek, a Sátán ugyanígy számolta fel őket, utána jöttek az újhelyi berendezésű törpéi az azkétoknak, az indiánok, Mexikó törpe Kata állandó berendezésével, valamennyi sorozatban bemutatott népével Romániának, Egyiptom Atlantisszal, azt is elsüllyesztették a már meglévő fekete mágusok, amivel berendezik folyamatosan a bibliai népeket, mindig elölről kezdve ébredő játszótérrel a vallások létrehozását, majd feszületre tételüket a báb-Jézusoknak világszerte, amelyek helyett 1996-os kezdetével szirmabesenyői üvegesnek engem tettek feszületre minden Rózsájával berendezett feszületes központja helyett a világnak Ménesi sátánistáival, ez volt az üveges, II-es elmeosztály teljes egészével a tatárdombi ház szétzúzásával együtt.

A náci német központtal létrehozott egyesített romániai felügyelettel halálnéppel Müllerékkel létrehozott gyilkoló szellemvilággal járó Farkasokkal induló Rákóczi tér teljes egésze az összes amerikai teremtővel, az egész világ pusztító hatalmának Sátán ezer éves megmentett gyilkosaival, egész Távol-Kelettel az összes cigányával Indiának, minden félig átcserélt országgal jeruzsálemi nemi csapásokkal a kivégzett régi népek helyetti nyomorultakkal, mint bábokkal, iszlámtól kezdve minden vallásának az egykori bibliából létrehozott népeknek az összes börtönbűnözővel, amik azzal kezdtek, hogy támadtak minket Godzsák miatt választva el Molnár Rózsát, azóta minden ember gyilkosság lett ismétlésben a könyvszereplő skizoprenek kivonulásával. Egyesíteni akarták az összes teremtőjét a világnak Bodor iker tornyos pusztító kezdetével, szőke Rákóczi terével a náciknak idegen népekkel együtt. Várkonyi a Syriatban azt írta meg, hogy Amerikában is ez történt a megmaradt patológiai lények elmondása szerint, s hogy embereket nem lehet teremteni, bár mindegyik az egész világon annak tartja magát, mert ötágú csillagos Dávid néven megírt lírai karám teremtette meg őket ember formában atlantiszi lopott dallamként indult mágiájával Hamvas Béla ördögnek, aki tudományát elterjesztette az egész országban. Az ördögöket is csatlakoztatni akarták, Románia hozta őket létre, a II-es elméje pokol angyalaival együtt. Soros Györgyöt saját ördögként bármikor megölhetik, saját teremtmény, egykori Soros Sári orosz iskolai gyerek nevét vette fel, aminek a meséit elégették a II-es elmeosztállyal. Dóri és Jóni, a két vándor járta be az egész egykori teremtett világot, melynek része volt a Tarot minden kártyájából létrehozott Babilon, a vége mindig az volt, hogy felértek a Szefirot fája tetejére kijárva minden szerepet, s ott rájöttek, hogy nincsen Isten felettük. Ugyanúgy végigjárták Atlantisz történelmét, melyből még élnek páran a megmaradt dal alapján. Embert még senkinek sem sikerült teremtenie, erről szól az elmúlt 81 éves támadása Mülleréknek a nemi csapásai miatt a Rákóczi térnek és a szőkék miatti fejtámadása, minden szépség és szeretet elvevése, II-es elme deformálása mindegyik torzulása miatt, csonkításokkal, 18 éve tartó betegségeivel a jövő vasfüggönyös Uniós részének Varga Rózsa kezdetével a vasfüggönyösöknek születésemkor. Valamennyi szépet össze akartak zúzni a világon, ami emberi volt.

A Hunnia börtönelméjét Romániának a börtönbűnözők irányítják, mint bábokat, ilyen Tőkés László is az összes református elmeosztállyal. Ilyen a biblia valamennyi szereplője elmeosztályokról az egész világon fanatikus Isten hívőként. A II-es elme, amelyik engem cipel Sátán feleségeként irányÍtja a politikát az egész világon, ezt próbáltam párszor megírni, hogy 18 éve innen tette a pénzügyminisztert cseremiszként Jármai Zsigmond azt hiszem a neve, innen vitte Swarzeneggert embergyilkos náci szülőktől országrész élére téve,vele ismételték a kiskunhalasi könyvet, innen tette Obamát a barakkosok embergyilkosaihoz érve a szigetekről, innen tette a mostani elmebetegét a náci birodalomnak, innen tette az angol politikust, amelyik jött Orbánhoz, Putyint a börtönből, a többire nem emlékszem Müllerék deformálása közben, Rákóczi tér gyalázása közben a világ nemi csapásai helyett Jeruzsálem összes Lázárral kezdődő nemi csapásán végighaladva a Kiss Tábornok utcaiak könyvein, megtette a rendőröket Diósgyőrben a feljelentésem után elmeosztályról, a városi rendőrség a börtönbűnözőkkel már végigment az utcán a csapásaik gyalázásai közben kitéve a Hunnia elme Hitel tábláját, odavive a zöldséges Attilát. A börtön boltosok, akik saját könyvekkel rendelkeztek lila csempesorral berendezett üzleteivel a Kiss Tábornok utcának, elköltöztek, csapásokat tettek a helyükre coca cola jelével a lányom férjének, azóta húsz éve gyilkolnak a lányom férje elmeosztályával. Ez Románia.

Meg kell nézni a neveket, mivel indult a Bertalan utcai 1971-es összeállítás az emberek felszámolóinak nálunk születésem óta, ha börtön rendőrség nem tüntette el a nyomokat a világ történelmének könyvtárával.


Az óvónőket anyám fiatal kora óta őt nem engedve tanulni Románia tette meg az egész világon jövő nagy birodalom kiépítéséhez Sátán népeként. Így jött Ili áprilisban átcserélt vesével, csípőprotézissel, amelyik miatt eltörték a vállamat sorsát végrehajtva rajtam énekem óta, hogy ki a legszebb a világon, csakis a Katika, olyan kísérettel rendelkezik, amelyik minden kívánságát teljesíti és az űrbe küldi ki a kívánságait, ami már szinte másnapra teljesül. Ili nem szült, mert nem akart beteg gyereket a világra hozni. Súgnak neki, üldözési mániája van, sokat tapasztalt, őt is a jövő miskolci Uniójába helyezik el születésem óta belőlem élő óvónőivel Miskolcnak. Egyedül a Ráczokat támadták meg, nem tudom, hogy miért. Rácz a média sztárjaként már dunántúli elméről lett beállítva hozva a romániai elmeosztályról. A Bertalan utcaiak elmondása szerint és Hámori Ildikó bemutatása szerint a börtön gyilkosoknak azért szülnek, hogy folytassák az apokalipszist, Hámori és a többi Dóra Porácsné Dóra kezdetével egykori korokat állított be Pandora kezdettel, ezek a könyvek nincsenek meg nekem. Ha rajtuk végrehajtják a könyveket, akkor ez nem történik meg, visszamentek volna a másik világba szerepük eljátszása után, mint a Neoton énekéséig ez megtörtént, ott támadott Müller Péter, tartósította az összes média teremtményt.

Nem tudni mi lesz a vége, a II-es elme cipel 18 éve sátán miatt, a sátán nem szól bele születésem óta, hogy mennek végig Molnár kezdetével a gyilkosai helyetti ember áldozással születésem óta a betegségük, sorsuk végrehajtása mellett rajtunk. Dávid Mónika kivégzője a melleim alatt körben, így indultak ismétlésében a születésemnek a skizoprenek berendezett ember gyilkos utcáját ismételve azzal, hogy a skizoprenek nem fürdenek, nem engedtek fürdeni, olyan erővel körbeszorított a melleim alatt, elvették a szívemet, mert a skizopreneknek nincsenek érzéseik, minden érzékszervemet megtámadták, mert ez sem lehet a skizopreneknek. Hacki Tamással kezdték kitermelni azokat a játékokat, amiket játszottunk, például a fütyüléseimet a jehova kutyának. Tökéletesen fütyültem, így lett megteremtve karcsai bolond reformátusok kitermelésével könyveik végrehajtásával rajtam Hack névből.
Én akkor figyeltem fel, amikor Bach Szilviát feltették a Ki Mit Tud-ba a gyerekkori hang játékommal, romániai teremtményként került ide, vagyis a romániai elmeosztály volt nálunk.
Nekünk a nyelv játék volt, meg az ének is, természetes volt, hogy az emberek énekelnek,meg szépek, nem ismerik a rosszat, a bűnt, a rossz tulajdonságokat, betegségeket, halált. Születésem óta megdermedtem, amikor bármilyen csúnya szót hallottam, összerándult a szívem, meg amikor csúnya embert láttam, vagy általam ismeretlen jellemtelenséggel találkoztam. Ezt ölte ki a világból Magyarország, azt írva nekem a médiája által, hogy mindenkiben van rossz. Már ha nem támadnak, sem tudtam volna kihez férjhez menni, mert nem volt fiú, aki a szívemet megborzongtatta volna, aki az ideálomat megtestesítette volna. Azóta nemesedik Miskolc a Rákóczi terével már megöregedve, amióta 81 éve az embereket számolják fel az elmeosztályukkal, az összes csapásával Jeruzsálemnek.

Románia a szocialista iskola ellen Godzsák Ildikó Sátán népével, Molnár Rózsa iderendezett kezdeteivel a világ vallásainak az emberek ellen az összes teremtőjével a világnak valamennyi csapás helyett végig gyilkolta az utolsó embereket folyamatosan, megállás nélkül elmeosztályaival Magyarországnak, valamennyi könyvével a teremtett világnak, helyettük való feszületre tételével az embernek.

Sátán népe a tatárdombiak által nekem füzet alapján ötágú emberszabású csillaggal,fekete feszületre tett rózsás szimbólummal szintén atlantiszi fekete mágiából lett megteremtve, amiből az ózdi központ létrejött valamennyi fekete mágus rózsakeresztes, szadduceus, farizeus, Vörös Oroszlánban felsorolt kommunista korokat végrehajtó emberiség felszámolóival, antikrisztusaival, győri avatárjával Oláh cigányként már, minden kommunista korral, mint a vízöntő, asztrológiai, mini horoszkópos szülöttekkel, azért vannak itt az ötágú embercsillagos emberformában létrehozott kommunisták a Pán-európai-Unió jövő utcájába rendezve Putyin orosz nemi csapásaival együtt, minden innen eredő kommunista népével Romániának.
Müller Péter szintén atlantiszi mágiával teremt, de halotti világot képviselő Rákóczi teret Farkasok kezdetével. Valamennyi fekete mágusa az ózdi 666 központnak Miskolc teljes egészével fekete mágiával gyilkol 130 éve. A teremtett világ nem ismeri az embereket Amerikában, Ázsiában, a felszámolt Afrikában, Európa országaiban, ezért ők az emberek az idő kezdete óta. Emberiség ellenes csapások, amik a Rákóczi téri cigánytelepével a börtönnek a Keles Furhman Imrével, akinek könyve volt emberjogi bizottságokat hoztak létre emberformában létrehozott halálnépeként Romániának, így menekültek ki a világ minden országába, hogy üldözik őket a vasfüggönyös vas népekkel együtt. Most 81 éve Orbánékkal és Lévaiékkal 18 éve tartó könyveik végrehajtása ismétlsében Müllerékkel ismét megtámadták Olaszliszkát utolsó finn-ugor gyilkosságukat ismételve hatalmas cigánytelepükkel, illetve engem, mert születésem óta az Omegával és Benkő Dániel Müller kivégzőivel engem tettek meg Benkő Lajos lányaként áldozatként ismétlésben.

Az ország átrendezett városainak elmeosztálya a Rákóczi teréről Miskolcnak Farkas nevekkel, meg a berendezett ratkós jeruzsálemi apokaliptikus csapások, a skizopren Hunnia börtön könyvtulajdonosaival, az iderendezett névtárával az ember gyilkosoknak, a Miskolc által berendezett neveivel a városoknak készülnek a jövőre, nem olvassák több, mint tízmillióan, hogy hogyan számolták fel az elmeosztályukkal az embereket, míg ők házasodtak, ettek, ittak, szeretetben éltek Simon Éva kezdetével a börtönnek. Az embereket nem szerethette senki, aki megszeretett, megölték. A ratkós jeruzsálemi szülöttek a spanyol tengerpartokon vettek villákat már 1992-ben nemi csapásként. Kacsa névvel az elmeosztály könyvvel rendelkező elmebetege helyett rajtunk végrehajtott könyvével az egykori halálvilágnak, amelyik ártatlanokat áldoz a haláljának Penelopé népeként az angol sátánisták vezették be Halowenként. Az angol sátánistáknak itt kellett lenniük, az angol iskolákba bevezetett halotti ünnepük kezdetén. Valamennyi kort képviselő elmeosztályát a II-es elmének így mentették meg, vissza kellett volna menniük a romániai elmeosztályra. Valamennyien irodalmi berkekben, vagy művészként, vagy politikusként, vagy értelmiségként dolgoznak születésem óta az egész világon. Az egyetlen orvos házaspár, aki nem akart tovább embert gyilkolni, üzent Amerikából, ahol fizikai munkát végeznek. Magyarország jövő Jeruzsálemi Románáját nem érdekli, hogyan gyilkolták és gyalázták meg az embereket az elmeosztályok a börtön orvosokkal. Lázárnak jeruzsálemi szerepe volt a Bibliából, ismétlésekor állították be politikusnak, az összes többivel együtt. Áder a nácikkal romániai német központ világuralmát képviseli az összes nácival, valamennyien emberiség felszámolói. Törökország tartott velük egyedül a könyvek és cserepek ismétlésekor kínzásom közben egész Kelettel általuk berendezetten az új Németországba ment miskolci Rákóczi tér képviseletével a könyvtulajdonosoknak és nemi csapásoknak. A Kacsa nép szaporodik a jövőnek születésem óta a többi elmeosztállyal együtt. Ilinek igaza van abban, mint belőlem élő vasfüggönyös óvónőnek, hogy a gyilkos génnel rendelkezők nem szülhetnek utódokat, de már az késő, nem azért hozzák őket létre, hanem folytatásaként a világ apokalipszisnek. Mikor elkezdtem írni, hogy apokalipszist hajtottak végre az embereken, Tóth nevűek és a többi könyvtulajdonos jelenleg művészként, költőként dolgozója Romániának semmiről sem tudva születésem óta elmebetegeztek engem, az egész Dunántúl megúszta. Érthetetlen a támadása az újhelyi két emberi családnak 81 éve gyalázatával az egész világ nemi csapásai helyett az összes gyilkosa betegsége miatti támadásával a Sátán népének. Müller Péter Sziámi 2004-es lemészárlásomkor ismétlésben a világ könyvtárának hatalmas erejével a II-es elmeosztályának Miskolcnak eszméletben állapotom alatt iratva engem az össze-visszaságokat pár könyvből, amit Voltamként Müller Péter kezdett el azzal, hogy én vagyok a múlt emberként, ő a jövő. Közben azt mondta, hogy én vagyok az emberek és kutyák megváltója, vagyis tudta, hogy embert gyilkol jehova kutya beállítása kezdete óta a világ történelem kezdetének német és magyar trianoni régi Sátán népe által.

Többször mondták nekem, hogy költözzek Dunántúlra, ott hozzám hasonló emberek élnek, de nem értettem, hogy engem gyilkolnak a testvéreimmel együtt.

Majd a már felszámolt elmebetegek által üzemeltetett Virtusnál Horváth lettem, akkor hajtották végre a könyveiket ismétlésben elvive őket a megyéből, sőt az országból is, de már születésem előtt a Horváth cigányság Németország urait jelentette, amik anyámat nem engedték tanulni.
Utána lettem a kormány által felszámolt Népszabadságnál Nagy Anna halálnépe helyett Hulla, ahol írták nekem, hogy kopogj nekem a másvilágból, majd itt maradt hányás söpredéknek nevezték azokat, akik amerikai kíséretként mellettem maradtak eszméletben állapotomban is gyalázásaim közben a világ összes nemi csapása helyett. Voltam Katalinka, írták nekem a Holnap magazinjában az 1961. óta jövőbe átlépett folyamatosan odamenő skizoprenjei a megmentetteknek születésem óta családjukkal 130 éves világ felszámolóiként élve művészi életet Rózsáival a vallási feszületeknek, minden ideberendezett emberiség ellenes jövő uniós hatalma részeként náci központhoz Németországba, éppen a Törökvész két utcára rendezett követségével Cseh Károly könyvein mentek végig. Ott törölték mindenemet, mert nem értett az utcába helyezett szerkesztőség egyet a viselkedésemmel, miután nagyfeszültségbe kerültem halál állapotomban írva, illetve próbálva megírni azt, ami történt velem általuk elfogadhatóan versekben, novellákban, mert egy Germain, Zsermen iderendezett Juhász skizopren kísérettel járó folyamatosan megalázott, engem töröltek helyette, amikor megtalálta Varga Rózsával és Farkas Violával a blogomat pár névvel kurvázva engem mindenfelé itt megjelent írása alapján a miskolci Kositzky kíséretnek. De már Újhelyben azt híresztelte a médiája a Rákóczi térnek, hogy nem én váltam el az általam majdnem tizenegy évig eltartott alkoholistájától Karcsának, hanem ő vált el, mert én kurva voltam, meg kihasználtam a férjemet Kolcza Mari, Miglécz Gabriella és az összes apokaliptikus csapás helyett, amelyik kihasználta a férjét Turcsányi Gyula feleségével együtt. Megtisztultak, megváltoztak sorsuk végrehajtásával. A Magazinban találkoztam életemben másodszor apa után emberrel, akkor kezdtem magamhoz térni, de ő leértékelt engem Medveczky Ilona határozatlan Halak vasfüggönyös szerepe helyett. Nem tudta, milyen állapotban vagyok, bár segíteni akart kezdetben. Másképp nem tudtam elmondani, mi történt, hogy emberiséget felszámolók valamennyien. Akkor még nem tudtam, hogy az összes skizopren könyvtulajdonos helyett minket gyilkoltak le és gyaláztak meg, mert idetartozó nemi gyalázó kísérettel járnak. Ők az emberek, én magamból kivetkőzött elmebeteg vagyok a szemükben, akit gyógykezelni kell. Tudom, hogy sokan jelenthettek fel, nagyon féltem végig, amíg összeállt a kép, hogy mi is történik valójában, miért kellett halálra kínozni és gyalázni az idetett embergyilkosok helyett minket, megcsonkítva a fogaikat. Én még soha senkit nem bántottam azelőtt, ami szintén bűn volt a szemükben, miután találkoztam valakivel, barátkozásunk után emberré nemesedett, értelmiséggé váltak.
Voltam Fatime, Regina, Caterine végig Amerika helyett, most is ilyen nevet használok.
Voltam tagja a myvipen Cserép Tóth Zsuzsa angyali klubjának nem tudva, hogy skizopren kísérettel jár Kassai Csillával, Károlyfi Zsófiával együtt, ezért volt olyan nehéz a kommunikáció. Minden támadó, leértékelő, beképzelt a net világában az elmeosztályról van, ezért lehetetlen velük beszélgetni, mint azokkal, akik szív ellenes létrehozva a börtönből folyamatosan megaláznak másokat. Nem az ember hibája, amiért minket folyamatosan gyilkoltak, hogy ők gyilkosok voltak előző életeikben, ezért csapások. Azért is megtámadtak, mert Bocskor, a medve kor orosz kezdete az Árpád utcai orosz történelemnek fordítva vette fel a nadrágját a II-es elmeosztályról, azért is, ha valamelyik leette a ruháját, Müllerék ismételték rajtam. A nemi csapások helyett 81 éve támadtak meg minket.
Voltam versklub vezető 2007 óta, akkor tanultam ismét írni, még most sem megy rendesen a helyesírás, mert az ének hangomat elvették, akusztikámat füleimbe tett eleven csapásaival felszámolták, nem hallom a helyesíráshoz szükséges időmértékes beszédhangokat.
Nehéz volt egyesekkel bánni, mint idetartozóival a skizopren kíséretek jövő egyetemet végzettjeinek, folyamatosan megaláztak engem, nem tudtam kezelni őket.
Az Új misszió már 1994-ban elmeosztályt képviselt névtára alapján Egerben papokkal együtt Romániából, amelyik folyamatosan terjesztette Sátán vallását Jézusként az egész világon, ez volt Teréz anya is cigányként. Az egész világon elterjesztették a bibliát, Amerikában divatcégek alapítóival.
A Balegyenesben Kazincbarcikán jelent meg a Porcelánszív novella, ami Hogya Mária sorsa lett volna, hogy porcelánszíve van, engem sértegetett a volt férjem helyette megalázva naponta elmeosztályaként a II-es elmének könyvtulajdonosként testvérével együtt, Vadvirág könyve itt van a lakásban. A Balegyenes cserepét megrajzolta Gergely Sándor a másik világban járó Urbánék által szívvel megrajzolt ábrájával, hogy mindenki engem szeret, mi alapján az egykori római egyház teremtőjét a pusztítója az éppen Barcikán tartózkodó egykori oroszoknak bokszkesztyűvel kiütötte, ezt Kokoval állították be, elképzelhető, hogy az ő pusztítója volt a szereplő, de a cserép alapján Gergelyt vitték dr. Melionhoz, aki mindig görög ruhába öltözve régi tőrrel a zsebében járt, helyette legyilkoltak már régen, mert beteg volt. Jutka néni anyja elmondása szerint három kísérete volt állandóan, köztük óriás szellemvilág, amiket látott bejönni a szobaajtón. Tehát az általam végrehajtott korok cserepet és Urbán rajzait a másik világban lévő halott festő rajzolta meg, hogy segítsen nekem, de nem értettem semmit.
Az egyik cserepen iker kezdetéhez a Familia KFT-nek megrajzolták az ikrekkel beállított születésem óta engem áldozó pusztítóját Japánnak, nap és hold jelével Ízisznek, ami az összes pusztító jele is egyúttal az én beállításommal dr. Melionnal. Így lettem áldozat felesége Dávid Mónika kivégzői által.
Az Új Missziója Miskolcnak törölt az ismerősei közül Vass Tibor baráti köreként, amelyik elmebetegnek nyilvánított az Új Bekezdéssel, amikor össze-vissza írtam, saját soruk és könyveik végrehajtása közben iderendezett embergyilkosokként. Az Új Missziónak eszméletlen állapotban írtam levelet, már nem emlékszem rá, Müllerék írták, ugyanúgy arra sem,a mit Rácz miskolci kórházigazgatónak írtam, csak annyira, hogy a skizoprenek nem élhetnek házaséletet, meg mi történt velem a megyei kórházban. Azt válaszolta, hogy erősítsem a bizalmat azokkal az orvosokkal szemben, akik segíteni akarnak. A szabadköműves rókaként jött Pál freudista orvos, akit Müllerék hoztak volt az egyetlen, arca torzulása miatt, mint fogyatékosságaként a személyiségének álla deformációja miatt már szakállt növesztve jelentkezett újból piros autóval. Irányítva volt, nem tudtam, hogy az ózdi 666 Moldován Nórával beállított ötágú embercsillagos teremtménye egykori Romániának freudistaként.
Ugyanúgy törölt a jövő népének képviselete a Mécs Károly nevével létrehozott facebookos vallási népének irányítója a megjelent írásaim miatt, melyek nem szerint nem vagyok vallásos. Elmebegeztek engem kormánynál dolgozó szőke képviseletei a Metro híveknek, amikor leírtam, hogy a Metro Szerbiát jelenti. Voltam tagja több irodalmi oldalnak a facebookon, a Bornemissza által vezetett Cserháttal együtt, ahol a jövő népe rengeteg kitüntetéssel és könnyvvel az ország művészeiként képviseli magát skizopren könyvekkel, Kecskésekkel, akik helyett Gyuszikát folyamatosan gyilkolták. Onnan Kassai Csilla megjelenésekor léptem ki, még nem tudtam, hogy Bornemissza az Egri csillagok könyv egyik szereplője, csak amikor Hegyi Barbara közölte, hogy rajtunk hajtották végre. Már nem tudok hazudni többé szeretetet és kedvességet azoknak, akik születésem óta ide vannak berendezve az emberek felszámolói közé, s ezek közé járok ebédelni is hatalmas erővel, ezekhez az orvosokhoz járok II-es elme folyamatosan szaporodó betegségével az elmeosztályoknak. A Juhász Kanadában élő iderendezettjei már amerikai védettségben jönnek haza gazdagon és foggal együtt a fogkiszedők utcájában és városában lévő rokonsághoz, felvilágosítják őket mi jár nekik az ottani törvények szerint, így adja nekik a miskolci önkormányzat hadiárvaként a közgyógyot is. Ez már nagyon régen így lehet, Magyarország felszámolói kapják a hatalmas fizetést és nyugdíjakat, minden emberi élettel, amit a jóemberektől elvettek. Hallatlan, felfoghatatlan, hogy a mi gyilkos barakkos patológiáink, akik kommunisták, majd nácik lettek a mi éheztetésünkkel vonultak Keletre. Én vagyok születésem óta az egyetlen nagy közös áldozata keletnek, Miskolci Rákóczi térnek a Sátán népével együtt, India összes cigányának emberré nemesítője gyalázásuk és köpködésük, éheztetésünk közben, ez történik 1967. óta a Nyomorultak eltüntetett együttes beállítása óta. A város 81 éves ember gyilkosainkat jelenti, természetes, hogy többször elvette a rokkantságit, miközben eszméletben voltam 1986-os kivégzésem óta, tízezer forintot engedélyezett, azt is bármikor elvehette volna, mint ahogyan megtették 1990-ben.
Akik felismerték, hogy nem vagyok idevaló, azokat megölték.
A tavalyi rengeteg orvosi anyagomat beküldtem a felülvizsgáló bizottságnak, de levették a százalékot, jobbnak találták az állapotomat az előző 72 százaléknál, így nem jár nekem a közgyógy sem a rengeteg gyógyszer kiváltásához minden Rákóczi téri régi gyilkosaink öregségi foltját, szemölcsét, gerincbetegségét, lábdeformációját, torzulását, szájpadlás sorvadását Müllerék által, minden szépséghibájukat folyamatosan kapom meg. Az egész megye 1961. óta nagyapa megölésével Lázár és a sátán népe helyett elvéve az ennivalót tőlünk mulat, toroz és iszik, utazgat szerte a világban Varga művésszé lett vasfüggönyösökkel együtt.

A Keresztesiek felhívtak, hogy ez becsületsértés, mikor megtalálta a bátyám ezt a blogot, hogy töröljem le. Négy év kellett ahhoz, hogy lassacskán összeállítsam és elmondjam, mi történik velem. Az emberiség ellenes gyilkosok neve nem becsületsértés szerintem, másképp nem tudtam tudatni a kevés olvasóval, hogy innen emelik 1983 óta a médiát és a politikusokat emberiség felszámolóinak az utcájából, azt hogy ez a magyar politika születésem óta. Felfoghatatlan, leírhatatlan, érthetetlen az ember gyalázás vége pókhasammal a Rákóczi tér helyett, hogy náluk születik meg a pusztítók népe, s ennek is már huszonegy éve, a börtön közben kivonult. Anyám sorsát a Bertalan utca kezdte a II-es elmével ismétlésben születésemkor, ők vannak beállítva, akik kísérete nálunk volt Farkasokkal együtt Simon Ilona börtönével, akit a bolond lányának be kellett volna vinni az elmére, amit az én lányommal hajtottak végre a Tatárdombon. A város jósnője, talán még él közölte, hogy a börtön karmájába löktek engem, amit nem értettem. Valamennyi Vörös Oroszlános kommunista református Johanna kezdettel karmikus, már ezt többször végrehajtották szerte a világon. Sátán népe kommunistái külön vannak berendezve Mészáros Kata kocsmájával az összes kommunista országnak. Benne vannak a bibliában vaskoraként Babilonnak.



Az Észak-Magyarország csupán azért jelentetett meg német irányítás alatt a kommunista idetett Lévai Györgyi állandó forgószele mellett a két utcai embergyilkosokon való végig haladásával férjével együtt Nádasdy könyvtulajdonos kiabálása szerint a lakásuk előtt, akinek a könyvét rajtam hajtották végre, csupán azért jelentettek meg a nemi gyalázójával Ménesinek Látókör pszichografológiai szerkesztő vezetése alatt az ember áldozóknak születésem óta, hogy elmondjam majd nem tudom kiknek, mi történt velem a rajzok és ábrák szerint, hogy milyen szerepeket hajtottak rajtam végre és mik vettek körül. Pár éve elmentem a megyei könyvtárba, lefénymásoltattam a II-es kíséretében az általa elégetett újságokat a rajzokkal, mindent nem tudtam. Az egri ZIZI Magazin, mint Hevesivel beállított értelmiség legyőzői a jövő nácijainak városa könyvtárosa szívélyesen elküldte nekem a magazinban megjelent írásaimat, a meséket, gyerekverseket nem engedték feltenni. a Jupiter-lány kalandjainak bemutatójához Szandit hívták meg.
A gyöngyösi központú Délszigetet, ahol a Kék csillag fordítása Nyika Turbinának jelent meg, amivel engem születésemkor állítottak be a lírai teremtőivel a médiának felszámolásra került, mint minden megsemmisítésre került, ahol megengedték, hogy az én írásaim megjelenjenek. Ez volt a Dörmögőnél is, Törőcsik Mari miatt szüntették meg, mert felismerték a rajz alapján az egykori magyar teremtő általi népből létrehozott jeruzsálemi nemi csapásokat, engem téve be margarétának, akinek a dalát szintén megírtam, támadásaik közepette. Amikor 1994-ben az ikertorony házában az egykori nagymadár Sasként ábrázolt régi világ egyházának dalát írtam meg, fel akartak robbantani a gáztűzhely összes csapjának megnyitásával. Rengeteg élet ellenes merénylet történt az Árpád utcai albérlet kezdete óta, amikor a volt férjem fel akart robbantani minket az olajkályhából kiszedett csavarokkal, égett az egész szoba, mentettem a gyerekeimet először az udvarra télen kisággyal együtt, oltottam a tüzet pokrócokkal, majd éjszaka hazajött kettőkor, közölve, hogy mi az genyó nem tudsz aludni. Ez lett volna Ganxta Turcsányival beállított összes nemi fertőzőjének a sorsa. Nem lehet nekik visszaadni semmivel, mert nincsen szívük, sem érzéseik az összes csapásával a világnak.


Áder János politikája a jövő nagyhatalmának Bertalan utcai listája alapján a Tótokkal kezdődő országok átcserélésével elmélete szerint gyilkoltak le minket finn-ugorként, mert a Benkők Volga mellől származnak, a jövő náci népe nem tekinti őket magyarnak, de a Kohut újhelyi egyetlen emberi családot Miskolc folyamatosan a börtönnel támadja idejövetele óta nyomorba döntésével kezdetével egykori Romániának. Így került ismétlésre, hogy az én apám volt Benkő Omega kezdetével anyám apja gyilkosaival Benkő Dániellel és Müller Péterekkel a gyilkolásom és könyvek végrehajtása betegségeivel az elmeosztályoknak születésem óta. Miskolci Ágnes kezdete a könyveknek kurvázott le engem születésemkor valamennyi Ágnes, Ildikó, Erikája, Gabriellája helyett egykori Romániának a Rákóczi térről. Az apokalipszis Rákóczi téri miskolci Rózsái a világ vallásainak szintén nem tudják, hogy elmebetegekként voltak kitéve állandó Jézus feszületes kivégzőkként a világ összes vallásához Romániához, helyettük engem gyilkolnak születésem óta. Ezért nem értik, mi történt velem, az egész ország nem akarja elhinni, nem érdekli őket, csak a jövő jóléte.

Eszmétlen állapotom utáni felkelésem 2007 óta állandóan gyakorolt könyvek másolása közben az írásom visszahozása végett, de tehetetlen állapotban, hatalmas fájdalmakkal járva kezdődő betegségekkel az orvosokat a skizoprenek gyógyszereinek mellékhatásával kezdetben Müller Péter Sziámi által két bokámon háromszög alakban ejtett mély sebekkel hatalmasra dagadt lábakkal jártam Budára kíséretével a féltestvérem férjének, majd jött egy hatalmas seb a lábfejemre, nem gyógyult, úgy kerültem diabétesz sebészetre, ahol felírják a teljesen szétlapított lábaimra az ortopéd cipőt évente, amire nincsen pénzem, mert elvették tőlem a közgyógyot az orvosok. Akkor állapították meg a cukorbetegséget insuin kómája kezdetével kezdődött a hasnyálmirigy gyulladásom Balogh Gizella I-es börtön orvosának iderendezve Balogh orvosaival a megyének könyvtulajdosként. Indiai Baloghné cigány sorsát hajtották végre, valamint a vasfüggönyös teremtőjük helyett tettek feszültre ismét a Varga Rózsa névhez érve. Itt ismét elölről kezdtek a kommunista karmikus börtön nép elvitelét Kiliánból a Hírnök börtönből kitett könyvtulajdonosokkal. Ili és a többi csípőprotézisesnek kellett volna meghalnia Őrház patika dolgozóival együtt.
A város készült a jövőjére a lírai karámjával Ménesinek Malek Andrea kíséretével, mint pszichografológiába tett rendetlen halként megírott. Én Harbula Zsuzsanna egyetlen orvosa a városnak miatt, hogy közölte, nem tartozom az elmebetegek közé, hatalmas erővel körbevéve berendezett orvosi rendelőjében az ott rendelő belgyógyász pusztító és Müllerék által Harbulát férjével hozták, hogy én lelki beteg vagyok, nem jár nekem mint Bazsányi Julinak a mátrai beutaló a strumámmal, amiért odamentem, kiabáltak velem, hogy nekem csak a csanyiki szanatóriumba adnak beutalót. A még meglévő papírokon Harbula doktornő aláírása helyett más szignó szerepel. A Vas jövő népe által berendezett Csanyikban kommunisták, rendőrők, három gyerekesek voltak, meg cigánytelepet rendeztek be, Emil nevű gondozó kurvának nézett, Vass főorvos közölte a tiszaújvárosi rendőrrel, hogy én prostituált vagyok, aki sírva jött hozzám. Ezért járták el Tiszaújvárost. A Csanyik elmeosztálya Vassnak leszbikből és Rákóczi téri csapásokból állt a megye minden területéről, az odejött Soltészné fekete mágus jehovával együtt, akivel Vass dicsekedett, mint elmeosztályával, hófehér fogsorával, sorsát iderendezve rajtam hajtották végre. Hatalmas kíséret vett körül, ami kísért a Benedek utcai börtönébe a fóbiásoknak és börtön bűnözőknek, ahová be voltam zárva. Ez a Csanyik Emil gondozója kísérete, ami bejárta addig az egész világot.

Dr. Tűzkő Judit elmeosztály által megtett nemi csapás a cigány skizoprenek helyett ciserdinolt, más erős tudatmódosító erős nyálazzással járó gyógyszereket adott be nekem fájdalomcsillapító helyett a viháncoló elmeosztályával Müller Péter Sziáminak, ekkor vésték ki a fogaimat a megyei kórház fogsebészével, aki rájuk, hogy mit csinálnak, Tegeztek engem, járattak az áldozásommal odatett Csutak pszichiáterré emelt tatárdombi idegen nép állati terápiájára, ilyen állapotban, ahol állatok járását kellett utánozni, az utcában lakó Ildikó tanárnőt meggyógyította, mint saját elmeosztályát, tovább szaporodott szülei embergyilkossága kezdetével Argyán Anna lánya mellett skizopren kíséret mellett.
Abillifit írt fel nekem Tűzkő Judit, miután a sorsát hajtotta végre nemi csapásként rajtam engem gyalázva helyette Bodorné kísérete által, aminek a mellékhatása a lábdagadás. Vaszily átcserélte injekcióra, amit a Gunda könyv tulajdonásának Erika asszisztesnővé hosszabbításaként a városnak megtéve adott be nekem havonta lelki betegnek mondva engem az elmebetegek helyett. Ő már nyomorultnak született. Hiába kezdtem el mondani, mi történt velem, hogyan kezdődött a kórházban a legyilkolásom, nem hitte el, mint a gyerekeim sem.
Az elmebetegei az országnak nem voltak hajlandók bevenni a pszichiáterek gyógyszereik, így lettem áldozat helyettük, míg ők kimentek az országból.
Amerre járok 1986. óta Müllerékkel álom állapotba kerülnek a velem érintkezők, mint az orvosok és a becsületes emberek.
Ők vezetik hipnózisban az elmeosztályt, mert mentik őket meg a náci birodalomhoz. Bábok. Az innen emelt politikusok valamennyien skizopren könyvtulajdonosok kíséretükkel Orbán Viktorral együtt. Erika a saját szülei és városa injekcióját adta be nekem, mint skizopreneknek könyvtulajdonoskként, akik szép életet élnek szép lakásokban kíséretük mellett. A dohányboltokat a pszichografológiában megírt elmebetegségeként a gyilkosoknak a Rákóczi tér rendezte be narancs színében a velem kezdett apokalipszisnek.
Müller lábain tönkre tevése után levált talpú papucsban jártam az utcákon, a gyerekeim sem vettek papucsot, mert megaláztak a koldulásom miatt. 18 éve kezdtem el sétáltatni a nálunk Kiliánban berendezett egykori sivatagi jehova nép kutyájának Amir kutyájával, egyre rövidebb utakkal, mert a környék kutya tulajdonosai ráuszították a szelíd kutyára a pokol képviselető kutyáit a II-es elme által létrehozott vadkutyáit emberek és jehova kutyák támadására. A másik lépcsőházban lévő kamionos férjjel jólétben élő egyiptomi kort berendező patolológia hatalmas kutyája láttán Amír visítva szaladt vissza a lépcsőházba. Egyiptom kezdett nálunk születésemkor. Másik lépcsőházban van a kék és fehér dalban megírt gyalázásra létrehozott képviselete az egykori idő vallásának fehér konyhabútorral berendezve. Az egyik itt lakott embergyilkos helyett Müllerék a az ikerházban fel akartak akasztani, azért amit tett. Ezt mind a II-es elme hajtotta végre.Amírt megrontották elektromos csapásokkal, állandón párzó mozdulatokat tett álmában, olyan lett, mint aki megőrült, majd a hasába daganatot kapott. El kellett altatni. Az utcában lakó közterület felügyelő megbirságolt engem a kutya miatt, mikor a kis fehér kutyás Gulyással beszélgettem, Gulyást békén hagyta. Rendőrségként lépett fel ellenem, elkérve az irataimat is, felzavarva értük iszonyatos állapotomban a negyedik emeletre. Végig gyilkoltak 18 éve az itt lakók maguk helyett. A Királyok hozzájuk rendelése Bíró kezdettel Simon Ilona általi közös költség eltulajdonítása, s velem semmiből megfizettetve, mint a kezdeti vízdíj elmaradásukat után kezdték elölről a három lépcsőház miatti kivégzésemet nagynéném férjhez adása óta a Magyar nevű bíróhoz.

A Tatárdombon rám támadó égen csillagnak látszó ufók Bolhahegyi elnevezésével a Duna tévének kivégzett engem elektromosan az égből. Úgy pattannak, mint a bolhák az égen. Együtt voltak Pataki Attila börtönének sokszemű elektromos árnyával, az összes II-es elme csapásával a házban.

Az összes felvonult karmikus népe a reformátusoknak a biliában megtaláható az adventistákkal együtt, az összes csapásával a világnak, jungizmussal, freudizmussal, kommunista vaskorral, cserépkorral, valamennyi szereplője a biblia összes korának itt van berendezve, Ószövetséggel, Ezékiel népével, Ádám és Éva népével, Noé bárkáját építő orosz központi képviselettel, Máriával, Erzsébettel, Jézusokkal az összes vallásból, ufókkal az újszövetségből, rengeteg főszereplővel, mint Heródes népével a Josepus Flavius Zsidók könyvében megírtak szerint új népként létrehozva kezdetével Godzsák ildikónak. Mindegyik szerepét rajtunk hajtották végre.

A városból vannak, akik nem ártottak, az első, akit be tudtam engedni 1983. óta egy számítógépes segítségem volt, akinek örök hálával tartozom. Nagyon féltettem őt, hiszen nem mondhattam el, milyen állapotban vagyok, nem tudtam még a gyilkosaim eredetét.
A neten is találtam olyanokat, akik a velem történtek ellenére is megjelentették az írásaimat, nagyon féltettem őket a magazin szerkesztőjével együtt, mikor meggyőződtem, hogy nincs baja, s már tudtam, hogy honnan vannak az állandóan jelentkező iderendezett emberiség ellenes skizoprenek, kértem, hogy levelezzünk, csupán egy napi jóéjszakát levelet vártam tőle, amit megtagadott. Ekkor csalódtam az emberségben, hogy nincsen már.

Az emberré nemesítésének a cigányságnak egyetlen módja lett volna számukra, mint halálnépnek kíséretük miatt egy saját ország berendezésével emberséget tanítók feléjük tevése lett volna.
Ugyanúgy az országban mindenütt az embereket kellett volna megtenni értelmiségnek, akiket legyilkoltak a teremtett világ értelmiségével együtt, mint jóembereket.

Melion folytatta a biliáját a sátánnak, János II. levelével üzenve, hogy ne engedjek idegent a házba, meg ne sürgessem a dolgokat. Elmeosztályának összes kíséretét hozzám hozták az osztályra Túri Ferenc berendezésében jehova pszichiáterekkel együtt, fekete mágus Amáliájával Budapestnek.
A csuklómat megfogva a bennem lévő média ninóztam a véremből, hogy szeretlek, szeretlek, onnantól én lettem Mártika, mint könyvszereplője a bibliának napbaöltözött asszonyként.

Ezt ismételte itt a II-es elme a pusztítóval 1998-as ismételt megtámadomkor. Nem lehet visszaadni a nemi csapásoknak és a sátán gyilkosainak,amit tettek a sátánistákkal, utcanéppel.

Más másodszor vették le, hogy valamennyi teremtett világa Romániának Malek amerikai teremtővel élővilág ellenes csapásként vonult fel az iskola ellen emberformában létrehozott csapásokkal.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: alkoholistájától, embergyilkosával, kivonultatásával, elmeosztályokkal, elmeosztályokról, szellemvilágának, elmeosztályoknak, embergyilkossága, cigánytelepükkel, csípőprotézissel, embergyilkosként, alkoholistájával, gerincbetegségét, szellemvilágával, lábdeformációját, szépséghibájukat, börtönbűnözőkkel, nagyfeszültségbe, elmeosztályukkal, elmeosztályaival, pszichiáterekkel, legyilkolásomnak, embergyilkosokat, környezetellenes, lemészárlásomkor, gyerekgyilkosnak, apokalipszisével, franciaországgal, emberáldozókként, legyógyszereztek, pulyaszeplősítők, embergyalázásban, elsüllyesztették, asszisztensnővel, elmeosztályaként, csípőprotéziseik, lírai karámjának, jövő nácijainak, romániai szülészorvosokkal, újhelyi iskolának, addig engem, áldozóimnak után, összes zenészvilágával, világhatalom létrehozásához, emberek felszámolásában, debreceni Varga, világ összes, beállított Müller, egész világon, összes orvosával, jelen Németországnak, osztályba hozásával, Weöres Sándor, Schneider Hedvig Új, Dávid Mónika Mónika, Zoltán Erika, Nagy Ferónak, Varga Rózsa, Müller Rózsa, Müller Péter, Magyarországnak Romániából Hunnia, Németországnak Bor Éva Kovácsné, Gabriella Nagy Anna, Rima Jeruzsálem, Csepregi Éva, Andy Vajna, Egész Távol-kelet, Kátya Portörőnek, Hermann Ottó, Zétényi Lilivel, Romániának Yosé Indiájával, Báró Egon, Zirkuli Katalin, Pszichografológiai Unió, Bodor Iker, Bodorné Ágnessel, Gina Lolobrigidának, Müller Péter Sziámi Romániával, Kiss Tábornok, Bencs Mariannának, Túri Ferenc, Hajdú Mariannának, Tőkés László, Tőkés Anna, Nagy Feróval, Müller Péteréké, Tűzkő Judit, Király Linda, Presser Gábor, Nagy Feró, Gyarmati Andrea, Miskolc Rákóczi, Tina Turner, Müller Péter Farkas, Duda Hunnia, Farkas Zsuzsával, Farkas Gáborral, Románia Miskolc, Vörös Oroszlánban, Havas Mária, Müller Péter Sziámival, Kósa Emese, Bodrogi Gyula Talmudjával Gyula, Romániai Károlyival, Kovács Zsuzsa, Bodorné Rákóczi, Szfinx Ady, Hantos Ágival, Molnár Rózsával, Magyarországot Sátán, Godzsák Ildikó, Familia KFT, Sági Ilona, I-es Idegosztályára, Malek Andrea, Koncz Zsuzsával, Talmud Hitler, Orbán Viktornak Menyhért, Pitti Katalin, Megkérdezte Ácsné Laosz Klára Göncz Árpádot, Bodor Ágnes, Müller Péter Sziámi, Cseh Kelet, Trianonja Romániának Sátán, Jakab Klára, Simon Évával, Müller Péter Sziámi Romániából, Kecskés Emil, Papp Tibor, Bencs Marianna, Kovács Erzsivel, Szabó Istvánnak, Cserép Imre, Szabó István, Sátán Bibliájának, Orbán Viktor, Valamennyi Kelet, Magyarország Sátán, Maczó Ágnes, Dávid Mónika, Vaszily Mária, Urbán Tibornak, Almási Csaba, Nyírő Gyula, Nagy István Hecskére, Psota Irén, Szűcs Judit, Pécsi Ildikóval, Marofka Eszter, Marofka Eszterhez, Árvay Rózának, Moldován Nóra, Egyiptom Atlantisszal, Molnár Rózsát, Hamvas Béla, Soros Györgyöt, Soros Sári, Jármai Zsigmond, Hámori Ildikó, Dóra Porácsné Dóra, Hacki Tamással, Bach Szilviát, Godzsák Ildikó Sátán, Molnár Rózsa, Keles Furhman Imrével, Benkő Dániel Müller, Benkő Lajos, Miskolcnak Farkas, Simon Éva, Jeruzsálemi Románáját, Voltamként Müller Péter, Virtusnál Horváth, Népszabadságnál Nagy Anna, Voltam Katalinka, Cseh Károly, Varga Rózsával, Farkas Violával, Kolcza Mari, Miglécz Gabriella, Turcsányi Gyula, Medveczky Ilona, Voltam Fatime, Cserép Tóth Zsuzsa, Kassai Csillával, Károlyfi Zsófiával, Balegyenesben Kazincbarcikán, Hogya Mária, Gergely Sándor, Familia KFT-nek, Missziója Miskolcnak, Vass Tibor, Moldován Nórával, Mécs Károly, Metro Szerbiát, Onnan Kassai Csilla, Hegyi Barbara, Juhász Kanadában, Miskolci Rákóczi, Simon Ilona, Valamennyi Vörös Oroszlános, Mészáros Kata, Lévai Györgyi, Ménesinek Látókör, ZIZI Magazin, Nyika Turbinának, Törőcsik Mari, Ganxta Turcsányival, Áder János, Benkők Volga, Benkő Omega, Benkő Dániellel, Müller Péterekkel, Miskolci Ágnes, Balogh Gizella I-es, Indiai Baloghné, Ménesinek Malek Andrea, Harbula Zsuzsanna, Bazsányi Julinak, Csanyik Emil, Müller Péter Sziáminak, Argyán Anna, Orbán Viktorral, Pataki Attila, Josepus Flavius Zsidók, János II, Amáliájával Budapestnek, Romániának Malek,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Különleges  Spenót fasírttal  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Mindent de mindent visszakap  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Jan Twardowski - Siessünk  Gebhardt Nóra versei II.  Facebookon kaptam  Ott van  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  különleges  Egy párkányon  képre írva  Van néhány kérdés, amin gondol...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Somlyó Zoltán - Orgonával  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Nevelőszülőkhöz adták,  József Attila - Kopogtatás nél...  Esterházy Péterre emlékezünk  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Alvó cicák  Szép estét kedves látogatóimna...  Alvó cicák  Az ember emlékekből áll  James Allen  Az ember emlékekből áll  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  40 felett  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A pitypang legendája  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Gebhardt Nóra versei II.  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Embernek maradni  Zilahy Lajos mondta  Facebookon kaptam  A pitypang legendája  Nem kell hozzá fürdőruhás  IGEN így  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Különleges  A hagyma antibakteriális hatás...  Esterházy Péter: Harmonia c...  Ott van  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Anyák napjára  Bornyi Veronika haiku verse  Isten hűségének mértéke  Facebookon kaptam  Anyák napjára  Szabó T. Anna - Pitypang  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Facebookon kaptam  Somlyó Zoltán - Orgonával  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Szép estét  Előnyök, amelyeket a meditáció...  képre írva  Szép álmokat!  képre írva  Jó éjszakát  Latinovits Zoltán tollából  Tanmese  Vito Giaquinto gondolata  Esterházy Péterre emlékezünk  Borzasztó  A sorsod  képre írva  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Sorsunk miatt...  Eduardo Sacheri gondolata  Paul David Tripp Április 15  Paul Éluard - És egy mosoly  Walter Chrysler mondta  "Ez egy csoda"  Facebookon kaptam  Walter Chrysler mondta  Alvó kislány 
Bejegyzés Címkék
lírai karámjának, jövő nácijainak, romániai szülészorvosokkal, újhelyi iskolának, addig engem, áldozóimnak után, összes zenészvilágával, világhatalom létrehozásához, emberek felszámolásában, debreceni Varga, világ összes, beállított Müller, egész világon, összes orvosával, jelen Németországnak, osztályba hozásával, összes pusztítójával, sátánista kíséretüknek, romániai Rima, amerikai adventistáknak, börtönnek Révész, ember áldozást, emberekkel együtt, háború után, egész világot, utolsó emberek, régi római, ezer éves, régi Zétényi, általuk létrehozott, összes háború, összes cigányával, gyerek elviszi, emberek fogait, kurva Ágnese, kitermelt összes, összes kommunista, kitett elmeosztályokkal, sorsukon könyveik, város névtárát, világnak 1983, győri kapui, orosz történelmet, utcai beállítás, saját sorsát, jövő nácijait, miskolci Rákóczi, egész világ, romániai Hunnia, miskolci börtön, tatárdombi ikertorony, addigi gyilkosaim, római egyház, sátánistái Hajdú, odahozott jövő, zsidóságnak megszüntette, ikerház maradványát, emberek halála, biblia darabokra, debreceni Sátáné, jehova tisztítva, pusztítóit Ezékiel, városnak skizopren, világ-könyvtár végrehajtó, református romániai, elmeosztályról vannak, görög egyházban, kisebbik lányommal, hívók embergyilkosként, összes pszichiáterével, világ-könyvtárat eszméletetlen, dixlexiás ember, médiába vitteknek, jelen II-es, miskolci II-es, nemi csapásaival, összes miskolci, gyilkosaink névtárával, egész ország, iskola ellen, világ apokalipszise, emberek kihalatása, elmebetegekkel együtt, öcsémet folyamatosan, összes római, nácik emelésével, világon 1983-as, legyilkolásomnak bolt, újhelyi rendőrséggel, iskolába Farkas, bibiliai apokalipszis, kommunista korok, főszereplők helyetti, romániai vasnépek, összes zsidójával, miskolci orvosok, miskolci elmebetegek, média politika, embereken végrehajtott, világnak romániai, világnak Omega, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 454
  • e Hét: 2341
  • e Hónap: 4700
  • e Év: 56966
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.